TEKLİFMEKTUBU
Hastanemiz NöroşirurjiAnabilim Dalı İşine ait satın almanın yapılmasına ihtiyaçduyulmaktadır. Aşağıda cinsi, miktarı, evsafı, teknik ve idari şartları yazılımalzemeler, idaremizce 4734 sayılı Kamu İhale Yasasının 22. maddesine göresatın alınacak olup, fiyat teklifinizi (Kesin Fiyat) en geç 21/02/2019’a kadaridaremize vermenizi rica ederim.
**ÖNEMLİNOT** : (Saat 15:30’dan sonra gelen fiyat teklifleri DikkateAlınmayacaktır.)
HastaAdı: Arslan ARSLAN
MAL/ İŞE AİT TEKNİK VE İDARİ ŞARTLAR
1)-Teklif edilecek malzemenin lot ve UBB numaralarının mutlaka belirtilmesigerekmektedir.
2)-Ödemeler malların tesliminden itibaren 360 (üçyüzaltmış)yediyüzelli)gün içindeyapılacaktır.
3)-Teklifin geçerlilik süresi, idareye teslim tarihinden itibaren 30 Takvim günüolacaktır.
4)- Endüşük fiyat ekonomik açıdan en avantajlı teklif olarak değerlendirilerek birimfiyatlar üzerinden teklif esas alınacaktır.
5)-Teklif fiyatları KDV hariç olarak verilcektir.
6)-Mal / İş idareye 24 saat için de teslim edilecektir.
7)-Mal / İş idarece denetim, muayene ve kabul işlemi yapıldıktan sonra teslimalınacaktır.
8)-İdare Mal / İşi alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.
9)-Teklif mektubu, okunup kabul edildiği, teklif edilen bedelin rakam ve yazı ileyazılması, üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunmaması, Ad, Soyadı veyaTicaret unvanı yazılmak suretiyle yetkili kişilerce imzalanmış olmalıdır.
10)-İdare gerektiğinde numune isteyebilecektir.
11)-Teklif mektubu şartnamesinin uygulanmasından doğabilecek ihtilaflar ManisaMahkemelerinde 4734 sayılı kanun hükümleri dâhilinde çözümlenir.
12)-SUTTAVAN FİYATLARI ÜZERİNDE KALAN TEKLİFLER DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR.
13)-FİRMALARÜZERİNDE MALZEME KALMASI HALİNDE KESİLEN FATURA EKİNDE HÜAPCD’SİNİ TESLİM ETMELİDİRLER.
14)- SUT KODU VE SUT FİYATI BELİRTİLMEYENTEKLİFLER İLE SUT FİYATLARI ÜZERİNDE GELEN TEKLFİLER DEĞERLENDİRMEYEALINMAYACAKTIR.
NOT: İDAREKODU: 45764.38.41.00.01.330
İDAREADI: CelalBayar Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
15)-SİPARİŞSATINALMA BİRİMİNDEN TESLİM ALINDIKTAN SONRA ASIL FATURANIN 3 (ÜÇ) GÜNİÇERİSİNDE DEPOYA TESLİM EDİLMESİ ZORUNLUDUR.
TEL: (236) 233 70 68 / 233 70 69
FAX: (236) 233 71 00
**ÖNEMLİ NOT: Malzemekullanıldıktan sonra kesilecek olan FATURA nın bir nüshası depo tarafındanistenilen malzemelerin ayrıntılı döküm belgesi ile birlikte aynıgün AŞAĞIDA BELİRTİLEN NUMARALARA FAX ÇEKİLMESİGEREKMEKTEDİR.Aksi takdirde depo girişleri yapılamayacaktır.
DEPO BİRİMİ FAX: 0236- 232 80 93
DÖNER SERMAYE İŞLET.MÜD. FAX: 0236 – 2337100
**ÖNEMLİ: FİYATTEKLİFİ ATILAN MALZEMELER İÇİN PROFORMA FATURAYA İLGİLİ MALZEMELER İÇİN FİRMA BAYİNO YAZILACAKTIR.
NOT: TEKNİK ŞARTNAME DÖNER SERMAYE İŞLETMEMÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINA BİLİR.
NOT:Teklif verilmeden önce şartnamelerinfirma tarafından mutlaka görülmesi gerekmektedir.
SATINALINACAK MAL / İŞ LİSTESİ
SIRA NO: CİNSİ VENİTELİĞİ ADETİ
1. PosteriorServikal Vida 8 Adet
2. Rod 2 Adet
3. KemikGrefti 1 Adet
4. KemikGrefti 1 Adet
TEKNİKŞARTNAME
POSTERİOROCCİPİTO CERVİKAL POLYAXİAL STABİLİZATİON SYSTEM
- Posterioroccipito cervikal polyaxial stabilization systemine ait implantlar ISO 5832-3kalite Ti6A14V titanyum malzemeden olmalıdır.
- OccipitoPoliaxial vidalar 30o lik hareket kabiliyetine sahip olmalıdır. Setiçerisinde O3,5 ve O4 ölçülerinde yer almalıdır. O3,5 çaındaki Occipito polyaaxialvidalar 12,14,16...34mm olacak şekilde set içerisinde yer almalıdır.
- Setiçerisinde Small Cortical vidalar O3,5 ve O4 olarak 2 ayrı çaptayer alacaktır. O3,5 çaplı Small Cortical vidalar 9-8-10-12-14mm boylarında herbirinden set içerisinde 6şar adet O4 çaplı Small Cortical vidalar9-8-10-12-14mm boylarında her bir setin içerisinden 6şar adet olacak şekildeyer almalıdır.
- Occipitalbölgede kullanılan servikal plaklar 30-35-40mm boylarında set içerisinde yeralmalıdır.
- Occipitalbölgede kullanılan servikal plaklar 30-35-40-45-50-55mm boylarında setiçerisinde yer almalıdır.
- Occipitalbölgede yapılan operasyonlarda kullanılan ve stabilizasyonu sağlayan rodlarkademeli rodlar ve plaklı rodlar set içerisinde eksiksiz şekilde yer almalıdır.
- Kullanılanrodların çaplar O3,5mm olmalıdır. Düz rodlar30-40-50-60-70-80-90-100-110-120-140-160mm boylarında kademeli rodlar80-90-100-110mm boylarında set içerisinde yer almalıdır. Plaklı rodlar ,se100-120-150mm bylarında set içerisinde yer almalıdır.
- Servikalbölgeden trokar bölgeye geçiş için set içerisinde connectörler yer almalıdır.
- Hastatakibi ve ürün güvenirliğini sağlamak amacıyla malzemelerin ürün üzerie bubilgiler lazer markalama tekniği ile yazılmalıdır. Üzerinde lot numarasımalzeme cinsi üretici firma ismi yer almalıdır. Herhangi bir problem oldugundaimal edilen malzem üzerinde bulunan lot numarasından hareketle izlenebilrliğeait kayıtlar kuruma ibraz edilebilmelidir.
- İstenildiğitakdirde ürüne ait malzeme spektlerini içeren kalite belgesi ytapılan kimyasalve fizksel test ve deney sonuöları gösterir raporlar ibraz edilmelidir.
- İstenildiğitaktide kullanıma sunulan malzemelere ait TSE TSEK ISO ve CE belgeleri ilgil kuruma ibrazedilmelidir.
- PosteriorOccipito Cervikal Pplyaxial Stabilization Systemine ait implantlar ağzı kaplıözel poşetler içerisinde yada buharlı sterilizasyona uygun ağzıkaplıkonteynırlar içerisinde silikon destekli tvalara yerleştirilmiş biçimdenon steril olark sunulmalıdr.
- PosteriorOccipito Cervikal Polyaxial Stabilization Systemine ait el aletleri kullanımözelğine göre AISI 304 ve AISI 420 kalite paslanmaz çelik malzemeden olmalıdr.
CANlı MİNERAl ÖZEllİKlİ DOLGU İMPlANTITEKNİK ŞARTNAMESİ
1. Greft r1 Trikalsiyumfosfat (TCP) C~3 (P04)ıve canlıminaral özelliği taşıyan biyoaktif kalsiyum fosfat tuzlu parçacıklardanoluşrnalrdır.
2. Greftlertamamen seramik, biyolojik uyumlu ve hızlı çözülme özelliğine sahip olmalıdır.
3. RadoopakSeramik yüksek geçirgen özelliği olmalıdır.
4. Radyoopakcanlıminaral özellikli seramik grefttamamen emilen ve iyileşmesürecinde kemiğin yerini alabilen bir kemikgrefti olmalıdır.
5. Radyooapkcanlıminaral özellikli seramik greftin yapımında TCP, ASTM1088-04 standartına uygun yapılmış olmalıdır.
6. Spinalcerrahi, revizyoncerrahisi, açık kama osteotomide ekı em protezleri, travmatolojicerrahisi, tümör boşluklarının ve defektierindolumu, metafizkırıkları, asetabulum rekonstrüksiyonu, çene ve yüz gibi kemik kusurlarıgibi geniş bir yelpazede kullanım için tasarlanmış olmalıdır.
7. Radyooapkcanlıminaral özellikli seramik greftiimplantasyondan sonrabirbirini izleyen 4 faz bulunmalıdır.
· Operasyonhematomundan sonra TCP HP greft serbest konjuktifdoku tarafından emilebilmelidir.
· Fibrollastbenzeri hücrelerin, konjuktif dokulardan osteoblast değişimi yapabilmelidir.
· Seramiğinyüzeyinde osteoit matris sentezi
· Yeni oluşankemik dokusunun yada süzülen protezin şekillenmesi
8. Radyoopakcrunch implantlar boşlukları tamamen doldurmalı ve operasyondansonra greftintegrasyonuradyolojik izlemeyikolaylaştırmalı. Hızlı bişekilde Osteoentegrasyon sağlamalı, yüksek düzeydebiyoaktif özelliğe sahip olmalıdır.
9. Yüksekdüzeyde Radyoopak olmalıdır MR görüntülerinde radyolojik izlenebilirliği daimiolmalıdır. 3 ay, 6 ay ve 10 ay gibi kısasürelerle olmamalıdır.
10. tü.Canlı mineral enjektabıl implantlar donabilme özelliği olmalıdır.
tt.Canlı mineral enjektabıl implantlar kutuiçerisinde solisyon ve toz şeklindeolmalıdır.
12.Canll mineral enjektabıl implantlarkorpuz içersine uygulamak için kutu içerinde basınçlıenjektörü olmalıdır.
13.Canllmineral dolgu implantların FOA belgesi ve uluslararası yayınlarıolmalıdır.
14.Canll mineral stick dolgu implantlar SxS*20şeklinde çubuk şerit S'1i paketlerde olmalıdır.
1S.Hasta veürün güvenirliliğini sağlamak amacıyla tüm malzemelerin üzerindelot numarası bulunması zornludur,birbütün olarak kullanılan malzemelerde bütünüoluşturan parçaların(plak,vida,çivi,kilit vidası.nail cap,stem,stem,baş,medüller tıkaç,sentralizer,asetabulerkap,femoral komponent,tibial komponent,polietilenliner,stem,pegler,metal kamalar,eksternalve interal fiksatörü oluşturanher bir eleman v.b)ayrılot numrarası olması zorunludur.tedarikçifirma,herhangibir problemle karşılaşıldığında imal edilen malzeme üzerinde bulunanlot numarasından hareket ederek izlenebilirliğeait kayı kayıtları belgelemek zorundadır.
16. Lotnumarasıyla birlikte tüm parçalarda barkod numarası (Ulusal Bilgi BankasıKod Numarası-GMON) bulunması zorunludur. Birbütün olarak kullanılan malzemelerde bütünü oluşturan her bir elemanın(plak, vida,çivi, kilit vidası, nail cap, stem, stem, baş medüller tıkaç, sentralizer, asetabulerkap, femoral komponent, tibialkomponent, polietilenliner, stem, pegler, metalkamalar, eksternal ve internal fiksatörü oluşturan her bireleman ... vb) ayrı bir barkod numarası olması zorunludur. Barkodnumaraları, kullanılan malzemenin Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) faturaedilebilmesi açısından mutlaka faturada gösterilecektir.
17.ihalenin uhdesinde kaldığı firma hastanın ameliyat olduğu gün malzemefaturasını keserek, faturanın en geç 24 saat içinde hastanemiz ayniyat ve tıbbimalzeme birimine teslim edecektir.
18.Yaklaşıkmaliyet tekliflerinde ve hastanın faturasında SUT Ek-5E'de yeralan SUT kodları mutlaka yazılacaktır.
19.5UT ekiEk-5/E ile Ek-5/F'nin bulunduğu 22. Maddenina.b.c.d.e bentlerindeki özellikler firmatarafından belirtilmeli ve gerektiğinde ibraz edilmelidir.
20.ihaleyeteklif veren firmaların uygunluk denetlenmesi amacıyla ürünnumunelerini getirmeleri gerekmektedir.
|