• İhale No
    1861839
  • İhale Adı
    (Onay No: 127) 2 Kalem Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Alımı
  • Sektör
    Laboratuvar, Ölçüm, Optik Cihazları ve Bakımı
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    26 Mayıs 2019 17:00
  • İdare
    Adıyaman Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri
  • İhale İli
    Adıyaman
  • İşin İli
    Adıyaman
  • Yayın Tarihi
    16 Mayıs 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

(Onay No: 127) 2 Kalem Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Alımı
Son Geçerlilik Tarihi 26-05-2019 Son Geçerlilik Saati 23:50
Tarih 16-05-2019 Ekleyen Diğer Kasım BEYAZ
Duyuru Detayı

Aşağıda adı ve miktarı yazılı olan malzemeye 26-05-2019 23:50  'a  kadar fiyat gönderilmesine;

ONAY SAYISI : 127

NOT 1: MARKALAR BELİRTİLECEK, BELİRTİLMEYEN MALZEMELERE İLİŞKİN TEKLİFLER İŞLEME ALINMAYACAKTIR.

NOT 2: DOKÜMANLAR BÖLÜMÜNDEKİ ÖRNEK PROFORMA FATURA FORMATINDA GELEN TEKLİFLER İŞLEME ALINACAKTIR.

NOT 3: TEKNİK ŞARTNAME DIŞINDA TEKLİF EDİLEN ÜRÜNÜN ÜSTÜN ÖZELLİKLERİNİN BELİRTİLMESİ AYRICA ÜRÜNE AİT KATALOĞUN DA TEKLİFLE BERABER BİRİMİMİZE SUNULMASI GEREKMEKTEDİR. BU ŞARTLARA UYMAYAN TEKLİFLER DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR.

NOT 4: ÜRÜNLERE İLİŞKİN TESLİMAT SÜRELERİ PROFORMA FATURALARDA MUTLAKA BELİRTİLMELİDİR. SÜRELERİ BELİRTİLMEYEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR. BELİRTİLEN SÜRE İÇERİSİNDE TESLİM EDİLMEYEN MALZEMELER İPTAL EDİLECEKTİR.

NOT 5: TEKLİFLERDE VERİLEN BİRİM TUTAR TOPLAM TUTAR KISMI AÇIK VE DOĞRU HESAPLANMALIDIR. YANLIŞ HESAPLAMALAR VERİLDİĞİ ŞEKLİYLE DİKKATE ALINACAKTIR.

NOT 6 : İLGİLİ SATINALMADA UYGUN GÖRÜLMEYEN FİRMALARIN TEKLİFİ DUYURU TARİHİNDEN SONRA SİLİNECEKTİR.


Satınalınacak ürünler (Onay No: 127)
Satın Alınacak Kalemler
No Satın Alınacak Kalem Miktar-Birim Teknik Şartname
1 Lysozyme from chicken egg white (5 g) 1 Gram Lizozim Teknik Şartname.docx
2 OMNIFIT COLUMN KIT 150MM X 15MM ID 1 Adet Cam kolon Teknik şartname.docx
if(top.frames.length > 0 )top.location.href=self.location;

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim