• İhale No
    1609000
  • İhale Adı
    (Onay No: 189) 30 Kalem Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Alımı
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    09 Mayıs 2018 10:00
  • İdare
    Gaziantep Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi ( Gaziantep Üniversitesi BAP )
  • İhale İli
    Gaziantep
  • İşin İli
    Gaziantep
  • Yayın Tarihi
    04 Mayıs 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

(Onay No: 189) 30 Kalem Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Alımı
Son Geçerlilik Tarihi 09-05-2018 Son Geçerlilik Saati 10:00
Tarih 03-05-2018 Ekleyen Bap Yetkilisi Serap EKİNCİ
Duyuru Detayı

Aşağıda adı ve miktarı yazılı olan malzemeye 09-05-2018 tarihi saat 10:00'a kadar fiyat gönderilmesine;

ONAY SAYISI : 189

NOT 1: 01.01.2014 TARİHİNDEN İTİBAREN TÜM TEKLİFLER SİSTEM ÜZERİNDEN ALINACAKTIR. AYRICA KAPALI ZARF GETİRİLMESİNE GEREK YOKTUR.

NOT 2: MARKALAR BELİRTİLECEK, BELİRTİLMEYEN MALZEMELERE İLİŞKİN TEKLİFLER İŞLEME ALINMAYACAKTIR.

NOT 3:  TEKNİK ŞARTNAME DIŞINDA TEKLİF EDİLEN ÜRÜNÜN ÜSTÜN ÖZELLİKLERİNİN BELİRTİLMESİ AYRICA ÜRÜNE AİT KATALOĞUN DA TEKLİFLE BERABER BİRİMİMİZE SUNULMASI GEREKMEKTEDİR. BU ŞARTLARA UYMAYAN TEKLİFLER DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR.

NOT 5: ÜRÜNLERE İLİŞKİN TESLİMAT SÜRELERİ PROFORMA FATURALARDA MUTLAKA BELİRTİLMELİDİR. SÜRELERİ BELİRTİLMEYEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR. BELİRTİLEN SÜRE İÇERİSİNDE TESLİM EDİLMEYEN MALZEMELER İPTAL EDİLECEKTİR.

NOT 6: TEKLİFLERDE VERİLEN BİRİM TUTAR TOPLAM TUTAR KISMI AÇIK VE DOĞRU HESAPLANMALIDIR. YANLIŞ HESAPLAMALAR VERİLDİĞİ ŞEKLİYLE DİKKATE ALINACAKTIR.

NOT 7:-FATURALAR PROJE NUMARASI BELİRTİLMEK SURETİYLE YÜRÜTÜCÜ KURUM ADINA DÜZENLENECEKTİR 

            (Örneğin: Gaziantep Üniversitesi

                             BAP Birimi

                            Şahinbey Vergi Dairesi 3880611947 

                            ........... nolu Proje)

NOT 8:-TARAFINIZDAN KESİLECEK FATURALRDA ÜRÜNLERİN MUTLAKA MARKA VE MODELLERİ BELİRTİLMESİ GEREKMEKTEDİR. 

!!! UYARI: VERMİŞ OLDUĞUNUZ TEKLİFLERDE MAİL ADRESİNİZİ MUTLAKA BELİRTİNİZ,AYRICA GÖNDERİLEN SİPARİŞ MAİLİMİZE  TEYİT GÖNDERİNİZ !!!


Satınalınacak ürünler (Onay No: 189)
Satın Alınacak Kalemler
No Satın Alınacak Kalem Miktar-Birim Teknik Şartname
1 Bitter Çikolata 5 Kg pastacılık teknik şartname SODES 2017.pdf
2 Sütlü çikolata 2.5 Kg
3 Çilek 9 Kg
4 Muz 9 Kg
5 Ananas 9 Adet
6 Kivi 9 Kg
7 Fındık 2 Kg
8 Hazır Kek 12 Adet
9 Süt 36 Paket
10 Damla Çikolata 3 Paket
11 Portakal 15 Kg
12 Yumurta 8 Karton
13 Toz Şeker 6 Paket
14 Sıvı Yağ 15 Kg
15 Un 5 Paket
16 Hamur Kabartma Tozu 30 Paket
17 Limon 3 Kg
18 Tereyağ 4 Paket
19 Pudra Şekeri 6 Paket
20 Pirinç 6 Paket
21 Nişasta 9 Paket
22 Vanilya 15 Paket
23 Margarin 30 Paket
24 Sirke 5 Şişe
25 Susam 1.5 Kg
26 Çörek Otu 15 Paket
27 Kakao 1 Paket
28 Vanilya 3 Adet
29 Nane 3 Demet
30 Frambuaz 1.5 Kg

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim