(Onay No: 257) 2 Kalem Tüketime Yönelik Mal ve Malzeme Alımı | ||||||||||||||||||||
Son Geçerlilik Tarihi | 30-04-2018 | Son Geçerlilik Saati | 08:20 | |||||||||||||||||
Tarih | 25-04-2018 | Ekleyen | Diğer Hızır Yusuf ERKAL | |||||||||||||||||
Duyuru Detayı TEKLİFLERİNİZİ ONLİNE VERMENİZ GEREKMEKTEDİR.
ONLİNE TEKLİF VEREBİLMEK İÇİN OTOMASYONA GİRİŞ'İ TIKLAYARAK FİRMA YENİ ÜYELİK BİLGİLERİNİZİ TAM VE EKSİKSİZ DOLDURMALISINIZ. EPOSTANIZA GELECEK AKTİVASYON KODU İLE ÜYELİĞİNİZİ AKTİF HALE GETİRDİKTEN SONRA TEKLİF VERMEYE BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
1: MARKALAR BELİRTİLECEK, BELİRTİLMEYEN MALZEMELERE İLİŞKİN TEKLİFLER İŞLEME ALINMAYACAKTIR. 2: ONLİNE SAYFAMIZDAKİ TEKLİF MEKTUBU KULLANILACAK, FARKLI ŞEKİLDEKİ TEKLİF MEKTUPLARI KABUL EDİLMEYECEKTİR. 3: KISMİ TEKLİF VERİLEBİLİR. ALTERNATİF TEKLİF VERİLMEYECEKTİR. TEKLİF EDİLEN CİHAZLARIN MARKA VE MODELLERİ TEKLİF MEKTUBUNDA AYRINTILI OLARAK BELİRTİLECEKTİR. 4: ÜRÜNLERE İLİŞKİN TESLİMAT SÜRELERİ TEKLİF MEKTUPLARINDA MUTLAKA BELİRTİLMELİDİR. SÜRELERİ BELİRTİLMEYEN TEKLİFLER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR. BELİRTİLEN SÜRE İÇERİSİNDE TESLİM EDİLMEYEN MALZEMELER İPTAL EDİLECEK VE DAHA SONRAKİ İHALELERE KATILAMAYACAKLARDIR. 5: TEKLİFLERDE VERİLEN BİRİM TUTAR TOPLAM TUTAR KISMI AÇIK VE DOĞRU HESAPLANMALIDIR. YANLIŞ HESAPLAMALAR VERİLDİĞİ ŞEKLİYLE DİKKATE ALINACAKTIR. 6: TESLİM YERİNE KADAR OLAN TAŞIMA VE SİGORTA GİDERLERİ YÜKLENİCİYE AİTTİR. 7: MONTAJ GEREKTİREN DURUMLARDA MONTAJ İŞLEMLERİ YÜKLENİCİ TARAFINDAN YAPILACAKTIR. EĞİTİM GEREKTİREN DURUMLARDA PROJE YÜRÜTÜCÜSÜNE CİHAZ BAŞINDA GEREKLİ EĞİTİM VERİLECEKTİR. 8: TEKLİFLER TL OLARAK VERİLMELİDİR. 9: MALZEMELER VE FATURA PROJE YÜRÜTÜCÜSÜNE TESLİM EDİLECEKTİR. BAP'A GÖNDERİLEN MALZEMELER VE FATURA TESLİM ALINMAYACAKTIR. 10: FATURALARA BAP VERGİ NO: 0100396577 VERGİ DAİRESİ: KIRŞEHİR ŞEKLİNDE YAZILACAKTIR. 11:TEKLİFLERDE MALZMELER SİSTEMDEKİ SIRAYA GÖRE YAZILACAK VE KDV AYRIYETEN MUTLAKA BELİRTİLECEKTİR.
TEKLİF VEREBİLMENİZ İÇİN LÜTFEN bap.ahievran.edu.tr ADRESİNİ ZİYARET EDİNİZ.
Satınalınacak ürünler (Onay No: 257)
|
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|