• İhale No
    1870382
  • İhale Adı
    Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, Hasta Adı Mahmut YILDIZHAN
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    29 Mayıs 2019 17:00
  • İdare
    CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi
  • İhale İli
    Manisa
  • İşin İli
    Manisa
  • Yayın Tarihi
    29 Mayıs 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

İHALE BİLGİLERİ


  İhale Başlıgı : Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, Hasta Adı: Mahmut YILDIZHAN

  İhale Notu   : Hasta Adı: Mahmut YILDIZHAN
 
 İHALE ÖZELLİKLERİ
İHALE TÜRÜ :  DOĞRUDAN TEMİN
KAYIT NO :  
TARİHİ :  29.05.2019
SAATİ :  23:59
YERİ :  Dsim
DOSYA BEDELİ :  0,00TL
İHALE DURUMU :  AKTİF
     
 
DÜZENLEYEN BİRİM
KURUM : CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
BİRİM : DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ - 3
TELEFON : 2337068 - 69
DAHİLİ :  
FAKS : 2337100
E-POSTA :  
     
BEDELİN YATACAĞI BİRİM
BİRİM :  
 
İHALE METNİ

 

TEKLİFMEKTUBU                  

 

                Hastanemiz Ortopedive Travmatoloji Anabilim Dalı İşine ait satın almanın yapılmasınaihtiyaç duyulmaktadır. Aşağıda cinsi, miktarı, evsafı, teknik ve idari şartlarıyazılı malzemeler, idaremizce 4734 sayılı Kamu İhale Yasasının 22. maddesinegöre satın alınacak olup, fiyat teklifinizi (Kesin Fiyat) en geç 29/05/2019’a kadaridaremize vermenizi rica ederim.

**ÖNEMLİ NOT** :  (Saat11:30’dan sonra gelen fiyat teklifleri Dikkate Alınmayacaktır.)

Hasta Adı: Mahmut YILDIZHAN

MAL / İŞE AİT TEKNİK VE İDARİŞARTLAR

1)- Teklif edilecek malzemeninlot ve UBB numaralarının mutlaka belirtilmesi gerekmektedir.

2)- Ödemeler malların teslimindenitibaren 360 (üçyüzaltmış)gün içindeyapılacaktır.

3)- Teklifin geçerlilik süresi,idareye teslim tarihinden itibaren 30 Takvim günü olacaktır.

4)- En düşük fiyat ekonomikaçıdan en avantajlı teklif olarak değerlendirilerek birim fiyatlar üzerindenteklif esas alınacaktır.

5)- Teklif fiyatları KDV hariçolarak verilcektir.

6)- Mal / İş idareye 24 saat içinde  teslim edilecektir.

7)- Mal / İş idarece denetim,muayene ve kabul işlemi yapıldıktan sonra teslim alınacaktır.

8)- İdare Mal / İşi alıpalmamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

9)- Teklif mektubu, okunup kabuledildiği, teklif edilen bedelin rakam ve yazı ile yazılması, üzerinde kazıntı,silinti ve düzeltme bulunmaması, Ad, Soyadı veya Ticaret unvanı yazılmaksuretiyle yetkili kişilerce imzalanmış olmalıdır.

10)- İdare gerektiğinde numuneisteyebilecektir.

11)- Teklif mektubu şartnamesininuygulanmasından doğabilecek ihtilaflar Manisa Mahkemelerinde 4734 sayılı kanunhükümleri dâhilinde çözümlenir.

12)-SUT TAVAN FİYATLARI ÜZERİNDEKALAN TEKLİFLER DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR.

13)-FİRMALAR ÜZERİNDE MALZEMEKALMASI HALİNDE KESİLEN FATURA EKİNDE HÜAP CD’SİNİ  TESLİMETMELİDİRLER.

14)- SUT KODU VESUT FİYATI BELİRTİLMEYEN TEKLİFLER İLE SUT FİYATLARI ÜZERİNDE GELEN TEKLFİLERDEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

              NOT:         İDAREKODU:    45764.38.41.00.01.330

                                 İDAREADI:   Celal BayarÜniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

 

15)-SİPARİŞ SATINALMABİRİMİNDEN TESLİM ALINDIKTAN SONRA ASIL FATURANIN 3 (ÜÇ) GÜN İÇERİSİNDE DEPOYATESLİM EDİLMESİ ZORUNLUDUR.

 

TEL: (236)  233 70 68 /233 70 69

FAX: (236)  233 71 00

 

**ÖNEMLİ NOT: Malzemekullanıldıktan sonra kesilecek olan FATURA nın bir nüshası depo tarafındanistenilen malzemelerin ayrıntılı döküm belgesi ile birlikte aynıgün  AŞAĞIDA BELİRTİLEN  NUMARALARA FAX ÇEKİLMESİ GEREKMEKTEDİR.Aksitakdirde depo girişleri yapılamayacaktır.

DEPO  BİRİMİ FAX: 0236-232 80 93

DÖNER SERMAYE İŞLET.MÜD. FAX:0236 – 233 7100 DAHİLİ 216-217

 

**ÖNEMLİ:      FİYATTEKLİFİ ATILAN MALZEMELER İÇİN PROFORMA FATURAYA İLGİLİ MALZEMELER İÇİN FİRMABAYİ NO YAZILACAKTIR.

 

NOT: TEKNİK ŞARTNAME DÖNERSERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINA BİLİR.

NOT:Teklif verilmeden önceşartnamelerin firma tarafından mutlaka görülmesi gerekmektedir.

SATIN ALINACAK MAL / İŞ LİSTESİ

 

SIRANO:             CİNSİVE NİTELİĞİ                                                                                            ADETİ

          Gümüşlü Orta Boy Kapama Seti 20Adet

          Vakum Yardımlı Toplama Seti 20Adet

 

VAKUM YARDIMLI GÜMÜŞLÜ KÜÇÜK/ORTA/BÜYÜK BOYKAPAMA SÜNGER SETİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içindeki tüm ürünler vakum cihazı ile aynımarkada olmalı ve vakum cihazı ile uyumlu olmalıdır.

 Vakum cihazı kullanıcıdostu renkli ekranı sayesinde basit ve hızlı kullanıma olanak sağlamalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti orijinal ambalajında tek kullanımlık vesterilolmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içindeki tüm ürün ambalajlarında; ürüniçeriği, lot numarası ve son kullanma tarih bilgileri bulunmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içindeki tüm ürünlerin son kullanma tarihiürün teslim tarihinden itibaren en az 2 yıl olmalıdır.

 Vakum yardımlıgümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti, vakum cihazı tarafından uygulanannegatif basıncı tüm yara yüzeyine homojen olarak dağıtabilmelidir.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içindeki sünger büyük için 25x15x3 cm ortaiçin 18x15x3 cm küçük için 10x15x3 ebatlarında olmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içindeki gümüş iyonları süngerin dış yüzeyi veiç alanı olmak üzere tüm süngere kimyasal homojenlikte ve sünger üretimiesnasında dağıtılmış olmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içindeki süngere gümüş iyonlarının üretimesnasında homojen olarak eklendiği belgelerle ispat etmelidir.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içindeki gümüşlü sünger antimikrobiyelözellikte ve yarada enfeksiyon riskini en aza indirecek özellikte olmalıdır.

 Vakum yardımlıgümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti, çok eksudalı, enfekte, kaviteli vekıvrımlı bölgelerdeki yaralarda kullanılmaya uygun olmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti, düşük basınç altında dahi yara çevresineanatomik uyum sağlayabilmelidir.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti süngerinin yoğunluğu 19.2-22.4 Kg/m3 olmalı ve0.915 Kgf/cm2 gerilim gücüne sahip olmalı.(İstenildiğinde belgelenebilmeli)

 Vakum yardımlıgümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti, vakum cihazının sağladığı sürekli vearalıklı terapimodunda çalışmasına uygun olmalıdır.

 Aralıklı modda tedavidurumuna göre aralıklı modun tedavi süresi,üst basınç değeri,üst süredeğeri,alt basınç değeri,alt süre değeri ayrlanabilmelidir

 Setlere uygun vakumünitesi aralıklı çalışma modunda yara yatağına verimli basınç değişimi sağlamakiçin üst basınç hedefinden alt basınç değerine geçerken aktif basınç değişimisağlayarak alt – üst basınç değişimi süresini minimumda tutmalıdır

 Vakum yardımlıgümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti, uygulama esnasında oluşacak kaçaklarave blokajlara karşı vakum cihazının sesli ve ekran görüntülü uyarısı vermesiiçin uygun olmalıdır

 Kapama örtü seti içerisindekigümüşlü sünger, hidrofobik özellikte poliüretan ve "ISO-10993Biyouyumluluk" standardına haiz, amaca uygun özellikte tıbbi süngerdenüretilmiş olmalı ve negatif basınca olanak tanıyarak negatif basıncın yarakavitesinin tüm yüzeyine homojen dağıtılmasını sağlamalıdır. Bu hususgeçerliliği kanıtlanmış ilgili ISO-10993 belgesi ile

kanıtlanmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içerisindebiyouyumlu ve lateks içermeyensüngerbulunmalıdır.(İstenildiğinde belgelenmeli)

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içerisindeki süngerin gözenek boyutu, yara ilevakum cihazı arasında dengeli akışı sağlamak üzere 23-35 PPI hücre yapısındaolmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içerisinde büyük sette 3 adet, orta sette 2adet ve küçük sette 1 adet 25x30cm ebatlarında drape bulunmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içerisindeki drape şeffaf, steril vehavasızdırmayacakyapıda olmalı, uygulama esnasında pratiklik sağlayan ve uygulayankişi üzerine yapışmayı engelleyecek şekilde aşamalı bir açılma mekanizmasınasahip olmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içerisindeki drape,biyouyumlu ve anti-alerjiközellikteki poliüretan materyalden yapılmış olmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içerisinde, vakum cihazı ile bağlantıyısağlayacak kendinden hortumlu port düzeneği bulunmalıdır. Set içinden çıkanbağlantı hortumun, vakum yardımlı gümüşlü küçük/orta/büyük boy kapama setiiçindeki kapama süngerini uygulanan yara bölgesinden kaldırmadan hastayıbelirli bir süre vakum yardımlı yara kapama ünitesinden ayırmaya olanaktanıyacak şeklindeklempleri olmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içerisindeki port düzeneği ve düzeneğe aithortum bölümü, hastanın hareketi sonucunda oluşacak temaslarda, etkiyi  azaltacak şekilde yumuşak ve biyouyumlu silikon malzemeden yapılmışolmalıdır. Port düzeneği ve hortumu; hasta hareketleri sonucu oluşacak; eğilme,bükülme ve katlanma durumlarında yeterli esneklik ve kırılmama özelliğine sahipolmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti içerisindeki port düzeneğine ait esnek vekırılgan olmayan hortum kısmı, vakum cihazına olan ek bağlantıyı yarabölgesinden uzakta tutmak için en az 70cm uzunluğunda olmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti ile kullanılan vakum cihazı, terapi kesintiyeuğratılmadan dahi rahatça taşınabilmesi en fazla 1 kg ağırlığında olmalı ve taşımayıkolaylaştırıcı çanta, tutacak, askı vs donanımı ile beraber sağlanmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti ile kullanılan vakum cihazı, 50 mmHg ile 230mmHg(devamlı modda) 0 mmHg ile 230 mmHg (aralıklı modda) basınç aralığındavakum işlevi yapabilmelidir.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti ile kullanılan vakum cihazı, şarj edilebilirbataryaya sahip olmalı ve batarya tam şarj edildikten sonra normal koşullardafişe takılı olmaksızın en az 6 saat terapiyi sürdürebilmelidir.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti ile birlikte kullanılan vakum cihazlarınınTİTUB kaydı ve hasta güvenliği açısından Sağlık Bakanlığı tarafından onayıolmalıdır.

 Vakum yardımlı gümüşlüküçük/orta/büyük boy kapama seti tükeninceye kadar hastane kliniklerinde kalmakve kullanılmak üzere firma tarafından hastanenin gereksinimi kadar, belirtilenözelliklerdeki vakum cihazları ücretsiz olarak teklif veren firma tarafındansağlanmalı ve mevcut cihazlarda oluşabilecek arıza halinde 24 saat içinde cihazdesteği sağlanmalıdır.

 Yüklenici firma bozuk vehatalı çıkan ürünlerini yenisi ile değiştirmelidir. Teklif edilecek UTS’nekayıtlı olan malzemelerin UTS belgelerinin teklifin ekinde sunulmasıgerekmektedir

 

VAKUM YARDIMLI TOPLAMA SETİTEKNİK ÖZELLİKLERİ

 Vakum yardımlı toplamaseti, vakum yardımlı kapama seti ve vakum cihazı ile birbirine uygun üretilmişve fonksiyonelliğin sağlanması açısından aynı marka olmalıdır. Toplama kabıüzerinde üretici firma marka bilgisi bulunmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamasetinden dışarıya koku, bakteri ve sıvı sızdırmayan filtrasyon sistemiolmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti; hasta, sağlık personeli ve yardımcı personel için kontaminaston vebulaşma riski oluşturmaması için hiçbir şekilde açılabilir, delinebilir veyakesilebilir olmamalı.

 Vakum yardımlı toplamaseti parçaları hiçbir şekilde uygulayıcı ve kullanıcıya zarar verecek şekildeçapak ve keskin kenarlar içermemelidir.

 Vakum yardımlı toplamaseti, içindeki sıvının görünmesine izin verecek şekilde şeffaf olmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti; farklı yara durumlarında kullanılabilmek üzere 200 ml, 400 ml ve 600ml(±50ml) sıvı toplama kapasitesi seçeneklerine sahip olmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti, içerisinden toplanan sıvıyı katılaştırarak hareket etmesini engelleyecekjelleştirici ajan olmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti, tek kullanımlık ve etilen oksit yöntemiylesteriledilmiş olmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti, vakum cihazına entegre şekilde ilave hortum bağlantısına ihtiyaç duymadantakılabilir olmalıdır.(tek parça olmalıdır)

 Vakum yardımlı toplamasetinin son kullanım tarihi, malzemenin tesliminden itibaren en az 2yılolmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti, tekli ambalajında olmalıdır ve ambalaj üzerinde ürün bilgisi, sonkullanım tarihi ve lot numarası bulunmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamasetindeki bağlantı hortumu, kapamadan gelen bağlantı hortumuna kaçak veayrılmaya karşı güvenli olarak Luer-Lock kilit sistemi ile bağlanmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamasetinin bağlantı hortumunda klempler bulunmalıdır ve bu sayede pansumandeğişimde meydana gelebilecek sıvı reflüsüne engel olmalıdır. Toplama setineait bağlantı hortumu, kapama setinden gelen bağlantı hortumu ile tamamen uyumluolmalı ve kolaylıkla takılabilmelidir.

 Vakum yardımlı toplamaseti, CE belgesine sahip olmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti, vakum cihazının sağladığı sürekli ve aralıklı terapimodunda çalışmasınauygun olmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti, toplama kabının dolması durumda cihaz içerisine sıvı geçirmeyecek filtresistemine sahip olmalı ve kabın dolması durumunda sesli ve ekran üzerindegörsel olarak uyarı vermelidir.

 Vakum yardımlı toplamaseti, uygulama esnasında oluşacak kaçaklara karşı vakum cihazının sesli veekran görüntülü uyarısı vermesi için uygun olmalıdır

 Vakum yardımlı toplamaseti; vakum cihazı üzerinden ayarlanabilen basınç ve tedavi aralığı seçenekleriile uyumlu olarak çalışabilmelidir.

 Vakum yardımlı toplamaseti; vakum cihazının kapama seti ile olan bağlantılarda meydana gelecek blokajdurumuna karşı sesli ve görüntülü uyarı vermesi için uygun olmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti,uygulama terapilerinde mekanik stimulus özelliğini koruyacak dayanıklılığasahip olmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti ile vakum cihazı arasındaki bağlantıyı sağlayan ekipman, kapama süngerinihastadan çıkarmadan vakum cihazından ayırmayı ve yeniden birleştirmeyisağlamalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti ile kullanılan vakum cihazı, terapi kesintiye uğratılmadan dahi rahatçataşınabilmesi en fazla 1 kg ağırlığında olmalı ve taşımayı kolaylaştırıcıçanta, tutacak,askı vs donanımı ile beraber sağlanmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti ile kullanılan vakum cihazı, 50 mmHg ile 230 mmHg basınç aralığında vakumişlevi yapabilmelidir.

 Vakum yardımlı toplamaseti ile kullanılan vakum cihazı, şarj edilebilir bataryaya sahip olmalı vebatarya tam şarj edildikten sonra normal koşullarda fişe takılı olmaksızın enaz 6 saat terapiyi sürdürebilmelidir.

 Vakum yardımlı toplamaseti ile birlikte kullanılan vakum cihazlarının TİTUB kaydı ve hasta güvenliğiaçısından Sağlık Bakanlığı tarafından onayı olmalıdır.

 Vakum yardımlı toplamaseti tükeninceye kadar hastane kliniklerinde kalmak ve kullanılmak üzere firmatarafından hastanenin gereksinimi kadar, belirtilen özelliklerdeki vakumcihazları ücretsiz olarak teklif veren firma tarafından sağlanmalı ve mevcutcihazlarda oluşabilecek arıza halinde 24 saat içinde cihaz desteğisağlanmalıdır.

 Yüklenici firma bozuk vehatalı çıkan ürünlerini yenisi ile değiştirmelidir.

 Teklifedilecek UTS’ne kayıtlı olan malzemelerin UTS belgelerinin teklifin ekindesunulması gerekmektedir


 






Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim