• İhale No
    1750506
  • İhale Adı
    Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, Hasta Adı Sevgi YÜKSEL
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    26 Kasım 2018 16:00
  • İdare
    CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Döner Sermaye İşletmesi
  • İhale İli
    Manisa
  • İşin İli
    Manisa
  • Yayın Tarihi
    26 Kasım 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

İHALE BİLGİLERİ


  İhale Başlıgı : Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, Hasta Adı : Sevgi YÜKSEL

  İhale Notu   : Hasta Adı : Sevgi YÜKSEL
 
 İHALE ÖZELLİKLERİ
İHALE TÜRÜ :  DOĞRUDAN TEMİN
KAYIT NO :  
TARİHİ :  26.11.2018
SAATİ :  23:59
YERİ :  Dsim
DOSYA BEDELİ :  0,00TL
İHALE DURUMU :  AKTİF
     
 
DÜZENLEYEN BİRİM
KURUM : CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
BİRİM : DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ - 3
TELEFON : 2337068 - 69
DAHİLİ :  
FAKS : 2337100
E-POSTA :  
     
BEDELİN YATACAĞI BİRİM
BİRİM :  
 
İHALE METNİ

TEKLİFMEKTUBU                  

 

                        Hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalıİşine ait satın almanın yapılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Aşağıda cinsi,miktarı, evsafı, teknik ve idari şartları yazılı malzemeler, idaremizce 4734sayılı Kamu İhale Yasasının 22. maddesine göre satın alınacak olup, fiyatteklifinizi (Kesin Fiyat) en geç 26/11/2018’ekadar idaremize vermenizi rica ederim.

 

**ÖNEMLİNOT** :  (Saat 16:00’den sonra gelenfiyat teklifleri Dikkate Alınmayacaktır.)

 

Hasta Adı : Sevgi YÜKSEL

MAL / İŞE AİT TEKNİK VE İDARİ ŞARTLAR

1)- Teklifedilecek malzemenin lot ve UBB numaralarının mutlaka belirtilmesigerekmektedir.

2)- Ödemelermalların tesliminden itibaren 360 (üçyüzaltmışİ) gün içinde yapılacaktır.

3)- Teklifingeçerlilik süresi, idareye teslim tarihinden itibaren 30 Takvim günü olacaktır.

4)- En düşükfiyat ekonomik açıdan en avantajlı teklif olarak değerlendirilerek birimfiyatlar üzerinden teklif esas alınacaktır.

5)- Tekliffiyatları KDV hariç olarak verilcektir.

6)- Mal / İşidareye 24 saat için de  teslimedilecektir.

7)- Mal / İşidarece denetim, muayene ve kabul işlemi yapıldıktan sonra teslim alınacaktır.

8)- İdareMal / İşi alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

9)- Teklifmektubu, okunup kabul edildiği, teklif edilen bedelin rakam ve yazı ileyazılması, üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunmaması, Ad, Soyadı veyaTicaret unvanı yazılmak suretiyle yetkili kişilerce imzalanmış olmalıdır.

10)- İdaregerektiğinde numune isteyebilecektir.

11)- Teklifmektubu şartnamesinin uygulanmasından doğabilecek ihtilaflar ManisaMahkemelerinde 4734 sayılı kanun hükümleri dâhilinde çözümlenir.

12)-SUTTAVAN FİYATLARI ÜZERİNDE KALAN TEKLİFLER DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR.

13)-FİRMALAR ÜZERİNDE MALZEME KALMASI HALİNDEKESİLEN FATURA EKİNDE HÜAP CD’SİNİ TESLİM ETMELİDİRLER.

14)- SUT KODU VE SUT FİYATI BELİRTİLMEYENTEKLİFLER İLE SUT FİYATLARI ÜZERİNDE GELEN TEKLFİLER DEĞERLENDİRMEYEALINMAYACAKTIR.

              NOT:         İDARE KODU:   45764.38.41.00.01.330

                                 İDAREADI:   Celal Bayar Üniversitesi Döner Sermayeİşletme Müdürlüğü

 

15)-SİPARİŞ SATINALMA BİRİMİNDEN TESLİMALINDIKTAN SONRA ASIL FATURANIN 3 (ÜÇ) GÜN İÇERİSİNDE DEPOYA TESLİM EDİLMESİZORUNLUDUR.

 

TEL:(236)  233 70 68 / 233 70 69

FAX:(236)  233 71 00

 

**ÖNEMLİNOT: Malzeme kullanıldıktan sonrakesilecek olan FATURA nın bir nüshası depo tarafından istenilen malzemelerinayrıntılı döküm belgesi ile birlikte aynı gün AŞAĞIDA BELİRTİLEN  NUMARALARA FAXÇEKİLMESİ GEREKMEKTEDİR.Aksi takdirde depo girişleri yapılamayacaktır.

DEPO  BİRİMİ FAX: 0236- 232 80 93

DÖNERSERMAYE İŞLET.MÜD. FAX: 0236 – 233 7100

 

 

**ÖNEMLİ:      FİYAT TEKLİFİ ATILAN MALZEMELER İÇİNPROFORMA FATURAYA İLGİLİ MALZEMELER İÇİN FİRMA BAYİ NO YAZILACAKTIR.

 

 

NOT: TEKNİKŞARTNAME DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINA BİLİR.

NOT:Teklifverilmeden önce şartnamelerin firma tarafından mutlaka görülmesi gerekmektedir.

SATINALINACAK MAL / İŞ LİSTESİ

 

SIRA NO: CİNSİ VE NİTELİĞİ                                                                                           ADETİ

 

1.       UNİKONDİLER FEMORAL KOMPONENT ÇİMENTOLU 1 ADET

2.       UNİKONDİLER FEMORAL KOMPONENT ÇİMENTOSUZ 1 ADET

3.       UNİKONDİLER TİBİAL İNSERT 1 ADET

4.       UNİKONDİLER TİBİAL KOMPONENT ÇİMENTOLU 1 ADET

5.       UNİKONDİLER TİBİAL KOMPONENT ÇİMENTOSUZ 1 ADET

UNICONDYLAR DİZ PROTEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.       Femoral ve tibial komponenter COCR alaşımlı femoral komponentler peglitibial komponentşer ile kamalı olmalıdır.

2.       Femoral ve tibial komponentlerin cementli ve cementsiz uygulamaya uygunayrı formaları bulunmalıdır.

3.       Cementli komponentlerin iç yüzeyi cement utunumu için pürüzlü yüzeyesahip olmalı cementsiz komponentlerin iç yüzeyi osteointegrasyonu arttırıcıplazma porous sprey ve HA kaplı olmalıdır.

4.       Femoral komponent enaz 5 boy olarak bulunmalıdır.

5.       Tibial komponent sağ-sol olarak ayrılmalı ve anaz 7 boy olarak bulunmalıdır.

6.       Tibial insert hareketli platform özelliğinde olmalı sağ-sol olarakayrılmalı ve enaz 7boy seçeneği bulunmalıdır.

7.       Çakma seti minimal invasiv özellikte olmalıdır.

8.       Femoral ve Tibial komponentlerin fleksiyon ekstansiyon aralığınıayarlayacak enaz 8 farklı kalınlıkta deneme (blok ve spigot) kalvuzlarıolmalıdır.

9.       Femoral kesi klavuzu intrmoduler olmalıdır. Bir veya birden fazla klavuzyardımı ile femoral komponent kesisis üst planda(ön yan ve üst) ayarlanarakyapılabilmelidir.

10.    Önerilen protez enaz 3 yıllık kullanım ve takip sonucları ile ilgilienaz 10 adet uluslararası yayın Türkiye’de üniversite veya sağlık bakanlığıreferans hastanelerinde alınmış referanslara sahip olmalıdır.

GARANTİ ŞARTLARI VE SORUMLULUKLARI:

1.       Teklif veren firma bu ürünün satışı ile yetkili olduguna dair belgevermeli ve satıs sonrası sorumlulukları yüklenmelidir.

2.       Ürün teslim edildiğinde bu ürün ile ilgili kullanum talimatı(ürüntanıtımı endikasyon kontrendikasyon ameliyat sonrası olabilecek aksaklıklar vefirmanın sorumluluklarını kapsayan bilgiler) orjina ve türköe tercümesi ilebirlikte verilmelidir.

3.       Firma malzemenin kullanıldığı (eğer kullanılırsa) hasta adını dabelirterek faturasını kesecektir. Faturada mutlaka UBB kodları ve Ek 5-E debelirtilen SUT GMDN kodları yazılacak ve fatura engeç 24 saat içinde hastanenintıbbi malzeme birimine elden teslim edilecektir.

 


 






Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim