Palet Pabucu Alımı
İHALE İLANI
T.K.İ KURUMU
E L.İ. MÜESSESESİ ÇAN LİNYİTLERİ İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN
İşletme Müdürlüğümüz iş makinelerinden 191 M-II model Marion ekskavatörlerde kullanılmak üzere palet pabucu ve palet ek pimi temini işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
İhale Kayıt Numarası :2011/206820
1-İdarenin
a) Adresi : Çan Linyitleri İşletme Müdürlüğü ÇAN/ÇANAKKALE
b) Telefon ve Faks numarası : Tel: 0286-4162001 Faks: 0286-4163700
c) Elektronik Posta Adresi : clibilgiişlem@cli.gov.tr
d) İnternet adresi : www.cli.gov.tr.
2- İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : 191 M II model Marion ekskavatörlerde kullanılmak üzere 110
adet palet pabucu ve 220 adet palet ek pimi
b) Teslim yeri : Ç.L.İ. Müdürlüğü ÇAN/ÇANAKKALE
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer : Ç.L.İ. Elektromekanik Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 17 OCAK 2012 - 15:00
c) Dosya no : 242-ÇLİ/2011-0952
4- İhaleye ait dökümanlar ;
- Çan’da : Ç.L.İ. Müdürlüğü Satınalma Şefliği ÇAN/ÇANAKKALE
- İzmir’de : T.K.İ. İzmir Gümrük Şefliği,Erzene mahallesi, 78. sokak No:3 Bornova / İZMİR
-Ankara’da : T.K.İ. Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığı Kat: 11 Yenimahalle /ANKARA adreslerinde görülebilir ve KDV dahil 100,00 TL karşılığı ayni adreslerden temin edilebilir.İhaleye teklif verecek olanların ihale dökümanını satın almaları zorunludur.
5-Teklifler, 17.01.2012 saat 15.oo’e kadar Ç.L.İ. Genel Muhaberatına verilebileceği gibi , iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.Son başvuru saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
6- İstekliler teklif edilen bedelin % 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda Geçici Teminat vereceklerdir.
7- Verilen Tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 30 takvim günü olmalıdır
8- Kurumumuz bu ihale ile ilgili olarak ; ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 ve 4735 sayılı Kanunlara tabi değildir.
Ek:
İlan için tıklayınız.
Şartname için tıklayınız.
İdari şartname için tıklayınız.
Liste için tıklayınız.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|