İKN | : | 2025/467683 |
1-İdarenin | ||
a) Adı | : | İSTANBUL SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ |
b) Adresi | : | Güzeltepe Mahallesi Osmanpaşa Caddesi No:7 PK: 34060 Eyüpsultan/İSTANBUL Eyüpsultan/İSTANBUL |
c) Telefon ve faks numarası | : | 0 (212) 301 11 24 - 0 (212) 321 77 19 |
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası | : | https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/ |
a) Adı | : | Piliç Eti Alımı İşi |
b) Niteliği, türü ve miktarı | : | 6 Kalemden Oluşan Piliç Eti Alımı Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. |
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer | : | İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğüne bağlı Kağıthane (Genel Müdürlük), Büyükçekmece, Kadıköy ve Ömerli yemekhaneleri |
ç) Süresi/teslim tarihi | : | - İşin süresi sözleşme imzalandıktan sonra 01.07.2025 tarihinde başlayacak olup, 31.12.2025 tarihinde sona erecektir. (işin süresi toplam 184 gün) - İşe başlama tarihinden önce mal kabul edilmeyecektir. - Mallar İdare tarafından peyderpey verilecek siparişler doğrultusunda ihale dokümanı ekinde iletişim bilgileri verilen yemekhanelere teslim edilecektir. - İdare siparişlerini elektronik posta, faks, veya resmi yazı ile yükleniciden talep edecektir. Belirtilen yerlere teslim edilen mallar karşılığında irsaliye düzenlenecek ve teslim eden yüklenici personeli ile teslim alan İdare personelinin adı-soyadı yazılarak imzası alınacaktır. - Son teslim tarihinin tatil gününe rastlaması halinde iş bu süre takip eden ilk iş günü mesai bitimidir. |
d) İşe başlama tarihi | : | 01/07/2025 |
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati | : | 29.04.2025 - 11:00 |
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) | : | İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü Güzeltepe Mah. Osmanpaşa Cad. No:7 A Blok Üst Zemin Kat 07 No'lu Oda 34060 Eyüpsultan/İSTANBUL |
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir. |
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler: |
4.3.1. Yetkili satıcılığı veya imalatçılığı gösteren belgelere ilişkin bilgiler: |
a) İmalatçı ise imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler, b) Yetkili satıcı veya yetkili temsilci ise yetkili satıcı ya da yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgelere ilişkin bilgiler, c) Türkiye’de serbest bölgelerde faaliyet gösteriyor ise yukarıdaki belgelerde belirtilen serbest bölge faliyet belgesine ilişkin bilgiler. İsteklilerin yukarıda sayılan bilgilerden, kendi durumuna uygun bilgi veya bilgileri belirten isteklilerin yeterlik bilgileri tablosu uygun kabul edilir. İsteklinin imalatçı olduğu aşağıdaki belgelerdeki bilgiler ile tevsik edilir. İmalat Yeterlik Belgesi İmalatçı Belgesi Kapasite Raporu Sanayi Sicil Belgesi Serbest Bölge Faaliyet Belgesi Yerli Malı Belgesi veya Teknolojik Ürün Deneyim Belgesi Yetkili Satıcı Belgesi Yetkili Temsilci Belgesi |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|---|---|
Tavuk Baget | 2.800 | kilogram |
Tavuk But Kuşbaşı | 2.400 | kilogram |
Tavuk İncik | 3.800 | kilogram |
Tavuk Special But | 2.600 | kilogram |
Tavuk Kemiksiz Derili But | 2.500 | kilogram |
Tavuk Pirzola | 4.000 | kilogram |