• İhale No
    1284152
  • İhale Adı
    Renkli, Dijital Dopplerli Ultrasonografi Sistemi Alımı
  • Sektör
    Tıbbi Cihazlar
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    15 Mart 2017 10:00
  • İdare
    Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Sakarya
  • İşin İli
    Sakarya
  • Yayın Tarihi
    09 Mart 2017
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 tt

SAĞLIK BAKANLIĞI

türkjye kamu hastaneleri kurumu

Sakarya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

./03/2017

Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Piyasa Araştırma Mektubu ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19 maddesine göre açık ihale usulü ile satın alınacaktır

İlgili malzemelere ilişkin yaklaşık maliyet teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ait teklif mektubunuzu kullanarak fiyat vermeniz rica olunur

 

 

İdari Şartlar:

1 Fiyatlar KDV Hariç verilecektir.

2 Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) eklenerek verilmelidir

3 Piyasa Fiyat araştırma mektupları 15/03/2017, saat 10 : 00 ’a kadar kurumu muza ulaştırılmalıdır

Marka belirtilecektir

^ Varsa, teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur

6 Teklif edilen malzemeye ait varsa sut kodu mutlaka belirtilmelidir

Ödeme en geç 150 ( YÜZELLİ ) gün içerisinde yapılacaktır.

g Söz konusu alımlarla ilgili olarak hastanenin izni olmadan alacaklar için temlik koydurulmayacaktır.Hastane idaresinin izni olmadan koyulan temlikler işleme alınmayacaktır

ç Türkiye Kamu Hastaneleri Kamu Mali Hizmetler Kurum Başkanı Yardımcılığının 23.02.2016 tarihi ve 19617613 sayılı yazısına istinaden TİTUBB üzerinden barkod eşleştirilmelerini yanlış, hatalı yapan firmalar yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar rtjcu edilecektir

WEB "http://seah.gov.tr/satinalma.html" adresinden doğrudan temin alımları için; "DOĞRUDAN TEMİN İHALE ALIMI^ARI" linklerinden de SİTEMİZ alımlanmızı takip edebilirsiniz.

Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk No. 193 K. I Satın Alma Birimi Adapazarı/S AKAR YA (Merkez Kampüsü)

Tel: 0264 888 40 58

(Dahili: 1615 )                   Bilgi İçin: Emsiye GÖKTÜRK Faks: 0264 275 67 40

E-mail : Doğrudan temin için seahdogrudantemin@gmail.com

RENKLİ, DİJİTAL DOPPLERLİ ULTRASON OGRAFİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KONU: Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ihtiyacı olan 1 (bir) adet Renkli, Dijital Dopplerli Ultrasonografi Sistemi temini işidir.

1-  TEKNİK ÖZELLİKLER:

1.1.    Teklif edilen renkli Doppler ultrasonografi sistemi tümüyle dijital tasarıma sahip olmalıdır. İleride gerçekleşebilecek teknolojik gelişmeler sisteme kolayca adapte edilebilmelidir.

1.2.    Sistem ile kardiyoloji, abdominal, vasküler, pediyatrik, yüzeyel organ çalışmaları yapılmalıdır.

1.3.    Teklif edilen sistem tam dijital beamformer’a sahip olmalıdır. Cihazın kanal sayısı en az 65.000 olmalıdır.

1.4.    Sistemin B-Mod görüntülemesi en az 256 (ikiyüzellialtı) gri skalaya sahip olmalıdır.

1.5.    Sistem ile Doku Harmoniği (Tissue Harmonic Imaging) modunda görüntüleme yapılmalıdır ve bu özellik Pencil prob ve mikrokonveks prob hariç sisteme bağlanabilen tüm problar ile kullanılabilmelidir. Filitreleme yöntemi ile doku harmonik yapan sistemler kabul edilmeyecektir.

1.6.    Sisteme aynı anda en az 3 (üç) adet pinsiz prob aktif olarak bağlanmalıdır. (CW Dopler probları dışında)

1.7.    Sisteme bağlanabilen tüm problar multifrekans veya vvideband (broadband) teknolojiye sahip olmalıdır. Konvansiyonel prob teknolojisine ek olarak, en az 570 çok sıralı kristal dizilimine sahip matrix array veya Xmatrix veya multi D array veya Automatic dynamic receive focal optimization teknolojisi olan problar da sisteme takılabilmelidir. Bu teknolojilerden herhangi birine sahip olmayan probları kullanan sistemler kabul edilmeyecektir. Probun kristal sayısı orjinal doküman ile belgelendirilecektir. Firmalar bu özellikteki problarını kodları ile bildireceklerdir.

Prof. 

 

1.8.    Sistem, bağlanabilen problar ile en az 2.0 (iki) - 18.0 (onsekiz) Mhz arasındaki frekansları destekleyebilmelidir.

1.9.    Sisteme takılan tüm problar ile PW Doppler, CW Doppler, renk akışı (CFM), Power Doppler Imaging (PDI-Color Angio) çalışmalar yapılmalıdır.

1.10.  Sistem ile elektronik konveks, elektronik lineer ve elektronik sektör taramalar yapılabilmelidir. Sistem ile birlikte yeni teknolojiye sahip problar teklif edilmelidir.

1.11.  Sistemde birden fazla sayıda kullanıcının tercih ettiği cihaz ayarlarına ya da farklı vücut bölgeleri için değişik ayarları içeren preset fonksiyonları bulunmalıdır.

1.12.  Sistemin en az 19 (ondokuz) inch, yüksek rezolüsyonlu, LCD veya TFT, her yöne hareketli monitörü olmalıdır.

1.13.  Sistem en az 128 (Yüzyirmisekiz) MB veya 2200 Frame sine hafızaya sahip olmalıdır. Sine hafızadaki görüntüler üzerinde ölçüm ve hesaplamalar yapılabilmelidir.

1.14.  Sistem ekranındaki görüntü büyüklüğü kademeli değiştirilmeli ve zoomlama yapılmalıdır. Zoomlanan görüntü ekranda sağa/sola, yukarı/aşağı scrolling fonksiyonu ile kaydırılmalı ve büyütme faktörü değiştirilmelidir.

1.15.  Sistemde uygun problar ile 30 (otuz) cm. derinlikte B-mod, renkli dopler görüntüleme yapılmalıdır. Realtime triplex moduna geçildiğinde 30 cm derinliklerin tamamında, herhangi bir derinlik değişikliği olmadan görüntüleme yapılabilmeli ve spektrum alınabilmelidir.

1.16.  Sistemde DICOM 3.0 opsiyonu eklenebilir olmalı ve aşağıdaki özellikleri içermelidir.

>     Store

>     Print

>     Modality YVorklist

>     Query/Retrieve

>     MPPS Modality Performed Procedure Step

1.17.                                                                    Teklif edilen sisteme elastografi özelliği eklenebilmelidir. Elastografı görüntüsü ile B Mod görüntüsü yanyana aynı ekranda eş zamanlı olarak izlenebilmeli, ayrıca gerçek zamanlı veya post process kantifiye analiz (Quantifıcation) özelliği mevcut olmalıdır. Elastografi özelliği birbirinden farklı özellikte en az iki farklı prob ile yapılabilmelidir.  ,

1.18.  B-Mod çalışmalarda çerçeve hızı en az lOOO(bin) çerçeve/saniye değerinde olmalıdır.

1.19.  Sistem toplam dinamik range değeri en az 210 (İkiyüzon) dB seviyesinde olmalıdır.

1.20.  Sistemde PW doppler modunda açı düzeltmesi +/- 85 derece arasında yapılabilmelidir.

1.21.  Sistemin real time triplex mode özelliği olmalıdır. B-Mod, renk akışı ve spectral Doppler (veya Povver Doppler) aynı anda gerçek zamanlı olarak görüntülenebilmelidir. Sisteme bağlanan bütün problar (kalem problar hariç) ile real time triplex mode çalışma yapılmalıdır.

1.22.  Çalışılan dokuya değişik açılarla ses sinyali gönderimini ve böylelikle doku detaylarını daha net elde etmeyi sağlayan teknoloji bulunmalıdır. (Crossbeam ya da Sieclear ya da SonoCT vb). Bu özellikte ses dalgaları dokuz farklı açıdan gönderilebilmelidir.

1.23.  Sistemde görüntüdeki artefaktları elimine edip speckle gürültüsünü azaltarak rezolüsyonu arttıran özellik bulunmalıdır. (Hi-Res ya da Speckle Noise Reduction ya da Tissue Equalization ya da Clarify, ya da X-Res vb)

1.24.  Sistemde B-Mod görüntü kalitesini otomatik olarak artıran Otomatik Doku Optimizasyonu ya da Tissue Equilization (TEQ) ya da iScan vb özelliği bulunmalıdır. Bu özellik PW Doppler modlarmda da kullanılabilmeli ve baseline PRF gibi ilgili parametreleri optimize edebilmelidir.

1.25.  Sistemde geniş açılı trapezoid görüntüleme yapılabilmelidir. Sistem ile birlikte teklif edilmelidir.

1.26.  Sistemde otomatik intema media thickness (IMT) ölçümü özelliği bulunmalıdır.

1.27.  Teklif edilen sisteme panaromik görüntüleme (birleştirilmiş alan görüntüsü) özelliği eklenebilmelidir.

1.28.  Cihazda daha iyi görüntü çözünürlüğü ve görüntü bütünlüğünü sağlayan patentli Agile Architecture veya SieStream Core Architecture veya Povverful distributed Multi-Core Processing Architecture veya N-Sight Architecture modelleme teknolojilerinden biri bulunacaktır.

1.29.  Teklif edilen sisteme üç boyutlu görüntüleme özelliği eklenebilmelidir. Sistem ile teklif edilen veya edilebilecek olan tüm konveks ve lineer problarla 3D uygulaması yapılabilmelidir.

1.30.  Teklif edilen sistem pinless veya micro-pinless denilen çok hızlı veri transferine imkan sağlayan pinsiz prob teknolojisine sahip olmalıdır.

1.31.  Teklif edilen sistemde fusion (MR ve/veya farklı modaliteler ile Ultrason görüntüsünün yan yana görüntülenebilmesi özelliği) eklenebilmelidir.

1.32.  Teklif eriilpn sjstpmr1e asağıdakLözeUjklerden en az 5 tbes) tanesi bulunmalıdır:

1.32.1.               Sistemde dokunmatik ekran bulunması ve bu ekran sayesinde tüm fonksiyonlara ulaşılabilir olunması,

1.32.2.               Sistemde ABVS (Otomatik Volumetrik Meme Tarama Sistemi) bulunması ve sistemle beraber teklif edilmesi,

1.32.3.               Sistemin kanal sayısının 1.000.000 (birmilyon) işlemci kanalından yüksek

olması,

1.32.4.               Fusion özelliğinin teklif edilmesi,

1.32.5.               Sistemdeki Dynamic Range değerinin 250 dB veya daha yüksek değerde

olması,

1.32.6.               Sistemde teklif edilen matrix veya Xmatrix veya Multi-D özellikli probun kristal sayısının 1000 (bin kristal)'den fazla olması,

1.32.7.               Sistemdeki Hockey Stic probun (en fazla 25 mm FOV’a sahip) frekans bant aralığının en az 5.0-18.0 Mhz arasında olması,

1.32.8.               Sistemin sharevvave teknolojisi ile periodik kompresyon yapmadan doku sertliğini algılayan ve kilopascal değerinden sonuç verebilen Virtual Touch özelliğinin bulunması ve teklif edilmesi,

1.32.9.               Sistemde seçilen bölgenin doku kalınlığını sayısal olarak göstermeye yarayan yazılım bulunmalıdır. Bu yazılım ile el ile sıkıştırma veya palpasyon döngüleri yerine prob vasıtasıyla gönderilen sinyaller ile dokunun yer değiştirmesini sağlayarak incelenen bölgede ultrason dalga hızını ölçebilmelidir. Bu yazılım abdomen de (Karaciğer de) kullanılabilmelidir. (ARFI vb.)

1.32.10. Sistem ile renkli panaromik görüntüleme özelliğinin de verilmesi,

1.32.11.            Sistem PW Dopler PRF değerinin 59.0 Khz değerine ulaşabilmesi,

1.32.12.            Cihazın problar hariç toplam ağırlığının 90 kg'ı geçmemesi. Bu özellik

cihaz teknik datası üzerinden gösterilecektir.

1.32.13.            Sistemde 40'a (kırk) yakın farklı parametrenin tek tuş ile optimize

edildiği DRS özelliğinin olması.

2 - İSTENİLEN SİSTEM KONFİGÜRASYONU: Cihazlar ile beraber aşağıda belirtilen toplam problar ve monitör verilecektir.

2.1.       1 (bir) adet Renkli Doppler Ultrasonografi Ana Ünitesi ve en az 19 (ondokuz) inch yüksek çözünürlükte, görüntü monitörü

2.2.        1 (bir) adet Wideband/Broadband veya Multifrekans genel abdomen amaçlı elektronik konveks prob (en az 2-5 MHz frekans bant aralığını kapsamalıdır.)

2.3.       1 (bir) adet VVideband/Broadband veya Multifrekans yüzeyel doku, vasküler amaçlı elektronik lineer prob (en az 4-12 MHz frekans bant aralığını kapsamalıdır.)

2.4.       1 (bir) adet 2-4 MHz frekans band aralığında erişkin eko kullanım amaçlı sektör prob

TAŞINABİLİR PORTABL RENKLİ DOPPLER EKOKARDİYOGRAFİ / ULTRASONOGRAFİ CİHAZI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Bu teknik şartname Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Arastirma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği için satın alınacak 1 adet Elde Taşınabilir (Portable) Renkli Doppler Ekokardiografi Cihazının teknik özelliklerini içermektedir.

1. Teklif edilen cihaz tüm kardiyolojik incelemelerde kullanılabilen %100 dijital ultrasonik teşhis sistemi olacaktır.

2. Cihaz, 220V - 50 Hz. Şehir şebeke cereyanı ile çalışabileceği gibi, uzun ömürlü 12 V Li-iyon batarya ile desteklenmiş olacak, istenildiğinde şebeke cereyanına bağlanmaksızm en az 1 saat süre ile inceleme yapmaya müsait olacaktır.

3.   Sistem klinik içerisindeki hasta yatağı arasına girebilecek şekilde tamamen portatif amaçla kullanılacağı gibi, orijinal tekerlekli arabası ile yerleşik kullanıma da uygun olacak, istenildiğinde taşıyıcı arabasından alınarak hasta yatağına ve yoğun bakım odasına götürülebilecektir.

4.  Portatif amaçla kullanım şeklinde monitör, klavye ve şarj edilebilir batarya üniteleri tek parça olmalı ve bir transduser ile birlikte ağırlığı 10 Kg.'ı geçmeyecektir. Daha ağır sistemler kabul edilmeyecektir.

5.   Sistem % 100 dijital elektronik yapıda olacak, annular array, annular phased array veya elektronik annular phased array gibi mekanik harekete dayalı çalışan sistemler kabul edilmeyecektir.

6.  Sistem ile B-Mod, M-Mod, Pulsed Wave (PW) Doppler, Continious Wave(CW) Doppler, Doku Harmonik Görüntüleme (THI), Directional Color Power Doppler(DCPD) ve Power Doppler çalışmalar yapılabilecektir. Yalnızca B -Mod ve Color Doppler görüntüleme yapan sistemler kabul edilmeyecektir.

7.  Sistem en az 10,4" (inç) büyüklüğünde TFT LCD monitöre sahip olacaktır. Ekran üzerine yazı yazılabilmesi amacıyla Touch pad veya Trackball içeren alfa-nümerik klavye bulunacaktır.

8. Sistem en az 165 dB Dynamic Range değerine sahip olacak ve frame rate değeri belirtilecektir.

9.  Sistemin PW Dopler PRF değeri 1.050 Hz değerine kadar inebilmeli ve 20.000 Hz değerine kadar çıkabilmelidir. Sistemin CW Dopler PRF değeri 41.000 HZ değerine kadar çıkabilmelidir.

10.  Sistemin Color Dopler PRF değeri 1000 Hz değerine kadar inebilmeli ve 9.000 Hz değerine kadar çıkabilmelidir.

11.   1 (bir) adet 2-4 MHz frekans band aralığında multifrekans ve/veya broadband erişkin eko kullanım amaçlı elektronik sektör prob ihtiva etmelidir.

 

 

RİTİM (EKG) HOLTER TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.   Holter kaydedicileri hastanede hali hazırda kullanılan EKG sistemine uygun olmalıdır.

2.    Hasta kayıtları kayıt cihazları ile birkaç dakika içinde yüklenebilmelidir.

3.    Cihaz çok yüksek hızda ve güvenilir aritmi analizi yapmalı ve sınıflandırabilmelidir.

4.    Kaydediciler ağırlığı en fazla 200 gr olan 24/48 saat kaydediciler olmalıdır.

5.    Kaydedicideki kayıtlar USB kablosu aracılığıyla kaydediciden bilgisayardaki holter analiz sistemine aktarılmalıdır.

6.    Kaydediciler ile birlikte tüm kablolar, hasta bağlantı kabloları (her kaydedici için 5 adet), taşıma çantaları (her kaydedici için 3 adet 1000 hastaya yetecek kadar üstün özellikte elektrod (firma sorumluluğundadır) verilmelidir.

7.    Cihaz 2 (iki) yıl tam garantili olmalıdır. Ayrıca sevkiyattan itibaren 10(on)yıl boyunca da ücreti karşılığı yedek parça temini ve servis garantisi vermelidir.

AMBULATUAR KAN BASINCI SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNEME

1-             Cihaz  sistolik, diastolik basınç ve nabız kontrolü yapmalı ve opsiyonel olarak istenildiğinde ek bir dongle alınarak Merkezi Hemodinamik değerlendirme ve Arteryel Hipertansiyon Risk Stratifikasyonu için PWA (Nabız Dalga Analizi) ölçümüne de izin vermelidir.

2-             Cihaz  mikroişiemci kontrollü olmalı ve osilometrik metodla ölçüm yapmalıdır.

3-              Cihaz  24/48 saat süresince veya 200 kez ölçüm yapmak için dizayn edilmiş olmalıdır.

4-             Cihaz  ölçüm peryodu boyunca tanımlanan aralıklarla veya hastanın her tuşa basmasında sistolik ve diastolik basınç ölçümü yapabilmelidir. Cihaz ölçüm aralığı sistolik kan basıncı için (SYS) 60-290 mmHg, diastolik kan basıncı için (DİA) 30-195 mmHg ve nabız ölçüm aralığı ise 30 - 240 vuruş/dakika olmalıdır.

5-                 Cihazın         statik basınç aralığı 0 - 300 mmHg aralığında olmalıdır ve cihaz hassasiyeti ±5 mmHg olmalıdır.

6-             Cihaz  bilgisayar programı yardımıyla ve ayrıca tuş takımından programlanabilmelidir.

7-                   Cihazda      5 değişik ölçüm protokolü. Ölçüm protokollerinden en az iki tanesi istenildiğinde kullanıcı tarafından bilgisayar programı yardımıyla değiştirilebilir (ölçümün başlama ve bitiş saati, saatteki ölçüm sayısı, buzzer, ölçülen değerin ekranda görülmesi gibi) özellikte olmalıdır. Bu sayede değişik hastalara değişik ölçüm yöntemleri uygulanabilmelidir.

8-              Cihaz  üzerindeki bir tuş vasıtasıyla otomatik ölçümler arasında manuel olarak istenilen zamanlarda ölçüm alınabilmelidir. Alman bu manuel ölçümler, ölçüm değeri tablosunda görülebilmelidir.

9-             Cihaz  ölçüm öncesi hastayı akustik bir sinyal ile uyarabilmelidir. İstenildiği takdirde bu uyarı sinyali cihaz programlanırken yazılım aracılığı ile devre dış bırakılabilmelidir.

10-              Cihaz            maksimum şişme basıncını hastanın durumuna göre otomatik ayarlayan bir algoritmaya sahip olmalıdır. Her bir ölçümde bir önceki ölçüm değeri temel alınarak şişirme yapılmalı ve hasta koluna ölçüm boyunca min basınç uygulanmalıdır.

11-              Cihaz            hastadan kaynaklanan hareketlerden dolayı ölçüm işlemini tamamlayamadığı durumlarda en çok beş dakika sonra ölçüm otomatik olarak tekrarlamalı ve programa devam etmelidir.

Program vasıtasıyla hatalı ölçümler raporda değerlendirme dışı tutulabilmelidir.

12-              Cihaz            üzerinde on/off butonu, başlat butonu, event butonu olmalıdır. On/off butonu hastanın cihazı yanlışlıkla kapamasını önlemek amacıyla tuşa belirli bir süre basılı tutulduğunda aktif olmalıdır. Ayrıca cihaz hastanın uykuda olduğu süreleri doğru belirleyebilmek için uyku ve uyanık kalman fazların hasta tarafından belirlenmesine olanak sağlayan Gündüz/Gece tuşu içermelidir.

r

13-                    Program  vasıtasıyla ölçüm değerlendirmesi sırasında gün/gece periyodu hastanın günlük aktivitesine bağlı olarak tekrar düzeltilebilir özellikte olmalıdır.

Hasta kayıtlarında herhangi bir karışıklığa neden olunmamsı için her hasta için bir ID kod tanımlanabilmeli ve programlama sırasında hastanın adı ile birilikte bu ID kod cihaza tanımlanabilmelidir.

14-  Alınan ölçümler kan basıncı profili, histogram, ölçüm tablosu, istatistiksel sonuçlar, ölçüm profillerinin mukayesesi, saatlik ölçüm, kan basıncı yükselmesi ve alçalması, korelasyon tablosu, aşırı norm değerleri şeklinde raporlanabilmedir.

15-                Ölçüm         tablosu; ölçüm zamanlarını, sistolik basınç, diastolik basınç, nabız, MAP, limit dışı değerleri işaretlemeli ve istenildiğinde kullanıcı tarafından küçük notların yazılabileceği yorum kısmını içermelidir.

16-  Program işlemi yapan hekimin kendi yorumunu yazabileceği bir rapor bölümü içermelidir. Bu program ile trendler, histogramlar, tabular bilgiler ve grafikler incelenebilmelidir.

Grafikler üzerinde gezerek cursor yardımı ile herhangi bir andaki ölçüm değeri gözlenebilmelidir.

17-                      Sistemde aynı hastanın daha önceki kayıtları ile karşılaştırma yapmak mümkün olmalıdır. Cihaz kapatıldığında kaydedilen bilgiler silinmemelidir.

18-                     Yazılında klinik çalışmalar için, hastanın tüm ölçümleri Microsoft excell'de açılabilmeli ve hasta raporları pdf formatta arşivlenebilmelidir.

Program hasta bilgilerinin girilebildiği bölümler içermeli ve istenildiğinde yazıcı seçeneğinden çıktısı alınmak istenen veriler işaretlenebilmelidir.

19-                  Yapılan      ölçümler serial port kablosu (USB port ile uyumlu), infrared veya Bluetooth (Classl/lOOm) veri aktarım teknikleri ile Windows tabanlı bir programa aktarılabilmeli ve bir bilgisayar yazıcısından kağıda dökülmelidir.

20-             Cihaz            ve kullanılan program HL7 standardında veri aktarımını desteklemeli ve bu özellik istenildiğinde opsiyonel alınacak ek bir ara bağlantı ile aktive edilebilmelidir.

Program ABPM Monitörünün yanında ev tipi tansiyon aletlerinden de veri aktarımına izin vermeli ve alman verileri aynı programda değerlendirilebilir olmalıdır. Böylece hem tanı hem de tedavi sürecinde hasta verilerine ulaşılabilmelidir.

21-                      Program,            kullanım kolaylığı için Türkçe dahil olmak üzere farklı dil seçeneklerine sahip olmalı ve istenildiğinde programdan dil seçeneğinin değişimi yapılabilmelidir.

22-             Cihaz            CE belgesine sahip olmalı ve üretici firma IS09001 belgesine sahip olmalıdır.

23-             Cihaz            ile birlikte Hipertansiyon Yönetim Yazılımı ve veri transfer ünitesi verilmelidir. Firma ilerde geliştirilecek yazılım programlarını ücretsiz olarak upgrade etmelidir.

24-  Her bir cihaz ile birlikte 2 adet taşıma çantası ve askısı, 5 adet istenilen ebatlarda cuff verilmelidir.

25-                       Kaydedici           2 (iki) yıl süre ile garantili olmalı ve garanti süresini takiben lOyıl süre ile ücreti karşılığı yedek parça temini yapılabilmelidir.

26-  Kaydedici uluslararası kabul görmüş kuruluşlardan valideli olmalı ve BHS'den AA not almış olmalıdır.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim