• İhale No
    2011/1213
  • İhale Adı
    Sahil Güvenlik Komutanlığı 2011 Yılı İhtiyacı 3 Kalem Akaryakıt Ürünü Alımı
  • Sektör
    Akaryakıt ve Petrol Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    İstisna - Kapsam Dışı
  • İhale Tarihi
    27 Ocak 2011 14:00
  • İdare
    Sahil Güvenlik Komutanlığı Tedarik Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    01 Nisan 2011
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
AKARYAKIT ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI Sahil Güvenlik Komutanlığı Tedarik Daire Başkanlığı
İhale Kayıt Numarası:2011/1213
1 - İdarenin
a) adresi:Sahil Güvenlik Komutanlığı
Dikmen Caddesi Merasim Sokak No:10
06100 Bakanlıklar/Çankaya/ANKARA
b) telefon ve faks numarası:3124164703 - 3124170554
c) elektronik posta adresi (varsa):tedarik@sgk.tsk.tr; satalkom@sgk.tsk.tr
2 - İhale konusu malın niteliği, türü ve miktarı:3 Kalem Akaryakıt Ürünü Alımı
(12.000.000 Lt. (onikimilyon litre) Motorin)
(400.000 Lt. (dörtyüzbin litre) Kurşunsuz Benzin 95 Oktan)
(100.000 Kg. (yüzbin kilogram) Fuel Oil-4 (Kalorifer Yakıtı))
3- İhalenin / Yeterlik Değerlendirmesinin:
a) Yapılacağı yer:Sahil Güvenlik Komutanlığı Ek Hizmet Binası
b) Tarihi ve saati:27.01.2011 - 14:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :


4.  İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler :



4.1  Teklifi oluşturan belgeler ve ekleri ile diğer dokümanların Türkçe olması esastır. Başka bir dilde sunulan belgeler, Türkçe onaylı tercümesi ile birlikte verilmesi halinde geçerli sayılacaktır. Bu durumda teklifin veya belgenin yorumlanmasında Türkçe tercüme esas alınır.



4.2.  İhaleye üretici ve/veya üretici adına yetkili satıcılar ve/veya malzemenin uluslararası standartlarda tanımlandığı teknik özellikleri kapsayacak şekilde üretimini veya satışını yapan ve gerekli garantisini sağlayanlar teklif verebilir. Bu hususu belgelemek için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)’nca verilen Dağıtıcı Lisans Belgesinin noter onaylı sureti ibraz edilecektir.



4.3  Şekli ve içeriği idari şartnamede belirtilen tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi.



 



 



4.4  Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi.



 



4.5  Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.



 



4.6  Ekonomik ve Mali Durum Belgesi.



 



4.7  Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen teklif mektubu.



 



4.8  İstekliler tarafından, teklif etikleri bedelin %3"ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda şekli ve içeriği idari şartnamede belirtilen forma uygun olarak geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların saymanlık veya muhasebe müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuz verilecektir. Teklif bedeli ile teminatlar Türk Lirası olarak verilecektir.



 



4.9  Vekaleten ihaleye katılma halinde; isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair vekaletname ile imza beyannamesi.



 



4.10  İsteklinin ortak girişim olması halinde, şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi.



 



4.11  Ortak girişimlerde, her bir ortakça 4.4, 4.5 ve 4.6 maddelerindeki belgeler ayrı ayrı ibraz edilecektir.



 



4.12  Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen istekli bilgi formu.



 



4.13  İstekliye ait Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından verilen dağıtıcı lisans belgesi.



 



4.14  İdari şartnamenin 9 ve 10’uncu maddelerinde belirtilen kısıtlamalara tabi olmadığını gösteren şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen taahhütname.



 



4.15  Şekli ve içeriği idari şartnamede belirlenen gizlilik derecesine göre hazırlanacak taahhütname.



 



4.16  İhaleye yerli istekli olarak teklif verecek isteklilere ait; ihale tarihinden önceki son 3 (üç) ay içerisinde düzenlenmiş; faaliyette bulunduğu bölgedeki savcılıktan, idari şartnamenin 9.1.1 ve 10.1.5 maddeleri kapsamında bulunmadığını ispatlayan adli sicil kaydı (İstekli Bilgi Formu’nda belirtilen gerçek kişi ortaklar için düzenlenecektir.)



 



4.17  İdare birlik ve kurumlarının ülke genelinde yaygın olması ve Sahil Güvenlik Komutanlığının görev özelliği nedeniyle, teklif veren isteklilerin, idari şartnamenin EK-J’sinde yazılı illerin en az %80’inin mülki hudutları içerisinde yetkili bayii bulunacaktır. İhaleye katılacak istekliler tarafından, idari şartnamenin EK-J’sinde yer alan illerde mevcut bayilerinin listesi ibraz edilecektir.



 



4.18  Yabancı istekliler tekliflerini doğrudan gönderebilecekleri gibi Türkiye’deki temsilcilikleri aracılığı ile de gönderebilirler. Bu durumda temsilcinin istekliyi temsile yetkili olduğunu gösteren belge teklife ayrıca eklenecektir.

 



5.  01.02.2010 tarih ve 2010/87 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 20’nci, idari şartnamenin 32.2’nci maddesi gereğince; tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında, teklif mektubundaki teklif fiyatı ve geçici teminat hariç, bilgi ve belge eksikliklerini belirlenen sürede tamamlamayan isteklilerin, teklifleri değerlendirme dışı bırakılacağı gibi geçici teminatları da gelir kaydedilecektir.

 



6.  Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.



7.  İhale, idari şartnamedeki katılım koşullarını taşıyan yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. Yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacaktır.



8.  Bu alım, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 3.b istisna alımları kapsamında çıkarılan 01.02.2010 gün ve 2010/87 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 10.a maddesi kapsamında Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.



9.  İhale dokümanı, Sahil Güvenlik Komutanlığı Ek Hizmet Binası Satınalma Komisyonu Başkanlığı Karanfil Sokak Numara:64 Bakanlıklar/ANKARA adresinden veya www.sgk.tsk.tr adresinden ücretsiz temin edilebilir/görülebilir.



10.  Teklifler 27 Ocak 2011 tarihi, saat 14.00’a kadar Sahil Güvenlik Komutanlığı Satınalma Komisyonu Başkanlığı Karanfil Sokak Numara:64 Bakanlıklar/ANKARA adresine verilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. Ancak postadaki gecikmeler vb. sebepler nedeniyle ihale (son teklif verme) saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.



11.  İstekliler tarafından ihalenin tamamına teklif verilecektir, kısmi teklifler geçersiz sayılacaktır. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir iş kaleminin miktarı ile iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme

düzenlenecektir. Teklifler her kalem malzeme için Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ve Katma Değer Vergisi (KDV) hariç verilecektir. İstekliler birim fiyatlarını, virgülden sonra beş hane olacak şekilde verecektir.



12.  Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 takvim günüdür.



13.  Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.



14.  İdare, ihale saatinden önce ihaleyi iptal etmekte serbesttir.








Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim