• İhale No
    2015/16739
  • İhale Adı
    SEBZE VE MEYVE ( 40 KALEM )
  • Sektör
    Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Ormancılık Ürünleri ve Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    26 Şubat 2015 13:30
  • İdare
    Çankırı Anadolu Lisesi
  • İhale İli
    Çankırı
  • İşin İli
    Çankırı
  • Yayın Tarihi
    18 Şubat 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

SEBZE VE MEYVE ( 40 KALEM )

ANADOLU LİSESİ-ÇANKIRI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK

SEBZE VE MEYVE ( 40 KALEM ) alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/16739
1-İdarenin
a) Adresi : ABDUL HALİK RENDA MAHALLESİ ANKARA YOLU ÜZERI 1 KM 18100 ÇANKIRI MERKEZ/ÇANKIRI
b) Telefon ve faks numarası : 3762133371 - 3762139668
c) Elektronik Posta Adresi : 137780@meb.k12.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : SEBZE VE MEYVE ( 40 KALEM )
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ KIZ PANSİYONU SOĞUK HAVA DEPOLARI
c) Teslim tarihi : Sebze ve Meyve Alınacak Tarihleri Aşağıdadır: ALABALIK : 09/03/2015 - 30.04.2015 ile 01/10/2015-31/12/2015 tarihleri arası tüketilecektir. .(Yüklenici tarafından getirilen Alabalık nakliye ve diğer şartlardan dolayı meydana gelebilecek bozulmalardan ve okulumuz öğrencilerini etkileyebilecek Salgın Hastalık, Kuş Gribi, Ölüm, Zehirlenme vs… gibi sağlık nedenlerinden şahıs veya firma sorumlu tutulacaktır.) ARMUT : 01/ 09 / 2015 ile 31 / 12/ 2015 tarihleri arası tüketilecektir. BROKOLİ :09/03/2015 ile 31/12/2015 tarihleri arası ÇİLEK : 09 / 04 / 2015 ile 30 / 05 / 2015 tarihleri arası tüketilecektir. DERE OTU : Yıl içinde sürekli alınacaktır. DOLMALIK BİBER : 09 / 03 / 2015 ile 31 / 12 / 2015 tarihleri arası tüketilecektir. DOMATES : Yıl içinde sürekli alınacaktır. ELMA : Yıl içinde sürekli alınacaktır. ERİK : 01/ 05 / 2015 ile 15/ 10 / 2015 tarihleri arası tüketilecektir. HAVUÇ : Yıl içinde sürekli alınacaktır. ISPANAK : 09/03/2015 ile 30/04/2015 - 01/11/2015 ile 31/12/2015 tarihleri arası tüketilecektir KABAK : Yıl içinde sürekli alınacaktır. KARNABAHAR : 09/ 03/ 2015 ile 31/ 03 2015 - 01/ 11 2015 ile 31/ 12 /2015 tarihleri arası tüketilecektir KARPUZ : 09 / 05 / 2015 İle 30 / 06 / 2015 tarihleri arası tüketilecektir. KAVUN : 01 / 09 / 2015 ile 31 / 10 / 2015 tarihleri arası tüketilecektir. KAYISI : Yıl içinde mevsimine göre ihtiyaç duyuldukça. KIRMIZI LAHANA : Yıl içinde sürekli alınacaktır. KİRAZ : 01 / 05 / 2015 ile 30/ 06 / 2014 tarihleri arası tüketilecektir KURU SOĞAN : Yıl içinde sürekli alınacaktır. KÜLTÜR MANTARI : Yıl içinde sürekli alınacaktır.(Yüklenici tarafından getirilen Kültür Mantarı nakliye ve diğer şartlardan dolayı meydana gelebilecek bozulmalardan ve okulumuz öğrencilerini etkileyebilecek Salgın Hastalık, Kuş Gribi, Ölüm, Zehirlenme vs… gibi sağlık nedenlerinden şahıs veya firma sorumlu tutulacaktır.) LİMON :Yıl içinde sürekli alınacaktır. MANDALİNA : 09/ 03 /2015 ile 31 / 03 /2015 – 15 /10 / 2015 ile 31 /12 /2015 tarihleri arası tüketilecektir MARUL : Yıl içinde sürekli alınacaktır. MAYDANOZ : Yıl içinde sürekli alınacaktır. MUZ (YERLİ) :Yıl içinde ayda biri alınacaktır. PATATES : Yıl içinde sürekli alınacaktır. PATLICAN : Yıl içinde sürekli alınacaktır. PIRASA : 09/ 03 /2015 ile 31/ 03 / 2015 – 01 /11/2015 ile 31 /12/ 2015 tarihleri arası tüketilecektir PORTAKAL : 09 / 03 /2015 ile 30 / 04 / 2015 – 01 /12/ 2015 ile 31 /12 2015 tarihleri arası tüketilecektir SALATALIK :Yıl içinde sürekli alınacaktır. SARIMSAK : Yıl içinde sürekli alınacaktır. ŞEFTALİ : 01/05/2015 ile 30/06/2015 -01 / 09 / 2015 ile 15 / 10 / 2015 tarihleri arası tüketilecektir TAZE FASULYE : 10 / 05 / 2015 ile 30 / 06 /2015 – 01/09/2015 ile 31/10/2015 tarihleri arası tüketilecektir. TURP :Yıl içinde mevsimine göre ihtiyaç duyuldukça alınacaktır. YAŞ ÜZÜM : 01 / 09 / 2015 ile 31 / 10 / 2015 tarihleri arası tüketilecektir YENİ DÜNYA : 01/ 05 / 2015 ile 30 / 06 / 2015 tarihleri arası tüketilecektir. YEŞİL SİVRİ BİBER : Yıl içinde sürekli alınacaktır. YEŞİL SOĞAN : Yıl içinde mevsimine göre ihtiyaç duyuldukça alınacaktır. KİVİ : Yıl içinde ihtiyaç duyuldukça ayda 1 sefer alınacaktır. KIRMIZI BİBER : Mevsimine göre ihtiyaç duyuldukça alınacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ
b) Tarihi ve saati : 26.02.2015 - 13:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 75 TRY (Türk Lirası) karşılığı ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ ( MEMUR ODASI ) adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar ABDUL HALİK RENDA MAHALLESİ ANKARA YOLU ÜZERİ 1 KM ÇANKIRI adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (OTUZ) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ALABALIK 300 kilogram
ARMUT 300 kilogram
BROKOLİ 80 kilogram
ÇİLEK 150 kilogram
DERE OTU 50 adet
DOLMALIK BİBER 300 kilogram
DOMATES 1.500 kilogram
ELMA 800 kilogram
ERİK 70 kilogram
HAVUÇ 700 kilogram
ISPANAK 500 kilogram
KABAK 150 kilogram
KARNABAHAR 500 kilogram
KARPUZ 500 kilogram
KAVUN 250 kilogram
KAYISI 100 kilogram
KIRMIZI BİBER 50 kilogram
KIRMIZI LAHANA 120 kilogram
KİRAZ 50 kilogram
KİVİ 125 kilogram
KURU SOĞA 800 kilogram
KÜLTÜR MANTARI 200 kilogram
LİMON 500 kilogram
MANDALİNA 250 kilogram
MARUL 300 kilogram
MAYDANOZ 500 adet
MUZ ( YERLİ) 300 kilogram
PATATES 2.700 kilogram
PATLICAN 750 kilogram
PIRASA 200 kilogram
PORTAKAL 500 kilogram
SALATALIK 500 kilogram
SARIMSAK 10 kilogram
ŞEFTALİ 80 kilogram
TAZE FASULYE 250 kilogram
TURP 50 kilogram
YAŞ ÜZÜM 250 kilogram
YENİ DÜNYA 120 kilogram
YEŞİL SİVRİ BİBER 300 kilogram
YEŞİL SOĞAN 30 kilogram