• İhale No
    2012/68213
  • İhale Adı
    SEBZE VE MEYVE, ET VE ET ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    15 Haziran 2012 09:30
  • İdare
    DİCLE ÜNİVERSİTESİ Özel Kalem (Genel Sekreterlik)
  • İhale İli
    Diyarbakır
  • İşin İli
    Diyarbakır
  • Yayın Tarihi
    01 Haziran 2012
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun


SEBZE VE MEYVE, ET VE ET ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
Dicle Üniv er sit es i Ö ze l K a lem ( g enel Se kret er li k)
Dicle Üniversitesi Sosyal Tesisler Taze Sebze Ve Meyve, Et Ve Et Ürünleri alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2012/68213
1-İda re nin
Dicle Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Satınalma
a) Adresi : Müdürlüğü Rektörlük Binası Zemin Kat Kampüs 21280-Sur
Diyarbakir
b) Telefon ve faks numarası : 4122488074 - 4122488074
c) Elektronik Posta Adresi : gensat@dicle.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İha le ko n usu ma l ın
a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Dicle Üniversitesi SKS Daire Başkanlığı Sosyal Tesisleri
c) Teslim tarihleri : Yüklenici; sözleşme imzalandığı tarihten itibaren, sözleşme bitim süresine kadar üzerinde kalan malı, idarenin bildireceği ihtiyaç miktarı kadarını istenilen zamanda, muayene komisyonu tarafından
4734 sayılı Kamu İhale Kanununa göre yapılan ihalelere ilişkin denetim, muayene ve kabul işlemlerine dair yönetmelik hükümlerine göre kontrol edildikten sonra teslim edecektir.
3- İha lenin
a) Yapılacağı yer : Dicle Üniversitesi S.K.S. Daire Başkanlığı Toplantı Odası
b) Tarihi ve saati : 15.06.2012 - 09:30
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası
belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre
Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Dicle Üniversitesi Genel
Sekreterlik Satınalma Müdürlüğü adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Dicle Üniversitesi Genel Sekreterlik Satınalma Müdürlüğü adresine
elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat
vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmiş) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
DOMATES 7.300,000 KG
SALATALIK 1.280,000 KG
BİBER 380,000 KG
PATLICAN 1.148,000 KG
ROKA 1.151,000 BAĞ
MAYDANOZ 652,000 BAĞ
KABAK 100,000 KG
ÇARLİSTON BİBER 120,000 KG
KENGER 50,000 KG
HAVUÇ 118,000 KG
KURU SOĞAN 2.225,000 KG
PATATES 150,000 KG
MAROL 600,000 ADET
YEŞİL FASÜLYE 154,000 KG
SARMISAK 41,000 KG
KARNIBAHAR 145,000 KG
YEŞİL SOĞAN 55,000 KG
ISPANAK 100,000 KG
TURP 20,000 KG
PIRASA 20,000 KG
LİMON 575,000 KG
BROKOLİ 100,000 KG
SEMİZ OTU 1.100,000 BAĞ
PANCAR 20,000 KG
KREVİZ 30,000 KG
KARA LAHANA 63,000 KG
KARPUZ 5.222,000 KG
KAVUN 2.170,000 KG
ÜZÜM 318,000 KG
YENİ DÜNYA 320,000 KG
ŞEFTALİ 216,000 KG
KAYISI 87,000 KG
KİRAZ 74,000 KG
ERİK 50,000 KG
ÇİLEK 80,000 KG
PORTAKAL 20,000 KG
MANDALİNA 20,000 KG
ELMA 115,000 KG
KİVİ 11,000 KG
MUZ 25,000 KG
NAR 100,000 KG
İNCİR 25,000 KG
DERE OTU 50,000 BAĞ
TERE OTU 50,000 BAĞ
YEŞİL NANE 50,000 BAĞ
ARPACIK SOĞAN 100,000 KG
KEMİKLİ KUZU ETİ 4.000,000 KG
KUZU CİĞERİ 200,000 KG
PİRZOLA 50,000 KG
KUYRUK YAĞI 200,000 KG
KEMİKSİZ DANA ETİ 1.000,000 KG