• İhale No
    2015/150022
  • İhale Adı
    SEBZE VE MEYVE SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    30 Kasım 2015 14:00
  • İdare
    AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    05 Kasım 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

SEBZE VE MEYVE SATIN ALINACAKTIR

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ

33 KALEM YAŞ SEBZE VE MEYVE alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/150022
1-İdarenin
a) Adresi : Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Binası 1.Kat 40200 Bağbaşı KIRŞEHİR MERKEZ/KIRŞEHİR
b) Telefon ve faks numarası : 3862804379 - 3862804374
c) Elektronik Posta Adresi : sks@ahievran.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 33 KALEM YAŞ SEBZE VE MEYVE ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Binası 1.Kat Merkez/KIRŞEHİR
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 31.12.2016 tarihine kadar Gereksinim duyulacak yaş sebze ve meyve miktarı 1 Gün önceden (Üniversite gerekli gördüğü zamanlarda bu süreyi dilediği şekilde değiştirebilir) Telefon, faks yada bir liste halinde teslim yerleri, günleri ve miktarları gösterilmek suretiyle bildirir. Yüklenici istenilen yaş sebze ve meyveyi, belirtilen gün ve yerlerde sabah 09.30'da muayeneye hazır durumda bulundurmuş olacaktır. Malzemeler depoya teslim edilecek, tasıma giderleri yüklenici firmaya ait olacaktır


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bağbaşı Yerleşkesi Kırşehir - Merkez
b) Tarihi ve saati : 30.11.2015 - 14:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bağbaşı Yerleşkesi Kırşehir - Merkez adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bağbaşı Yerleşkesi Kırşehir - Merkez adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
DOMATES 15.000 kilogram
SALATALIK 2.000 kilogram
PATLICAN 12.000 kilogram
SİVRİ BİBER 3.000 kilogram
MAYDONOZ (BAĞ) 1.200 adet
LİMON 6.000 kilogram
PATATES 35.000 kilogram
KURU SOĞAN 2.000 kilogram
HAVUÇ 4.000 kilogram
KIRMIZI LAHANA 2.000 kilogram
MARUL 1.500 adet
ELMA 3.000 kilogram
PORTAKAL 6.000 kilogram
TAZE KABAK 500 kilogram
ROKA 50 adet
TERE 50 adet
DOLMALIK BİBER 1.000 kilogram
KARPUZ 2.500 kilogram
TAZE ÜZÜM 500 kilogram
KAVUN 3.500 kilogram
ARMUT 2.000 kilogram
MANDALİNA 3.000 kilogram
SARIMSAK 175 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 1.500 kilogram
MANTAR 1.000 kilogram
DEREOTU 50 adet
SEMİZOTU 100 adet
ARPACIK SOĞAN 150 kilogram
KARNIBAHAR 500 kilogram
YEŞİL FASÜLYE 500 kilogram
NAR 70 kilogram
YESİL SOĞAN 100 kilogram
TURP 300 kilogram