• İhale No
    2012/64257
  • İhale Adı
    SEBZE VE MEYVE SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    19 Haziran 2012 10:00
  • İdare
    İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    29 Mayıs 2012
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun


SEBZE VE MEYVE SATIN ALINACAKTIR
İst a nbul Te kni k Ün iv er sit es i Sa ğ lık, K ültür Ve S po r Da ire B a şka nlığ ı
İ.T.Ü.Yemek İşletmeleri Şube Müdürlüğüne 41 kalem Taze Meyve ve Sebze alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası : 2012/64257
1-İda re nin
a) Adresi : Ayazaga Kampüsü 34469 Sarıyer İstanbul
b) Telefon ve faks numarası : 2122853983 - 2122857155
c) Elektronik Posta Adresi : sksbask@itu.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği
internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İha le ko n usu ma l ın
a) Niteliği, türü ve miktarı : İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : İ.T.Ü 75 Yıl Öğrenci Merkezi Yemekhanesi merkez ambarına iş günü ve iş saatlerinde istenen günlerde istenen miktarlarda ve istenen çeşitlerde partiler halinde sözleşmenin imzalanmasından itibaren 31.12.2012 tarihine kadar teslim edilecektir.
c) Teslim tarihi : Sözleşmenin noter tarafından tescil edildiği tarihten itibaren istenen günlerde ve istenen miktarlarda partiler halinde 31.12.2012 tarihine kadardır.Mallar, Ayazağa Yerleşkesi 75.Yıl Öğrenci Sosyal Merkezi Yemekhanesi Merkez ambarına, işgünü ve iş saatlerinde en geç sabah saat 09:00'a kadar teslim edilerek istiflenecektir.
3- İha lenin
a) Yapılacağı yer : İ.T.Ü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Ayazağa Yerleşkesi
Rektörlük Binası K:2 Maslak/İstanbul
b) Tarihi ve saati : 19.06.2012 - 10:00
4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası
belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre
Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk
ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu
izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:
İstekli firma yaş meyve ve sebze işi ile uğraştığına dair İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürlüğü'nden alacağı işyeri tahsis belgesini ibraz edecektir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.
7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 60 TRY (Türk Lirası) karşılığı İ.T.Ü Sağlık Kültür ve
Spor Daire Başkanlığı Ayazağa Yerleşkesi Rektörlük Binası K:2 Maslak/İstanbul adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İ.T.Ü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Ayazağa Yerleşkesi Rektörlük Binası K:2 Maslak/İstanbul adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.
9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat
vereceklerdir.
11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (Doksan) takvim günüdür.
12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Maydanoz(1Bağ/5Fitil) 5.000,000 Bağ
Baş Salata 30.000,000 Adet
Roka(1Bağ/5Fitil) 5.000,000 Bağ
Dereotu(1Bağ/5Fitil) 600,000 Bağ
Taze Nane(1Bağ/5Fitil) 400,000 Bağ
Patates 130.000,000 Kg.
Kuru Soğan 40.000,000 Kg.
Domates 30.000,000 Kg.
Hıyar 15.000,000 Kg.
Sivri Biber 4.000,000 Kg.
Havuç 15.000,000 Kg.
Limon 300,000 Ks
Armut 8.000,000 Kg.
Kültür Mantarı 4.000,000 Kg.
Kereviz 2.000,000 Kg.
Şeftali 5.000,000 Kg.
Sarımsak 100,000 Kg.
Kırmızı Baş Lahana 2.000,000 Kg.
Dolmalık Biber 6.500,000 Kg.
Kiraz 4.000,000 Kg.
Karnabahar 5.000,000 Kg.
Yazlık Kabak 8.000,000 Kg.
Patlıcan 15.000,000 Kg.
Kırmızı Biber 2.000,000 Kg.
Mandalina 15.000,000 Kg.
Pırasa 6.000,000 Kg.
Elma 16.000,000 Kg.
Ayva 500,000 Kg.
Semizotu 500,000 Kg.
Brüksel Lahanası 250,000 Kg.
Muz 2.000,000 Kg.
Kivi 500,000 Kg.
Beyaz Lahana 2.000,000 Kg.
Turp 1.500,000 Kg.
Yeşil Soğan 500,000 Kg.
Bal Kabağı 2.000,000 Kg.
Bakla 500,000 Kg.
Üzüm 4.000,000 Kg.
Kavun 15.000,000 Kg.
Karpuz 15.000,000 Kg.
Kayısı 5.000,000 Kg.