• İhale No
    2014/52576
  • İhale Adı
    SEBZE VE MEYVE SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    29 Mayıs 2014 14:30
  • İdare
    İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri
  • İhale İli
    İstanbul
  • İşin İli
    İstanbul
  • Yayın Tarihi
    13 Mayıs 2014
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

SEBZE VE MEYVE SATIN ALINACAKTIR

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL TESİSLERİ

İ Ü Prof Dr Nazım TERZİOĞLU Kültür ve Eğitim Tesislerine Yaş Sebze ve Meyve alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2014/52576
1-İdarenin
a) Adresi : I.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı P.T.T Üstü Beyazıt FATİH/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası : 2124400080 - 2124400081
c) Elektronik Posta Adresi : sosyaltesisler@istanbul.edu.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : İ.Ü. Prof. Dr. Nazım TERZİOĞLU Kültür ve Eğitim Tesislerinde kullanılmak üzere Yaş Sebze ve Meyve Alımı yapılacaktır.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : İ.Ü. Prof. Dr. Nazım TERZİOĞLU Kültür ve Eğitim Tesisleri Enez / EDİRNE
c) Teslim tarihleri : Sözleşme konusu mal 20.06.2014 - 20.10.2014 tarihleri arasında günlük veya haftalık ihtiyaçlar nispetinde İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri'ne bağlı İ.Ü. Prof. Dr. Nazım TERZİOĞLI Kültür ve Eğitim Tesislerine siparişin ertesi günü teslim edilecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı Profesörler Evi Restoranı Beyazıt / İSTANBUL
b) Tarihi ve saati : 29.05.2014 - 14:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 75 TRY (Türk Lirası) karşılığı İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı P.T.T. Üstü Beyazıt / İSTANBUL adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İ.Ü. Rektörlük Ana Giriş Kapısı Yanı Profesörler Evi Restoranı Beyazıt / İSTANBUL adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
DOMATES (1.Sınıf) 4.830 KG
ÇERİ DOMATES 58 KG
HAVUÇ (1.Sınıf) 2.530 KG
TAZE FASULYE (1.Sınıf) 748 KG
ÇALI FASULYE 932 KG
SALATALIK (1.Sınıf) 2.935 KG
PATLICAN (1.Sınıf) 1.921 KG
BOSTAN PATLICAN (1.Sınıf) 230 KG
MAYDANOZ (1.Sınıf, 5’li Demet Halinde) 357 DEMET
DEREOTU (1.Sınıf 5’li Demet Halinde) 276 DEMET
ROKA (1.Sınıf) 771 BAĞ
TAZE KABAK (1.Sınıf) 920 KG
TAZE BARBUNYA 70 KG
DOLMA BİBER (1.Sınıf) 690 KG
ÇARLİSTON BİBER (1.Sınıf) 405 KG
LİMON (1.Sınıf, 150 Adetli Sandıklarda) 61 KASA
SİVRİ BİBER (1.Sınıf) 325 KG
SEMİZOTU (1.Sınıf) 575 KG
PAZI (1.Sınıf) 175 BAĞ
ISPANAK (1.Sınıf) 58 KG
KIRMIZI BİBER (1.Sınıf) 345 KG
KIRMIZI LAHANA (1.Sınıf) 865 KG
KIRMIZI TURP (1.Sınıf) 29 KG
TAZE NANE 70 DEMET
KARNABAHAR 115 KG
TAZE FESLEYEN 6 PK
MANTAR 230 KG
KIVIRCIK (1.Sınıf) 64 ADET
GÖBEK SALATA (1.Sınıf) 900 ADET
PATATES (1.Sınıf) 3.795 KG
KURU SOĞAN (1.Sınıf) 2.070 KG
SARIMSAK (1.Sınıf) 6 KG
TAZE SOĞAN (1.Sınıf) 115 KG
KIRMIZI SOĞAN (1.Sınıf) 25 KG
KARPUZ (1. SINIF) 16.965 KG
KAVUN (1.Sınıf) 10.350 KG
KİRAZ (1.Sınıf, Napolyon) 1.035 KG
ŞEFTALİ (1.Sınıf, Porsiyonluk) 1.667 KG
MUZ (1.Sınıf) 58 KG
KAYISI (1.Sınıf, Tokaloğlu veya Şekerpare) 500 KG
ERİK (1.Sınıf) 690 KG
SIKMALIK PORTAKAL (1.Sınıf) 120 KG
MEVSİMLİK ELMA (1.Sınıf) 120 KG
AKÇA ARMUT (1.Sınıf) 520 KG
ÜZÜM (1.Sınıf, Çekirdeksiz) 1.840 KG
İNCİR (1.Sınıf) 58 KG