• İhale No
    2015/74256
  • İhale Adı
    SEBZE VE MEYVE SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Yiyecek, İçecek, Gıda Ürünleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    02 Temmuz 2015 10:30
  • İdare
    KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırıkkale
  • İşin İli
    Kırıkkale
  • Şikayet Bedeli
    50.640,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946'TL den küçük
  • Yayın Tarihi
    17 Haziran 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

SEBZE VE MEYVE SATIN ALINACAKTIR

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ

SEBZE VE MEYVE ALIMI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/74256
1-İdarenin
a) Adresi : KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi –Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 YAHŞİHAN/KIRIKKALE
b) Telefon ve faks numarası : 3183335000-5753 - 3182252495-3182252819
c) Elektronik Posta Adresi : gozuyukari@hotmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 47 kalem Sebze ve Meyve Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : KÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Mutfak Deposu–Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE
c) Teslim tarihi : Malın/İşin teslim süresi 180 takvim günüdür. Sözleşmenin imzalanmasını takip eden 5 gün içerisinde yüklenici İşe başlayacaktır. İdarenin faks ile veya telefon ile veya sözel ile siparişlerine göre teslimi gerçekleştirecektir. İdarenin siparişleri üzerine yüklenici teknik şartnamede belirtilen süreler içerisinde ve uygun malzemeleri teslim edecek olup teslim edilmediği her gün için sözleşme bedelinin %1 (bir) oranında ceza uygulanacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ(Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE)TOPLANTI SALONU
b) Tarihi ve saati : 02.07.2015 - 10:30


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ(Yenişehir Mahallesi Tahsin Duru Caddesi No:14 Yahşihan /KIRIKKALE) adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
DOMATES 4.000 kilogram
KURU SOĞAN 1.700 kilogram
HAVUÇ 1.000 kilogram
ÇARLİSTON BİBER 1.500 kilogram
PATATES 6.000 kilogram
MAYDONOZ 500 demet
DERE OTU 250 demet
SARIMSAK 60 kilogram
LİMON 90 kilogram
PATLICAN 3.000 kilogram
MANTAR 600 kilogram
TAZE FASULYE 1.200 kilogram
SALATALIK 2.000 kilogram
PIRASA 700 kilogram
KABAK 1.200 kilogram
ISPANAK 800 kilogram
ICEBERG MARUL 700 adet
KIRMIZI LAHANA 240 kilogram
ROKA 750 demet
EKŞİMEN 500 demet
TERE 750 demet
TAZE NANE 240 demet
TURP 300 kilogram
KARNABAHAR 1.200 kilogram
BEYAZ LAHANA 200 kilogram
BROKOLİ 450 kilogram
KEREVİZ 300 kilogram
DOLMALIK BİBER 700 kilogram
BAL KABAĞI 200 kilogram
SEMİZ OTU 600 kilogram
KİRAZ 800 kilogram
PORTAKAL 1.500 kilogram
AYVA 500 kilogram
ARMUT 800 kilogram
ELMA 3.600 kilogram
MUZ 2.400 kilogram
ÇİLEK 750 kilogram
MANDALİN 1.800 kilogram
MARUL 300 adet
KİVİ 750 kilogram
YEŞİL ERİK 800 kilogram
KARPUZ 2.000 kilogram
KAVUN 1.800 kilogram
ÜZÜM 1.500 kilogram
ŞEFTALİ 1.200 kilogram
KAYISI 800 kilogram
YENİ DÜNYA 400 kilogram