• İhale No
    2025/151826
  • İhale Adı
    ŞEHİT ALİ ÖZTÜRK ANADOLU LİSESİ 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETYİM YILI 2 DÖNEM PANSİYON VE TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİN YEMEK YAPIMI İÇİN 5 KISIM MAL ALIMI
  • Sektör
    Yemek Üretimi, Kantin İşletme ve Catering Servis Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    28 Şubat 2025 10:30
  • İdare
    Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi
  • İhale İli
    Şanlıurfa
  • İşin İli
    Şanlıurfa
  • Şikayet Bedeli
    101.344,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    8.447.946 ile 33.791.911 TL arası
  • Yayın Tarihi
    05 Şubat 2025
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
ANADOLU LİSESİ-ŞEHİT ALİ ÖZTÜRK MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI

ŞEHİT ALİ ÖZTÜRK ANADOLU LİSESİ 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETYİM YILI 2 DÖNEM PANSİYON VE TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİN YEMEK YAPIMI İÇİN 5 KISIM MAL ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İKN:2025/151826
1-İdarenin
a) Adı :ANADOLU LİSESİ-ŞEHİT ALİ ÖZTÜRK MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
b) Adresi :bağlar mah. mevlana celladdini rumi blv 304 63600 BAĞLAR SİVEREK/ŞANLIURFA
c) Telefon ve faks numarası :5050520096 -
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın
a) Adı :ŞEHİT ALİ ÖZTÜRK ANADOLU LİSESİ 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETYİM YILI 2 DÖNEM PANSİYON VE TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİN YEMEK YAPIMI İÇİN 5 KISIM MAL ALIMI
b) Niteliği, türü ve miktarı :
KURU GIDA 1 ARPA ŞEHRİYE kilogram 1.000 2 AYÇİÇEK YAĞI litre 3.000 3 BULGUR kilogram 3.000 4 PİLAVLIK PİRİNÇ kilogram 3.000 5 NOHUT kilogram 3.000 6 KIRMIZI MERCİMEK kilogram 3.000 7 KURU FASULYE kilogram 3.000 8 KONSERVE BEZELYE kilogram 3.000 9 TUZ İYOTLU kilogram 250 10 YERLİ ÇAY kilogram 400 11 TOZ ŞEKER kilogram 1.000 12 MAKARNA KARIŞIK kilogram 4.000 13 TURŞU KARIŞIK kilogram 2.500 14 PUL BİBERİ kilogram 250 15 MEYVE SUYU adet 75.000
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer :ŞEHİT ALİ ÖZTÜRK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
ç) Süresi/teslim tarihi :Sözleşmeye müteakip (izleyen) 10 gün - Sözleşme imzalandıktan sonra ihtiyaca binaen sipariş tarihinden itibaren 5 (beş) işgünü içerisinde peyder pey 19.06.2025 tarihine kadardır.
d) İşe başlama tarihi :28-02-2025

3-İhalenin
a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati :28.02.2025 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) :ŞEHİT ALİ ÖZTÜRK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:
İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı
İşletme Kayıt Belgesi

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:
SİCİL-RUHSAT-İŞYERİ AÇMA
4.3.2. Tedarik edilecek malların katalogları, broşürleri, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:
Katalog
Teknik Şartnameye Cevaplar ve Açıklamalar

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.


10. Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 180 (YüzSeksen) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ARPA ŞEHRİYE 1.000 kilogram
AYÇİÇEK YAĞI 3.000 litre
BULGUR 3.000 kilogram
PİLAVLIK PİRİNÇ 3.000 kilogram
NOHUT 3.000 kilogram
KIRMIZI MERCİMEK 3.000 kilogram
KURU FASULYE 3.000 kilogram
KONSERVE BEZELYE 3.000 kilogram
TUZ İYOTLU 250 kilogram
YERLİ ÇAY 400 kilogram
TOZ ŞEKER 1.000 kilogram
MAKARNA KARIŞIK 4.000 kilogram
TURŞU KARIŞIK 2.500 kilogram
PUL BİBERİ 250 kilogram
MEYVE SUYU 75.000 adet
KEK 75.000 adet
BİBER SALÇASI 1.000 kilogram
DOMATES SALÇASI 1.000 kilogram
İRMİK 500 kilogram
DANA KUŞBAŞI 3.000 kilogram
TAVUK BAGET 2.000 kilogram
TAVUK BONFİLE 2.000 kilogram
TAVUK KANAT 2.000 kilogram
TAVUK KEMİKLİ GÖĞÜS 2.000 kilogram
TAVUK PİRZOLA 2.000 kilogram
YOĞURT GÜNLÜK 6.000 kilogram
PEYNİR 2.500 kilogram
YUMURTA 75.000 adet
AYRAN 50.000 adet
SALAM 300 kilogram
KAŞAR 500 kilogram
BARDAK SU 200.000 adet
SÜT 2.500 litre
PİKNİK REÇEL 30.000 adet
PİKNİK BAL 30.000 adet
PİKNİK TEREYAĞI 30.000 adet
PİKNİK FINDIK EZMESİ 30.000 adet
ÜÇGEN PEYNİR 30.000 adet
SİYAH ZEYTİN 2.500 kilogram
TULUMBA TATLISI 2.000 kilogram
DOMATES 3.000 kilogram
PATATES 3.000 kilogram
PATLICAN 1.500 kilogram
ELMA 3.500 kilogram
MANDALİNA 1.500 kilogram
YEŞİL BİBER 1.500 kilogram
MUZ 2.000 kilogram
KURU SOĞAN 3.000 kilogram
MAYDANOZ 3.000 adet
MARUL 3.000 adet
HAVUÇ 1.000 kilogram
ŞEFTALİ 2.000 kilogram
KIRMIZI BİBER 1.500 kilogram
PORTAKAL 2.000 kilogram
SARIMSAK 200 kilogram
SALATLIK 2.000 kilogram
YEŞİL FASULYE 1.000 kilogram
ARMUT 1.500 kilogram
KARPUZ 1.000 kilogram
DOLMALIK BİBER 750 kilogram
SOMUN EKMEK 200 GR 75.000 adet
PİDE VE LAHMACUN PİŞİRİM 100 GR 20.000 adet