KAYIT SIRA NUMARASI | 24731 |
İŞİN TANIMI | SIĞIR ETİ VE TAVUK ETİ ALIMI |
İŞİN MİKTARI | |
İHALENİN YAPILACAĞI YER | İL J.K.LIĞI/KONYA |
İRTİBAT TELEFONLARI | 0332 235 9010-8463 |
İHALE KOMİSYONU | İHALE KOMİSYON BAŞKANLIĞI |
İHALE TARİH VE SAATİ | 20 Temmuz 2012 Cuma 15:00:00 |
GEÇİCİ TEMİNAT | YOK |
TESLİM YERİ | TEMİN EDİLECEK TEKLİF MEKTUBU EKİNDE YER ALAN 55 NOKTAYA AYDA İKİ DEFA OLMAK ÜZERE YÜKLENİCİ TARAFINDAN TESLİM EDİLECEKTİR. |
İHALE DOKÜMAN SATIŞ BEDELİ | |
ŞRT. PARA YATIRMA YERİ | |
TEDARİK USULÜ | 4734 SAYILI KİK, MADDE:22/d, DOĞRUDAN TEMİN USULÜ |
İHALE DOKÜMANININ GÖRÜLEBİLECEĞİ YER |
|
İHALE DOKÜMANININ TEMİN EDİLECEĞİ YER |
|
TEKNİK ŞARTNAME NUMARASI | |
İHALE İLAN METNİ | |
KONYA İL J.K.LIĞI 2012 YILI AĞUSTOS AY’I KIRMIZI ET (DANA), BEYAZ ET (TAVUK) ALIMI BEDELEN BESLENME ALIM ÖZEL ŞARTNAMESİDİR. 1. İŞ SAHİBİ İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER : İŞ SAHİBİ İDARENİN : A. ADI : İL J.K.LIĞI, KANTİN BAŞKANLIĞI /KONYA B. ADRESİ : İL J.K.LIĞI, KANTİN BAŞKANLIĞI./KONYA C. TELEFON : 0 (332) D. FAKS : 0 (332) 2373819 2. İHALE KONUSU İŞE İLİŞKİN BİLGİLER. İHALE KONUSU MALIN : A. ADI : 2012 yılı Ağustos Ay’ı Konya İl J.K.lığı emrinde görevli olan Erbaş ve erlerin bedelen beslenme hizmetleri kapsamında tedarik edilecek olan Sığır Eti ve Tavuk Eti alımı. B. MİKTARI VE TÜRÜ : Teklif Mektubunda Belirtilmiştir. Teklif mektubu şartnamenin sonunda sunulmuştur. C. TESLİM EDİLECEĞİ YER : Şartnamenin 7/o Maddesinde Belirtilen Yerlere Teslim Edilecektir. 3. İHALEYE İLİŞKİN BİLGİLER. İHALE KONUSU ÜRÜNÜN : A. İhale Usulü : Kapalı Teklif. B. İhalenin Yapılacağı Adres : İl J.K.lığı, Kantin Bşk.lığı / KONYA C. Teklif Verme Tarih Ve Saati : 20/07 /2012 Saat:14:00 (Son) D.Teklif Kapalı Zarfların Teslim Edileceği Yer: İl J.K.lığı Kantin Başkanlığı/Konya 4. TEKLİFLERİN ŞEKLİ, HAZIRLANMASI, GEÇERLİLİK SÜRESİ VE SUNULMASI a. Teklif mektubunda belirtilen malzemeler karşılarında yazılı olan miktarlarda belirtilen özelliklere göre Konya İl Jandarma Komutanlığı Kantin Başkanlığı tarafından kapalı teklif (zarf) usülü ihale yapılmak sureti ile satın alınacaktır. b. Teklif verilen ürünler belirtilen evsaflara uygun olacak, fiyatlara KDV dahil edilerek teklif verilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatlarının çarpımı sonucu bulunan toplam tutar üzerinden vereceklerdir. c. İstekli ihale dokümanını almakla, ihale dokümanını oluşturan belgelerde yer alan koşul ve kuralları kabul etmiş sayılır. d. Teklifler son teklif verme tarih ve saatine kadar yukarıda belirtilen yere verilecektir. Son teklif verme tarih ve saatine kadar İl J.K.lığı kantin başkanlığına ulaşmayan teklifler, değerlendirmeye alınmayacaktır. e. Sözleşme 2012 yılı Ağustos ayı boyunca geçerli olacaktır. Aylık yapılan sözleşmelerde fiyatlar sabittir. Ay boyunca herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Ancak 3-6-12 aylık yapılan anlaşmalarda Türkiye piyasa fiyatları göz önüne alınarak birliğe tüketilecek ayın 10 gün öncesi bilgi verilip mutabakat sağlanarak fiyat düzenlemesi yapılacaktır. f. Firmalar, teklif sonucunda kendilerinden mal alınsın veya alınmasın, ay içerisinde kantin için ihtiyaç duyulan ürünleri teklifte yazdıkları fiyatlardan verme taahütünde bulunmuş olacaktır. g. İsteklileri ihaleye katılabilmeleri için; a. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi, (1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin teklif verildiği yılda alınmış ticaret ve/veya sanayi odası veya meslek odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge, (2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından teklif verildiği yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge, b. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri, (1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, (2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, 5. TEKLİFLERİN TESLİM EDİLMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ; a. Teklif mektubu, ihaleye katılabilme şartı olarak bu şartname ile istenilen bütün belgeler bir zarfa veya pakete konulacaktır. Zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve ticaret unvanı, tebligata esas açık adresi, teklifin hangi işe ait olduğu ve ihaleyi yapan idarenin açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanarak mühürlenecek ve / veya kaşelenecektir. b. İhale, toplam tutar esas alınarak ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren isteklinin üzerinde bırakılacaktır. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir. Kurum fiyat ve firma teslimat güvenirliğini göz önünde bulundurarak seçim yapmakta serbesttir. c. En avantajlı teklifi veren isteklinin belirlenmesinden sonra kantin başkanlığı, Kıta Amirinin de onayladığı kararı aynı gün yükleniciye tebliğ edecektir. İhaleye teklif veren diğer isteklilere ise talepleri doğrultusunda sözlü olarak bilgi verilecektir. d. Kantin başkanlığı verilmiş olan bütün teklifleri reddederek ihaleyi iptal etmekte serbesttir. Kantin başkanlığı bütün tekliflerin reddedilmesi nedeniyle herhangi bir yükümlülük altına girmez. İhalenin iptal edilmesi halinde bu durum bütün isteklilere derhal bildirilir. f. İhaleye konu olan Kırmızı Etler, TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 22000:2005, IFSİISSUE5, PAS 220:2008 belgelerine sahip olmalı ve bu belgeler TÜRKAK tarafından akredite edilmiş bir firma tarafından verilmiş olmalıdır. g. İhaleye katılan istekli, yerli istekli olmalıdır. Yerli istekli olduğunu temsil eden belgeler ve firmanın noter onaylı yetkili satıcı belgesi ihale esnasında ihale yetkilisine verilecektir. h. Çiğ kırmızı et ürünleri üreten firma gıda sicil belgesi, çalışma izin belgesi ve parça et üretim izin belgesine, kesim gerçekleştirilen mezbaha ise kombina mezbaha izin belgesi, gayri sıhhi müessese işyeri açma ve çalışma izni ve gıda üretim izin belgesine, yıllık firma kapasite raporuna sahip olması gerekmektedir. (Kırmızı et ve et ürünleri üretim tesislerinin çalışma ve denetleme usül ve esaslarına dair yönetmelik no: 25691 R G:5.1.2005) ı. Ürünler üretici firmanın kendi besisi ve veteriner hekim sağlık raporlu olacak. j. Kesimin yapıldığı mezbahada sorumlu yönetici ve muayene veteriner hekimi bulunmak zorundadır ve muayene hekiminin çalışma izin belgesi ile yapılacak sözleşmeler kayıt altına alınmış olmalıdır. (Kırmızı Et Ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma Ve Denetleme Usül ve Esaslarına Dair Yönetmelik ( NO: 25691 R.G.: 5.1.2005) k. Tüketim noktalarında ürünlerin bozulmaması için idarenin belirleyeceği sayıda 300–400 lt. Derin dondurucu dolap ihtiyaçları ve et kıyma makineleri yüklenici firma tarafından karşılanacaktır. İşletme yedeği olarak görülen dolapların %5 oranında sağlam dolaplar idareye fazladan arızalı dolapları değiştirmek üzere verilecektir. Dolapların bakımı, onarımı ve işletilmesi ile yapılacak olan giderler yükleniciye aittir. l. İhaleye konu beyaz et ürünleri, TS EN ISO 14001:2004, TS EN ISO 9001:2008, TS EN ISO 22000:2005 belgelerine sahip olmalı ve bu belgeler TÜRKAK tarafından akredite edilmiş bir firma tarafından verilmiş olmalıdır. Yıllık fabrika kapasite raporları istenildiği takdirde sunulacaktır. m. Ürünlerin mikrobiyolojik özellikleri “Çiğ Et ve Hazırlanmış Kırmızı Et Karışımları Tebliği 2006/31‘ne uygun olmalı (4 aydan sık olmamak şartıyla) tedarikçi firma teslim edilen ürünlere ait mikrobiyolojik, kimyasal ve toksikolojik analizleri teslimatı müteakip istenildiği zaman resmi bir labratuvara yaptırmalı ve sonuçlarını paylaşmalıdır. n. İlgili ürünlerin üretim süreçlerinde kullanılan suyun içilebilir nitelikte olması gereklidir.” insani tüketim amaçlı sular hakkında yönetmeliğe’’uygun olmalıdır. İstekte bulunulduğu takdirde 4 aylık su analiz raporları tedarikçi firma tarafından sağlanacaktır. (Kırmızı Et Ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Usul Ve Esaslarına Dair Yönetmelik Madde 6.1 NO:25691 R.G.5.1.2005) o. Kesim sağlık koşullarına uygun ruhsatlı tesislerde yapılmış olmalı ve bu tesis ‘’kanatlı hayvan eti ve et ürünleri üretim tesislerinin çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmeliği’’ne uygun olmalıdır. Dolayısıyla ilgili kesimhanenin “İşyeri açma–çalışma ruhsatı, çalışma izin belgesi, gıda sicil sertifikası‘’ ve ilgili ürünlere ait ‘’Üretim izin belgeleri olmalıdır. Yönetmelik (NO: 25694 R.G.8.1,2005) p. Ürün siparişleri yüklenici firma tarafından getirilmemesi durumunda alıcı firma ürünü farklı bir firmadan tedarik etme ve arada fiyat farkı oluşursa fiyat farkını firmaya fatura etme hakkına sahiptir. 6. MUAYENE ESASLARI: a. Yüklenici firma ihale edilen ürünleri (malzeme) belirlenen gün ve saatte kontrol ve muayenelerinin yapılması için idarenin belirleyeceği yere getirecektir. Burada getirilen malzemenin gerekli muayene ve kontrolleri (imal, son kullanma tarihleri ve ambalajları dâhil) muayene komisyonu tarafından yapıldıktan sonra kesin kabulü yapılmış olacaktır. b. Kırmızı et ve tavuk etlerinin muayene ve kesin kabulleri JGY: 331-1 (A) J.Gn.K.lığı Mal Alım, Denetim, Muayene ve Kontrol Yönergesi ve yürürlükte bulunan diğer mevzuat hükümlerine göre idare tarafından teşkil edilen Muayene ve kabul Komisyonunca yapılacaktır. c. Muayene sonucu yüklenici firmanın teslim ettiği ürünlerin red edilmesi halinde taahhüt yerine getirilmemiş sayılacak ve tüm ürünler ikinci en düşük fiyatı veren firmadan alınacaktır. Bu durumda taahhüdünü yerine getirmeyen firmaya iki yıl boyunca bir daha teklif verilmeyecektir. ç. İhale sonucu alınmasına karar verilen ürünler (malzeme) yapılan tebligat doğrultusunda, Aşağıda belirtilen yerlere, ihalenin sonuçlandığı tarihten itibaren 4 (dört) takvim günü içerisinde yüklenici firma tarafından teslim edilecektir. Haklı nedenlerden dolayı gerek görüldüğü takdirde 1 (bir) gün ek süre verilebilecektir. KIRMIZI ET (DANA) DANA KUŞBAŞI, DANA KIYMALIK a. Et yağ oranı kıymalık ette %15-%25 arası kuşbaşılık ette %5-%8 oranları arasında olacaktır. Kuşbaşılık et, marinasyonlu küp şeklinde, kıymalık et, marinasyonlu baton seklinde olacaktır. b. Gıda ile temasta bulunan ambalaj malzemeleri için üretici firmanın ‘’Gıda ile temasta bulunan ambalaj üretim sertifikası.’’ bulunmalıdır. (5179 sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun. Madde.4) ürünlerin ambalajlarının geri dönüşümü için başka bir firma ile anlaşma yapılmış ve ilgili sözleşme kayıt altına alınmış olmalıdır. (Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği R:G NO:26562, 24.06.2007) c. Map birim ambalaj ağırlığı minimum 1 (bir) kg. ile maksimum 3,5 (üç buçuk) kg. ambalajlı olmalıdır. Ayrıca bu ambalaj karton koli içinde bulunacak, karton koli ağırlığı 25 (yirmi beş) kg. geçmeyecektir. d. Ambalaj ve koli üzerindeki etiketler ‘’Türk Gıda Kodeksi gıda maddelerinin etiketleme ve beslenme yönünden etiketleme kuralları tebliğine 2002/58’’ uygun olmalıdır. e. Karton koliler temiz olmalı, tozlu, çamurlu veya ürün sularıyla kirlenmiş olmamalıdır. Ürünler tek kullanımlık karton kolilerde teslim edilmelidir. f. Etlerde yabancı madde bulunmayacaktır. Etler frigorifik araçlarla teslim edilmelidir. Donuk ürün sevklerinde kullanılan araçların iç sıcaklıklarının -18 c ‘yi geçmemesi gereklidir. Teslimat anında ise donuk ürünlerin merkez sıcaklığı ise minimum –8 c olmak kaydıyla, -8 c ile –18 c arasında olmalıdır. Ürün teslimatlarında ürün teslimi yapan araca ait dezenfeksiyon belgesi muayene komisyonuna istenildiğinde ibraz edilecektir. Teslimatın güvenirliliği için firma portföyüne ait en az 3 adet –18 c‘lik frigorifik araç kayıtlarında olmalıdır. (Kırmız et ve et ürünleri üretim tesislerinin çalışma ve denetleme usul ve esaslarına dair yönetmelik–soğutma ve soğuk muhafaza kısmı. no: 25691 R.G.: 5.1.2005) g. Etlere hiçbir şekilde toprak, pislik, çöp, zehirli madde ve artıkları bulaşmış olmayacaktır. ğ. Kırmızı etler dana eti ve genç hayvan eti olacak, inek, öküz, camız ve yaşlanmış sığır eti olmayacaktır. BEYAZ ET (TAVUK) TAVUK FLETO, BAGET, KALÇALI BUT, TAVUK GÖGÜS KEMİKLİ a. Sağlık koşullarına uygun kesilmiş 5 (beş) veya 6 (altı) haftalık tavuklar olmalı, tüm gövde tavuk etlerinin özellikleri TS 2409 standardında belirtilen ‘’haşlamalık piliç gövde eti’’ tanımına uygun olmalıdır. (TS 3409 ve TSK Tavuk Gövde Eti Teknik Şartnamesi.) b. Öd kesesi alınırken etine bulaşmış olmamalıdır. c. Tavukların derisi körpe, gövde üzerinde tüy ve tüy dipleri kalmamalıdır. d. Göğüs kemiği az sertleşmiş yumuşak olmalıdır. e. Tavuklar TS 2409‘a uygun olmak koşuluyla değişik gramaj ve özelliklerde olabilmekle beraber, boyunsuz olarak üretilmeli ve boyun derisinin fazlalık kısmı alınmış olmalıdır. TS.2409‘a göre tavuklarda kloaka (Tavuk kuyruğu +Kuyruk iç yağı) olabileceği için isteğe bağlı bırakılabilir, ancak tavuk iç organları alınmış olarak getirilecektir. f. Tavuklar tek ambalajlanmış olarak ağzı kolay açılmayacak, açıldığı takdirde yeniden kapanmayacak şekilde kapatılmış olmalıdır. g. Ambalaj ve koli üzerindeki etiketler ‘’Türk Gıda Kodeksi Gıda maddelerinin etiketleme ve beslenme yönünden etiketleme kuralları tebliğine 2002/58’’ uygun olmalıdır. h. Ürünler frigorifik araçlarla teslim edilmelidir. Donuk ürün sevklerinde kullanılan araçların iç sıcaklıklarının -18 c‘yi geçmemesi gereklidir. Teslimat anında ise donuk ürünlerin merkez sıcaklığı ise minimum –8 c olmak kaydıyla ,-8 c ile –18 c arasında olmalıdır. Ürün teslimatlarında ürün teslimi yapan araca ait dezenfeksiyon belgesi muayene komisyonuna istenildiğinde ibraz edilecektir. Teslimatın güvenirliliği için firma portföyüne ait en az 3 adet –18 c‘lik frigorifik araç kayıtlarında olmalıdır. ı. Gıda ile temasta bulunan ambalaj malzemeleri için ‘’Gıda ile temasta bulunan ambalaj üretim sertifikası’’ bulunmalı ve numarası ambalaj üzerinde olmalıdır. j. Karton koliler temiz olmalı, tozlu, çamurlu veya ürün sularıyla kirlenmiş olmamalıdır. Ürünler tek kullanımlık karton kolilerde teslim edilmelidir. k. Ürünlerde bulaşanlar, pestisit kalıntıları ve veteriner ilaçları tolerans düzeyleri ‘’Çiğ kanatlı eti ve hazırlanmış kanatlı eti karışımları tebliği–2006/29‘ne uygun olmalıdır. İstekte bulunulduğu takdirde ürünlerin yıkanma su analiz raporları tedarikçi firma tarafından sağlanacaktır. l. Tavuk etleri kaşektik olmamalı, etleri parçalanmış, kanlaşmış, kir ve çöp bulaşmış, morarmış, bozulmuş ve kokmuş olmayacaktır. m. Tavuk eti piliç eti olacak, yaşlanmış tavuk, yumurtlama vermeyi bitirmiş, anaç tavuk eti olmayacaktır. 7. İHALE EDİLEN MALZEMELERİN TESLİM ESASLARI: a. Yüklenici firma ihale edilen malzemeleri, muayene bitiminde İl Jandarma Komutanlığı kantin başkanlığı’na getirecektir. b. Ürünlerin teslim aşamasında teklif mektubunun miktar bölümünde yazılı ürün miktarının tamamı teslim edilecek olup; ürün paketlerinin üzerinde yazılı standart (+/-) miktarlar dikkate alınmayacaktır. c. Malzemeler ürün karşılığında belirtilen özellikler doğrultusunda teslim edilecektir. ç. Yüklenici, malzemeleri kantin başkanlığınca düzenlenen faturaya göre bedelen beslenme heyetlerine tam ve eksiksiz olarak teslim edecek, malzemenin teslimine ilişkin imzalanan faturanın bir sureti dağıtımdan sonra kantin başkanlığına teslim edilecektir. Faturalar teslim eden, hazırda bulunan ve teslim alan tarafından imzalanacaktır. d. Yüklenici tarafından teslim edilecek mallar, kabulünden sonra asgari bir ay süreyle garantili sayılacaktır. Malzemelerde tüketim süresi içerisinde tespit edilecek hata, ayıp ve eksiklikler yüklenici firma tarafından eksiği birebir değiştirilmek suretiyle giderilecektir. e. İhale uhdesinde kalan firma veya ürünlerin (malzeme) dağıtımını yaptıracağı nakliye firması; araçların tescil, personelin güvenlik kontrolünü yaptırmak zorunda olmakla birlikte, nakliye için TCK. Genel Md. lüğünün zorunlu kıldığı belgeleri de bulundurmak zorundadır. Ayrıca ihaleyi alan firma ya da dağıtım işlemlerini yaptırdığı firmanın mal alımı ve satımı konusunda 22000:2005 TÜRKAK onaylı belge almış olması da gerekmektedir. f. Malzemelerin teslim yerlerine sağlam ve eksiksiz bir şekilde ulaştırılması, indirme, bindirme, hamaliye yüklenici firmaya aittir. g. Tüketim malzemelerinin teslim yerlerine nakliyesinde kullanılacak araç ve sürücüleri ile indirme ve bindirmede görevli personele ait bilgi ve belgeler yüklenici tarafından ihalenin bitimini takip eden (10) gün içerisinde İl J.K.lığı kantin başkanlığına teslim edilecektir. Bunların dışında hiç kimse nakliye araçlarına bindirilmeyecek ve görevlendirilmeyecektir. ğ. Yol kontrol ve aramalarında kontrol noktalarındaki kurallara uyulacak ve ayrıcalık istenmeyecektir. ı. Yükleniciye teslim edilen belgeler ihale kapsamı dışında herhangi bir amaçla kullanılmayacak ve belgelerin içeriğindeki gizliliğe riayet edilecektir. i. Teslim yerlerinde görevli rütbeli personel ile irtibat kurularak teslimat yapılacak, erbaş/erlere ürün teslim edilmeyecektir. j. Askeri birlik ve kurumlarda uygulanan giriş-çıkış kurallarına uyulacak ve yasaklara riayet edilecektir. k. Her türlü hava ve yol şartlarında malzeme teslimi aksatılmadan yapılacaktır. l. Kırmızı et ve tavuk etleri idarenin sipariş miktarına göre ayda 2 (İki) defa 15 günde bir olmak üzere yüklenici tarafından et teslimi yapılacaktır. m. Kırmızı ve tavuk etleri idarenin sipariş ettiği tarihten en geç 3 (Üç) gün içerisinde tüketim noktalarına teslimi yüklenici tarafından yapılacaktır. Etlerin teslim tarihinde getirilmemesi durumunda her geçen gün için yükleniciye % 3 gecikme ıskontosu cezası uygulanacaktır. Bu süre kesinlikle 2 (İki) günü geçmeyecektir. n. Üretim ve nakliye esnasında meydana gelen ihmallerden dolayı bozulan et ürünleri yüklenici tarafından yenisi ile değiştirilecektir. Bu yeni ürün için idare ayrıca bir bedel ödemeyecektir. o. İhale edilen malzemeler yapılan aylık tebligat doğrultusunda iki defa, EK-A’da belirtilen merkezlere 31.07.2011 ve 14.08.2012 tarih aralığında yüklenici firma tarafından 55 (elli beş) merkeze yaz aylarında saat 19.00’a kış aylarında 17.30’a kadar teslim edilecek, ayrıca yüklenici firmaya nakliye bedeli ödenmeyecektir. ö. Kırmızı et ve tavuk etlerinin teslim yerlerine nakliyesinde kullanılacak araç ve görevlendirilecek personel bilgi ve belgeleri ihalenin bitimini müteakip 10 (On) gün içerisinde Kantin Başkanlığına teslim edilecek, bildirilenlerin dışında personel görevlendirilmeyecektir. 8. YASAK FİİL VE DAVRANIŞLAR; İhale süresince aşağıda belirtilen fiil veya davranışlarda bulunduğu tespit edilenlerin teklifleri geçersiz sayılacaktır a. Hile, vaat, tehdit, nüfuz kullanma, çıkar sağlama, anlaşma, irtikâp, rüşvet suretiyle veya başka yollarla ihaleye ilişkin işlemlere fesat karıştırmak veya buna teşebbüs etmek b. İsteklileri tereddüde düşürmek, katılımı engellemek, isteklilere anlaşma teklifinde bulunmak veya teşvik etmek, rekabeti veya ihale kararını etkileyecek davranışlarda bulunmak, c. Sahte belge düzenlemek, kullanmak veya bunlara teşebbüs etmek. d. Bir istekli tarafından kendisi veya başkaları adına doğrudan veya dolaylı olarak, asaleten ya da vekâleten birden fazla teklif vermek e. Şartnamede ihaleye katılamayacağı belirtildiği halde ihaleye katılmak. 9. Özel şartlar bu madde ile birlikte 9 (dokuz) maddeden oluşmaktadır. Teklif veren firmalar bu özel şartları aynen kabul etmiş olacaklardır. |
|
AÇIKLAMALAR | |
KONYA İL J.K.LIĞI KANTİN BAŞKANLIĞI 2012 YILI AĞUSTOS AY’I KIRMIZI ET (DANA), BEYAZ ET (TAVUK) ALIMI TEKLİF MEKTUBUDUR. S. NO MALZEMENİN CİNSİ BİRİM TOPLAM MİKTAR MARKA BİRİM FİYATI BÜRÜT TUTAR KDV % KDV DÂHİL TUTARI 1 DANA KUŞBAŞI KG 1960,50 2 DANA KIYMALIK ET KG 1304,50 3 TAVUK FLOTE GÖGÜS KG 753 4 TAVUK BAGET KG 735 5 TAVUK KALÇALI BUT KG 164 |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|