• İhale No
    1804820
  • İhale Adı
    Stok Seviye Malzemesi ve Ambalaj Malzemesi Alımı
  • Sektör
    Plastik ve Ambalaj Ürünleri ve Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    22 Şubat 2019 10:30
  • İdare
    Ankara 4. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    15 Şubat 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

İşin Adı : Stok Seviye Malzemesi ve Ambalaj Malzemesi Alımı
İhale Usulü : DOĞRUDAN TEMİN 22/D
         
İdare Adı : 4 üncü Ana Bkm. Fb. Md.lüğü
Adres : 4 üncü Ana Bkm. Fb. Md.lüğü Etimesgut/ANKARA
Telefon : +90312244 66 68
Faks : +90312245 02 38
Elektronik Posta Adresi :
         
Malın Niteliği ve Türü : 4'üncü Ana Bkm.Fb.Md.lüğünün ihtiyacı için
Malın Miktarı : 120 KALEM
Mal Teslim Yeri : 4'üncü Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü Tesellüm Kısım Amirliğine (Etimesgut/ANKARA)
Mal Teslim Tarihi: İLAN METNİNİN 6'NCI MADDESİNDE BELİRTİLMİŞTİR.
İhale Yeri : 4'üncü Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü (Etimesgut/ANKARA)
İhale Tarihi : 22.2.2019 10:30:15

İhale İlanı Metni

1. Doğrudan temin dokümanları sisteme yüklendiğinden, istekli firmalara doküman verilmeyecek, sadece alım ile ilgili teknik konularda yardımcı olunacaktır.
2. İstekli firmalar tekliflerini kapalı zarfta olmak şartı ile alıma iştirak ederek ya da alım saatinden önce olmak koşulu ile Doğrudan Temin Komisyonuna bırakacaktır. (Kargo ile gönderilen tekliflerin Doğrudan Temin Komisyonuna ulaştırılması istekli firma tarafından sağlanacaktır.

3. Bu mal alımı için sözleşme yapılacak olup, Sözleşme bedelinin % 6'sı  oranında kesin teminat alınacaktır. Malzemenin teslim edilmesi ve muayene kabul işlemlerinin yapılmasını müteakip teminatın tamamı iade edilecektir.

4. Mal alımında birim fiyat üzerinden her kısım için ayrı ayrı teklif verilecektir. Değerlendirme kısım bedeli üzerinden yapılacaktır. Birden fazla kısım aynı yüklenicide kalır ise aynı yüklenici ile tek bir sözleşme yapılacak ve tek teminat alınacaktır. Birleştirilen her kısım bazında kısmi kabul  yapılabilecektir.

5. Malzemeler,  malzeme listesinde belirtilen evsafa uygun alınacaktır.

6. Alımın sonuçlanmasını müteakip 3 (üç) iş günü içerisinde sözleşme imzalanacak ve yürürlüğe girecektir. Sözleşmenin yürürlüğe girmesini müteakip malzemeler, 30 (otuz) takvim günü içerisinde 4'üncü Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü Tesellüm Kısım Amirliğine (Etimesgut/ANKARA) her kısım tek parti halinde teslim edilecektir.

7. Belgegeçer ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İstekli firmalar teklif mektuplarının ekine Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Kayıt Belgesinin tıpkı çekimi ile imza sirkülerinin tıpkı çekimini teklif mektubunun ekinde sunacaktır. Alım aşamasında bahse konu belgeler sunulmadığı takdirde alım üzerinde kalan yüklenici, sözleşme yapılmadan önce söz konusu evrakları İdareye teslim edecektir. Evraklar teslim edilmediği takdirde yüklenici ile sözleşme yapılmayacak, en düşük teklif veren 2'nci firma sözleşmeye davet edilecektir.

/Content/Upload/Ihale/Docs/4ABFM.L%C3%9C%C4%9E%C3%9C/120%20%20KLM.%20S%C3%96ZLE%C5%9EME.docx

/Content/Upload/Ihale/Docs/4ABFM.L%C3%9C%C4%9E%C3%9C/120%20KLM.%20MALZEME%20L%C4%B0STES%C4%B0.xlsx

/Content/Upload/Ihale/Docs/4ABFM.L%C3%9C%C4%9E%C3%9C/120%20KLM.%20TEKL%C4%B0F%20MEKTUBU.xlsx

         

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim