T.C.
KIRŞEHİR VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Kırşehir Sağlık Bakanlığı-Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Sayı: 75990205-869-1435 Kırşehir
Konu: Hizmet/Malzeme Alımı 24.09.2018
TEKLİF MEKTUBUDUR
Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hast. ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktan yazılı Malzeme/Hizmet Doğrudan alım usulü ile ihale edileceğinden vereceğiniz teklif mektubunuzu satınalma birimine fax yada elden ulaştırmanızı rica ederim.
Hastanemiz Tel: 0386 213 45 15 -16 Dahili: 1878-1879-1898 Hastanemiz Faksı: 0386 213 32 31
E-mail: kirsehireah.salma@sagIik.gov.tr
|
BİRİM |
TOPLAM |
|||||
SIRA |
U.B.B. |
MALZEMENİN CİNSİ |
MARKA MODELİ |
MİKTARI |
FİYAT |
FİYAT |
|
1 |
|
Hastanemiz ve mucur ek binası hemodiyaliz ünitesinde kullanılmak üzere SU ANALİZ TEST kiti Temin işi |
|
2 |
KİT |
|
|
EK: 1 ADET TEKNİK ŞARTNAME |
|
|
|
TOPLAM = |
|
|
NOT:Teklif mektupları en ge<^2.Q./t/?3./2018-Saat: \ O Kadar Saunalma Birimine Ulaştırılmalıdır. * |
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1- Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç ve Türk Lirası olarak verilecektir.
2- Silinti, kazıntı ve imza kaşe bulunmayan teklifler değerlenirmeye alınmayacaktır.
3- Numune İstenildiği taktirde numune en kısa sürede satınalma birimine gönderilecektir.
4- UBB kapsamında yer alan ürünlerin tek başına UBB kaydı yeterli olmayıp, teklifi üretici/ithalatçı fırına dışında veren firmalar için , üretici veya ithalatçı tarafından UBB de alt bayii olarak tanımlanmış olması gerekmektedir.
5- Bakanlığımız TKHK nun 09.01.2017 tarih ve 00036890436 sayılı yazıları gereğince, UBB kapsamındaki malzemeler için firmaların “ TIBBÎ CİHAZ SAT İS YERİ YETERLİLİK BELGELERİNİ de^ teklifleri ile birlikte sunmaları gerekmektedir.
6- lstekliler listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.
7- Sözkonusu alımla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, kargo taşıma ve tüm ulaşım giderleri sigorta giderleri uhtesinde kalan kişi/firmaya aittir.
8- ldaremiz mal/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
9- Değerlendirmemiz kalem kalem , yada işin bütünlük arz etmesi bakımından toplam fiyat esasına göre yapılabilecektir. Ödemeler kurumun mali durumuna göre yapılır. Teklifimize fiyat veren firma bu hükmü kabul etmiş sayılır.
10- Malzemeler Depo teslimidir.Depoya taşınması ile ilgili tüm taşıma v.b.giderler firmaya aittir.
11- Tekiif veren firma S.U.T.hükümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş sayılır.
12- Alımlar Acil ihtiyaçlarımıza yönelik olduğundan , idaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirtilen gün içerisinde teslimatı yapılmayan ürünler için idaremiz siparişi tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
13- Alım uhtesinde kalan firma alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir.
Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod ve SUT
14- Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
• TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.
İMZA VE KAŞE:
/
/
/
/
/
SU ANALÎZ TEST KİTLERİ ŞARTNAMESİ
1. Su analiz test kiti, suya ilişkin testlerin yapılabilmesi için geliştirilmiş olmalıdır.
2. Test kiti içinde, gerekli analizlerin yapılmasını sağlayan ayarlı çözeltiler, belirteçler, deney tüpleri, renk eşekli ve kullanma talimatı bulunmalı bir veya birkaç test solüsyonunu koyabilecek polietilen veya antişok malzemeden yapılmış kutu kullanılmalıdır.
3. Test Kiti kutusu, kapaklı ve kolay açılabilir olmalı, içinde şişe ve deney tüplerini koyabilecek özel düzenek olmalı,şişelerin dik durumda olmasını sağlayacak ve aynı çapta yerler olmalı, şişeler 20 - 30 mİ hacminde, damlalıklı ve kapaklan akıtmayacak biçimde olmalıdır.
4. Deney tüpleri 5 ve 10 mİ çizgileri ile işaretlenmiş olmalı,kapaklan bulunmalı,Kutu içinde katı belirteçler için mikro kaşık olmalı,Kolorimetrik tayinler için o teste mahsus, renk eşelerli bulunmalıdır.
5. Her Su Analiz Test kitinin içinde kullanma talimatı bulunmalıdır.
6. Test kiti kutusunda toplam serlik ölçümü için Mordan Black renk belirteci, 1 damlası 1 Fr ye ayarlı EDTA çözeltisi, 5 mİ enjektör ve kullanma talimatı olmalıdır.
7. Klor test kitinde, Orto tolidin çözeltisi olmalı Klor renk eşeli olmalı ve kullanma talimatı bulunmalıdır.Klor tarafındaki renk eşelinde eşelde 0,1 den 3,0 dahil renkler olmalıdır. Bu tüp renklerin görülebilmesi için saydam olmalıdır.
8. Test kitleri üzerinde lot numaralan ve son kullanma süresi yazmalıdır.
9. Yüklenici firmanın TSE 12426 ve ÎSO belgeleri bulunmalıdır.
|
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|