SÜRÜCÜLÜ TANKER ARAÇLARLA KULLANMA SUYU, ÇAMUR, HAM PETROL, PETROL BAZLI ÇAMUR, MUD-BİT SULARI, AKARYAKIT VE TEMİZ İÇME SUYU TAŞIMA HİZMET ALIMI İHALESİ İŞİ “AÇIK İHALE USULÜ” İLE İHALE EDİLECEKTİR
Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğünden:
Dosya No : MIKHZM-267
İhale Kayıt No : 2017/134397
1 - İdarenin
a) Adresi : Söğütözü Mahallesi 2180. Cd. No: 10 06100 Çankaya/ANKARA
b) Telefon ve Faks numarası : 0 312 207 27 05 / 0 312 286 73 74
c) Elektronik posta adresi (varsa) : ihale@tp.gov.tr
2 - İhale konusu malın
a) Niteliği, türü ve miktarı : 730 (yediyüzotuz) gün süre ile; Sözleşme konusu iş; Türkiye Petrolleri A.O Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı tüm Arama ve üretim sahalarına, ihtiyaç duyulan tüm yerlere günün 24 (Yirmi dört) saati (Kullan-Öde yöntemi ile) 9 (Dokuz) adet sürücülü tanker araçlar ile Kullanma Suyu, Çamur, Ham petrol, Petrol Bazlı Çamur, Mud- Bit suları, Akaryakıt ve Temiz İçme Suyu yükleme, taşıma ve boşaltma işidir.
b) Teslim yeri : T.P. Adıyaman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı tüm petrol sahalarına ve ihtiyaç duyulan tüm yerlere
c) İşin süresi : Sözleşme tarihinden itibaren 730 (yediyüzotuz) gün
3 - İhalenin
a) Yapılacağı yer : TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Söğütözü Mah. 2180. Cad. No.10 Çankaya/ANKARA Makina İkmal Daire Başkanlığı 6. Kat Toplantı Salonu
b) Tarihi ve saati : 17.04.2017 / Saat 14.30
4 - İhaleye katılmaya ilişkin hususlar:
5 - İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri
5.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir: Belge fotokopi ise, noterden aslına uygunluğu onaylı olacak veya İdarece “Aslı görülmüştür” kaydı bulunacaktır.
a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi;
b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi;
1) Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
2) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içinde düzenlenmiş, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge;
c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;
1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
2) Tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya noter tasdikli örneği ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri;
d) Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
e) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminat.
f) Vekâleten ihaleye katılma halinde, yüklenici adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi;
g) Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge; (İş Deneyim Belgesi istenmiş ise)
h) İş ortaklığı olarak teklif verilebilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağı tarafından (a), (b) ve sigorta ihalesi ise (k) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı verilmesi zorunludur. İş ortaklığının tüzel kişi ortağı tarafından, iş deneyimini göstermek üzere verilen belgenin tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, bu ortak (h) bendindeki belgeyi de vermek zorundadır.
ı) Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname,
j) Karayolu Taşıma Yönetmeliği gereği ihale konusu işe uygun Yetki belgesinin aslı veya noter onaylı fotokopisi
k) İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
l) Bu ilan konusu hizmet alımı ile ilgili olarak, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç TPAO, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi değildir.
m) Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilir.
n) Bu hizmet ihalesinde işin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklif kabul edilmeyecektir.
5.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin aranacak belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler
5.2.1-………………..
5.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin aranacak belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler.
5.3.1. İş Deneyim Belgesi: İstekli, idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren belgeleri (İş Bitirme) ibraz edecektir.
İstekli, teklif ettiği bedelin en az %25’i oranında, ihale konusu hizmet veya benzer hizmetlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesini TP’ye ibraz edecektir.
İş ortaklıklarında pilot ortağın, istenen asgari iş deneyim tutarının en az %70’ini, diğer ortakların her birinin ise istenen asgari iş deneyim tutarının en az %10’unu sağlaması gerekir. Ancak diğer ortak veya ortakların iş deneyim tutarı toplamı, asgari iş deneyim tutarının %30’undan az olamaz.
5.3.2. Benzer iş olarak kabul edilecek işler aşağıda belirtilmiştir:
a) Treyler araçlar ile her türlü malzeme taşıma işleri
b) Kamyon araçlar ile her türlü malzeme taşıma işleri
c) Tanker araçlar ile her türlü yük taşıma işleri
6 - İhale dokümanı;
TÜRKİYE PETROLLERİ A.O. Genel Müdürlüğü, Makina İkmal Daire Başkanlığı, İhale Müdürlüğü, 6. Kat 603 Nolu Oda’da görülebilir ve Şartname bedeli 100,-TL karşılığı, Vakıflar Bankası T.P.A.O. Bürosu TL. için Hesap No: 00158007290224965 (IBAN NO: TR970001500158007290224965) banka hesabına yatırılarak; dosya numarası ve şartname bedeli olduğu belirtilip aynı adresten temin edilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. (Banka dekontunun orjinali İdareye teslim edilecektir.)
7 - Teklifler, 17.04.2017 tarih ve saat 14.30’e kadar T.P.A.O. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / GELEN EVRAK SERVİSİNE verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. İhale saatine kadar Ortaklığımıza ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
8 - İstekliler tekliflerini birim fiyat üzerinden TL. olarak vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile, fiyat teklif tablosunda yer alan her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için istekli tarafından teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan tutarların toplamı üzerinden sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede işin tamamı için teklif verilecektir.
9 - Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir.
10 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az altmış (60) takvim günü olmalıdır.
11 - Geçici teminat olarak verilen teminat mektuplarında geçerlilik tarihi, 17.07.2017 tarihinden önce olmamak üzere istekli tarafından belirlenir.
12 - Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremez.
2615/1-1
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|