• İhale No
    1809555
  • İhale Adı
    Temizlik Malzemeleri Alımı
  • Sektör
    Temizlik Malzemeleri, Haşere İlaçları ve Vektörle Mücadele Hizmetleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    26 Şubat 2019 16:00
  • İdare
    Keşan Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Edirne
  • İşin İli
    Edirne
  • Yayın Tarihi
    21 Şubat 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

Q)

Sayı                     : 76461883/900

Konu                    : Fiyat istemi

T.C.

EDİRNE VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Edirne Keşan Devlet Hastanesi

1                                                                                                   20.02.2019

 

 

 

İLGİLİ FİRMALARA

İdaremizin ihtiyacı olan cins ve miktarı yazılı (19) kalem 19 KALEM TEMİZLİKjMALZEME ALIMI işi 4734 Sayılı Kamu ihale Kanunu uyarınca ihale edilecektir. Bu işin yaklaşılf^maliyetlerinin hesaplanabilmesi için K.D.V. hariç birim fiyatlarının karşılarına yazılarak 26.02,2019 saat 16:00 'a kadar bildirilmesini rica ederim.             v

rfsrs^erhat GÖÇER Başhekim

S.

No

Maiın/l;ln Cinsi

Sut Kodu

Birim t

Miktarı

UBB Kodu

Fiyat

Tutar

1

KAĞIT HAVLULAR Z KATLI

 

Paket

20.000

 

 

 

2

ÇAMAŞIR SULARI

 

Litre

4.000

 

 

 

3

TIBBİ ATIK KOVASI (KÜÇÜK) 1.3 LT

 

Adet

500

 

 

 

4

TIBBİ ATIK KOVASI (ORTA) 5 LT

 

Adet

3.000

 

 

 

5

TIBBİ ATIK KOVASI (BÜYÜK) 10 LT

 

Adet

250

 

 

 

6

TUVALET KAĞIDI EV TİPİ

 

Rulo

10.000

 

 

 

7

ÇAMAŞIR MAKİN ASI DETARJANI SANAİ1 TİPİ

 

kg

4.000

 

 

 

8

KÖPÜK SABUN (200 ADET APARATI İLE BİRLİKTE) ANKASTRE TİPİ

 

Adet

1.000

 

 

 

9

KÖPÜK EL SABUNU DUVAR TİPİ

 

Adet

500

 

 

 

10

TEK KULLANIMLIK TABAKLAR KÖPÜK 3 GÖZLÜ

 

Adet

50.000

 

 

 

11

STREÇ FİLMLER SANAYİ TİPİ en az I500m

 

Rulo

20

 

 

 

12

İPLİK PASPAS APARATI VE SOPASI METAL

 

Adet

500

 

 

 

13

TEK KULLANIMLIK ÇATALLAR PLASTİK

 

Adet

20.000

 

 

 

14

TEK KULLANIMLIK KAŞIKLAR PLASTİK

 

Adet

20.000

 

 

 

15

DİSPANSER PEÇETE (YEMEKHANE İÇİN)

 

Paket

5.000

 

 

 

16

KARTON BARDAK

 

Adet

20.000 ,

 

 

 

17

DEZENFEKTAN KLOR TABLETİ

 

Kutu

50

 

 

 

18

BULAŞIK TELİ

 

Adet

500

 

 

 

19

BULAŞIK SÜNGERİ

 

Adet

500

 

 

 

KDV Hariç Gene

Toplam

 

 

Metin Kutusu: İlgili Kişi: Durdu KlRAZ -Adres:Aşağı Zo feriye Mh. Evrese Cd. No:22 Keşan EDİRNE Telefon: 02847143434 Faks: 02847141050

E-Posta: kesandevlet@gmail.com Wcb: http://www.edirne.khb.saglik.gov.lr/

 

Zengin Metin Editörü, VSatSartnameHavuz_SatSartnameHavuzice... http://10.22.32.112/ehip/_Forms/Satinaima/FrmVSatSartnameHavu... KAĞIT HAVLU DİSPENSER {Z KATLİ)                                                         .

1-                                                                                                                                                                   Hastanedeki mevcut dispanserlere uyumlu olacaktır.                                                                                                                 .

2*Yaklaşık olarak 22x23 cm. ebatlarında olmalıdır.

3-         Her pakette 200 yaprak (+/-10) peçete olmalıdır.

4-               Kaliteli                                                                                                                                beyaz kağıttan imal edilmiş olmalı ve kolay parçalanmamalıdır.                                                                                                                  •

5-                        Malzemeler  ilgili depoya yüklenici firma tarafından teslim edilecektir.

6-             Firma malzemeleri ambar testimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.

 


 

 

ÇAMAŞIR SUYU

1-               Ürünün  veya orijinal ambalaj/etiket üzerinde TSEK/TSE işareti ve numarası basılı olmalı,

2-                Ürünün  Sağlık Bakanlığı üretim veya ithal izni olmalı, bu husus orijinal ambalaj/etiket üzerinde belirtilmeli,

3-                 Ürünürı pH değeri 10-14 arasında, Aktif klor miktarı; en az % 4,5 olmalı,

4-               Berrak                      sıvı görünümlü olmalı, ■

5-                    Temizlikte dezenfektan amaçlı kullanıldığında maksimum etki sağlamalı,

6-                Kokusu çok rahatsız edici olmamalı,

7-                       Kullanicıya    toksik ve allerjen olmamalı,

8-               Orijinal    etiket üzerinde üretici firma adı, markası, ürün adı, kullanma talimatı, uyarıcı öneriler, son kullanma tarihi, yoğunluk oranı, PH değeri ile ilgili bilgiler olmalı,

9-       Bu   bilgiler orijinal etiket ve ya ambalaj üzerinde belirtilmeli. Sonradan yapıştırmalar kabul edilmeyecektir.

10-                      Ambalajlar    en fazla 10 kg.Iık olmalıdır,

11-                  Çamaşır    suyu %5 sodyum hipoklorit içermelidir.

12-         Raf        ömrü en az 2 yıl olmalıdır.

13-                        Ambaiajlar            orijinal kilitli,kapaklı olup üzerinde ürünün kullanımı ,yan ve toksik etkilerine karşı ilişkin uyarılar Türkçe olarak üretim ve son kullanma tarihi seri numarası olmalıdır.

14-                   Ambaiaj     üzerinde barkod ÇEVKO amblemleri olmalıdır.

15-             Firma   malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.

 


 

KESİCİ DELİCİ TIBBİ ATİK KUTUSU 1,3 LT7LİK

1 -{SARİ PLASTİK, kapaklı delinmeye dayanıklı, amblemli, 1,3 litrelik, Enfekte iğne Ucu Atık Kovası)( Çift ^ kapaklı kapağı kilitli olmalıdır.En az iki tutma kulpu olmaiıdır.Kutu üç parçadan oluşmalıdır. Hammaddesi orijinal Kopolimer olmalıdır .Ait gövdesi sarı, üst kapak kısmı kırmızı renkli olmalıdır.En üst kapak ise sarı renkli olmaiıdır.Kutu üzerinde Enfekte Atık Yazısı ve logosu bulunmalıdır.Kutuda su sızdırmazlık özelliği olmalıdır. Kutu TSEK Belgeli olmalıdır.)

2-                        Delinmeye,   yırtılmaya, kırılmaya ve patlamaya dayanıklı, su geçirmez ve sızdırmaz, açılması ve karıştırılması mümkün olmayan üzerinde "Uluslararası Bio Tehlike" amblemi ile "Dikkat Kesici ve Delici Tıbbi Atık” ibaresi taşıyan plastik veya aynı özelliklere sahip lamine kartondan yapılmış olmalıdır.

3-  Sabitlenebilen tıbbi atık kutusu iç içe geçebilmeli, 3 parçadan oluşmalı, kapakları tırnaklı kilit sistemli olmalıdır.

4-  Ürünlerin imalatında ikinci kalite hurda malzeme kullanılmamalıdır.

5-  Gerekli görüldüğünde orijinal hammaddeden üretilip üretilmediği TSE tarafından teste tabi tutulup belgelendirilecektir.

6-  Tıbbi Atık kutusu en az 1,3 Lt olmalıdır.

7-  Firma malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.


 

 

KESİCİ DELİCİ TIBBİ ATIK KUTUSU (5 LT7LİK)

1-              (SARI    PLASTİK, kapaklı delinmeye dayanıklı, amblemli, 5 litrelik, Enfekte İğne Ucu Atık Kovası)( Çift kapaklı kapağı kilitli olmalıdır.En az iki tutma kulpu olmalıdır.Kutu üç parçadan oluşmalıdır. Hammaddesi orijinal Kopolimer olmalıdır .Alt gövdesi sarı, üst kapak kısmı kırmızı renkli olmalıdır.En üst kapak ise sarı renkli olmalıdır.Kutu üzerinde Enfekte Atık Yazısı ve logosu bulunmalıdır.Kutuda su sızdırmazlık özelliği olmalıdır. Kutu TSEK Belgeli olmalıdır.)

2-                        Delinmeye, yırtılmaya, kırılmaya ve patlamaya dayanıklı, su geçirmez ve sızdırmaz, açılması ve karıştırılması mümkün olmayan üzerinde "Uluslararası Bio Tehlike" amblemi ile "Dikkat Kesici ve Delici Tıbbi Atık" ibaresi taşıyan plastik veya aynı özelliklere sahip lamine kartondan yapılmış olmalıdır

3-             Firma    malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.

4-             Firma    malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.


 


 

KESİCİ DELİCİ TIBBİ ATIK KUTUSU (10 LT'LİK)

1 -(SARI PLASTİK, kapaklı delinmeye dayanıklı, amblemli, 10 litrelik, Enfekte iğne Ucu Atık Kovası)( Çift kapaklı kapağı kilitli olmalıdır.En az iki tutma kulpu olmalıdır.Kutu üç parçadan oluşmalıdır. Hammaddesi orijinal Kopolimer olmalıdır .Alt gövdesi sarı, üst kapak kısmı kırmızı renkli olmalıdır.En üst kapak ise sarı renkli olmalıdır.Kutu üzerinde Enfekte Atık Yazısı ve logosu bulunmaiıdır.Kutuda su sızdırmazlık özelliği olmalıdır. Kutu TSEK Belgeli olmalıdır.)

2-                        Delinmeye, yırtılmaya, kırılmaya ve patlamaya dayanıklı, su geçirmez ve sızdırmaz, açılması ve karıştırılması mümkün olmayan üzerinde “Uluslararası Bio Tehlike” amblemi ile "Dikkat Kesici ve Delici Tıbbi Atık" ibaresi taşıyan plastik veya aynı özelliklere sahip lamine kartondan yapılmış olmalıdır.

3-             Firma    malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

TUVALET KAĞIDI

1 -Çift katlı ,% 100 selülozdan imal edilmiş olmalıdır.

2-            Suda     çözünür özelliğe sahip olmalıdır.

3-               Yaprak  adedi en az 180 olmalıdır.

4-               Yaprak  boyutu 125*100 mm olmalıdır.

5-           Rulo uzunluğu 22-23 m. arasında olmalıdır.

6-  Beyaz , parfümsüz , sağlığa zararlı yabancı maddeler içermemelidir.

7,Orjinal ambalajında, her kolide 12 adet olmalıdır.

8.  Kanalizasyon sistemine verildiğinde tıkanıklığa yol açmamalı, suda kolayca erimelidir.

9.  Boya, klor ağartıcı vb. maddeler içermemelidir.

10.              Firma   malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.


 

 

ÇAMAŞIR MAKİNAS! DETERJANI (SANAYİ TİPİ)

1.    Sanayi tipi otomatik çamaşır makinelerinde kullanılmak üzere hazırlanmış, az köpüren (köpüğü kontrollü), makinede her ısı derecesinde, her su sertliğinde çözünebilir nitelikte ve en iyi sonucu verecek şekilde hazırlanmış olmalıdır.

2.    30 C° den itibaren en yağlı ve inatçı lekelere etkili olmalıdır.

3.    Yağ, nişasta, protein, kan ve benzeri lekelere karşı biyolojik güç içermeli, her türlü tekstil ürününde kullanılmalıdır.

4.    60 C° deki yıkamalarda en iyi sonucu vermelidir.

f

5.    Renkli çamaşırlarda rahatça kullanılabilmelidir.

6.   Çamaşırların grileşmesini engellemelidir. Her su sertliğinde kullanılmalıdır. Yıkama sonrası tam temizlik sağlanmış olmalı, parlaklık bırakmalıdır.

7.   Sağlık Bakanlığı üretim ve ithal izni olmalıdır.

8.    Ürünün TSE ve ÇEVKO belgeli olmalıdır.

9.    Ürün fiyatı kilo üzerinden verilecektir.

10.       Hoş kokulu ve parfüm içermelidir.

11.       Ürün ambalajı yüksekten düşmelerde patlamayacak beyaz poliüretan torba olmalı, 20 Kg’lık orijinal ambalajında olmalıdır. '

12.       Orijinal etiket üzerinde üretici firma adı, markası, ürün adı, kullanma talimatı, uyarıcı öneriler, son kullanma tarihi ile ilgili Türkçe yazılı bilgiler olmalıdır. Bu bilgiler orijinal etiket veya ambalaj üzerinde (Lamine baskı) olmalıdır. Sonradan yapıştırmalar kabul edilmeyecektir.

13.       Alerjik reaksiyonlar, kullanım hatalarının neler olabileceği ve depolama özellikleri ve kullanım talimatları belirtilmelidir.

14.       Yoğunluğu 600-800 gr/lt, pH değeri 9-12 arasında olmalıdır.   .

15.        Nanyonik-katyonik % 1-5 arasında, Optik parlatma ve Oksijen bazlı ağartıcı (perbonat) oranı % 5-17 arası, Anyonik: % 5-7 arası olmalı ve % 5 üzerinde sabun içermelidir. İçeriği rakamsal olarak belirtilmelidir

16.       % 1,5-3,5 oranında parfüm ve koruyucu madde içermelidir

17.       Formülasyonunda ayrıca korozyon inhibitörü, su sertliğini giderici kompleks yapıcılar, kirin tekrar yüzeye çökmesini önleyici maddeler içermelidir. Çamaşırları sertleştırmemeli ve yıpratmamalı, içerdiği aktif maddeler doğada biyolojik olarak parçalanmalıdır.

18.       istendiğinde eğitim ve bilgi aktarımı firma yetkilisince sağlanmalıdır.

19.       Alınan malzemede herhangi bir sorun çıkarsa, firma veya yetkilisi sorunlu malzemeleri değiştirecektir.

20.       Ambalajın a


21. Kan söküc


 

KÖPÜK EL SABUN {ANKASTRE TİPİ)

1.  1.1000 mİ lik PE şişede silindir şeklinde dışarıdan hava almayacak şekilde ağzı tapalı ve kapaklı olmalıdır.

2.  Katı aktifi TSE 11885 standartlarına uygun olarak en az %10 olmalıdır.

3.  PH değeri 5,00 - 6,00 arası olmalı.Gerekli nemlendiriciler ve geri yağlandırscılar yeterli miktarda olmalı, cildi tahriş etmeden temizlemelidir.

4.  Dispenserden köpük şeklinde çıkmalı ve ankastreye uyumlu olmalı

5.  Ürüne ait Dermatolojik test raporu bulunmalıdır.

6.  Sağlık Bakanlığınca onaylı ürüne ait Bivosidal Ruhsatnamesi olmalıdır.

7.  Ürüne ait TSE belgesi ve TPE ‘den alınmış olan Marka Tescil Belgesi olmalıdır.

8.  Üretici firmanın Sanayi Sicil Belgesi, İmalat Yeterlilik Belgesi, ISO 9001,ISO 14001,150 22716 ve OHSAS 18001 kalite belgeleri olmalıdır.

9.  Şartnamede belirtilen belgelerin İdareye sunulacak dosyada hazır bulundurulacaktır.belge eksiği oian firma ihale kapsamı dışında değerlendirilecektir.

10.  Firma malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir. .


 

 

EL YIKAMA KÖPÜK SABUNU TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.     Ürün, köpük formunda olmalıdır.

2.     Ürün pH'sı 6,5-7,5 arasında olmalıdır.  ' T '

3.     Ürüm Viskozite değeri 700-750 mPa.s (20 °C) olmalıdır.

4.     Ürün, hafif parfüm içerikli olmalı, yoğun kokulu olmamalıdır.

5.     Ürün, en az 1 It'lik özel kapalı ve hijyenik poşet ambalajlarda olmalıdır.

6.     Bir kartuş en az 2.500 basım sıvı sabun sunabilmelidir.

7.     Benzer ürünlerde basım sayısı fazlalığı tercih nedeni olacaktır.

8.     Ürün ün poşet kartuş ambalajlan tekrar doldurmaya müsait olmamalıdır. }

9.     Kapalı kartuş poşet ambalajda bulunan ürün, negatif basınç ile çalışan ve içerisne geçirmeyen, ürün ile hava temasını engelleyen dispenser sistemi ile birlikte sunulmalıdır.

10. Kartuş damlama yapmamalıdır.

\

.. i .

11. Urün'ün hem köpük hem de sıvı formu olmalıdır. Her iki form yapısındaki ürün negaîif çalışan dispenser sisteminde kullanılmalıdır.                                        i j,_

I

12. Negatif basınç ile çalışan dispenser sisteminin manual modelinin yanısıra ameliyathane; bakım üniteleri gibi kritik noktalarda kullanılmak üzere sensörlü/temassız çalışan möd sunulmalıdır. Hastanenin ihtiyacı kadar dispenser ücretsiz verilmelidir. Kartuşlar hâst kullanımda olan duvar tipi dispenserlere uyumlu olmalıdır, * *

 

KÖPÜK TABAK (3 GÖZLÜ)

1-                    Köpükten    ima! edilmiş olmalıdır.

2-            Kırık,   bozuk veya delik olmamalıdır.

3-               Sıcağa   dayanıklı malzemeden yapılmış olmalıdır. Dayanıklı malzemeden yapılmış olmalıdır.

4-            

 
  Metin Kutusu: \

Firma    malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.


 

 

STREÇ FİLM SANAYİ TİPİ '

1-         Ebattan;

En: En az 50 cm.

Boy: En az 1500 mt.

Mikron:17

2-   Şeffaf görüntülü olacaktır.

3' Sağlıklı ve ürünün uzun süreli korunmasını sağlayacaktır.

4-    Gıdada oluşabilecek nemlenmeyi önleyecek özellikte olacaktır.

5-   Kendinden yapışır özellikte ve hijyenik olmalıdır.

6-   Keskin kenarları yırtılmadan sarar,esnek ve kuvvetli olmalıdır.  ■

7-  Kolinin üzerinde ürün özelliklerini gösteren bilgiler olmalıdır.

8-             Firma   malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.



 

PASPAS PÜSKÜLÜ APARATI (TUTACAĞI)

1.   Paspas püskülüne uyumlu olmalı

2.    Dayanıklı olmalı

3.    Paspası tutacak kısım kilitli sistem olmalıdır.

4.    Sopaya takılan kısım vidalı yada burgulu olmalıdır.

5.    Metal olmalıdır.

6.  Metin Kutusu: Yavuz GOLSÛfMetin Kutusu: AynlysFirma malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.


 

<Y°a l/s

Metin Kutusu: %b ■ 'o,.

’h-

 

PLASTİK ÇATAL

1-             Şeffaf   Plastikten imal edilmiş olmalıdır.

2-           Kırık veya bozuk olmamalıdır.

3-  Sağlam ve dayanıklı olmalıdır.

 

PLASTİK KAŞIK

1 -Şeffaf Plastikten imal edilmiş olmalıdır.

2-           Kırık     veya bozuk olmamalıdır.

3-  Sağlam ve dayanıklı olmalıdır.

 

DİSPENSER PEÇETE{YEMEKHANE İÇİN)

1-                  Hastane yemekhanesindeki mevcut dispenserlere uyumlu olmalı,

2-                  Yaklaşık                                 olarak 19*23 cm. ebatlarında olmalı,                                         .

3-         Her   pakette 100 yaprak (+/- 5) peçete olmalı,

4-                Kaliteli,    beyaz kağıttan imal edilmiş olmalıdır.

5-             Firma    malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ye ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i 5.02.2019 11:07

 

Zengin Metin Editörü, VSatSartnameHavuz_SatSartnameHavuzlce... http://10.22.32.112/ehip/_Forms/Satinalma/FrmVSatSartnameHavu... KAĞIT BARDAK (7 OZ)

1.  Karton bardak takriben 180 cc sıvı alacak şekilde olmalıdır.

2.               Plastik    bardaklar 100 'lük poşetlerde ambalajlanacaktır.

3.             Firma  malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.

 

Metin Kutusu: :07I5.02.20l9 l

 

KLOR TABLET

1-            Kolay    saklanabilecek tabletler halinde olmalıdır.

2-           Aktif     madde olarak, dezenfektan solüsyon hazırlandığında 24 saat süreli serbest klor açığa çıkaran NaDCC (sodyumdikloroisosyanurat) içermelidir. Hazırlanmış dezenfektan solüsyon Ph sı saf sıt Ph sına yakın olmalıdır.   ■

3-         Beş  litre suda 10000 (onbin) ppm aktiviteye ulaşabilmek için en az sayıda tablet kullanılmalıdır.

4-                       Hazırlanan dezenfektan solüsyon aktivitesini 24 saat boyunca koruyabilmeli ve etkinliği güvenceli olmalıdır. Ortamda bulunabilecek organik maddelere inaktivasyona karşı maksimum dirençli olmalıdır.

5-                         Hazırlanmış    dezenfektan solüsyon çocuk ve bebek setlerinin dezenfeksiyonunda kullanılabilecek kadar non-toksik olmalıdır.

6-                         Hazırianmış    dezenfektan solüsyon geniş bir antimikrobiyal aktiviteye (nozokomiyal infeksiyon etkeni olan dirençli gram-negatif ve gram-pozitif bakteriler üzerinde bakterisidal, fungusidal, sporosidal, mikobakterisidal ve HIV, Hepatit B, Hepatit C virısları dahil virusidal)sahip bir biosidal olmalı ve bu konuda destekleyici literatür bulunmalıdır.

7-  5-10 dk. gibi kısa sürede tam bir antinmikrobiyal aktivitesine ulaşmalıdır.

8)                         Hazırlanmış    dezenfektan solüsyonla deterjanlar arasında geçimsizlik olmamalı, biosidal aktivite deterjanla karşılaştığında azalmamalı veya yok olmamalıdır.

9)                    Kullanma    talimatları uyarınca lastik, plastik, cam, porselen, altın, paslanmaz çelik malzeme ve zeminlerde zararlı etkisi olmamalıdır.

10-                          Dezenfektan   tabletler uzun süreli ve rahat saklanabilecek şekilde az hacimli ve sağlam ambalajlarda (hava almayan, kapaklı, blister ve 200 lük ambalaj) olmalıdır.

11-                          Dezenfektan   tabletlerden solüsyon hazırlanması, kullanılması, kullanım alanları ve dozajlarını gösteren ayrıntılı bir tablosu bulunmalı, bu tablo tabletlerle birlikte verilmeli ve personele bu konuda eğitim verilmelidir.

12-                 Ambalaj     ve dokümanlarda imal yeri, gerekli uyarılar, imal tarihi ve seri numarası bulunmalıdır.

13-                Ürünün  üretici firmasının ISO 9000 serisi belgelerinden ilgili olanına sahip olması gerekmektedir.

14-                  Tabletler   kolay ve çabuk hazırlanabilir efervesan (suya atıldığında kendiliğinden eriyen ) formüle sahip olmalıdır. Tablet suda kolay ve tamamen çözünmelidir, partikül kalmamalıdır.

15-                          Dezenfektan   solüsyonun hazırlanmasında musluk suyu kullanılabilmeli, ısıtma ve karıştırma gibi uygulamalara gerek olmadan su berraklığında çözünebilmeli ve tortu oluşturmamalıdır.

16-             Firma   malzemeleri ambar teslimi olacak şekilde ve idarece gösterilen yere düzgünce yerleştirmekle yükümlü olacak ve bu esnada oluşacak her türlü zarar ve ziyandan mesul olacaktır. Nakliye ve depo içi istifleme firmaya aittir.

^ '

 

BULAŞIK TELİ

1.            Mutfakta kullanılan kazan, tepsi, kepçe v.b. aletlerin yıkanmasında (karbonlaşmış, katılaşmış katmanların kazınmasında, temizlenmesinde) kullanılan metal tellerden yapılmışyıkama, temizleme malzemesidir.

2.            Isıya (90°C) dayanıklı olmalıdır.

3.            Renk metalik kurşuni olacaktır.

4.            Oksitlenme yapmayacaktır.

5.            TS standartlarının koyduğu orandan fazla kurşun içermeyecektir.

6.            Tel örme yapısı düzgün ve homojen olacaktır,

7.            Yıkama esnasında erime oranı düşük olacaktır.

8.            Yıkama esnasında aşırı korozyona sebep olmayacaktır.

9.            Normal kullanım şartlarında dokusunda yırtılma ve yıpranma olmayacak, telleri dökülmeyecektir.

10.          Kullanım amacına uygun olacaktır.

11.         Geri dönüşümlü olup doğaya zarar vermeyecektir. ,

12.          Bozulan hatalı çıkan tüm ürünler teslim tarihinde itibaren 1 yıl içinde yenisi ile değiştirilecektir. Kurumun uğrayacağı tüm maddi zararlar satıcı firma tarafından karşılanacaktır.

13.          Metin Kutusu: fmuz C3İİİ.SÖ& Sağİtk fı/ierm;A:Metin Kutusu: KEŞAN OlÜrünler karton veya plastik ambalajında muhafazalı olarak teslim edilmelidir.

Uzm.DvR (jsurnm m .

BElem KAV»

KEŞAN ÖÖAet HASTANESİ



 


 

BULAŞIK SÜNGERİ 1 -Bulaşık süngeri oluklu olacaktır.

2-                Bulaşık süngeri fiberli olacaktır.

3-                Bulaşık süngeri ortalama 11x16 (+/-1) cm ebadında olacaktır.

4-                 Bulaşık süngeri kaliteli malzemeden imal edilmiş olacak, kolay deforme olmayacaktır.

5-  Bulaşık süngeri poşetli olmalıdır

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


KE!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYA


 

İHTİYAÇ TESPİT KOMİSYON TUTANAĞI

Planlama No/Talep No : H3-P-2807 / H3-T-3242                                                                                                                                                  ‘

Düzenleyen Ambar                      : Keşan Devlet Hastanesi                                                                                                                               I

Değerlendirilme Tarihi : 15.02.2019

Öngörülen Satınalnıa Tarihi :............. /....... /..........

Satmalına Birim/Servisi : Keşan Devlet Hastanesi /

İstek Nedeni                                 : 9 AYLIK TEMİZLİK MALZEME ALIMI EDİRNE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN YAPTIĞI

Bütçe Kodu                                  : 970.03.02.02.02 (Temizlik Malzemesi Altmları), 970.03.02.09.90 (Diğer Tüketim Mal ve Malzemesi

i                                         Alımları), 970.03.02.02.03 (Dezenfeksiyon Malzemeleri ve Soiüsyon Alımları)

s.

j\

n

ıMrtl/crtlc Kod ıt

ıMtılzcme Adı

Birim

İstek

Miktar

Onay

Miktar

Mevcut

Miktar

Aylık

Çıkan

Yıllık

Çıkan

SUT

Fiyatı

MKYS

Fiyatı

En Son Alını Fi vatı

Toplam

Tahmini

Fivntı

1

1322 M

KAĞIT HAVLULAR Z KATLI

Pnkcl

20.000

20.000

0

0

0

0,00

4.9267

0,00

98.534.00

2

50765

ÇAMAŞIR SULARI

Lilrc

4.000

4.000

0

0

0

0.00

2.706

0.00

10.824,00

3

50569

TIBBİ ATIK KOVASI (KÜÇÜK)

.Adcı

500

500

0

0

0

0,00

2,5848

0.00

1.292.40

4

117658

TIBBİ ATIK KOVASI (ORTA)

Adcı

3.000

3.000

0

0

0

0,00

3,2536

0.00

9.760,80

Ş

50570

TIBBİ ATIK KOVASI (BÜYÜK)

Adcı

250

250

0

0

0

0.00

5.6125

0.00

1.403,125

()

50486

TUVALET KAĞIDI

Rulo

10.000

10.000

0

0

' 0

0,00

1,6048

0,00

16.048.00

7<

^50768

ÇAMAŞIR MAKlNASI DETARJAN! SANAİI TİPİ

kg.

4.000

4.000

0

0

0

0.00

7.6063

0,00

30.425,20

8

mf

131329

KÖPÜK SABUN (200 ADET APARATI İLİ: BİRLİKTE)

Adcı

1.000

1.000

0

0

0

0.00

6.755

0.00

6.755.00

9

50721

KÖPÜK m. SABUNU

Adet

500

500

0

0

0

0,00

28,30

0,00

14.150.00

10

2197

TEK KULLANIMLIK TABAKLAR

Adet

50.000

50.000

0

0

0

0.00

0,2486

0.00

12.430,00

11

92700

STREÇ FİLMLER

Ruln

20

20

0

0

0

0,00

172.6667

0,00

3.453,334

12

13 f353

İPLİK PASPAS APARATI VE SOPASI

Adet

500

500

0

0

0

0,00

15,3044

0,00

7.652.20

13

2198

TEK KULLANIMLIK ÇATALLAR

Adet

20.000

20.000

0

0

0

0.00

0,0772

0.00

1.544.00

1-1

2200

TEK KULLANIMLIK KAŞIKLAR

Adet

20.000

20.000

0

0

0

0.00

0,0833

0.00

1.666.00

ıs

133266

DİSPANSER PEÇETE (YEMEKHANE İÇİN)

Pnkcl

5.000

5.000

0

0

0

0,00

2,525

0.00

12.625.00

 

90423

KARTON BARDAK

Adet

20.000

20.000

0

0

0

0,00

0,126

0,00

, 2.520.00

17

STRL7J5Y N31

DEZENFEKTAN KLOR TABLETİ

Kutu

50

50

0

0

0

0,00

99,2347

0,00

4.961,735

18

50471

BULAŞIK TELİ

Adet

500

500

0

0

0

0.00

1.74

0.00

870.00

19

50469

BULAŞIK SÜNGERİ

Adet

500

500

0

0

0

0,00

1,728

0,00

864.Û0

 

Topiam Tahmini Tutarı:

237.778.794

 

M^^ımlarına ilişkin Bakanlığımızca yayımlanan 'Stok Yönetimi ve Taşınır Mal Uygulamaları' konulu ve 2013/09 sayılı genelge geMçince sağlık hizmeti sunumunun sağlanmasında ihtiyaç duyulan kaynakların yeterince ve zamanında karşılanması, yüksek maliyetli sağlık hizmeti girdilerine karşılık, kıt kaynakların ekonomik, etkin ve verimli kullanılması amacıyla idaremiz bünyesinde oluşturduğumuz ihtiyaç tespit komisyonunun 15.02.2019 tarihinde ilgili servisin komisyona sunmuş olduğu talebin teminine ilişkin komisyonumuzsa-abmına karar verilen ihtiyaç listesi aşağıda belirtilmiş olup, komisyon kararı tutanağıdır.


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim