• İhale No
    1870520
  • İhale Adı
    TEMİZLİK PERSONELİ KIYAFET ALIMI
  • Sektör
    Tekstil ve Konfeksiyon Ürünleri, İş Güvenliği Malzemeleri
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    13 Haziran 2019 16:00
  • İdare
    Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Yayın Tarihi
    29 Mayıs 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA VALİLİĞİ YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Gerçek/Tüzel Kişiliğine

Metin Kutusu: v m tHastanemizin ihtiyacı olan (|'T-) kalem   . >.......... A\

Malzemesi/işi/hizmeti/yapımı satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç

4-  Metin Kutusu: vlunaıfimed Emjj><3ZTÜRK HastamTTCIudür Yardımcısı. .-3?/.Cif/2019 tarih ve saat J.Çaf?a kadar göndermenizi,teklifinizde teslimat süresL»itT^rn^i^lme^ni rica

<J3. /<?6/ loK^ ederim.

Ek: (1) Adet Teknik Şartname

Doğrudan Temin Atımlarında İstekliler Tarafından Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1-  Teklif edilecek alım için, listedeki ismine ve miktarına uygun bir şekilde teklif mektubu hazırlanacaktır.

2-     Mal/malzeme alımlarında marka, model, varsa katalog numarası ve Tıbbi Cihaz Yönetmeliği Kapsamında olan tıbbi cihaz, tıbbi malzemeler için Ürün Barkot Numarası mutlaka belirtilmelidir. Özelikle hastaya fatura edilebilen tıbbı sarf malzemelerine ait, Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankasındaki (UBB) Ürün barkod numarası belirtilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

UBB ile ilgili istenilen belgeler:

a- Teklif veren firmanın Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna dair belge,

b- Teklif edilen ürünün Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığından onaylı olduğuna dair belge (İlaç ve Tıbbi Cihaz tanımlama Formu),

c- Teklif veren firma bayi ise, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında üretici ve ya tedarikçi firmanın bayisi olduğuna dair belge (Bayi Bilgi Formu).

Bu belgeler Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası web sayfasından çıkartılarak sunulacaktır.

3-                     Teklif   Mektubunun istekliler tarafından imzalanması, TL bazında fiyat verilmesi (KDV Hariç), teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur.

4-                                 Numune,    katalog ve teknik olarak istenen diğer belgeler teklif mektubundan ayrı olarak bir zarf veya dosya içinde verilecektir. Numune istenmişse, teklifinizin değerlendirmeye alınması için mutlaka numune getirmelisiniz. Numune istenmemiş olsa dahi, alımın özelliğine göre, teklifin istenilen özelliklere ve şartnameye uygunluğunu tespit etmek amacıyla tanıtım materyali (numune/katalog/broşür vb.) sunulmalıdır. Numuneler, fiyat teklifinin en son kabul tarihinden itibaren 2 is günü içerisinde satınalma birimine ulaştırılmalıdır aksi halde teklifiniz değerlendirme dışı bırakılacaktır.

5-                     Teklif   edilen fiyatların geçerliliği (opsiyon) teklif tarihinden itibaren, özel durumlar hariç, en az 30 gün olacaktır.

6-                       Teklif  mektubunda, teklif ettiğiniz malzemenin teslimat süresini mutlaka yazınız. Teslimat konusunda, tarafımızdan özel bir durum belirtilmişse (derhal teslim vb. gibi) bu durumda göz önünde bulundurularak teklif verilmelidir

7-    Belirtilen tarih ve saate kadar teklifleriniz doğrudan temin birimine teslim edilmelidir. Bu saatten sonra teklifler kabul edilmeyecektir.

8-                     Teklif  verilmeyecekse gerekçeli nedeninin aynı faks mesajı ile tarafımıza bildirilmesi rica olunur.

9-    İstekliler listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.

10-    İdaremiz satınalmayı yapıp yapmamakta, dilediği miktarlarda yapmakta, iptal etmekte veya uygun bedeli tespitte serbesttir.

11-                     Teklif  veren firmanın teklif mektubunda kaşesi, yetkili personelin imzası ve tarih bulunmalıdır. Eksik bilgileri bulunan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

DOĞRUDAN TEMİN İLETİŞİM:

Yeni Batı Mh.2367.Sok.No:4 (Eski 2026 Cd.) Batıkent Yenimahalle/ANKARA TLF : (0312) 587 26 87-26 89-26 94 FAX:(0312) 587 24 31 Eposta:yenimahalledhdogrudantemin@gmail.com

Fiyat teklif cetvelinin numunesi aşağıdadır. Tekliflerinizin bu numuneye uygun bir şekilde hazırlanması önemle rica olunur.

birim fiyat teklif cetveli

Sıra

No

İşin ismi ve kısa açıklaması

Birimi

Miktarı

Teklif

Edilen

Birim

Fiyat

Tutarı

1

BAYAN TAKIM

TAKIM

400

 

 

2

BAYAN AYAKKABI

ÇİFT

90

 

 

3

ERKEK TAKIM KIŞLIK

TAKIM

160

 

 

4

ERKEK TAKIM YAZLIK

TAKIM

240

 

 

5

ERKEK AYAKKABI

ÇİFT

90

 

 

6

TERLİK

ÇİFT

400

 

 

7

İDARİ KAT GÖREVLİSİ BAYAN TAKIMI

TAKIM

8

 

 

 

8

İDARİ KAT GÖREVLİSİ BAYAN AYAKKABI

ÇİFT

4

 

 

9

İDARİ KAT GÖREVLİSİ ERKEK TAKIM

TAKIM

4

 

 

10

İDARİ KAT GÖREVLİSİ ERKEK AYAKKABI

ÇİFT

2

 

 

11

TEMİZLİK ŞEFİ BAYAN TAKIM

TAKIM

4

 

 

12

TEMİZLİK ŞEFİ BAYAN AYAKKABI

ÇİFT

2

 

 

13

TEMİZLİK ŞEFİ ERKEK TAKIM

TAKIM

2

 

 

14

TEMİZLİK ŞEFİ ERKEK AYAKKABI

ÇİFT

1

 

 

15

KIŞLIK MONT

ADET

4

 

 

16

YAĞMURLUK

ADET

10

 

 

17

ÇİZME

ÇİFT

15

 

 

TOPLAM FİYAT( KDV HARİÇ)

 

 

 

2019 YILI

1. Kon»; Yıldınm Beyazıt Üniversitresi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Çalışan temizlik personeli için gerekli görülen iş kıyafetine ilişkin; genel istek ve teknik özellikleri, numune alma şeklini, teslimat, kontrol ve muayene metotlarını içerir.

TEMİZLİK PERSONELİ KIYAFET ÖZELLİKLERİ VE MİKTARLARI

NO

ÜRÜN ADI

ÜRÜN ÖZELLİĞİ

MİKTARI

ı

BAYAN PERSONEL TAKIM

TAKIM; 1 adet üst, 1 adet alt formada ve 1 adet boneden oluşmaktadır. Takım formaları %60 polyester, %40 pamuk içeren lycralı terycoton kumaş olmalıdır. Kumaş en az 73 tel/cm2 olmalıdır. Yıkama sonrası renk solmamalı ve çekme % 1 olmalıdır. Üst formada üst sol tarafta ve alt iki yanında cep olmalı, sol üst cepte kurum logosu ve "temizlik personeli "yazısı serigrafi baskı olmalıdır, üst forma kolları uzun kollu, forma boyu tunik boyunda olmalıdır. Alt forma ön düğmeli, arkası lastikli, sağ arkasında cep olmalıdır. Formaların renk ve modeline numune üzerinden değerlendirilip idare tarafından karar verilecektir. Bone; forma kumaşından yapılacaktır. Bone içi derin olup, arkadan bağlamalı olacaktır. Renk ve model numune üzerinden değerlendirilecektir.

400

2

BAYAN PERSONEL AYAKKABI

Ayakkabıların poliüretan ORTOPEDİK taban, ayakla temas eden kısımlarında suni malzeme kullanılmamış olacak ve ayakkabıların saya derilerinin yüz kısımlarının altı sık dokulu veya iyi cins bezli olacak bej veya gri meşin astar ile astarlanmış olacaktır. Bu astar yapıştırma olmayıp saya ile birlikte dikilmiş olacaktır. Ayakkabı ayağı rahatsız etmeyecek şekilde imal edilmiş olacaktır. Model ve rengine numune üzerinden idare tarafından değerlendirilecektir.

90

3

ERKEK PERSONEL TAKIM KIŞUK

TAKIM; 1 adet üst, 1 adet alt formadan oluşmaktadır. Takım formaları %60 polyester, %40 pamuk içeren lycralı terycoton kumaş olmalıdır. Kumaş en az 73 tel/cm2 olmalıdır. Yıkama sonrası renk solmamalı ve çekme % 1 olmalıdır. Üst formada üst sol tarafta ve alt iki yanında cep olmalı, sol üst cepte kurum logosu ve "temizlik personeli "yazısı serigrafi baskı olmalıdır. Kışlık formalar kalın ve üst forması uzun kollu olmalıdır. Alt forma ön düğmeli, arkası lastikli, sağ arkasında ve iki yanında cep olmalıdır. Formaların renk ve modeline numune üzerinden değerlendirilip idare tarafından karar verilecektir.

160

4

ERKEK PERSONEL TAKIM YAZLIK

TAKIM; 1 adet üst, 1 adet alt formadan oluşmaktadır. Takım formaları %60 polyester, %40 pamuk içeren lycralı terycoton kumaş olmalıdır. Kumaş en az 73 tel/cm2 olmalıdır. Yıkama sonrası renk solmamalı ve çekme % 1 olmalıdır. Üst formada üst sol tarafta ve alt iki yanında cep olmalı, sol üst cepte kurum logosu ve "temizlik personeli "yazısı serigrafi baskı olmalıdır. Yazlık üst forma kısa kollu olmalıdır. Alt forma ön düğmeli, arkası lastikli, sağ arkasında ve iki yanında cep olmalıdır. Formaların renk ve modeline numune üzerinden değerlendirilip idare tarafından karar verilecektir.

240

*

ERKEK PERSONEL AYAKXABI

Ayakkabıların poliüretan ORTOPEDİK taban, ayakla temas eden kısımlarında suni malzeme kullanılmamış olacak ve ayakkabıların saya derilerinin yüz kısımlarının altı sık dokulu veya iyi cins bezli olacak bej veya gri meşin astar ile astarlanmış olacaktır. Bu astar yapıştırma olmayıp saya ile birlikte dikilmiş olacaktır. Ayakkabı ayağı rahatsız etmeyecek şekilde imal edilmiş olacaktır. Model ve rengine numune üzerinden idare tarafından değerlendirilecektir.

90

i

 

 

6

PERSONEL TERLİK

Ürün Eva Maddesinden Üretilmiş ortopedik olmalıdır. Ürünler Uluslararası standart belgelerine sahip marka olmalıdır. Ürün Antibakteriyel olmalıdır. Sağlığa herhangi bir zararı bulunmamalıdır. Ürün makine ya da el de yıkanabilir olmalıdır. Ürünler CE belgeli olmalıdır. Renkler bayan erkek için idare tarafından belirlenecektir. Terlik tabanı Islak zeminde kaydırmaz olmalıdır. Model ve rengine numune üzerinden idare tarafından değerlendirilecektir.

400

7

İDARİ KAT GÖREVLİSİ BAYAN TAKIM

TAKIM; 1 adet gömlek, 1 adet kumaş pantolon, 1 adet yelek ve 1 adet fulardan oluşmaktadır. Gömlek kumaşı; %80 Pamuk, %20 Polyester Dakron kumaşı olacaktır. Uzun/kısa kollu olmalıdır. Önde göğüste tek cebi olmalı, arkasında iki adet pens dikişi olmalıdır.Pantolon kumaşı Lycra kumaş özelliğinde %60 pamuk, %40 polyester olmalıdır. Klasik kalıp, boru paça, kişinin hareketini rahat sağlayabileceği bollukta olmalıdır. Pantolonun iki yanında gizli cep ve ön kısmında boydan ütü dikişi olmalıdır. Ürünlerin renk ve modeline numune üzerinden idare tarafından karar verilecektir.

8

8

İDARİ KAT GÖREVLİSİ BAYAN AYAKKABI

Ayakkabıların poliüretan ORTOPEDİK taban, ayakla temas eden kısımlarında suni malzeme kullanılmamış olacak ve ayakkabıların saya derilerinin yüz kısımlarının altı sık dokulu veya iyi cins bezli olacak bej veya gri meşin astar ile astarlanmış olacaktır. Bu astar yapıştırma olmayıp saya ile birlikte dikilmiş olacaktır. Ayakkabı ayağı rahatsız etmeyecek şekilde imal edilmiş olacaktır. Model ve rengine numune üzerinden idare tarafından değerlendirilecektir.

4

9

İDARİ KAT GÖREVLİSİ ERKEK TAKIM

TAKIM; 1 adet gömlek, 1 adet kumaş pantolondan oluşmaktadır. Gömlek %80 pamuk, %20 Polyester olmalıdır. Uzun/kısa kollu olmalıdır. Önde göğüste tek cebi olmalıdır. Pantolon; Siyah renkli %60 pamuk %40 Polyester içeren pamuklu kumaştan imal edilecek pantolon, düz paçalı, tek pileli ve belden başlayarak diz kapağına kadar uzanan kısım vücuda uygun bir bollukta olup paçalara doğru darlaşır. Pantolonda iki ön ve iki arka cebi bulunur. Pantolonun kemer kısmında yanlarda ikişer, geride bîr olmak üzere kemer takmak için iki-dört santimetre boyunda; bir santimetre eninde ve kendi kumaşından köprüler yapılır.

4

10

İDARİ KAT GÖREVLİSİ ERKEK AYAKKABI

Ayakkabıların poliüretan taban, ayakla temas eden kısımlarında suni malzeme kullanılmamış olacak ve ayakkabıların saya derilerinin yüz kısımlarının altı sık dokulu veya iyi cins bezli olacak bej veya gri meşin astar ile astarlanmış olacaktır. Bu astar yapıştırma olmayıp saya ile birlikte dikilmiş olacaktır. Ayakkabı ayağı rahatsız etmeyecek şekilde imal edilmiş olacaktır

2

11

BAYAN ŞEF TAKIM

TAKIM; 1 adet gömlek, 1 adet pantolon, 1 adet ceketten oluşmaktadır. Gömlek kumaşı %80 Pamuk, %20 Polyester Dakron kumaşı olmalıdır, sırt kısmında iki adet pens dikişi olmalıdır. Ceket kumaşı; Lycra kumaş özelliğinde %60 pamuk, %40 polyester olmalıdır. Sırt kısmında iki adet pens dikişi olmalıdır. Pantolon kumaşı Lycra kumaş özelliğinde %60 pamuk, %40 polyester olmalıdır. Slim kalıp dar paça, kişinin hareketini rahat sağlayabileceği özellikte olmalıdır. Renk ve model numune üzerinden değerlendirilecektir.

4

12

BAYAN ŞEF AYAKKABI

Ayakkabıların poliüretan ORTOPEDİK taban, ayakls temas eden kısımlarında suni malzeme kullanılmamış olacak ve ayakkabıların saya derilerinin yüz kısımlarının altı sık dokulu veya iyi cins bezli olacak bej veya gri meşin astar ile astarlanmış olacaktır. Bu astar yapıştırma olmayıp saya ile birlikte dikilmiş olacaktır. Ayakkabı ayağı rahatsız etmeyecek şekilde imal edilmiş olacaktır. Model ve rengine numune üzerinden idare tarafından değerlendirilecektir.

2

I

 

S*                                                                Jrûı&-

13

ERKEK ŞEF TAKIM

TAKIM; 1 adet gömlek, 1 adet pantolon, 1 adet ceketten oluşmaktadır. Gömlek kumaşı %80 Pamuk, %20 Polyester Dakron kumaşı olmalıdır, sırt kısmında iki adet pens dikişi olmalıdır. Ceket kumaşı; Lycra kumaş özelliğinde %60 pamuk, %40 polyester olmalıdır. Sırt kısmında iki adet pens dikişi olmalıdır. Pantolon kumaşı Lycra kumaş özelliğinde %60 pamuk, %40 polyester olmalıdır. Slim kalıp dar paça, kişinin hareketini rahat sağlayabileceği özellikte olmalıdır. Renk ve model numune üzerinden değerlendirilecektir.

2

14

ERKEK ŞEF AYAKKABI

Ayakkabıların poliüretan ORTOPEDİK taban, ayakla temas eden kısımlarında suni malzeme kullanılmamış olacak ve ayakkabıların saya derilerinin yüz kısımlarının altı sık dokulu veya iyi cins bezli olacak bej veya gri meşin astar ile astarlanmış olacaktır. Bu astar yapıştırma olmayıp saya ile birlikte dikilmiş olacaktır. Ayakkabı ayağı rahatsız etmeyecek şekilde imal edilmiş olacaktır

1

15

KIŞLIK MONT

Mont ana kumaşı %100 polyester, iç astarı polar kumaştan olmalıdır, içi kalın dolgulu, basen boyunda ve kapüşonlu olmalıdır. Ürünün renk ve modeline numune üzerinden değerlendirilecektir.

4

16

YAĞMURLUK

Fermuarlı ön kapama (üzeri patlı çıt çıtlı), Kapüşonlu, Yanlarda kapaklı cepler, pardesü boyunda. Polyester, su geçirmez olmalıdır. Renk ve modeline numune üzerinden değerlendirilecektir.

10

17

ÇİZME

Su geçirmez ve delicilere mukavemetli içi pamuk muhafazalı, diz altı boyunda olmalıdır. Rengine ve modeline numune üzerinden karar verilecektir.

15

TESLİM VE MUAYENE KABUL


 

Numuneler esnetilmeden serbest halde gözle, duyusal olarak Teknik şartnamede istenen değerleri karşılayıp karşılamadığına bakılır. Görülebilecek hataların kabul edilebilir olup olmadığına ihale komisyonunca karar verilecektir.

Ürünlerin tesliminde muayene sonucu uygun olmayan veya bedenleri uygun olmayan giyim eşyaları için yüklenici firma birebir değişimini 10 gün

içerisinde yapacaktır.

3         İstekliler taahhüt ettikleri giyecek malzemesinin birer adet numunesini Fiyat Teklifleri ile birlikte Satın Alma birimine teslim etmek zorundadır.

4         Malzemeler sipariş yazısında belirtilen süre İçinde teslim edilmelidir.

5        Talep edilen ürünlerin beden ölçüleri idare kontrolünde yüklenici firma tarafından alınacaktır.

6        Malzeme sayılarını idare uygun gördüğü taktirde en fazla (+9620), (-9620) artırabilir veya eksiltebilecektir.

Farklı birimlerde görevli personeller İçin farklı forma modelleri seçilecektir. Numune üzerinden değerlendirilecek farklı forma modellerine yüklenici firma tarafından ek ücret talep edilmeyecektir.

 

           
 
   

YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA hSsunbB Temizlik Şefi Şule TUNA

 
     

Temizlik ^efı Sefa ÖZLER

 
 
 

 

 

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim