• İhale No
    2015/87629
  • İhale Adı
    TIBBİ( DİŞ) SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    11 Ağustos 2015 10:00
  • İdare
    ANKARA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ ( 1. Bölge - 2. Bölge - 3. Bölge )
  • İhale İli
    Ankara
  • İşin İli
    Ankara
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    15 Temmuz 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ( DİŞ) SARF MALZEME SATIN ALINACAKTIR

T.C.SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

177 KALEM DİŞ SARF MALZEME ALIMI İHALESİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/87629
1-İdarenin
a) Adresi : Üniversiteler Mahallesi Bilkent Caddesi 1 bilkent ÇANKAYA/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası : 3124340990/6410 - 3124340987
c) Elektronik Posta Adresi : ankarags3@gmail.com
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 177 KALEM MAL/MALZEME ALIMI
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : Balgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sincan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Etimesgut Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ankara İli 3.Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince gerek görülmesi durumunda Birliğe bağlı diğer sağlık tesisleri
c) Teslim tarihleri : Malzemeler ihale dokümanında yer alan hastane teslimat listesinde yer alan miktarlarını geçmemek üzere Hastanelerin ihtiyaçları oranında vereceği şiparişleri takiben 10 (on) gün içerisinde peyder pey teslim edilecektir. Hastaneler teslimat listesinde kendileri için belirtilen miktarlardan genel sekreterliğin izni olmadan fazla miktarda malzeme için sipariş veremeyecekler, sipariş verilse dahi yükleniciler tarafından teslim edilmeyecektir. Birlik, yüklenicinin teslim edeceği ürünlerle ilgili olarak; teslim programı, malın teslim edilme yeri ve kurum bazlı ihtiyaç listesi içerisinde yer alan sağlık tesislerinin ihtiyaç dağılımları arasında değişiklik yapma hakkına sahiptir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ DR. ABDURRAHMAN YURTASLAN ONKOLOJİ E.A.H. AHMET ANDİÇEN SEMT POLİKLİNİĞİ MAHMUT ESAT BOZKURT CAD. NO:2 KOLEJ - ÇANKAYA / ANKARA
b) Tarihi ve saati : 11.08.2015 - 10:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 20 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2.
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

a) Sağlık Bakanlığının 2010/11 sayılı genelgesi gereği,  Aday veya istekliler ile teklif ettikleri Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamındaki ürünlerin veya cihazların T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUBB) kayıtlı olduğunu gösteren belgeleri teklif mektupları ile birlikte vermek zorundadırlar.
b) Sağlık Bakanlığının 2010/11 sayılı genelgesi gereği, Aday veya istekliler, teklif dosyalarında T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına üretici ve/veya ithalatçı firmaların ve bu firmaların adı altında bayiliklerinin kayıtlı olduğunu belgelendireceklerdir. Söz konusu belge veya belgelerin  teklif dosyalarında sunulması zorunludur.
c) Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği ve Vücut Dışında Kullanılan Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışındaki ürünler teklif edilecekse, bu ürünlerin söz konusu yönetmeliklerin kapsamı dışında olduğuna dair üreticinin/ithalatçının yazılı beyanı yeterli olacaktır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

a-İstekliler ihale tarihinden önce teklif ettikleri malzeme kalemleri için numune vereceklerdir.
b-Numuneler, her kalem için ayrı ayrı paketlenmiş, paketlerin üzerinde İhale Sıra No, ihale listesindeki adı, firma adı belirtecektir. Numuneler, firmanın isminin yazılı olduğu poşet, torba v.b. içine koyulacaktır. Teslim edilen numuneler için hazırlayacakları teslim formunu iki nüsha halinde doldurup bir nüshasını idareye vereceklerdir. Numunelerin yukarıda belirtilen hususlara uygun olarak teslim edilmemesi durumunda numune verilmediği kabul edilecektir.
İhale için verilecek olan sarf malzeme numuneleri yapılacak olan çalışmalarda kullanılacaktır. Kullanılmayan numuneler karar bildirim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde teslim alınacaktır (Muayene ve Kabul Komisyonunca kontrol edilmek üzere idarede alıkonulan numuneler hariç). Kullanılan ve/veya Karar Bildirim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde teslim alınmayan numunelerle ilgili her hangi bir sorumluluk kabul edilmeyecektir. İstekliler teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu teklif mektubunda kabul ve taahhüt etmektedir.
İhale komisyonu tarafından numune incelemesi sırasında tespit edilemeyen kusurlar muayene komisyonu tarafından tespit edilebilecek olup ihale komisyonunca yapılan numune incelemesi sonucu malzemenin satın alındığı gerekçesiyle istekliler bir hak talebinde bulunamaz.

 

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya özel sektörde gerçekleştirilmiş her türlü tıbbi sarf malzeme satışları benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. Bu ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 1 (bir) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı Ankara İli 3. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji E.A.H.Ahmet Andiçen Semt Polk. Mahmut Esat Bozkurt Cad. No:2 Kolej/ANKARA adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ DR. ABDURRAHMAN YURTASLAN ONKOLOJİ E.A.H. AHMET ANDİÇEN SEMT POLİKLİNİĞİ MAHMUT ESAT BOZKURT CAD. NO:2 KOLEJ - ÇANKAYA / ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (DOKSAN) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
Aeratör Başlığı 430 adet
Ağız Spatülü 100 adet
Airatör Yağı Rulmanlı (Sprey) 25 litre
Akrilik rezin takım (direkt uygulanan daimi sert protez besleme materyali) 5 adet
Alveojel 160 gram
Aljinat 2.000 adet
Amalgam kapsül 1'lik (50’lik) 400 kutu
Amalgam kapsül 2'lik (50’lik) 2.050 kutu
Amalgam kapsül 3'lük (50’lik) 900 kutu
Amalgam Lastiği 875 adet
Anguldurva (Klinik Mikromotora Uyumlu) 110 adet
Aproximal kama (Diş Eti Arayüz Kaması) 100 lük 240 kutu
Artikülasyon Kağıdı düz (12’lik kağıt içeren 12 deste ) 305 kutu
Artikülasyon Kağıdı U formda (12’lik kağıt içeren 6 deste ) 275 kutu
Asit Etching (fosforik asit) 2.700 mililitre
Ayna Sapı 800 adet
Ayna Başı 5.200 adet
Başlık Bakım Otoklav Filtresi (Cihazla uyumlu) 31 adet
Başlık Bakım Otoklav Temizleme Tableti 660 adet
Başlık Bakım Otoklav Yağı (Cihazla uyumlu) 23 litre
Bonding Ajan 2.800 mililitre
Bonding Ajan Fırçası (100 lük) 325 kutu
Cam Iyonomer Esaslı Kaide Materyali (Işıkla Sertleşen) 220 kutu
Cerrahi Aspiratör Ucu (Disposıble) 4.300 adet
Columbia Üniversal Küret 30 adet
Compomer Set 360 kutu
Çakmak Gazı (250 ml'lik) 100 adet
Çinko oksit öjenol toz-likit Takım 75 kutu
Davye Alt Kök Kalıntısı 20 adet
Davye Alt Molar 20 adet
Davye Alt Premolar 20 adet
Davye Üst Molar Sağ 20 adet
Davye Üst Molar Sol 20 adet
Dentin Pini (10’luk) 340 kutu
Diş Politür (Polisaj) Lastiği 8.500 adet
Diş Politür (Polisaj) Fırçası 7.500 adet
Diş Politür Patı (Tek Kullanımlık) 3.500 adet
Ekskavatör 200 adet
Elevatör Çift Taraflı Periost 45 adet
Elevatör Heidbrink (Düz Şekilli) 20 adet
Endodontik Apeks Materyali 10 adet
Enjektör Dental (VİDALI) 60.000 adet
Fissür örtücü 60 kutu
Flour jel 105 litre
Flour uygulama kaşığı Medium (50’lik) 50 paket
Flour uygulama kaşığı Large (50’lik) 40 paket
Flour uygulama kaşığı Small (50’lik) 70 paket
Fosfor Plak Poşeti No:0 28.000 adet
Fosfor Plak Poşeti No:2 48.000 adet
Fosfor Plaka 22*31 Çocuk Periapikal ( Cihazla uyumlu) 54 adet
Fosfor Plaka 31*41 Yetişkin Periapikal ( Cihazla uyumlu) 88 adet
Frez Airatör İçin Elmas alev uç 29.000 adet
Frez Airatör İçin Elmas fissür silindirik 30.000 adet
Frez Airatör İçin Elmas Lobut 5.200 adet
Frez Airatör İçin Elmas Oluklu Alev Uçlu 4.000 adet
Frez Airatör İçin Elmas rond 34.000 adet
Frez Airatör İçin Elmas tersine konik 25.000 adet
Frez Airatör İçin Tungsten Karpit Fissür Frez 100 adet
Frez Airatör İçin Tungsten Karpit Ront Frez 1.100 adet
Frez Airatör İçin Tungsten Karpit Tersine Konik Frez 1.000 adet
Frez anguldurva için paslanmaz çelik rond 36.500 adet
Frez Cerrahi Piyasemen İçin Tungesten Karbite (Rond) 1.000 adet
Frez laboratuvar mikromotoru piyasemeni için hard canavar 350 adet
Frez kutusu 200 adet
Fulvar Amalgam 200 adet
Fulvar Siman 200 adet
Gece Plağı Silikonlu Yumuşak 900 adet
Geçici Kron Yapıştırıcı Ojenöllü 40 set
Gracey Küret 1-2 10 adet
Gracey Küret 3-4 10 adet
Gracey Küret 5-6 10 adet
Gracey Küret 7-8 10 adet
Gracey Küret 9-10 10 adet
Gutta Cut (Gutta Kesme cihazı) 25 adet
Gutta Perca%4 Açılı No:15-40 Asorti (Endotontik Anguldurva için) 78.000 adet
Gutta Perca%6 Açılı No:15-40 Asorti (Endotontik Anguldurva için) 9.600 adet
Gutta Percha 4 Açılı NO:20 47.000 adet
Gutta Percha 4 Açılı No:25 47.000 adet
Gutta Percha 4 Açılı No:30 37.000 adet
Gutta Percha 4 Açılı No:35 12.200 adet
Gutta Percha 4 Açılı No:40 6.300 adet
Gutta perka 15-40 no Asorti 60.000 adet
Hasta Önlüğü Dısposıble (80 Lik Rulo) 4.150 rulo
Hemostatik ajan 1.200 adet
Hemostatik Pens (Düz) 10 adet
Işınlı Dolgu Cihazı Fiber Optik Ucu 80 adet
Kalsiyum Hidroksit esaslı kaide Maddesi 80 kutu
Kalsiyum hidroksit toz + likit 90 kutu
Kanal Dolgu Maddesi 800 kutu
KANAL EĞESİ 2 AÇILI(6 LI) NO:20 300 blister
KANAL EĞESİ 2 AÇILI(6 LI) NO:25 300 blister
KANAL EĞESİ 2 AÇILI(6 LI)NO:30 250 blister
Kanal Eğesi 4 Açılı No:20 (6 lık) 1.600 blister
Kanal Eğesi 4 Açılı No:25 (6 lık) 1.200 blister
Kanal Eğesi 4 Açılı No:30 (6 lık) 1.100 blister
Kanal Eğesi H tipi 10 no (6 lık) 1.210 blister
Kanal Eğesi H tipi 15 no (6 lık) 2.515 blister
Kanal Eğesi H tipi 20 no (6 lık) 2.520 blister
Kanal Eğesi H tipi 25 no (6 lık) 2.525 blister
Kanal Eğesi K tipi 10 No (6 lık) 1.000 blister
Kanal Eğesi K tipi 15 No (6 lık) 2.000 blister
Kanal Eğesi K tipi 20 No (6 lık) 1.500 blister
Kanal Kayganlaştırıcı Jel 500 mililitre
Karton Kılıf 22*31cm (Sopro Pspıx Marka Fosfor Plakaya uyumlu) 800 adet
Karton Kılıf 31*41cm (Sopro Pspıx Marka Fosfor Plakaya uyumlu) 800 adet
Kavitron Ucu 450 adet
Kemik Egesi 10 adet
Kemik Pensi 10 adet
Kompozit Akışkan Set 1.025 kutu
Kompozit Bitirme Frezi (Fissür ) 800 adet
Kompozit Bitirme Frezi (Lobut ) 1.500 adet
Kompozit Bitirme Frezi Alev Uç 2.000 adet
Kompozit Bitirme Seti 20 kutu
Kompozit Işıkla Sertleşen (Nano-Hybrid Tek Tüp) 2.500 adet
Kök kanal vidası 2.900 adet
Kron Köprü Sökücü (Otomatik) 25 adet
Kron köprü sökücü vurmalı 35 adet
Kroşe Pensi (Waldsacs Pens) 10 adet
Küret (Alveol) 40 adet
Lentilo 25 No 25 mm (4'lük) 450 kutu
Lentilo 30 No 25 mm (4'lük) 450 kutu
Makas Cerrahi (Düz) 115 adet
Makas Cerrahi(Eğri) 115 adet
Maske (Diş Hekimi koruyucu kask Maskesi) 390 adet
Matriks Bandı Düz (5mm) 3.850 metre
Matriks Bandı Düz (6mm) 1.650 metre
Matriks Bandı Düz (7mm) 180 metre
Matrix Aleti (Port Matrix) (Düz) 850 adet
Mikromotor (Klinik) 75 adet
Ni-Ti Döner kanal eğesi (6 lı) 600 blister
Ojenol likit 1.200 mililitre
Ölçü Kaşığı Dişli Plastik Alt Pedo tip 0 Numara 10 adet
Ölçü Kaşığı Dişli Plastik Alt Pedo tip 1 Numara 10 adet
Ölçü Kaşığı Dişli Plastik Alt Pedo tip 2 Numara 10 adet
Ölçü Kaşığı Dişli Plastik Üst Pedo tip 0 Numara 10 adet
Ölçü Kaşığı Dişli Plastik Üst Pedo tip 1 Numara 10 adet
Ölçü Kaşığı Dişli Plastik Üst Pedo tip 2 Numara 10 adet
Pamuk Rulo (500 lü) 2.000 paket
Panaromik Film Çubuğu Isırma Kabı 105.000 adet
Paper – point 15-40 no 105.000 adet
Paper – point 30 no 13.000 adet
Paper – point 35 no 13.000 adet
Periodontal Pat 10 kutu
Periodontal Sond 55 adet
Petri Kutusu (Cam) 200 adet
Piyasemen (Klinik Mikromotor Piyasemeni) 30 adet
Plastik Bardak (tek kullanımlık ) 350.000 adet
Polisaj Lastiği Kompozit İçin 400 adet
Pomza (500 gr lık ambalaj) 45 kilogram
RVG Film Kılıfı 60.000 adet
Self - Etch Adeziv 300 mililitre
Separe Karbon (Büyük) (Laboratuvar Mikromotoru İçin) 100 adet
Separe Mandreni (Laboratuvar Mikromotoru İçin) 20 adet
Silikon Ölçü Maddesi (Katalizör) 100 kutu
Silikon Ölçü Maddesi (Light Body -2. Ölçü) 60 kutu
Silikon Ölçü Maddesi (1. Ölçü) 50 kutu
Siman Cam iyonomer (Tip 1 Yapıştırma Amaçlı) 220 kutu
Siman Cam iyonomer (Tip 3- Restoratif amaçlı) 245 kutu
Siman Camı 650 adet
Siman Çinko Fosfat 650 kutu
Siman Polikarboksilat 550 kutu
Siman Spatülü 1.250 adet
Sond (Orak ) 600 adet
Spreader (Finger-Parmak Tip) (25 No) (6 lık) 50 blister
Strip bant (Şeffaf) (100’lük) 320 kutu
Tirnef Asorti 2.500 blister
Tirnef kırmızı (10 'lu) 1.100 blister
Tirnef mavi (10 'lu) 1.110 blister
Tirnef sarı (10 'lu) 1.120 blister
Tükürük Emici (Dısposıble) (100’lük ) 1.500 paket
Ünit Tabla Örtüsü (250 lik) 900 rulo
Zımpara Amalgam için bant şeklinde (12 lik) 170 kutu
Zımpara Kompozit için bant şeklinde (100'lük) 50 kutu
Asidik Yıkama Solüsyonu 30 litre
Bazik Yıkama Solüsyonu 60 litre
Kurşun Önlük (çocuk) 2 adet
Troid koruyucu (çocuk) 2 adet