• İhale No
    2015/89193
  • İhale Adı
    TIBBİ ( DİŞ) SARF MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    13 Ağustos 2015 11:00
  • İdare
    SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi
  • İhale İli
    Isparta
  • İşin İli
    Isparta
  • Şikayet Bedeli
    118.286,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    26.293.115 ile 197.198.246 TL arası
  • Yayın Tarihi
    15 Temmuz 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ ( DİŞ) SARF MALZEMESİ SATIN ALINACAKTIR

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

247 Kalem Diş Sarf Malzemesi Alımı İhalesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/89193
1-İdarenin
a) Adresi : SDÜ.Dishekimligi Fakültesi Dogu Yerleskesi 32260 ISPARTA MERKEZ/ISPARTA
b) Telefon ve faks numarası : 2462118861 - 2462370607
c) Elektronik Posta Adresi :  
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 247 KALEM DİŞ SARF MALZEMESİ ALIMI İHALESİ
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yeri : SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEPOSU
c) Teslim tarihi : Sözleşme imzalandıktan sonra idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese yapılacak,işe başlama talimatının tebliğinden itibaren mal peyderpey teslim edilecek/işe başlanacaktır. Mal teslimi 31.12.2015 tarihine kadar siparişe müteakip siparişte gün belirtilmiş ise istenen günde, gün belirtilmemiş ise en geç 15 (onbeş) gün içinde yapılacaktır. Sözleşme 31.12.2015 tarihinde sona erecektir.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ TOPLANTI SALONU
b) Tarihi ve saati : 13.08.2015 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

a) Yükleniciler sözleşme sırasında üzerine ihale edilen ürünlerin ismini, birim fiyatını, markasını, UBB barkod no’sunu, ürünün tedarikçisi ise firma tanımlayıcı no’su, bayi ise bayi kodunu ve bir ürüne ait farklı özelliklerin olması durumunda da (ebat, genişlik, uzunluk v.s.) bu ürünlere ait UBB barkod no’sunu da açıklama kısmına ekleyerek http://www.titubb.org/SitePages/Giri%C5%9F%20Sayfas%C4%B1.aspx adresindeki ihale bildirim yazılımını kullanarak hazırlanan dosyayı dijital/elektronik ortamda idareye sunmalıdır.
b) Teklif edilen tıbbi malzemelerin üretici ve/veya ithalatçı firmaları ile bu firmaların adı altında ihaleye istekli olarak teklif veren bayileri İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıtlı olduklarını belgeleyecektir. Ayrıca, tıbbi malzemeler İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası'na kayıt edilmiş tıbbi cihaz üreticisi ve ithalatçı firmaların onaylı ürünlerinden temin edileceğinden, teklif edilen tıbbi malzemelerin İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası tarafından onaylanmış ürün (barkod) numarası, etiket ve marka adı birim fiyat teklif cetveli üzerinde veya teklif edilen kaleme göre ayrı bir liste halinde ayrıntılı bir şekilde sunulacaktır.
c) Teklif edilen mal kalemleri içerisinde İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıt zorunluluğu bulunan tıbbi malzemeler http://gss.sgk.gov.tr/MUBBMalzemeSorgulama/ adresinden ulaşılan ve ürünün barkod nosu ile GMDN kodu girilerek yapılan sorgulamada malzeme “onaylı” olmalıdır. Tıbbi malzemenin onaylı olduğuna dair anılan internet adresinden alınan tevsik edici belge ihale sıra nosu belirtilerek ihale teklif zarfında sunulacaktır.
d) İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıt zorunluluğu bulunmayan malzemeler için istekli tarafından kapsam dışı olduğunun beyan edilmesi halinde malzemenin İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna dair belge aranmaz.
e) Teklif edilen mal kalemlerinin ilgili mevzuatı gereği kodlarının veya (ürünün) niteliğine ait tanımlamaların üretici, ithalatçı veya bayi tarafından hatalı yapılması veya sözleşme aşamasında ihale bildirim yazılımı kullanılarak dijital/elektronik ortamda hazırlanan dosyanın içeriğinin hatalı olması (teklif aşamasında verilen fiyatın veya tıbbi malzemenin barkod nosunun) nedeniyle SGK tarafından geri ödemesinin yapılmaması sonucu oluşan toplam zarar istekliden tazmin edilir, sorun çözülünceye kadar ilgili faturaları ödenmez, faturanın zararı karşılamaması halinde isteklinin diğer alacaklarından tahsil edilir.


4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

159, 160, 161, 191. kalemler için en az 2 yıl Garanti şartı aranacaktır ve en az beş yıl servis desteği sağlanacaktır.

4.3.2. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

İstekliler, ihale listesinde belirtilen malzemelerden fiyat teklifinde bulundukları kalemlerin numunelerini, teklif zarfı ile birlikte liste düzenleyerek imza karşılığında aynı anda ve tek seferde idarenin Satınalma birimine teslim edeceklerdir. Daha sonra getirilen numuneler kabul edilmeyecektir. Teklif edilen malzemenin teknik şartnamede belirtilen şartlara uygunluğunun teyit edilmesi amacıyla, tekliflerin değerlendirilmesi sırasında incelenmek üzere numune istenmektedir. Numunelerin hangi kalem için verildiğinin silinmez bir kalemle numune poşetinin veya ambalajının üzerine yazılmış ve kaşelenmiş olması gereklidir. Teklif edilen malzemelerin numuneleri isteklilerce hazırlanacak bir tutanak ile ihale saatinden önce idarenin Malzeme Planlama birimine teslim edilecek ve teslim edilen numunelere ait tutanak teklif dosyası içinde sunulacaktır. Teklif edilen malzemenin teknik şartnamede belirtilen şartlara uygunluğunun teyit edilmesi amacıyla, tekliflerin değerlendirilmesi sırasında incelenmek üzere numune istenmektedir. Numunelerin hangi kalem için verildiğinin numune poşetinin veya ambalajının üzerine yazılmış ve kaşelenmiş olması gereklidir.

Herhangi bir nedenle ihale esnasında numune getirilemeyen kalemler için ürünü tanıtıcı kataloglar sunulabilir, ancak ihale komisyonu değerlendirme sırasında gerekli gördüğü ürünün numunesini istekliden isteyebilir.
İhale Komisyonunca söz konusu numunelerin ilgili bölümce incelenmesini müteakip hazırlanacak rapora göre teklifler değerlendirilerek numunesi uygun olan en düşük teklif belirlenecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 1 (bir) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 TRY (Türk Lirası) karşılığı DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ SATIN ALMA BİRİMİ adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ SATIN ALMA BİRİMİ adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YÜZYİRMİ) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
ELDİVEN NON-STERİL PUDRALI S-M-L 6.000 kutu
ELDİVEN NON-STERİL PUDRASIZ S-M-L 5.000 kutu
ELDİVEN NİTRİL 5.000 kutu
MASKE 3.000 kutu
HASTA ÖNLÜĞÜ 2.200 rulo
AYNA SAPI 3.000 adet
YÜZEY DEZENFEKTANI 1.200 adet
CİLT DEZENFEKTANI (BATTİCON) 65 adet
RULO HAVLU 8.500 rulo
STREÇ FİLM 650 kutu
PLASTER (KÂĞIT YAPIŞKANLI) 200 adet
SERUM FİZYOLOJİK 1.600 şişe
LOKAL ANESTEZİK SOLÜSYON 2.000 kutu
LOKAL ANESTEZİK SOLÜSYON 4.000 kutu
LOKAL ANESTEZİK PRİLOKAİN HİDROKLORÜR FLAKON (20 MİLİLİTRELİK ) 50 şişe
TOPİKAL ANESTEZİK ETKİLİ SPREY 150 şişe
GAZLI BEZ 600 top
ENJEKTÖR 2 CC. 3.000 adet
ENJEKTÖR 5 CC. 3.000 adet
DENTAL ENJEKTÖR 2 CC. 100.000 adet
AİRATÖR YAĞI 40 adet
CERRAHİ PİYASEMEN İÇİN TUNGSTEN ROND FREZ 30 adet
ATRAVMATİK SÜTUR 310 kutu
ATRAVMATİK SÜTUR 50 kutu
ABSORBE OLABİLEN HEMOSTAT 18 şişe
VACUTAİNER YEŞİL İĞNE UCU 1.000 adet
JELSİZ BOŞ VACUTAİNER TÜP 1.500 adet
ASPİRATÖR HORTUMU 1.100 adet
BOL KAŞIĞI (METAL) 50 adet
GÖZLÜK 15 adet
ÜNİT TABLA ÖRTÜSÜ 280 adet
ÖLÇÜ MADDESİ ALJİNAT 2.000 paket
BİSTÜRİ UCU (NO:11 VE 15) 150 kutu
KOTER UCU ( 7'Lİ SET): 2 set
KAPAKLI 15-20 CC.LİK SERT PLASTİKTEN ŞEFFAF BİYOPSİ KABI 350 adet
KAN ŞEKERİ ÖLÇÜM STRİBİ 500 adet
BONE 500 paket
CERRAHİ RONT- FİSSÜR FREZ 6.000 adet
GAZE İODOFORM 20 adet
PLASTİK BARDAK 2.000 paket
PEMBE MUM 120 kutu
BOWIDICK TEST PAKETI 1.500 adet
BIYOLOJIK İNDIKATÖR 750 adet
KIMYASAL İNDIKATÖR 50.000 adet
OTOKLAV KIMYASAL ENTEGRATÖR 15.000 adet
STERILIZASYON RULOSU 1.750 rulo
SPANÇ(0.5 LIK) 500.000 adet
SPANÇ(8 LIK) 100.000 adet
TEL FIRÇA 1.100 adet
KESICI DELICI ATIK KUTUSU(30 LITRE) 50 adet
3 LÜ ATIK KOVASI 5 adet
2 LI ATIK KOVASI 5 adet
GODE CAM 250 adet
GODE (TEFLON) 85 adet
AĞIZ SPATÜLÜ 2.000 adet
AYNA BAŞI 3.000 adet
PRESEL 3.000 adet
SIMAN SPATÜLÜ 2.000 adet
PETRI KUTUSU BÜYÜK - KÜÇÜK 200 adet
SOND 3.000 adet
EXCAVATOR 500 adet
BURNISER 100 adet
YIKAMA MAKINASI ALKALI DETERJAN 50 bidon
YIKAMA MAKINASI NÖTRALIZAN DETERJAN 40 bidon
FRIDGE TAG TERMOMETRE 1 adet
I.V. KANÜL KAPAĞI 500 adet
ENTÜBASYON TÜPÜ SPİRALLİ KAFLI (NO: 4 / 4.5 / 6 / 6.5 / 7) 400 adet
ASPİRASYON SONDASI (NO:8-10-12-14 VE 16) 650 adet
EKG ELEKTRODU (YETİŞKİN VE PEDİATRİK) 2.000 adet
BAĞLAMALI MASKE 200 kutu
SERUM UZATMA SETİ (VENÖZ LINE) 300 adet
ÜÇ YOLLU MUSLUK SETİ 500 adet
KARBONDİOKSİT ABSORBENİ (20 KG’LIK) 5 adet
I.V. KANÜL (SARI-MAVİ-PEMBE) 2.000 adet
DAMLA AYAR SETİ 600 adet
SERUM SETİ 2.000 adet
PLASTER ELASTİK HİPOALLERJENİK 15 SANTİMETRE X 10 SANTİMETRE 100 adet
PLASTER İPEK 100 adet
YEŞİL VE SİYAH ENJEKTÖR UCU 2.000 adet
BÖBREK KÜVET 2.000 adet
TEK KULLANIMLIK CERRAHİ EL FIRÇASI %10 POVİDON İYOT ÇÖZELTİLİ 1.000 adet
YAPIŞKANLI PASPAS 10 adet
YÜZÜK MARIKS BANDI İNCE-KALIN 400 kutu
ALET DEZENFEKTANI 90 bidon
PAMUK 100 adet
ANESTEZIK SOLÜSYON (ADRENALINSIZ LOKAL ANESTEZIK - PRILOKAIN HIDROKLORÜR): 10 kutu
ARTİKÜLASYON KAĞIDI 300 kutu
AERATÖR İÇIN SPREY 50 adet
TÜKÜRÜK EMİCİ 1.000 paket
YÜZ KORUYUCU MASKE 40 adet
BAĞLAYICI AJAN SETİ 400 kutu
BAĞLAYICI AJAN SETİ 2 120 adet
BAĞLAYICI AJAN APLİKATÖRÜ 1.300 kutu
KOMPOZIT REZIN DOLGU MADDESI (POSTERIOR -ANTERİOR DIŞLER IÇIN) 1.750 adet
KOMPOZIT REZIN DOLGU MADDESI (ANTERİOR DIŞLER IÇIN) 900 adet
AKIŞKAN KOMPOZİT 55 adet
AKIŞKAN KOMPOZİT 2 500 adet
AMALGAM (DOZ I-2-3) 3.000 kapsül
CAM İYONOMER SIMAN KONVANSIYONEL 270 kutu
CAM İYONOMER SIMAN ENJEKTÖRLÜ IŞIKLA SERTLEŞEN: 75 kutu
SIMAN (GÜMÜŞLÜ CAM IYONOMER) 30 kutu
ÇINKO OKSIT ÖJENOL SIMAN 25 kutu
POST YAPIŞTIRMA SIMANI (DUAL-CURE) (ADHESOR) 15 kutu
ÇİNKO FOSFAT SIMAN 30 kutu
KALSIN ENJEKTÖRLÜ 40 kutu
AERATÖR FREZI (ÇEŞITLI ŞEKILDE VE GREN BÜYÜKLÜĞÜNE SAHIP AERATÖR FREZI - FISSÜR, YUVARLAK UÇLU FISSÜR, ROND, ALEV UÇLU, LOBUT) 10.000 adet
TUNGSTEN ROND FREZ 500 adet
TAŞ FREZ (RONT-LABUT) 500 adet
GATES GLIDDEN FREZ (ASORTI SET 1-6) 75 set
PIEZZO DRILL (ASORTI SET 1-6) 50 set
TAHTA KAMA 100 kutu
POLISAJ LASTIĞI BEYAZ 10.000 adet
ENDOBAX 25 kutu
ENDODONTIK AMAÇLI HIPOKLORIT KANAL DEZENFEKTANI 500 şişe
ENDODONTIK AMAÇLI KLORKEKSIDIN DIGLUKONAT 80 şişe
ENDODONTIK AMAÇLI GEÇICI DOLGU MADDESI 150 adet
FIBER POST (REFILL 1- 2- 3 NUMARA) 450 adet
PREFABRIK POST (KANAL ÇIVISI METAL) 40 kutu
DÖNER (ROTARY) KÖK KANAL EĞESI (SX- S1-S2-F1-F4-F5 SET) 600 kutu
DÖNER (ROTARY) KÖK KANAL EĞESI (ORIFICE SHAPER 15-20-25-30-35-40 NUMARA ) 50 paket
DÖNER (ROTARY) KÖK KANAL EĞESI (0.04 TAPER 15-20-25-30-35-40 NUMARA) 100 paket
DÖNER (ROTARY) KÖK KANAL EĞESI (0.06 TAPER 15-20-25-30-35-40 NUMARA ) 150 paket
KANAL EL EĞESI K TIPI (8-10-15-20-25-30-35-40 NUMARA) 500 kutu
KANAL EL EĞESI H TIPI (8-15-20-25-30-35-40 NUMARA) 500 kutu
KANAL EĞESI SPREADER 100 kutu
GÜTA-PERKA 0.06 TEPE AÇILI (20-25-30-35-40 NUMARA) 375 kutu
GÜTA-PERKA 0.02 TEPE AÇILI (25-30-35-40-45-50-55-60-70-80 NUMARA 600 kutu
GÜTA-PERKA (F1-F2-F3-F4-F5) 500 kutu
OBTURA REFILL GÜTA-PERKA 6 kutu
KANAL DOLGU PATI (KALSIYUM HIDROKSIT İÇERIKLI) 70 kutu
SYSTEM B PLUGGER (FINE, FINE-MEDIUM, MEDIUM, MEDIUM-LARGE, LARGE) 10 adet
SYSTEM B PLUGGER (10 TAPER) 5 adet
OBTURA İĞNESI (20- 23 GAUGE’LIK BOYUTLARDA) 6 paket
CLEAN STAND 50 adet
CLEAN STAND SÜNGERI 10 metre
APEKS BULUCU ÖLÇÜM KABLOSU VE EĞE KLIPSI 5 adet
ULTRASONIK UÇ (EN-3) 2 adet
KIRIK KANAL ALETI ÇIKARMA SETI 2 kit
KIRIK KANAL ALETI ÇIKARMA SISTEMI İÇIN TREPAN FREZI 1,4 MM 5 adet
KIRIK KANAL ALETI ÇIKARMA SISTEMI İÇIN TREPAN FREZI 1,6 MM 5 adet
KIRIK KANAL ALETI ÇIKARMA SISTEMI İÇIN EKSTRAKTÖR 5 adet
TORCH 40 adet
KRON SÖKÜCÜ 30 adet
RETRAKSIYON IPI 50 kutu
BİSTÜRİ SAPI 50 adet
STRIP KRON SETI 2 set
TANSIYON ALETI 5 adet
PATHFINDER (7 NUMARA) 10 kutu
PATHFILE (13 NUMARA) 30 kutu
ÇİFT TARAFLI DUDAK-YANAK EKARTÖRÜ 65 adet
OKLUZAL FİLM 30 kutu
DİJİTAL AĞIZ İÇİ FOSFOR PLAK 30 adet
DİJİTAL AĞIZ İÇİ FOSFOR PLAK İÇİN KARTON PLAK 16.000 adet
DİJİTAL AĞIZ İÇİ FOSFOR PLAK İÇİN PLASTİK HİJYEN KILIFI 42.000 adet
BİTE-WİNG ISIRTMA KÂĞIDI 6.000 adet
PERİODONTAL SOND 125 adet
X-RAY FİLM VE FOSFOR PLAK TUTUCU 10 kutu
AİRATÖR 20 adet
ANGLDRUVA 20 adet
MİKROMOTOR 20 adet
ÖLÇÜ MADDESI (ELASTOMERIK - HIDROFILIK) 225 takım
POMZA 75 paket
SERT ALÇI 2.500 adet
DETERTRAJ (POLISAJ)PATI 10 kutu
MIKROMOTOR İÇIN ROND FREZ 500 adet
KAPSÜL FORM CAM İYONOMER DOLGU MADDESI 50 kutu
YAPIŞTIRMA CAM İYONOMER TOZ LIKIT 20 kutu
KAPSÜL FORM METAL İLAVELI CAM İYONOMER DOLGU MADDESI 50 kutu
YÜKSEK VISKOZITELI CAM İYONOMER DOLGU MADDESI 50 kutu
EDTA 50 adet
FISSÜR ÖRTÜCÜ 50 kutu
FLOR 2 şişe
FORMOKREZOL 3 adet
GUTTA PERKA (15-20-25-30-35-40 VE 45.80 NUMARALARINDA 90 kutu
IŞIKLA SERTLEŞEN KALSIYUM HIDROKSIT 20 kutu
İSPİRTO 20 şişe
KANAL DOLGU PATI 25 adet
KANAL DOLGU PATI 50 adet
KÖK KANAL DOLGU PATI 20 adet
KANAL EĞESI; H TIPI (10-15-20-25 NUMARA) 240 kutu
KANAL EĞESI; K TIPI (10-15-20-25 NUMARA) 100 kutu
RENKLİ KOMPOMER 30 kutu
KOMPOMER 10 kutu
DÜZ MATRIKS BANDI PEDODONTİK 200 paket
YENGEÇ MATRIKS BANDI PEDODONTİK 180 adet
OTOMATRIKS 5 adet
OKSİJENLİ SU 20 şişe
PAPER POINT (25-40 VE 45-80 BOYUTLARINDA) 100 kutu
POLISAJ FIRÇASI 50 adet
LED IŞIKLI DOLGU CİHAZI 10 adet
GUTA-PERKA KESICI 3 adet
FIBER (SPLINT TIP) 1 kutu
PASLANMAZ ÇELIK KRON SETI (SÜT MOLARLAR 1 KUTU VE DAIMI MOLARLAR 1 KUTU) 2 kutu
CERRAHI DIŞLI PENSET (ADSON MODELİ) 5 adet
CERRAHI KÜRET 2 adet
CRANE KAPLAN 8 adet
DOKU MAKASI 15 adet
ELEVATÖR (İNCE-KALIN) 4 adet
FLOR JELİ 5 kutu
FLOR KAŞIKLARI 3 adet
GALOŞ 2.500 çift
GOLDMAN FOX GF4 7 adet
GRACEY 1/2 KÜRET 10 adet
GRACEY 3/4 KÜRET: 10 adet
GRACEY 5/6 KÜRET 10 adet
GRACEY 7/8 KÜRET 10 adet
GRACEY 9/10 KÜRET 10 adet
GRACEY 11/12 KÜRET 10 adet
GRACEY 13/14 KÜRET 10 adet
GREFT (ALLOGREFT) 100 adet
GREFT (KSENOGREFT) 50 adet
GREFT (DERMAL): 50 adet
METAL ASPIRATÖR UCU 10 adet
NABERS SONDU 20 adet
PLASTIK KRETUAR UCU 10 adet
PLASTIK KÜRET UCU 10 adet
PLASTIK SOND UCU 10 adet
PERİODONTAL PAT 50 kutu
PORTEGÜ 5 adet
SCALER 15/30 50 adet
SCALER H6/H7 50 adet
SURGICEL 25 kutu
TEK KULLANIMLIK IMPLANT SETI 2.000 adet
AKRILIK REZIN LIKIDI 10 şişe
AKRILIK REZIN TOZU 10 kutu
AKRILIK (GEÇICI KRON IÇIN) 5 kutu
ASTAR MALZEMESI 5 set
ASTAR MALZEMESI 4 set
KALSIYUM HIDROKSIT 50 kutu
LABORATUVAR FREZI 40 adet
LAK 10 şişe
ÖLÇÜ MADDESİ (ÇİNKO OKSİT BAZLI) 50 kutu
ÖLÇÜ MADDESI (TERMOPLASTIK - STENÇ) 90 kutu
PORSELEN TAMIR SETI 1 set
GEÇİCİ YAPIŞTIRMA SİMANI 100 kutu
SIMAN (DAIMI YAPIŞTIRMA AMAÇLI) 120 kutu
SIMAN (DAIMI YAPIŞTIRMA AMAÇLI) 5 kutu
SIMAN (IMPLANT PROTEZLER IÇIN): 10 kutu
ÖLÇÜ MADDESİ (1. ÖLÇÜ YOĞUN, 2. ÖLÇÜ AKIŞKAN) SET HALİNDE 100 set
ŞEFFAF MATRIKS BANDI 20 kutu
KOMPOZİT REZİN YAPIŞTIRMA SİMAN SETİ 3 set
DEPROTEINIZE KEMIK GREFTI ( XENO GREFT) 10 adet
MEMBRAN ( COLLAGEN ) 10 adet
MEMBRAN ( COLLAGEN ) 5 adet