• İhale No
    2015/88903
  • İhale Adı
    TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR
  • Sektör
    Tıbbi İlaçlar ve Tıbbi Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Açık
  • İhale Tarihi
    11 Ağustos 2015 11:00
  • İdare
    SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
  • İhale İli
    Ordu
  • İşin İli
    Ordu
  • Şikayet Bedeli
    78.855,00 TL
  • Yaklaşık Maliyet
    6.573.254 ile 26.293.115 TL arası
  • Yayın Tarihi
    16 Temmuz 2015
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAKTIR

KAMU HASTANE BİRLİĞİ SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

84 Kalem Tıbbi Malzeme Toplu Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası : 2015/88903
1-İdarenin
a) Adresi : Ordu Devlet Hastanesi- Şahincili Mah. Dr. Fahrettin Önsel Cad. Altınordu/ORDU
b) Telefon ve faks numarası : 4522343232 - 4522339327
c) Elektronik Posta Adresi : khb52.mb@saglik.gov.tr
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa) : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı : 84 Kalem/Tıbbi Malzeme Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Teslim yerleri : ORDU DEVLET HASTANESİ GÖLKÖY DEVLET HASTANESİ ULUBEY İLÇE HASTANESİ
c) Teslim tarihi : İşe başlama tarihi 01/09/2015; işi bitirme tarihi 30/06/2016'dir. Mücbir veya sair sebeplerle ihale sürecinin, uzaması nedeniyle öngörülen tarihte işe başlanılamaması halinde, İdare tarafından yeni tarihler yükleniciye bildirilir. Siparişler alımı yapacak olan idare tarafından verilir. 76. Kalem (BİPAP, KLİNİK AMAÇLI OTOMATİK BİPAP / BİPAP ST / BİPAP S/ BİPAP / BPAP CİHAZI) dışındaki malzemeler; Yüklenici malı işe başlama tarihinden itibaren en geç 30/06/2016 (bu tarih dahil) tarihine kadar 8 (sekiz) parti halinde peyder pey teslim edilecektir. 76. Kalem (BİPAP, KLİNİK AMAÇLI OTOMATİK BİPAP / BİPAP ST / BİPAP S/ BİPAP / BPAP CİHAZI) ise; işe başlama tarihinden itibaren en geç 60 (altmış) takvim günü içinde çalışır vaziyette teslim edilecektir. 76. Kalem (BİPAP, KLİNİK AMAÇLI OTOMATİK BİPAP / BİPAP ST / BİPAP S/ BİPAP / BPAP CİHAZI) dışındaki malzemeler için; Hastane tarafından yazılı (Fax, E-Mail, Posta yolu ile) yapılan siparişler tebliğ tarihini izleyen en geç 10 (on) takvim günü içerisinde ilgili Hastane ambarının göstereceği yere teslim edilecektir. İdarelerin ihtiyaç miktarları ihale yetkilisinin onayı ile değiştirilebilecektir. İhale yetkilisi onayı ile ihtiyaç miktarında değişiklik yapılması durumunda ödeme, malzemeyi teslim alan idarenin bağlı bulunduğu saymanlık müdürlüğünce yapılacaktır.


3- İhalenin

a) Yapılacağı yer : Ordu Devlet Hastanesi Şahincili Mah. Dr. Fahrettin ÖNSEL Cad. (Konferans Salonu) 52200 ORDU
b) Tarihi ve saati : 11.08.2015 - 11:00


4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
4.1.1. Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odası belgesi;
4.1.1.1. Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına ya da ilgili Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.1.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6 Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya serbest muhasebeci, yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belge, standart forma uygun belge,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgeler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 25 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler veya teknolojik ürün deneyim belgesi.
4.3.2.
4.3.2.1. Yetkili kurum ve kuruluşlara kayıtla ilgili belgeler:

1)UBB (ulusal bilgi Bankası Kaydı) : İstekliler, teklif ettikleri Tıbbi Cihaz Yönetmeliği (93/42/EEC MDD), Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC AIMDD) ve Vücut Dışında Kullanılan (İn Vitro) Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği (98/79/EC IVDD) kapsamındaki ihale konusu malzemelerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’na (TITUBB) kayıtlı olduğunu gösteren ürün (barkod) numaralarına ait belge veya belgeleri (internet çıktısı olarak sunulabilir) ihale teklif zarfında sunacaktır. Ayrıca istekliler malzemelere ait GMDN numaralarını da ubb numaraları ile birlikte sunacaklardır. 2) ANA BAYİ/BAYİ BİLGİ FORMU :İsteklilerin teklif etmiş oldukları malzemelerin tedarikçisi veya tedarikçisi tarafından yetkilendirilmiş bayisi olduğunu gösteren, T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası’ndan (TITUBB) alınmış belge (internet çıktısı olarak sunulabilir). 3) İstekliler tarafından teklif edilen tüm malzemelerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında kayıtlı olduğuna dair teklif zarfında sunulan U.B.B. çıktısı üzerinde ihtiyaç listesi kalem numaraları belirtilecektir. 4) İstekliler tarafından teklif edilen malzemelerin T.C. İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında yapılan kontroller sonucunda, teklif etmiş olduğu malzemenin tedarikçisi veya tedarikçisinin yetkili bayisi olmadığı tespit edilen isteklilerin o kalem için teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.5) İstekliler tarafından teklif edilen malzemelere ait UBB kayıtlarının incelenmesi sonucunda, TITUBB’da “Sağlık Bakanlığı tarafından onaylıdır” ibaresi bulunmayan cihazlar alınmayacaktır. Tıbbi Cihaz Yönetmeliği, Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihaz Yönetmeliği ve Vücut Dışında Kullanılan Tıbbi Tanı Cihazları Yönetmeliği kapsamı dışındaki ürünler teklif edilecekse, bu ürünlerin söz konusu yönetmeliklerin kapsamı dışında olduğuna dair üreticinin/ithalatçının/bayinin yazılı beyanı yeterli olacaktır. Bu beyan teklif ile birlikte sunulacaktır.

4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğrafları ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları içeren doküman:

1) NUMUNE: İstekliler teklif ettikleri malzemelerin her birinden en az 1 (bir)`er adet/metre/Litre vb. (82. Kalem malzeme için en az 5 adet) numune ihale teklif zarfı ile birlikte verilecektir. 

2) KATALOG: 76. Kalem (BİPAP, KLİNİK AMAÇLI OTOMATİK BİPAP / BİPAP ST / BİPAP S/ BİPAP / BPAP CİHAZI) için; istekli tarafından teklif edilen cihazın/malzemenin tıbbi ve teknik özelliklerinin görülebileceği orjinal katalog ihale teklif zarfı içerisinde verilecektir.

4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1.

Kamu veya Özel Sektöre gerçekleştirilen Tıbbi Malzeme Alımları veya Tıbbi Cihaz Alımları benzer iş olarak kabul edilecektir.


5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamında % 1 (bir) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 75 TRY (Türk Lirası) karşılığı Ordu Devlet Hastanesi Şahincili Mah. Dr. Fahrettin ÖNSEL Cad. (Satın Alma Ünitesi) 52200 ORDU adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Ordu Devlet Hastanesi Şahincili Mah. Dr. Fahrettin ÖNSEL Cad. (Satın Alma Ünitesi) 52200 ORDU adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüzyirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim
İ.V KANÜL (BRANÜL/İNTRAKET/ANJİOKET) NO:18G - YEŞİL 1.400 adet
İ.V KANÜL (BRANÜL/İNTRAKET/ANJİOKET) NO:20G - PEMBE 34.000 adet
İ.V KANÜL (BRANÜL/İNTRAKET/ANJİOKET) NO:22G - MAVİ 72.000 adet
İ.V KANÜL (BRANÜL/İNTRAKET/ANJİOKET) NO:26 7.600 adet
DİL BASACAĞI(ABESLANG) TAHTA, YETİŞKİN 135.000 adet
DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) ENJEKTÖR UCU 20G (SARI) 1.400 adet
DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) ENJEKTÖR UCU 21G (YEŞİL) 24.000 adet
OKSİJEN MASKESİ PEDİATRİK 7.000 adet
HAZNELİ MASKE-NEBULİZER(PEDİATRİK) 10.110 adet
BİSTÜRİ UCU NO:11 18.200 adet
DAMLA AYAR SETI 9.500 adet
DİŞLİK DİSP. 4.000 adet
NAZAL SPLİNT SİLİKON(ORTA) 70 adet
PREZERVATİF SONDA(LARGE) 3.700 adet
Eldiven Nonsteril Pudrasız Vinil (L)(Eldiven Nonsteril Pudrasız Vinil (L)) 905.000 adet
Eldiven Nonsteril Pudrasız Vinil (M)(Eldiven Nonsteril Pudrasız Vinil (M)) 900.000 adet
İDRAR TORBASI(musluklu 2000cc) 10.300 adet
SÜRGÜ PLASTİK REUSABLE (ÇOK KULLANIMLIK) 3.020 adet
DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) EKG ELEKTRODU PEDİATRİK 7.000 adet
Antiseptikler %10 (Batikon)(Antiseptikler %10 (Batikon)) 2.530 adet
EKG Elektrodu (Efor Cihazına Uyumlu)(EKG Elektrodu (Efor Cihazına Uyumlu)) 32.000 adet
ENJEKTÖR 10 CC YEŞİL UÇLU(ENJEKTÖR 10 CC YEŞİL UÇLU) 255.000 adet
ENJEKTÖR 20 CC YEŞİL(ENJEKTÖR 20 CC YEŞİL) 13.000 adet
Enjektör 50 cc (Çam Uçlu)(Enjektör 50 cc (Çam Uçlu)) 12.050 adet
Enjektör İnsülin(Enjektör İnsülin) 27.000 adet
PAMUK 1000GR 2.960 adet
DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) ÖRDEK 18.600 adet
IV KANÜL NO:22 MAVİ KORUMALI(IV KANÜL NO:22 MAVİ KORUMALI) 8.000 adet
KEMİK MUMU 2-5 GR(BONEWAX) 400 adet
ALÇI SARGI(ALÇI SARGI 15 CM.) 8.100 adet
ALÇI SARGI 20 CM. 5.100 adet
AĞIZ BAKIM SETİ 1.000 adet
DİSPOSABLE (TEK KULLANIMLIK) EKG ELEKTRODU YETİŞKİN 61.000 adet
Eldiven Cerrahi Nonlateks Pudrasız Silikon No:7 2.000 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRALI NO 8 15.700 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRALI NO 7(ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRALI NO 7) 3.300 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRALI NO 7.5(ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRALI NO 7.5) 11.300 adet
Dental Enjektör 2 cc.(Dental Enjektör 2 cc.) 15.000 adet
FLASTER RULO 15CMX10M(FLASTER RULO 15CMX10M) 5.700 adet
STERİL KAYGANLAŞTIRICI ( LUBRİKANT ) JEL LİDOKAİNLİ 13.500 adet
VEN VALFİ İĞNESİZ UYGULAMA İÇİN, TEKLİ (VEN VALFİ TEKLİ, İĞNESİZ) 8.400 adet
VEN VALFİ İĞNESİZ UYGULAMA İÇİN, ÜÇLÜ (VEN VALFİ ÜÇLÜ, İĞNESİZ) 5.600 adet
ORAL AİRWAY NO 1 300 adet
ORAL AİRWAY NO 3 1.265 adet
ORAL AİRWAY NO 4 2.290 adet
ENDOTRAKEAL (ENTÜBASYON) TÜP KAFLI NO:4.5 205 adet
ENDOTRAKEAL (ENTÜBASYON) TÜP KAFLI NO:5 225 adet
ENDOTRAKEAL (ENTÜBASYON) TÜP KAFLI NO:5.5 155 adet
ENDOTRAKEAL (ENTÜBASYON) TÜP KAFLI NO:6 185 adet
ENDOTRAKEAL (ENTÜBASYON) TÜP KAFLI NO:6.5 240 adet
ENDOTRAKEAL (ENTÜBASYON) TÜP KAFLI NO:9 70 adet
ASPİRASYON SONDASI NO:10 1.810 adet
ASPİRASYON SONDASI NO:14 14.600 adet
(Peg) Perkutan Endoskopik Gastrostomi Seti ((Peg) Perkutan Endoskopik Gastrostomi Seti) 110 adet
İNFÜZYON POMPASI 2 GÜNLÜK 330 adet
3 yollu santral venöz kateter (NO:7) 600 adet
Spinal İğne 25g Quincke Uçlu 700 adet
SPİNAL İĞNE KESKİN UÇLU (QUİNCKE UÇLU ) 22G 250 adet
ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRASIZ NO 7(ELDİVEN CERRAHİ STERİL PUDRASIZ NO 7) 3.500 adet
Kemoterapi Eldiveni(Kemoterapi Eldiveni) 5.000 adet
Batikonlu Drape(Batikonlu Drape) 920 adet
Eldiven Cerrahi Nonlateks Pudrasız Silikon No:8 2.500 adet
SEDYE ALEZ(B:2,15CM-E: 95 CM BEYAZ) 1.500 adet
Tıbbi Atık Kovaları 10lt 4.100 adet
TIBBİ ATIK KOVASI (KÜÇÜK)(TIBBİ ATIK KOVASI (1,3LÜK)) 3.350 adet
Bone Bayan 52.400 adet
ELEKTRO TERAPİ CİHAZI ELEKTROT SİLİKON 50 MM X 50 MM 2.000 adet
ELEKTRO TERAPİ CİHAZI ELEKTROT SİLİKON 60 MM X 80 MM 2.000 adet
EKG JELİ 1.105 adet
EEG PASTASI 120 adet
TEK KULLANIMLIK KAMERA KILIFI 3.200 adet
ALKOLMETRE CİHAZI UCU - AĞIZLIĞI 5.000 adet
ALET ALKALİ SOLÜSYONU 36 litre
ALET NÖTRALİZAN SOLÜSYONU 12 litre
DEFİBRİLLATÖR KAĞIDI Z KATLI 90X90X150 300 adet
BiPAP, KLİNİK AMAÇLI OTOMATİK BiPAP / BiPAP ST / BiPAP S / BiPAP / BPAP CİHAZI 1 adet
ULTRA RAFİNE TABLET TUZ( 25 KG TORBA) 60 ton
Tıbbi Atık Kutusu (25 Litrelik) Jumbo 2.800 adet
GALOŞLAR(GALOŞ (1000 ADET 1 PAKET)) 340 paket
LASTİK TURNİKE(TURNİKE) 1.080 metre
PLASTİK BARDAK 290.000 adet
BUHAR STERİLİZASYONU BOWİE-DİCK TEST İNDİKATÖRÜ 500 adet
Üç Satırlı Buhar İndikatörlü Dökümüntasyon Etiketi 200.000 adet
H2O2 KİMYASAL İNDİKATÖR 30.000 adet