• İhale No
    1048267
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    08 Ocak 2016 11:30
  • İdare
    Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    08 Ocak 2016
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Antalya İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

Metin Kutusu: 08/01/2016Metin Kutusu: SAYISATINALMA/ 71713619

 

 

KONU: TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:..........................................

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI

Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hükümleri uygulanacaktır.

İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

Metin Kutusu: 5-Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadil i vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

Metin Kutusu: 6-Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır.İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satınalma Komisyon Başkanlığına HASTA HAZİRAN UYSAL İHTİYACI 1 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

7-       Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip 2 Nohı Döner Sermaye Saymanlığınca 90 gün içerisinde ödenecektir.

8-       Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır. Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtları onaylı belgelerini ibraz etmediği takdirde firmaya fatura ödemesi yapılmayacaktır.

9-       Steril edilebilen malzemeler firma tarafından 50,00 tl sterilizasyon ücreti hastane veznemize yatırıldıktan sonra dekont ile birlikte hastanemiz sterilizasyon ünitemize teslim edilecektir.

10-    BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 08/01/2016 TARİHİNDE SAAT 11:30 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

11-    Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılanıayacaktır.hiiknıüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

Seracett Has

 

 

 

s.n.

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Sut Kodu

Birim

Fiyat

\\ Toplam Fiyatı

Marka UBB

1

ÇIMENTOSUZ TOTAL KALÇA PROTEZİ

1

ADET

 

 

 

 

EK: TEKNİK ŞARTNAME ( 1 SAYFA)


 

NOT:

L MALZEMENİN TESLİM TARİHİ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

2z UBB VE SUT VE GMDN KODLARININ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1302) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12@saglik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

TOTAL KALÇA PROTEZİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1.   Acetabular komponent COCr Porous kaplama üzeri HA kaplı olmalıdır. Porous kaplama 180 micron mertebesinde üzerine uygulanan HAP kaplamasıda 80-120 micron mertebeleri arasında olmalıdır.

2.    Acetabular cup vidaları 6,5mm çapında Titanyum ve gene 6,5 mm çapında malzemeden üretilmiş ve vidalar self-tapping özelliğine sahip olup 15 mm ile 60 mm arasındaki boylarda 5 mm.lik aralıklarda artan boylarda olmalıdır.

3.   Acetabular Cup insertleri 22 mm, 28 mm, 32mm ve 36mm lik headlerle kullanılabilecek ve nötral 10 derece ve 20 derece ofset opsiyonlara sahip olmalıdır.

4.    Insertlerin UHMVVPE ve High- CrossLinked seçenekleri olmalıdır

5.    Femoral Komponentin Yakalıklı ve Yakalıksız seçenekleri bulunmalıdır.

6.    Femoral Komponent COCr malzemeden imal edilmiş olmalıdır.

7.    Femoral Komponent 9- 16 mm. arasında Imm’lik skalalarla büyüyen boylan bulunmalıdır. Doğuştan kalça çıkığı için uygun boyu olmalıdır.

8.    Femoral component çimentosuz ve çimentolu kullanıma uygun Press Fit, porous üzeri Hidroksiapatit kaplı olmalıdır. Porous kaplama 180 micron mertebesinde üzerine uygulanan HAP kaplaması da 80-120 micron mertebeleri arasında olmalıdır.

9.    Femoral komponentin yüzeyi işlenmiş olmalıdır. Kaplama bu işlenmiş yüzey üzerinde olup stemin 1/3ünü veya 2/3 ünü kaplamış olmalıdır.

10. Femoral komponentin proximal kısmı köşeli kesitli, distal kısmı ise yuvarlak kesitli olmalıdır.

11. Tüm  komponentlerde Porous+HA Kaplama, plasma spray teknolojisi ile uygulanmış olmalıdır.

12. Femoral komponent daha iyi uyum ve maksimal tutunma amacıyla anatomik sıkı geçme sağlamak üzere dizayn edilmiş olmalıdır.

13. Geniş  medial yaka ile kalkar kontağı, anatomik sisteme tam uyum sağlamalı ve bu.sayede hem mükemmel yük dağılımı hem de çimentolu kullanımda mükemmel çimento sıkıştırması sağlamalıdır.

14. Femoral stemin distali mermi uçlu yuvarlatılmış olmalıdır.

15. Modüler ve hibrid kullanıma uygun olmalıdır.

16. Protezler gamma radyasyon ile steril edilmiş olmalıdır.


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim