T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Antalya İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
SAYI : SATINALMA/71713619
KONU: TIBBI SARF MALZEME ALIMI
SAYIN:
Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır. Firmanız tarafından teinini mümkün ise Kurumumuz satmalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI
1- Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.
2- Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.
3- Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K.hÜkümleri uygulanacaktır.
4- İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.
5- Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak,benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.
6- Malzeme bedelleri, malzemenin teslimine müteakip Antalya K.H.B. Muhasebe Müdürlüğünce 90 gün içerisinde ödenecektir.
7- Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.
8- Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralırın belirtilmesi zorunludur.
9- Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.
10- STERİL EDİLEBİLEN MALZEMELER FİRMA TARAFINDAN STERİL OLARAK TESLİM EDİLMİŞ OLSA BİLE HASTANEMİZ TARAFINDAN TEKRAR STERİL EDİLDİĞİNDEN 50,00 TL STERİLİZASYON BEDELİ HASTANEMİZ GİDER TAHAKKUK BİRİMİNCE FİRMA HAKEDİŞİNDEN KESİLECEKTİR.
11- BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 13/02/2017 TARİHİNDE SAAT 11:15 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.
12- Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.
13- Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodralırın ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kıırumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki vc cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.
14- Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenıp İmzalanarak üzerine T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİ Satmalma Komisyon Başkanlığına HASTA HATİCE PEKSEN İHTİYACI 2 KALEM TIBBÎ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılacaktır. Teklif veren firma bütün bu şartlan aynen kabul etmiş sayılacaktır.
r.^GLN id. Yrd.^
s.n. |
Malzemenin Adı |
Miktarı |
Birimi |
Sut Kodıi. |
M irim Fiyat |
Toplam Fiyatı |
Marka UBB |
1 |
BAG KESEN BAG KORUYAN ÇIMENTOLU TOTAL DİZ PROTEZİ |
2 |
ADET |
|
|
|
|
2 |
KEMİK ÇİMENTOSU |
2 |
ADET |
|
|
|
|
EK: TEKNİK ŞARTNAME (1 SAYFA)
NOT:
1; MALZEMENİN TESLİM TARİHİ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.
2: UBB VE SUT VE GMDN KODLARININ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.
3: FİRMANIN TEKLİF ETTİĞİ ÜRÜNÜN SGK EŞLEŞTİRME BELGESİNİN TEKLİFLE BİRLİKTE TARAFIMIZA SUNULMASI ZORUNLUDUR. AKSİ TAKDİRDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.
Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1302) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12@saglik. gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr
CEMENTLİ SABİT INSERTLİ ARKA ÇAPRAZ BAĞI KESEN VE KORUYAN TOTAL DİZ PROTEZİ
* Sistem insertin sabit olma özelliğine sahip olmalıdır.
* Femoral companent titanyum veya CrCo maddelerinden üretilmiş olmalıdır.
* Femoral companent çıkıntı yapmayı önlemek ve küçük profil sağlamak amacıyla medio-lateral olarak dar anterior kenar dizayna sahip olmalıdır.
* Femoral companentler anatomik yapıya sahip olup sağ ve sol olarak ayrılmalıdır. Bağ kesen ve bağ koruyan seçeneklere sahip olmalıdır.
* Femoral companentin ınsert üzerindeki rotasyonunu önlemek için her iki kondilinde peg olmalıdır. Anterior kesim, posterior kesim, anterior champer, posterior champer ve distal kesim olmak üzere beş kesi tek birguide yapılabilmelidir.
* Femoral companentin üst yüzeyinde patellar companentin hareketi için kanal bulunmalıdır.
* Femoral companent ML ölçüsü 9 boy olmalıdır.
* Femoral companent distal keşişinde sistem 0 ile 9 derece valgus açısı arasında herhangi biri seçilebilmelidir.
* Femoral companentin anterioru patellar tendonunun ağrılarını minimize edecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.
* Femoral companentin condilleri arası açık olup, bağ kesen femoral komponentlerde 2 kondif arası açık ve kondilleri birbirine bağlayıcı bir parça olmalıdır.
* Femoral keşide revizyon sistemlerinde görülen intercondylar noch blok halinde çıkmamalıdır.
* Femoral kesi gaydı 3 derece dış rotasyon verilebilmelidir.
* Çimentolu femoral companentlerin iç yüzeyi kaba kumla kumlanmış olmalıdır. Dış yüzeyi parlatılmış olmalıdır.
* Tıbial companent universal olmalıdır ve ML ölçüsü 9 boy seçeneği bulunmalıdır.
* Tıbial companent titanyum veya CrCo malzemelerinden üretilmiş olmalıdır. Çimentolu kullanıma uygun olmak üzere alt kısmı kaba kumla kaplanmış olup, dış yüzeyi parlatılmış olmalıdır.
* Tıbial companentler insertin bastırılarak oturtulduğu sisteme sahip olup, kenarlarında insertin sabit olarak oturabilmesi için kanal olmalıdır.
* Tıbial kesi bloğunda sağ ve sol ayrımı olmalı ve kesi ıntramedullar yada ekstramedullar yapılabilmelidir.
* Tıbial slop ayarı 0 ile 9 arasında yapılabilmelidir.
* Femoral companentin ınsert üzerindeki aşındırma etkisini minimuma İndirmek için tıbial ınsert yüksek molekül ağırlıklı polyethylene UHMWPE tekniği kullanılarak üretilmiş olmalıdır.
* Tıbial insertin kenarlarında tıbialya otrabilmesi için kanal bulunmalıdır.
* Tıbial ınsert 7 derece posterior slopa sahip olmalıdır.
* Tıbial ınsert en az 8 mm den başlayarak en az 7 farklı kalınlığa sahip olmalıdır.
* Tıbial insertin konveks-konkav uygunluk özelliği en iyi şeklide her derecede fleksiyonda tıbial- femoral artikulasyonda stabiliteyi sağlamalıdır.
* Tıbial companente gerektiğinde stem uzatması takılabilmelidir. Uzatma stemleri 2 değişik boyda ve 3 farklı kalınlıkta olmalıdır.
* Tıbial companente defektli olgularda kullanılmak üzere takılabilen vvedgeler titanyumdan imal edilmiş 0 ile 5 arasında herhangi iki farklı kalınlığa sahip olmalıdır. Wedgler tıbial companente vida ile monte edilebilir yapıda olmalıdır.
* Patella 3 pegli ve tek pegli seçeneklere sahip olmalı ve 3 pegli seçeneği 5 farklı kalınlığa sahip olmalıdır.
* Tüm sarf malzemeler gama sterilizasyonu yapılmış, üzerinde sterilizasyon tarihî, üretim, son
|
KEMİK ÇİMENTOSU TEKNİK ŞARTNAMESİ
Sıvı monover, membram filtreleme İle sterilize edilmiş olmalıdır. Ampülün iç tarafı kuru ısıyla , dış yüseyi ve bitişik soyma kesesi de etilen okside maruz bırakılarak önceden sterilize edilmiş olmalıdır, oda sıcaklığında saklanmalıdır.
malzeme çift steril pakette olmalıdır. Likit malzemenin ampulünün kırılmasını engellemek için sert plastik malzeme içinde olmalıdır, ampülü ameliyat esnasında kolay kırabilmek için ampülün boyun kısmında plastik malzeme bulunmalıdır.
20ml likit ve 40 gr toz olarak ayrı ayrı steri! paketlerde olmalıdır, kutu İçersinde ürünün lot numarası, katalog numarası, açık adı ve sterilizasyon tarihi bulunan yapışkanlı 4 adet etiket bulunmalıdır, donma süreleri 16-24 de 3 ila 12 dakika arasında olmalıdır, son kullanma tarihi teslim tarihi itibaren en az bir yıl geçerli olmalıdır.
Tozun içeriği:33.6 gr metil akrilat,metil metakrilat,6,lgr zirkonyum dioksit 0,3gr benzoil peroksit içermelidir.
Jelin içeriği:18,4g methly methacrylate,0,4g N,N-dimethyl-p-toluidine chlorophull VIII içermelidir.
ürünün CE kalite sertifikası olmalıdır,
likit malzeme bileşimi, metil metakriiat monomer, N,N-dimetil -p-toluidin hidrokinon den oluşmalıdır.
ısı ve ışık gibi fiziksel nedenler ya da kimyasal miyarların yol açtığı erken polimerleşmeyi önlemek için hidrokinon ilave edilmiş olmalıdır, iki bileşen karıştırıldığında vücut sıcaklığında sertleşmeyi kolaylaştırmak için N,N-dimetil-p-tolidin İdenmiş olmalıdır.
toz(radyopak)madde bileşiminde baryum sülfat %1Ö un altında olmalıdır.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|