KIRŞEHİR VALtLtĞt İLSAĞUK MÜDÜRLÜĞO
Kırşehir Sağlık Bakanlığı - Ahi Ev ran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
|
|||
|
Hastanemiz Tef: 0386 213 45 15 DahiO: 1879 Hastanemiz Faksı: 0386 213 32 31
NOT:Teklif mektupları en ÇÎ / 2018-Saat: Kadar Satınalma Birimine Ulaştırılmalıdır.
SfiANO |
UB S KOOU |
MALZEMENİN CİNSİ |
Sut Kodu |
MİKTARI |
il s u. |
Tö^lAM FİYAT |
|
1 |
|
AP1490 KALÇA PRİMER ASETABULAR CUP (VİDA TIKACI DAHİL) DELİKLİ / DELİKSİZ-ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM ÇİFT KAPLAMA |
AP1490 |
1 |
ADET |
|
|
2 |
|
AP1600 KALÇA PRİMER ASETABULAR LİNER AÇILI VE AÇISIZ UHMW POLİETİLEN TAMAMI POLİETİLEN |
AP1600 |
1 |
ADET |
|
|
i |
|
AP1610 PLAKLAR VE VİDALAR İNTERNAL FİKSASYON KİLİTLİ PLAK SİSTEMLERİ KİLİTLİ KOMBİNE/KOMPRESYON DELİK, SABİT/DEĞİŞKEN AÇILI 3.1 - 3.9mm VİDALAR İÇİN 1/3 TÜBÜLER/CLOVERLEAF PLAK/T- PLAK TİTAN YU M/CoCr/KARBON TÜM BOYLAR |
AP1610 |
1 |
ADET |
|
|
4 |
|
AP1700 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 22MM CoCr/TİTANYUM |
AP1700 |
1 |
ADET |
|
|
5 |
|
AP1750 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ COCR 28MM/TİTANYUM |
AP1750 |
1 |
ADET |
|
|
6 |
|
AP1800 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 32MM CoCr/TİTANYUM |
AP1800 |
1 |
ADET |
|
|
7 |
|
AP1860 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 36 VE ÜZERİ CoCr/TİTANYUM |
AP1860 |
1 |
ADET |
|
|
1 |
|
AP1670 KALÇA PRİMER ASETABULAR VİDA TÜM BOYLAR CoCr/TİTANYUM |
AP1670 |
3 |
ADET |
|
|
9 |
|
AP3530 KALÇA REVİZYON ÇİMENTOSUZ ASETABULAR REVİZYON LİNER HAREKET KISITLAMALI UHMW POLİETİLEN TAMAMI POLİETİLEN |
AP3530 |
1 |
ADET |
|
|
10 |
|
AP3830 KALÇA REVİZYON FEMORAL KOMPONENT MONOBLOK ÇİMENTOSUZ REVİZYON FEMORAL STEM 150-200 MM / KALKARLI- KALKARSIZ CoCr/TİTANYUM KAPLAMALI - KUMLAMA |
AP3830 |
1 |
ADET |
|
|
11 |
|
AP3870 KALÇA REVİZYON FEMORAL KOMPONENT MONOBLOK ÇİMENTOSUZ REVİZYON FEMORAL STEM 200 MM VE ÜZERİ / KALKARLI- KALKARSIZ CoCr/TİTANYUM KAPLAMALI - KUMLAMA |
AP3870 |
1 |
ADET |
|
|
12 |
|
AP1400 KALÇA PRİMER ASETABULAR CUP (VİDA TIKACI DAHİL) AÇILI / AÇISIZ - ÇİMENTOLU UHMW POLİETİLEN TAMAMI POLİETİLEN |
AP1400 |
1 |
ADET |
|
|
1J |
|
AP3330 KALÇA REVİZYON ASETABULAR KOMPONENT DESTEK HALKASI TÜM BOYLAR CoCr/TİTANYUM |
AP3330 |
1 |
ADET |
|
|
14 |
|
AP3310 KALÇA REVİZYON ASETABULAR KOMPONENT DESTEK KAFESİ TÜM BOYLAR |
AP3310 |
1 |
ADET |
|
|
15 |
|
AP3410 KALÇA REVİZYON ÇİMENTOSUZ ASETABULAR REVİZYON CUP VİDA (CUPVE RİNG İÇİN) CoCr/TİTANYUM |
AP3410 |
5 |
ADET |
|
|
16 |
|
AP3150 KALÇA/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİHAZ SUCTION / IRRIGATION FONKSİYONLU |
AP3150 |
1 |
ADET |
|
|
17 |
|
AP3170 KALÇA/DİZ PRİM ER/REVİZYON BASINÇU YIKAMA UCU-KALÇA VAKUM / İRİGASYON FONKSİYONLU |
AP3170 |
1 |
ADET |
|
|
TOPLAM |
|
Kflli AnırBvau» alandaki mafremçiçrin EaEsnılfflg» tfgıffnmnKMrtlrı.
Arvak gn.KfjA.4f rvn'i»uKİa vakanın dıınıiL»m«.z9nJalteB<»c«k malzeme nrtUnnda <l*^t»Ikllk olabilir. Mahrme Htilmnın «rtm«» durvnıundtı m avamall» n~tt vtrrn Armanın. f«tl» kullandan kalem İrin badanada tfklif f»aj p!4iı«n fada kullanılan nwl«nif adet mranııaı fatura edertktir. MalıcmHer Biri biri lif B5«5alflk Art F.tfıtmden S« UaHode Alınmabdır,
1- Teklif Birim Fiyatları KDV II>riç veTÛrk Un» olarak verilecektir.
2- Sillntk kazıntı w imza kaşe bulunmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
3- Numune Istrtıildlfci taktirde numune en kısa sürede sotınalma birimine gönderilecektir.
4- l'Un kapanımda ver alan ürünlerin tek batma UBB kavdı yeterli olmayıp, tekilli üreticllt halatçı firma dışında urtn firmalar için, üretici veya ithalatçı israfından l’UB de alt bayii olarak tanımlanmış elmstı {mkınrüfdlr.
5- lla katılığımız ThllK nun 09.01 J017 tarih w000Jo»*04Jömvıh vu,Un gereğince . L'BB kapanımdaki malzemeler için firmaların “ TIBBİ CİHAZ SATIŞ YERİ YETERLİLİK BELCELERİNİ de teklifleri Ue birlikle unınaUn gerekmektedir.
6- 1 d ekliler listedeki LUı ün kalendere veya diledikleri kalendere teklif verebilirler.
7- S5tkMnuıu alında ilgili tüm ve rjjl-crsim \e harçlar, kargo taşıma ve tüm utayım giderleri sigorta giderleri uhtesinde kalan klşl/flrmaya aittir.
S-4darrmU mattıizmeti alıp almamakta veya bir kınına almakla srrhesnlr.Flrmalar teklif verme İde bu hükmü kabul etmiş sayılır.
9- I>eğ*rleıtdlnııeııılz kalem kalem , yada tfln böl önlük ar* etmesi bakmandan toplam fiyat esasına göre yapdabüeceklir.
10- Malır«ucler Depo leslimfdir.Depoy* taşınması Ue İlgili tüm laşuua v.b.glderirr firmaya aittir.
11- Teklif vrren fimıa S.U.T.IıükümIeri gerefcince idare tarafından işlem yapılacağım kabul etmiş tay ılır.
12* Altınlar AHİ ilıll«»rltttııııaa yönelik olduğundan . idaremiz tarafaıdaa verilen sipariş sonrası belirtilen gün içerisinde teslimatı yapılmayan ürünler İçin idaremiz alparifl tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar trkllf vermekle bu hükmü kabul etmiş saydır.
»Alım ulıı esmıl e kalan flmia alıma İlişkin olarak düzenlevecefci faturada mshrmmin bar kod numarası Ue SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş ol (mı imlan sorumludur. Geri âdeme kurumu barkod ve SUTkodlannın cşlettlriUnesl ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadıjından. hastanemiz idaresi ba kayıtlan esas almayacak. anılan kuruntun herhangi bir surette malzeme barkod ve SÜT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri «deme yapmaması halinde oluşan sarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rOcu edilerek, ödeme yapılsa bile tespit edilen rararta tamam alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş uyıhr.
14-Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler drgcricndlrmcye ahmnayaeaktır.Flrsnalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş n yılır.
15- Bakanlığıma T.K.ILK. Bas kiniğinin 27.11.2015 tarih ve 00015701269 say ıh yazıları gereğince . firmaların teklif edilen Orünkırln satınalma tarihimiz İtibariyle Sağlık Bakanlığı (R.B.) d urumu nun uygun olması. hm tara kullanıldığı tarihte İse MED ULA sistemine kayıtlı olman gerekmektedir. Hu nedenle satmalına sürerinde S.B. durumu sorgulaması kuru muşu uzca yapılacak olup, özelllUc hastaya yönelik kullansl an malzemelerde teklif edilen barkod numarasından farklı bir barkod numarasına sahip ürünün kullanılman sonucu fatura edilen mabemelerin MKDl'I-V slıte mine kayıtlı olmadığı tespit edildiğinde . malzeme bedelleri İlgili firmanın ödemelerinden kesilerek İlgili hastane döner sermaye hesaplara» gelir kaydedilecektir. Firmalar kurum umu ta teklif vermekle bu hükmün tamamımı kabul etmiş sayılır.
lö-AmeiIyat »ona erdikten sonra ameliyatta kullanılan maljrmrlrre ait fatıra İlgili firma tarafından mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih yazılmak suretiyle kesilerek. fatura ön tarafına hasta adı soyadı, kullanılan mahemeierin adı .SUT kodu, barkod nunursa yazılmalıdır. Fatura arka tarafına be ameliyatta kullanılan malzemelere alt barkodları eksiksiz olarak yapıştınlmalıdır. Barkod saytsı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde be A4 e batında boş kağıda kalan barkod lar yapıştırılarak fatura aslına lli|tlrilerek hastaneye en geç 7 gün içersinde teslim ed ilmelidir. (KUk bsrkodlu faturalar teslim alınmayarak, ilgili firmaya resmi yazı ile iade edilecektir. ) Faturanın herhangi bir sebeple hastaneye geç teslim edilmesi sonucu hastanın taburcu olması durumunda . fatura bedeli SGK ya fam ra edilemez İse söz konusu fatura bedeli Uglll firmaya ödenmeyerek. hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma İş bu alım için teldir vermekle bu hükmü kabul etmiş sayı Ur. Alım uht esin d e kalan firma alana konu olan mabemc yada malzemeleri kullandırdıktan sonra kullandırdığı malzeeıselere alt faıuraunı krunez . yada kestiği holde İdaremiz* belirtilen sûre içerisinde 7 gün fYedl Gün) teslim etmez . yada faturası kargo, posta v.b. dağıtımda kaybolur ise bu durumla idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi. belirtilen zamanda idaremize teslim edilmeyen fatura bedelleri De ilgilide firma idamniıdrn herhangi bir hak yada alacak talep etmeyecektir. Bu konuda herhangi bir hukuk] hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda iy bu alıma iştirak etmekle kabul etmiş soyıhr.
REVİZYON KALÇA ^ i l
1. Femoral stem titanium Alloy materyalinden üretilmiş olmalıdır. ---■
2. Konik yapısı sayesinde(dairesel Taperli stem) istenilen şekilde antiversiyon açısı verilebilmelidir.
3. Rotasyonel stabiliteyi sağlamak ve bu sayede hastalardaki protez uygulaması sonucu oluşan uyluk ağrısını en aza indirgemek için deneme üzerinde 4 adet orjinal protez üzerinde ise 8 adet dikey oluklar olmalı ve bu dikey olukların proksimal bölümdekileri keskin olup kemiği çizerek oturmalı ve tam stabilite sağlamalıdır.
4. Femoral stem konik yapıda olup cone açısı 5 derece olmalıdır.
5. Set içerisinde femoral kanalı daha kolay ve güvenli bir reamerlama yapabilmek için özel dizayn edilmiş konik reamerlar bulunmalıdır.
6. Femoral stem 12/14 cone olmalıdır.
7. Asetabular cup mesh üzeri HA seçenekleri bulunmalıdır.
8. Çimentosuz acetabular cup press fit uygulanmalıdır.
9. Asetabular Shell, üç delikli veya çok delikli kap seçenekleri sunmalıdır.
10. Acetabular oyucular ve cup çakıcılar mis uygulamalar için uyumlu olmalıdır.
11. Asetebular komponent içinde vida delikleri vidanın gömülmesine izin verecek şekilde olmalıdır
12. Asetabular shell boyları 40mm’den başlayıp 70 mm’ ye kadar 2ımn artan boylarda olmalıdır.
13. Acetabular component ile insertlerin denemeleri set içerisinde mevcut olup insert denemeleri orjinal acetabular component ile deneme acetabular componente vidalanabilir şekilde dizyan edilmiştir.
14. Acetabular componentin iç yapısında 18 derecelik bir taper yapı sayesinde seramik insertleri rahat bir şekilde acetabular componente takılabilmelidir.
15. Aynı acetabular component ile metal,seramik,polietilen insert seçenekleri kullanılabilmelidir.
16. Sistem 28,32,36,40 mm head seçenekleri sunmalıdır.
17. 44-50 mm arası seramik insertlerin iç çapı 28mm ,48-52mm arası 32mm,52-66mm arası 36mm ,60-66mm arası 40mm başa uyumlu olmalıdır.
18. Seramik insert ve head alışımları %82 alumini,%17 zirconyum ve %1 çeşitli materyallerden olmalıdır
19. Asetebular komponentin vidaları titanium alaşımlı olmalıdır.
20. Sistem içerisinde seramik insertleri rahat bir şekilde çıkartmak için aparatlar olmalıdır.
21. Acetabular component için uygulanan vidalar 6,5mm çapında ve self tapping özelliğine sahip olmalıdır. Vida boyları 15mm ile başlayıp 60 mm arasında olmalıdır.
AP1490 |
ASETABULAR KAP |
l ADET |
AP1600 |
INSERT(UHMWPE) |
l ADET |
AP1610 |
INSERT(Highly Crossed) |
l ADET |
AP1700 |
FEMORAL BAŞ 22MM |
l ADET |
AP1750 |
FEMORAL BAŞ 28 MM |
l ADET |
AP1800 |
FEMORAL BAŞ 32 MM |
l ADET |
AP1860 |
FEMORAL BAŞ 36 MM |
l ADET |
AP1670- |
ASETABULAR VİDA |
3 A DET |
AP3530 |
CONSTRAINED LINER |
l ADET |
AP3830 |
FEMORAL STEM 190 MM |
l ADET |
AP3870 |
FEMORAL STEM 225 MM |
l ADET |
AP1400 |
MÜLLER CUP |
l ADET |
AP3330 |
RİNG |
l ADET |
AP3310 |
CAGE |
l ADET |
AP3410 |
VİDA |
5ADET |
AP3150 |
BASINÇLI YIKAMA KANÜLÜ |
l ADET |
AP3170 |
YIKAMA UCU PROBU |
l ADET |
|
|
||||||
|
|||||||
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|