TT.C.
GAZİANTEP VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Şehitkâmil Devlet Hastanesi
Sayı : 48736255/....
Konu : Teklife Davet
Sayın :İNTERNETTE YAYINLANMASI Tel: Faks:
Kurumumuzun ihtiyacı olan (1) kalem OKSİJEN REGÜLATÖRÜ ALIMI (773739) işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç 30.05.2018 tarih ve saat 10:00'a kadar göndermenizi rica ederim.
|
/e ATEŞ vlüdür Yrd. |
30.05.2018 - 10:00
ŞEHİTKÂMİL DEVLET HASTANESİ SATINALMA BİRİMİ ŞEHİTKÂMİL DEVLET HASTANESİ Teklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında
EK: 1 Kalem İhtiyaç Listesi
Satınalmanın Yapılacağı Birim: ŞEHİTKÂMİL DEVLET HASTANESİ DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI:
* Firma/fırmalar, teklifte bulundukları ürün/ürünler için idarece istenildiği takdirde 3 iş günü içerisinde NUMUNE göndermek zorunda olup, NUMUNESİ olmayan firma/fırmaların teklifleri değerlendirilmeyecektir.
* Ürün/ürünlere ait teknik şartnameleri;
Hastanemizin web adresinden (www.sehitkamildh.saglik.gov.tr) indirebilir ya da 0342 - 324 6767 (1461 ve 1466) den ve sehitkamilsatinalma@gmail.com adresinden talep edebilirsiniz. Teknik şartnamede belirtilen hususlara riayet edilecektir.
* Ürünün UBB Kaydı : İstekliler, teklif ettikleri ürünlerin ürün numarasını (Barkodunu) teklifleri ile birlikte vereceklerdir. Ayrıca, serumlara teklif verilmesi halinde teklif verilen setlerin Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankası (UBB) tarafından onaylanmış bulunan ürün numarasını teklifleri ile birlikte sunacaklardır.
* Ürün/ürünler için sunulan teklifler sadece TL cinsinden değerlendirilmekte olup, teklifte bulunan firma/firmalar sundukları teklifleri TL cinsinden vermek zorundadır.
Not: Tekliflerde Karalama ve Daksil Kesinlikle Olmayacaktır.
Malın muayene ve tesellümüne müteakip muhasebeye intikal tarihinden itibaren, kurum ödeme imkanları dahilinde, 90 gün içerisinde TL(Türk Lirası) olarak yapı lir. İdarenin zaruri nedenlerden dolayı 90 gün içerisinde ödeme yapamaması durumunda vade-faiz vb. hak ve alacak talebinde bulunulamaz.
PİRSULTAN MAH. ÇETİNEMEÇ CAD. P.K : 27500 GAZİANTEP
Telefon: 342 324 67 67 Dahili: 1461 - 1466 Faks: (LütfenTeklitlerinizi Mail Ortamında Yollayınız) e-posta: sehitkamilsatinalma'rt gmail.com Elektronik ağ: http://sehitkamildh.saglik.gov.tr/
T.C.
GAZİANTEP VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Şehitkâmil Devlet Hastanesi
Sıra No |
Malın / İşin Adı |
Miktar |
Birim |
Birim Fiyat |
Tutar |
1 |
MANOMETRE OKSİJEN (MR UYUMLU OKSİJEN REGÜLATÖRÜ) |
1 |
Adet |
|
|
EK: Teknik şartname
PİRSULTAN MAH. ÇETİNEMEÇ CAD. P.K : 27500 GAZİANTEP
Telefon: 342 324 67 67 Dahili: 1461 - 1466 Faks: (LtitfenTekliflerinizi Mail Ortamında Yollayınız) e-posta: sehitkamilsatinalma@gmail.com Elektronik ağ: http://sehitkamildh.saglik.gov.tr/
EMAR UYUMLU OKSİJEN REGÜLATÖRÜ TEKNİK VERİLERİ
I. OKSİJEN REGÜLATÖRÜ TÜPTEN ALDIĞI YÜKSEK BASINÇTAKİ OKSİJENİ HASTAYA İLETMEK AMAÇLI OLMALIDIR.
2.OKSİJEN RGÜLATÖRÜ TÜM TSE 1520 YAPIDAKİ ALÜMİNYUM TÜPLERE UYGUN BAĞLANTIDA OLMALIDIR.
3. REGÜLATÖRÜN GÖVDESİ ALÜMİNYUM MATERYALDEN İMAL EDİLMELİDİR
4. REGÜLATÖR FLOVVMETRESİ PLASTİK BİR KNOB YARDIMI İLE 0-15 LPM DE OKSİJEN AKIŞI SAĞLAYABİLMELİDİR.
5. REGÜLATÖR ÇIKIŞI HASTA ÇIKIŞLI OLMALIDIR.
6. REGÜLATÖR ÜZERİNDE ETRAFI DARBE EMİCİ LASTİKTEN YAPILMIŞ MONOMETRE OLMALIDIR.
7. REGÜLATÖRÜN YAPISI ALÜMİNYUM GÖVDELİ % OLMALIDIR.
8. MR CİHAZİNA MANYETİK YAPMAMASI VE MIKNATISLANMA YAPMAMASI GEREKMEKTEDİR.TÜM PARÇALARI PİRİNÇ SARI VE ALÜMİNYUM OLMALIDIR.
9. REGÜLATÖRÜ TÜPTEN ÇIKARMAK İÇİN ANAHTAR VEYE EL YARDIMI YETERLİ OLMALIDIR.
10. REGÜLATÖR ÜZERİNDE LAZER İLE MARKA,MODELLERİ NO,GÖVDE MATERYALİ, BASI NÇ,FLOW BAĞLANTI ŞEKLİ VE GAZ CİNSİ MUTLAKA YAZILMALIDIR.
II. İTHALATÇININ İMALATÇININ TSE HİZMET YETERLİLİK BELGESİ OLMALIDIR.
12. ÜRÜN HASTANEMİZ BİYOMEDİKAL TEKNİK SERVİS TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLDİKTEN SONRA ONAY VERİLECEKTİR.
13. RAGÜLATÖR MAGNAMED OXYMAG MARKALI CİHAZA UYGUN OLMALIDIR.
14. CİHAZ ARA APARATLARI FİRMAYA AİTTİR.
15. FİRMA CİHAZI ÇALIŞIR,AKTİF HALDE TESLİM EDECEKTİR.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|