• İhale No
    1625712
  • İhale Adı
    Tıbbi Sarf Malzeme Alımı
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    25 Aralık 2018 09:00
  • İdare
    Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Yayın Tarihi
    24 Mayıs 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

KIRŞEHİR VALİLİ öl İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Metin Kutusu: s Araştırma HastanesiKırşehir Sağlık Bakanlığı - Ahi Ev ran Üniversitesi Eğitim ••

 

       
 

Say»: 75990205-869- 913

Konu: HiimeyMaîi»me Alımı

 
   

Kırşehir

24.05.2018

 
 
 

 

SUAAD S ASSAM MOHAMMED AL-JAN ADI (12885-18)

 

                   
   

TEKLİF MEKTUBUDUR

 
 

Alıi Evrajı Üuivcısiicai £&Lvc Araş.Hast. Uıiivacı olan aşa&da cins ve mikion yazılı Malzeme/Hizmet Doğrudan alıra usulü ile ilinle edilecc&intlrn veıeceğlnia teklif mektubunuzu satuıolnm biıinıiııc fax ile yatla ekJrn ulaşunuajuzı rica ederim.

 
 
 
   
 
   
 
   

• TKKNİK Ş,\RTNVMETC.M MAODElfKİNfc UYGUN CRCN TEKLİF ETflfilMlZİ KABL'LN'E BEYAN EDERİ7.İMZA VE KAŞE:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SIRA

NO

MALZEME ADI / TANIMI

SUT

KODU

MİKTAR

BİRİM

1

BASINÇLI YIKAMA KİTİ

AP3150

2

ADET

2

ÇOK EKSENLİ EKSTERNAL FİKSATÖR SETİ, SİRKÜLER

TV3114

1

ADET

 

Yivli Rod

TV4130

 

 

 

Yarım Halka (Karbon)

TV4080

 

 

 

Femoral Ark

TV4070

 

 

 

Oblik Destek Bağlantıları

TV3880

 

 

 

Kirschner Teli (Süngü Uç)

TV5600

 

 

 

Tel Tutucu

TV4030

 

 

 

Kirschner Teli (Zeytinli)

TV5600

 

 

 

Pul

TV4110

 

 

 

Somun

TV4170

 

 

 

Cıvata

TV3920

 

 

 

Schanz Pin Tutucu

TV3900

 

 

 

Bağlantı Plakları

TV4050

 

 

 

Teleskopik Rod

TV4160

 

 

 

Menteşeler

TV3970

 

 

 

Bushing

TV3760

 

 

 

Küp

TV3840

 

 

 

Dişi-Erkek Destekler

TV3940

 

 

 

Yivli Soket

TV3760

 

 

 

Translasyon Rotasyon Blok

TV3780

 

 

 

Schanz Vidası (Çelik)

TV5120

 

 

 

ÇOK EKSENLİ EKSTERNAL FİKSATÖR SETİ. SİRKÜLER TV3114

İLİZAROV EKSTERNAL FİKSATÖR SİSTEMİ

1.       Yarım halkalar ve C ringler T 6-7075 Alüminyum alaşımından, bağlantı elemanları ve AISI 304 Paslanmaz çelikten, Kirchner telleri, Schanz pinleri ise ISO 5832 / 1 paslanmaz çelikten (1-4441) imal edilecektir.

2.       Alüminyum alaşımdan yapılan malzemeler, anodik oksidasyonla sertleştirilmelidir.

3.       Her ürün üzerinde; marka, boyut, CE gibi ibareler silinmeyecek şekilde yazılı olmalıdır.

4.       Yarım Halka 80 mm’ den - 240 mm‘ e kadar, 20 mm artacak şekilde her boyuttan 8’ er adet olmalıdır. Yarım halkalar monte edildiğinde tam dairesellik sağlanmış olmalıdır.

5.       Carbon Fiber yarım halka: Örgü tipi fiber yapısına sahip olmalıdır. Yarım halkalar 100 mm, 140 mm, 160 mm, 180 mm ölçülerinde olmalıdır.

6.       5/8 C halka; Alüminyum alaşımdan yapılmalıdır. Her yarım halka için 1 adet C halka sette bulunmalıdır.

7.       Femoral Arches: 90°, 120° herbirinden 200 mm ve 250 mm boyutları olmalıdır.

,                                                               .                                                                                                     v                   .. cfcĞU*                                                                         rt'ûi

8.       Footring: Alüminyıkfö-ahsımdpn imal edilmelidir. 100 mm, 120 mm, 130 mm gibi                                                                                 seKreter^

 

               
   

W»E'"anUîrt.O«5

 
   

gözerine verilebilmelidir.

NO-'12'23

 
 

9. Exstra L

 
       

;~8182A

 
 
 
 

 

10.   Omega ring: istek durumunda; 100 mm, 140 mm, 160 mm boyutları verilebilmelidir.

11.   Kirchner teli ( Düz ve Zeytinli) 1,5 mm ve 1,8 mm çapında muhtelif uzunluklarda her tipten en az 10’ ar adet sette bulunmalıdır.

12.   Dişli rotlar: 80 mm, 100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm ölçülerinden 8’er adet olmalıdır. Ayrıca delikli ve oyuklu tiplerinden de sette mevcut olmalıdır.

13.   Göstergeli teleskopik rod: 100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm ölçülerinin her birinden en az 3'er adet olmalıdır.

14.   Bağlantı plakları: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 delikli plaklardan herbirinden 2'şer adet bulunmalıdır.

15.   Uzun bağlantı plakları: 8, 12, 17 delikli plaklardan birer adet bulunmalıdır.

16.   Dişli bağlantı plakları: 5, 7, 9, 11 deliklilerden birer adet bulunmalıdır.

17.   Oblique support connertor: Standart ve long boylarından 3'er adet olmalıdır.

18.   L plaklar: 2, 3, 4 deliklilerden 2'şer adet olmalıdır.

19.   Burgulu plaklar: 2, 3, 4 deliklilerden 2'şer adet olmalıdır.

20.   Pullar: Normal, tırtıllı, oyuklu, konik tip pullardan yeterli miktarda bulunmalıdır.

21.    Bolt: M 6 xl2 mm, M 6 x 16 mm, M 6 x 20 mm ölçülerinden yeterli miktarda bulunmalıdır.

22.   Nut: M 6, Special, Guadragonal nut tipinin short ve long boyutlarından yeterli miktarda bulunmalıdır.

23.    Multiple Pin Fixation bolt adjustable: Çoklu çivi bağlama başlığı, schanz çivisini gönderme açısı ayarlanabilir olmalıdır.En az dört çivi gönderebilmelidir.

24.   Universal Pin Fixation bolt: En az dört adet schanz çivisi uygulamaya müsait fıksasiyon sistemi olmalıdır.

25.    Sıngle Pin Fixation bolt: Tek pin uygulama ve tespit etme başlarından üç adet bulunmalıdır.

26.    Half Pin Supporting Cubes 1,2,3 ve 4 delikli yeterli miktarlarda olmalı. Ayrıca cüblerin pin gönderme adaptörleri 5 mm ve 6 mm çivi için de olmalıdır.

27.    Special Pin Fixation bolt serrated: Sette en az üç adet Tekli schanz çivisi gönderme parçası bulunmalıdır.

28.    Wire Fixation bolt Cannulated, Sloted: Delikli ve yandan yarıklı kirshner tel tutucuları, 80 kg f yük gerilimine dayanıklı ve gergin telleri kaçırmayacak dizaynda olmalıdır. Her birinden en az 20’şer adet bulunmalıdır.

29.   Half Pins: Ürün ISO 5832 / 1 standartlarındaki çelikten üretilmiş olmalıdır. Cortical dişli ve spongioz dişli olmak üzere üretilmelidir. 4 mm, 5 mm, 6 mm çaplarındaki pinlerin her birinden 120 mm, 150 mm, 180 mm boylarından 6’şar adet bulundurulmalıdır. Gerektiğinde 200 mm pinlerde sete konmalıdır.

30.    Translation Rotation Blok: Alt ve üst bağlantı elemanları paslanmaz 304 çelikten, gövde Alüminyum alaşımdan yapılmış olmalıdır. Çevirme kolu numaralı olmalıdır. Rotasyon yapabilme özelliği olmalıdır. Sette 3 adet bulunmalıdır.

31.    Male clamp, Female clamp: Sistem kurmaya izin verecek şekilde, değişik aralıklarla her birinden 1,2,3,4 delikli


 

32.    Universal Halfhing Multiple Angled Universal Halfhinge: Alt ve üst uçları 6 mm rotlarla uyabilmelidir. Menteşelerde boşluk olmamalıdır. İki yana ve dört yana dönebilen menteşelerden setlerde yeterli miktarda olmalıdır. Translasyon ve rotasyonel düzeltmeler için Blok tarzında kompanent olmalıdır.

33.    Threaded Socket: 20 mm ve 40 mm iki boyundan da olmalıdır. Socketlerin; altıgen anahtar ağızlı; boydan ve yandan 6 mm diş çekilmiş olması gereklidir. Setlerde en az 5 adet bulunmalıdır.

34.    Wire Tensioner ( Tel Gerdirme ): Sette en az iki adet tel gerdirici olmalıdır. Teli germe işlemi yapıldıktan sonra gerdirici, çemberlere iyi oturmalı ve somun sıkmaya uygun dizaynda olmalıdır.

35.    Hibrit Clamp: Extemal Fixatör ,Long-Short ve Standart boyların ilizarov çemberine bağlantısını sağlayacak Hibrit Clampler olmalıdır.

36.    Otomatik gerdiricinin, yapacağı kirshner teli germe işlemi için, tel üzerindeki gerilim kuvveti, gerdirici üzerinde görülebilmelidir.

37.    Pipo anahtarı ve özel anahtarlar bulunmalıdır.

38.    Hibrit Connection clamp: İlizarov/ çemberleriyle, Extemal fîxatör bağlantısını yapabilmeli ve çember ölçüleri değişse bile, hibrit klemp uyabilmelidir. Fiksatör bağlantı tarafı da sistemdeki fıksatörlere uyabilmelidir. Her sette birer adet bulunmalıdır.

39.    Sağ-sol açık kapalı anahtar 10 mm, tel kesici paslanmaz pense, T handle, Drill Guide 3,2 mm, 4,5 mm uzun Drill, cetvel gibi gerekli enstrümanlar sette bulunmalıdır.

40.    İlizarov parçaları ve enstrümanları sterilizasyona müsait paslanmaz delikli tepsilere silikon ayırıcılarla dizayn edilmiş olmalıdır. Buhar sterilizasyonu için buhar giriş ve çıkış delikleri olmalıdır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim