T.C.
KIRŞEHİR VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Kırşehir Sağlık Bakanlığı - Ahi Evran Üniversitesi Eğilim ve Araştırma Hastanesi
|
||||||||
|
||||||||
|
||||||||
|
||||||||
![]() |
SIRA NO: |
UBB- KODU |
MALZEMENİN CİNSİ |
Sut Kodu |
MİKTARI |
/ biRIM FİYAT |
rOPLAM FİYAT |
|
1 |
|
AP1490 KALÇA PRİMER ASETABULAR CUP (VlDA TIKACI DAHİL) DELİKLİ / DELİKSİZ-ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM ÇİFT KAPLAMA |
AP1490 |
1 |
ADET |
|
|
2 |
|
AP1650 KALÇA PRİMER ASETABULAR LİNER SERAMİK-SERAMİK ALUMINA/ZIRCONIA/OXINIUM DELTA SERAMİK |
AP1650 |
1 |
ADET |
|
|
3 |
|
AP1780 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 32MM ALUMINA/ZIRCONIA/OXINIUM DELTA SERAMİK |
AP1780 |
1 |
ADET |
|
|
4 |
|
AP1840 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 36 VE ÜZERİ ALUMINA/ZİRCONIA/OXINIUM DELTA SERAMİK |
AP1840 |
1 |
ADET |
|
|
5 |
|
AP1610 PLAKLAR VE VİDALAR İNTERNAL FİKSASYON KİLİTLİ PLAK SİSTEMLERİ KİLİTLİ KOMBİNE/KOMPRESYON DELİK, SABİT/DEĞİŞKEN AÇILI 3.1 - 3.9mm VİDALAR İÇİN 1/3 TÜBÜLER/CLOVERLEAF PLAK/T- PLAK TİTANYUM/CoCr/KARBON TÜM BOYLAR |
AP1610 |
1 |
ADET |
|
|
6 |
|
AP1750 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ COCR 28MM/TİTANYUM |
AP1750 |
1 |
ADET |
|
|
7 |
|
AP1800 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 32MM CoCr/TİTANYUM |
AP1800 |
1 |
ADET |
|
|
8 |
|
AP1860 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 36 VE ÜZERİ CoCr/TİTANYUM |
AP1860 |
1 |
ADET |
|
|
9 |
|
AP2050 KALÇA PRİMER FEMORAL STEM ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM ÇİFT KAPLAMA |
AP2050 |
1 |
ADET |
|
|
10 |
|
AP1670 KALÇA PRİMER ASETABULAR VİDA TÜM BOYLAR CoCr/TİTANYUM |
AP1670 |
3 |
ADET |
|
|
11 |
|
AP3150 KALÇA/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİHAZ SUCTION / IRRIGATION FONKSİYONLU |
AP3150 |
1 |
ADET |
|
|
12 |
|
AP3920 KALÇA REVİZYON YARDIMCI ÜRÜNLER KABLO (KİLİTLEME BLOĞU DAHİL) COCR/TİTANYUM |
AP3920 |
5 |
ADET |
|
|
TOPLAM |
|
EKİ: TEKNİK ŞARTNAME
![]() |
|||||
|
|||||
|
|||||
fiyattan fazla kullanılan malzeme adet camımın! fatura edecektir. Malzemeler BirilıiH lir Bütünlük An Fıtignden Set Halinde Alınmalıdır.
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1- Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç « Türk Lirası olarak verilecektir.
2- SUinti. karıntı ve imza kaşe bulunmayın teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
3* Numune İstenildiği taktirde numune en kııa sürede satınalma birimine gönderilecektir.
4- UBB kapsamında yer alan ürünlerin tek başına UBB kaydı yeterii olmayıp, tekEfi üretiri/ithalatçı firma dışında veren firmalar için, üretki «ya ithalatçı tarafından UBB de alt bayii olarak tanımlanmış olması gerekmekledir.
5- Bakanlığımız TKİ IK nun 09.01.2017 tarih ve 0on3<i89043/î »ayılı yazılan gereğince , UBB kaplamındaki mahemeler için firmaların “ TIBBİ CİHA 7. S NTIS YF.Rİ VF 1 FKI İIİK BFİGFI.FRİN’I de teklifleri ile birliktesunmalan gerekmektedir.
6- lstcküIer listedeki bürün kalemlere vtya diledikkri kalemlere teklif verebilirler.
7- Sör konusu alımla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, kargo taşıma ve tüm ulaşım giderleri sigorta giderleri uhtcsiııde kalan UşL'fimaya aittir. g-İdarcmizmalhczmcti alıp almamakta veya bir kısmını almaktı serbest tir. Firmalır teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
9- Değerlendirmemiz kalem kalem . yada işin bütünlük arz etmesi bakımından toplam fiyat esasına göre yapılabilecektir.
10- Make-meter Depo tcsKmidir.Depoyı taşınması He ilgili tüm taşıma v.b.giderier firmaya aittir.
11- Teklif veren firma S. U.T.hO kümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş saydır.
12- Alımlar Acil ihtiyaçlarımıza yönelik olduğundan . İdaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirtilen gün içerisinde teslimatı yapılmadan ürünler İçin idaremiz siparişi tek tarafb iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş savılır.
13- Alını uhtesindc kalan firma alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası 0e SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SIT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod vc SUT kodlarının eşleştirilmesi 0c ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından . hastanemiz idaresi bu kayıtlan esas almayacak, andan kurumun herhangi bir surette mal/eme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini lespit ederek geri ödrme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmayı rücu edilerek, Meme yapılsa bDe tespit edüen zararın tamamı abm yapılan firmadan tahsil edilecektir. Fırmı teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş »ayılır.
14- Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye ılmraayacaktır. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş »aşılır.
15- Bakanlığtmız T.K.ILK. Başkanlığının 27.11.2015 tarih ve 00015701269 »ayılı yazdan gereğince , firmaların teklif edüen ürünlarin satınalma tarihimiz itibarimle Sağlık Bakaıdığı (S B.) durumunun uygun olması. hastaya kullanıldığı tarihte ise MKDULA sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Bu nedenle satınalma sürecinde S.B. durumu sorgulaması kurumumuzca yapılacak olup , özellikle hastaya yönelik kullanılan malzemelerde teklif edilen barkod numarasından farklı bir barkod numarama sahip ürünün kullanılması s«n olmadığı tespit edildiğinde, malzeme bedelleri Ugifi firmanm ödemelerinden kesilerek ilgili hastane dfiner sermaye hesaplarına gelir kaydedilecektir. Firmalar kurumumuza teklif vermekle bu hükmün tamamımı kabul etmiş saydır.
ı edilen malzemelerin MEDUIA sistemine kayıtlı
16- Ameliyat sona erdikten sonra amcUyattı kullanılan malzemelere ait fatura ilgili firma tarafından mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih varılmak suretiyle kesilerek, fatura ön tarafına hasta adı soyadı. kullanılan malzemelerin adı .SUT kudu, barkod numarası yazılmalıdır. Fatura arka tarafına ise ameliyatta kullanılan malzemelere ait barkodları eksiksiz olarak yapıştırılmalıdır. Barkod sayısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde be A4 ebıtında boş kağıda kalan barkodlar yapıştırılarak fatura ıslını iliştirilerek hastaneye en geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir. (Eksik barkodlu faturalar teslim alınmayarak , ilgili firmaya resmi yazı ile iade edilecektir. ) Faturanın herhangi bir sebeple hastaneye geç teslim edilmesi sunucu hastanın taburcu olması durumunda , fatura bedeli SGKya fatura edilemez ise söz konusu fatura bedeli ilgili firmaya ödenmeyerek. hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma iş bu ılım için teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır. Alım uhtcsiııde kalan firma alıma konu olan malzeme yada malzemeleri kullandırdıktan sonra kullandırdığı malzemelere ait faturasını kesmez, yada kestiği halde İdarraıUe belirtilen süre ilerisinde? EÜ" (Yedi Gün) teslim clm« .yada faturalı kargo . posta v.b. dağıtımda kaybolur ise bu durumla idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı pbi, belirtilen zamanda idaremize teslim edilmeyen falurı bedelleri ile ilgilide firma idaremizden herhangi bir hak yada alacak talep ctmeyecrkdr. Bu konuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bulunmay acağınıda tş bu alıma iştirak etmekle kabul etmiş sayılır.
* TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.İMZA VE KAŞE :
1. Asetabular komponent Titanyum Aluminyum Vanadiyum (TİAI6V4) materyalinden imal edilmiş olmalıdır.
2. Asetabular komponent dual kaplama, plazma yüzey üzeri HA kaplama (cpTi + HA) olmalıdır.
3. Asetabular komponent press-fit özelliğine sahip olmalıdır ve low profile dizayna sahip olmalıdır.
4. Aynı asetabular komponent özel dizaynı sayesinde hem polietilen, hem seramik hem de metal insert ile kullanılabilmelidir ve intra-op olarak değişiklik yapılabilmelidir.
5. Asetabular komponentlerin 46 mm - 68 mm arası değişen 12 değişik boy seçeneği olmalıdır.
6. Konjenital kalça çıkığı ve displazik kalçalar için UHMVVPE insert ile kullanılan özel 40 mm / 42 mm / 44 mm asetabular komponent seçenekleri olmalıdır.
7. Asetabular komponent 3 delikli olmalıdır. Asetabular komponent “No-hole” özelliğine sahip olmalıdır. İstenildiğinde asetabular komponent üzerindeki metal tıkaçlar çıkartılarak vida ile de seconder fiksasyon sağlanabilmelidir.
8. Sistemde her asetabular komponent için bir adet asetabular reamer bulunmalıdır.
9. Sistemde bulunan bütün asetabular komponent ve insertler için denemeler yer almalıdır.
10. Vidalar 15 dereceye kadar açılandırılabilmelidir.
11. Vidalar titanyum alaşımından olmalıdır.
12. Vidaların çapı 6,5 mm olup 5’er mm büyüyen 15 mm - 50 mm arası toplam 8 boy olmalıdır.
13. İnsertler Highly Crosslinked (güçlendirilmiş polietilen) olmalıdır.
14. İnsert özel kilitleme mekanizması ile press-fit olarak asetabular komponente kilitlenmelidir.
15. Insertlerin 0 ve 10 derece seçenekleri olmalıdır.
16. Insertlerin 22 mm, 28 mm, 32 mm ve 36 mm olmak üzere 4 iç çap seçeneği olmalıdır.
17. Seramik insertler yeni jenerasyon Biolox Delta olmalıdır.
18. Seramik insert özel kilitleme mekanizması ile press-fit olarak asetabular komponente kilitlenmelidir.
19. Seramik insertlerin 32 mm ve 36 mm olmak üzere 2 iç çap seçeneği olmalıdır.
20. Seramik femoral başların 32 mm ve 36 mm çap seçenekleri olmalıdır.
21. 32 mm seramik femoral başların 3, 36 mm seramik femoral başların 4 farklı boy seçeneği olmalıdır.
22. Femoral başların CoCrMo ve polietilen insert-femoral head aşınmasını en aza indirecek Seramik Titanyum Nitrat (TİN) kaplamaya sahip Titanyum femoral baş seçenekleri olmalıdır.
23. CoCrMo ve Titanyum femoral başların en az 5 farklı boy seçeneği olmalıdır.
24. İstenildiğinde CoCrMo ve Titanyum femoral başların XXL VE XXXL boy seçenekleri sunulabilmelidir.
25. Femoral başların 22 mm, 28 mm, 32 mm ve 36 mm çap seçenekleri olmalıdır.
21 Femoral stem optimum tutunuma ve optimum kemik rezervine imkan sağlayan flat tapered
dizaynında olmalıdır. t O. :"
T.C. ; ;
22 Stemin taper yapısı medial kanalda optimum rotasyonel stabiliteyi sağlayacak ve axial loading özelliğini devam ettirecek ve vvedge etkisi sağlayacak yapıda olmalıdır.
23 Femoral stem yakalıksız olmalıdır.
24 Femoral stemler ISO standartına uygun TİAI6V4 alaşımından imal edilmiş olmalıdır.
25 Femoral stemlerin proksimal kısmı dual kaplama, plazma yüzey üzeri Hidroksiapatit (cpTi + HA) kaplı olmalıdır.
26 Boyun konikliği 12/14 taper olmalıdır.
27 Femoral stem 2 farklı offset seçeneğine sahip olmalıdır. Sistemde standart ve lateralize offset seçeneği olmalıdır.
28 Set içerisinde standart ve lateralize boyun deneme seçeneği olmalıdır ve uygulama aynı set ile yapılabilmelidir.
29 Femoral stemlerin 9 boy seçeneği olmalıdır.
30 Femoral stem boylan 6,25 mm ile 17,5 mm arası değişen 9 farklı boyda olmalıdır.
31 Femoral stem konjenital kalça çıkığı veya displazik kalçalar için özel CDH mini stem boyları olmalıdır.
32 Femoral stemin boyun bölgesi (sürtünmeden dolayı oluşabilecek polietilen insert aşınmasını önlemek için) parlatılmış olmalıdır.
33 Deneme raspa üzerinden yapılabilmelidir.
34 Sistemde metal komponentler Gamma Radiation (min 25 kGy) , polietilen komponentler ETO veya Gamma Radiation (min 25 kGy) yöntemi ile sterilizasyon yapılmalıdır.
35 Hem orjinal protez hem de uygulama seti içerisinde yer alan tüm konteynır ve el aletleri üzerinde lazer ile yazılmış marka veya logo, referans numarası, lot numarası, ürünün boyu ve CE işareti yer almalıdır.
36 Sistemin uygulamasını gösteren ameliyat videosu olmalıdır.
37 Sistemin operasyon tekniğini gösteren kitapçığı olmalıdır.
38 Ameliyat öncesi ölçüm yapabilmek için ürünlerin şablonu (template) olmalıdır.
ÜRÜN TANIMI |
SUT KODU |
A |
Asetabular Komponent |
AP1490 |
1 |
Biolox Delta Seramik |
AP1650 |
1 |
Biolox Delta Seramik Baş 32 mm |
AP1780 |
1 |
Biolox Delta Seramik Baş 36 mm |
AP1840 |
1 |
Highly Croslinked PE İnsert |
AP1610 |
1 |
CoCrMo Femoral Baş 28 mm |
AP1750 |
1 |
CoCrMo Femoral Baş 32 mm |
AP1800 |
1 |
CoCrMo Femoral Baş 36 mm |
AP1860 |
1 |
Çimentosuz Femoral Stem |
AP2050 |
1 |
Asetabular Vida |
AP1670 |
3 |
Basınçlı Yıkama |
AP3150 |
1 |
Kablo TC. |
AP3920 |
5 |
r,\Y, BAKANLIĞI —--3 ^ , »k n a 1 |
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|