• İhale No
    1646236
  • İhale Adı
    Tıbbi Sarf Malzeme Alımı
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    21 Haziran 2018 16:00
  • İdare
    Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Yayın Tarihi
    21 Haziran 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

KIRŞEHİR VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Kırşehir Sağlık Bakanlığı - Ahi Evran Üniversitesi Eğilim ve Araştırma Hastanesi

Say.: 75990205-869 - 1018

Konu: Hizmet/Malzeme Alımı

GÜLÜFER AKSOY (15027-18)

TEKLİF MEKTUBUDUR

Ahi Evran Üniversitesi Eğt.ve Araş.Haat. ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı yazılı Malzeme/Hizmet Doğrudan alım usulu ile ihale edileceğinden vereceğiniz teklif mektubunuzu satınalma birimine fax ile yada elden ulaştırmanızı rica, ederim.

Hastanemiz Tel: 0386 213 45 15 Dahili: 1879 Hastanemiz Faksı: 0386 213 32 31

NOT:Teklif mektupları en geç^^*-/0fc/2018-Saat:

Kadar Satınalma Birimine Ulaştırılmalıdır.

SIRA NO:

U.B.S. KODU

MALZEMENİN CİNSİ

Sut Kodu

MİKTARI

UIUIM FW AT

IÜKLAM

FİYAT

1

 

AP2230 DİZ PRİMER FEMORAL KOMPONENT BAĞ KESEN ÇİMENTOLU COCR/TITANYUM KAPLAMASIZ

AP2230

1

ADET

 

 

2

 

AP2660 DİZ PRİMER TIBIAL KOMPONENT KENDİNDEN STEMLİ/KANATLI/VİDALI/PEGLİA/S. MOBİLE/ROTASYONLU ÇİMENTOLU COCR/TİTANYUM KAPLAMASIZ

AP2660

1

ADET

 

 

3

 

AP2460 DİZ PRİMER TIBIAL İNSERT ROTASYONLU BAĞ KESEN HYPERFLEX UHMW POLİETİLEN

AP2460

1

ADET

 

 

4

 

AP3150 KALÇA/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİHAZ SUCTİON / IRRIGATION FONKSİYONLU

AP3150

1

ADET

 

 

TOPLAM

 

EKİ : TEKNİK ŞARTNAME


 

 

 

 

Metin Kutusu: ında değişiklik nlalıJir. MıbeMetin Kutusu: . farJa kullanılan kalem için hakanı»NOT: Ameliyatta yukarıdaki malzemelerin kullanılma» düşünülmektedir. Ancak amelivat esnafında vakanın durumuna göre kullanılacak malzeme

 

 

 

fiyattan fazla kuBanılan mabeme adet çarpımını fatura edecektir. Malzemeler Birihiri lif Bütünlük Arr Fitilinden Sel Halinde Alınmalıdır.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1- Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç vc Türk Lirası obruk verilecektir.

2-         SiUnti. kazıntı ve imu kaşe bulunmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

3- Numune Utm3diğİ taktirde numune en kısa sürede sannalma birimine gönderilecektir.

4-       t'BB    kapsamında yer alan ürünlerin (ek başına UBB kaydı yeterli olmayıp, teklifi üretici/ithalalçı firma dışında \cren firmalar için , üretld veya ithalatçı tarafından UBB de alt bayii alarak tanımlanmış olman gerekmektedir.

5- Ba kalıbımız TKHKııun 09.01.2017 tarih ve 00036890436 sayılı yazılan gereğince , UBB kaplamındaki malzemeler için firmaların ** TIBBİ CİH A7. S \Tf-S VF.Rİ VFTFRl.ll İK BFl.GFl.FRİıSİ de teklifleri ile birlikte sunmaları gerekmektedir.

6-            İstekliler listedeki bOtOn kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.

7-              Sözkunuıu  alımla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, kargo taşıma ve tüm ulayın giderleri sigorta giderleri uhtesinde kalan kişi/firmaya aittir.

8-            ldaremiz   mal/hizmeti alıp almamakta «ya bir kısmını almakta serbesttir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

9-                       Değerlendumemiz   kalem kalem ,yada işin bütünlük arz etmesi bakım unlan toplam fiyat esasına göre yapıla bilecektir.

10-               Mab.emcler Depo (esttmidir.Depoya taşınması Ue ilgili tüm taşıma v.b.gıderier firmaya aittir.

11-        Teklif veren firma S-U .T. hükümleri gereğince idare tarafından işlem yapıla cağını kabul etmiş sayılır.

12- Alımlar Adi ihtiyaçlarımıza yönelik okluğundan , idaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirlilen gün İçersinde teslimatı yapılmadan ürünler için idaremiz siparişi (ek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayı Ur.

13-       Abm    uhtninde kalan firma abma ilişkin olarak d üzmlcşe<c*ğ» faturada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olma »m d an sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod vc SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından, hasta nettik idaresi bu kayıtları esas almayacak, anılan kurumun herhangi bir surette mal/cme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmama*! halinde oluşan zarar nedenimle idare tarafından da tedarikçi firmaya rücu edilerek , ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı aüm yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

14- Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş savılır.

15-                Bakanlığıma    T.K.H.K. Başkanlığının 27.11.2015 tarih ve 00015701269 sayılı yazılan gerrğince , firmaların teklif edilen ürünlarin satınalma tarOıimiz itibariyle Sağlık Bakanlığı (S B.) durumunun uygun olması. hastaya kullanıldığı tarihte İse MEDULA sistemine kayıtlı olması gerekmekledir. Bu nedenle satınalma sürecinde S.B. durumu sorgulaman kurumumuzca yapılacak olup , ördükle hastaya yönelik kullanılan malzemelerde teklif edilen barkod numarasından farklı bir barkud numarasına sahip ürünün kullanılması »onucu fatura edilen malzemelerin M F HIM A st>temine kayıtlı olmadığı tespit edildiğinde, malzeme bedelleri Ogifi firmanın Ödemelerinden kesilerek ilgili hastane döner sermaye hesaplarına gelir kavdedikeektir. Firmalar kurumumuza teklif yermekle bu hükmün tamamımı kabul etmiş sayılır.

16-            Ameliyat sona erdikten sonra ameliyatta kullanılan malzemelere ail fatura ilgifi firma tarafindan mutlaka ameliyatın vapddığj tarih yazılmak sureliyle kesilerek , fatura ön tarafına ha*ta adı soy adı. kullanılan malzemelerin adı .SUT kodu, barkod numarası yazılmalıdır. Fatura arka tarafına L ameliyatta kullanılan malzemelere ait barkodları eksiksiz olarak yapıştırılmalıdır. Barkod sayısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde ise A4 ebatuıda boş kağıda kalan barkalar yapıtnnlarak fatura aslına iliştirilerek hastaneye en geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir (Eksik barktıdlu faturalar teslim alınmayarak, ilgili finnaya resmi yazı ile iade edilecektir. \ Faturanın herhangi bir sebeple hastaneye geç teslim edilmesi aoııucu hastanın taburcu olması durumunda . fatura bedeli SCKya fatura edilemez be söz konuxu fatura bedeli İlgili firmaya ödenmeyerek, hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma iş bu alım için teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır. Aüm uhtesindc kalan firma alıma konu olan malzeme yada malzemeleri kullandırdıktan sonra kullandırdığı malzemelere ait faturasını kesmez. yada kestiği halde idaremize belirtilen süre içerisinde 7 gün (Y’edi Gün) teslim etmez. yada faturası kargo , posta v.b. dağılımda kaybolur ise bu durumla idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi, belir(Oen zamanda idaremize (eslim edilmeyen fatura bedelleri ile ilgilide firma idaremizden herhangi bir hak yada alacak talep etmeyecektir. Bu konuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda iş bu aüma iştirak etmekle kabul etmiş sayılır.

* TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ. İMZA VE KAŞE :

BAĞ KESEN MOBIL KAPLAMASIZ TOTAL DİZ PROTEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.       Sistem hareketli platform/mobile bearing özelliğine sahip olmalıdır.

2.       Femoral companent titanyum veya CrCo maddelerinden üretilmiş olmalıdır.

3.       Femoral companent çıkıntı yapmayı önlemek ve küçük profil sağlamak amacıyla medio-lateral olarak dar anterior kenar dizayna sahip olmalıdır.

4.       Femoral companentler anatomik yapıya sahip olup sağ ve sol olarak ayrılmalıdır. Bağ kesen ve bağ koruyan seçeneklere sahip olmalıdır.

5.       Femoral companentin ınsert üzerindeki rotasyonunu önlemek için her iki kondilinde peg olmalıdır. Anterior kesim, posterior kesim, anterior champer, posterior champer ve distal kesim olmak üzere beş kesi tek bir guide yapılabilmelidir.

6.       Femoral companentin üst yüzeyinde patellar companentin hareketi için kanal bulunmalıdır.

7.       Femoral companent ML ölçüsü 9 boy olmalıdır.

8.       Femoral companent distal keşişinde sistem 0 ile 9 derece valgus açısı arasında herhangi biri seçilebilmelidir.

9.       Femoral companentin anterioru patellar tendonunun ağrılarını minimize edecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

10.   Femoral companentin condilleri arası açık olup, bağ kesen femoral komponentlerde 2 kondil arası açık ve kondilleri birbirine bağlayıcı bir parça olmalıdır.

11.   Femoral keşide revizyon sistemlerinde görülen intercondylar noch blok halinde çıkmamalıdır.

12.   Femoral kesi gaydı 3 derece dış rotasyon verilebilmelidir.

13.   Çimentolu femoral companeııtlerin iç yüzeyi kaba kumla kumlanmış olmalıdır. Dış yüzeyi parlatılmış olmalıdır.

14.   Tıbial companent universal olmalıdır ve ML ölçüsü 9 boy seçeneği bulunmalıdır.

15.   Tıbial companent titanyum veya CrCo malzemelerinden üretilmiş olmalıdır. Çimentolu kullanıma uygun olmak üzere alt kısmı kaba kumla kaplanmış olup, dış yüzeyi parlatılmış olmalıdır.

16.   Tıbial companentler sınırlı yada sınırsız rotasyon özelliğine sahip olup, sınırlı rotasyon sistemlerinde ınsertin rotasyonunun sınırlandırılması için rotasyon çıkıntısı mevcut olmalıdır.

17.   Tıbial kesi bloğunda sağ ve sol ayrımı olmalı ve kesi mtramedullar yada ekstramedullar yapılabilmelidir.

18.   Tıbial slop ayarı 0 ile 9 arasında yapılabilmelidir.

19.   Femoral companentin msert üzerindeki aşındırma etkisini minimuma indirmek için tıbial ınsert yüksek molekül ağırlıklı polyethylene UHMWPE tekniği kullanılarak üretilmiş olmalıdır.

20.   Tıbial ınsertin deep dish dizayna sahip seçeneği de olmalıdır ve sınırlı yada sınırsız rotasyon özelliğine sahip olmalıdır.

21.   Tıbial ınsert 7 derece posterior slopa sahip olmalıdır.

22.   Tıbial msert en az 8 mm den başlayarak en az 7 farklı kalınlığa sahip olmalıdır.

23.   Tıbial ınsertin konveks-konkav uygunluk özelliği en iyi şekilde her derecede fleksiyonda tıbial-femoral artikulasyonda stabiliteyi sağlamalıdır.

24.   Tıbial companente gerektiğinde stem uzatması takılabilmelidir. Uzatma stemleri 2 değişik boyda ve 3 farklı kalınlıkta olmalıdır.

25.   Tıbial companente defektli olgularda kullanılmak üzere takılabilen wedgeler titanyumdan imal edilmiş 0 ile 5 arasında herhangi iki farklı kalınlığa sahip olmalıdır.

26.   Patella 3 pegli ve tek pegli seçeneklere sahip olmalı ve 3 pegli seçeneği 5 farklı kalınlığa sahip olmalıdır.

27.   Tüm sarf malzemeler gama sterilizasyonu yapılmış, üzerinde sterilizasyon tarihi, üretim, son kullanma tarihi ve ürüne ait özelliklerin yer aldığı çift kat vakumlu ambalaj içerisinde olmalı ve raf ömrü en az 5 yıl olmalıdır.

AP2230         Cementli Bağ Kesen Femoral Companent

AP2660         Cementli Mobile Tıbial Companent

AP2460         Mobile Bağ Kesen Insert

AP3150         Basınçlı Yıkama


 


 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim