• İhale No
    1680026
  • İhale Adı
    Tıbbi Sarf Malzeme Alımı
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    09 Ağustos 2018 15:30
  • İdare
    Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Bursa
  • İşin İli
    Bursa
  • Yayın Tarihi
    09 Ağustos 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

' (1)

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ

BURSA YÜKSEK İHTİSAS EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

TC Sapık BoKürtıgt

Xtnv

22 F SATIN ALMA İSTEK BELGESİ FORMU

 

Doka man Kodu: MC.FR.14___ ilk Yayın Tarihi: 17.02.2011___ Revizyon Tarihi: 02.08.2016____ Revizyon No: 03_____ Sayfa No: 1/2

' BURSA YÜKSEK İHTİSAS EGITIfî VE JÎI

2010377908 riuovono Pdi :HfiBIP DHHflN ! SarvİBİ :ORTOPEDİ BHMET FAHRETTİN OZHRN

Kurusu ıSGJC—Trafik K. .

Tc

Bobo/DogTıTWCUP-fiHDPNUC-l968

fldroa/PNoıDEGIHHENONU HAH. DflGCI SK. NOılJ/1 . ..«> '

MAL ALIMI □ HİZMET ALIMI □ YAPIM İŞLERİ □ DANIŞMANLIK HİZMETİ □ İSTEK NO :

TakipNo 1ZK4IEG0 TorlHıU9.B8.2Qle IOiJJ * 1 U>'-' 1 » 1

, mm IIIJIIII R.sIRn;69 1

n °uyaul / >1 Unvanı 1 ,r

İmza : —®

İlalll İdari Amin

Adı Soyadı :

Unvanı :

Tarih :

İmza

 

S.No

1

İSTENİLEN MALZEME

V/uİclt PAk

Birimi

MiktanJRakam-YazıJ

Sut Kodu

2

 

 

 

 

3

 

 

 

 

4

 

 

 

 

5

 

 

 

 

6

 

 

 

 

7

 

 

 

 

8

 

 

 

 

9

 

 

 

 

10

 

 

 

 

 

11

 

 

 

 

 

12

 

 

 

 

 

13

 

 

 

 

 

14

 

 

 

 

 

15

 

 

 

 

Devamıoklllistededir. [ (Eki:...... (Atfet)]                                                                                                                                                                         TAŞINIR KODU:


 

HASTA ADI VE PROTOKOL: İSTEK GEREKÇESİ

 

               
   

 
 

* Bu bölllm ilgili depo taşınır (f lem kayıt kontrol yetkilisi tarafından doldurulacaktır.

 
 

TEKNİK ŞARTNAME

 
 

Gereklidir

 
 
 
 

 

Metin Kutusu: STOK DURUMUMetin Kutusu: Hiç Yoktur[ Gerekil ise Eki.................. .Adel)

(* Bu bötlim açıklamalı yan İma tı vs gerekti bölgeleri eklenmelidir.)

 

                       
   

FİYAT ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ ADI SOYADI

 
     

Vardır

 
 
     

0NVAMI

 
 

S1RA_NQ

1

2

3

4

5

 
 
 
   

Yukarıda İsteği Yapılan İhtiyacın Temin Edilmesini Olurlarınıza arz ederim

İdari ve Mail Hizmetler Müdürü Kaşe /İmza

 
 
   

<* Bu böltlm HARCAMA YETKİLİSİ tarafından doldurulacaktır.]

 
 

 

 

 

 

 

 

Harcama Yetkilisi OLUR

 

HABİP ORHAN

09/08/2018

TANI: DİSTAL RADİUS KIRIĞI

DİSTAL RADİUS VOLAR PLAK-VİDA SETİ

ADET

TİTANYUM KlLİTLl ANATOMİK DİSTAL RADİUS VOL*R PLAK

1

TİTANYUM 2.3MM / 2.7MM KİLİTSİZ VİDA

3

TİTANYUM 2.3MM /2.7MM KİLİTLİ VİDA

10

TİTANYUM 3.5MM KİLİTSİZ VİDA

2

TİTANYUM 3.5MM KİLİTLİ VİDA

5

 

KANÜLLÜ VİDA( tüm boy seçenekleri olacak)

1        -.titanyum selfdrılling 3.5mm tüm boylar 10 adet

2         -.titanyum selfdrılling 4.5mm tüm boylar 10 adet

3           -.titanyum selfdrılling 6.5mm tüm boylar 10 adet

4                -Vida pullan titanyum washer düz 5 adet

ORTOPEDİ SERVİSİNDE YATMAKTA OLAN HASTADIR İHALE TEMİNİ ACİLDİR.

 

21- Radius Alt Uç Kilitli Plağı (Volar) ve vida seti Teknik Şartnamesi

1.                 Ürün distal radius kırıklarının volar yaklaşımla tamirinde kullanıma uygun dizayn edilmiş olmalıdır.

2.               Dış hat kesimi ve düşey düzlemdeki eğimli yapısı radius distal i anatomik yapısına tam uyumlu olmalı, plak kemik üzerine yerleştirildiğinde, kemik teması tam sağlanmalıdır.

3.               Plak ve bütün vidalan titanyum olmalıdır.

4.               Ürünün distal vidalan, sabit açılı olarak gönderilebilmeli ve bu özellik içinde uygun radiolucent bir guide’ı olmalıdır. Bütün distal vidalar kilitli tip (plağa sabitlenebilen) olmalıdır.

5.                 Ürünün distal vidalanndan iki tanesi styloid ‘e gönderilebilmeli, plağın styloid altına gelen bölgesi, styloid ei destekleyecek tarzda anatomik eğimli olmalıdır.

6.                 Bütün vidalar (kilitli veya kilitsiz), takıldıktan sonra, plak üzerinde profil artışına sebep olmamalı ve tamamı plak üzerine gömülmelidir.

7.                Plak özellikle çok parçalı ve eklem içi kınklann restorasyonu için distale çok yakın ve eklem yüzeyi boyunca vida gönderebilmeli ve dol ayısı ile maksimum kemik tutunumu sağlanabilmelidir.

8.                Sistemin distal bölgede kullanım için en fazla 2.3mm çapında kilitli ve kilitsiz tip vidalan ve yivsiz pinleri, shaft ve proksimal kullanım içinde 2.7 ve 3.5mm kilitli ve kilitsiz vidalan olmalıdır.

9.                Anatomik dizayn olmasından ötürü sağ ve sol el bileği için ayn tipleri olmalı aynca kemik yapısı farklı hastalar için plağın dar, geniş ve ekstra geniş distal uc vapılı modelleri ve ekleme vakın kınklara ilaveten daha proksimalde de kompleks kınk olması durumunda kullanılmak tizere uzıın shaftlı Cmin 7cm>) tipleri de olmalıdır.

10.    Periartiküler kınk vakalannda distal parçada stabiliteyi arttırmak için plaklarda distal bölgede çoklu vida tespitine yönelik dizavn bulunmalıdır.

11.                  Malzemeyi kullanacak uzman tarafından talep edildiği takdirde ameliyata katılmak ve enstrümentasyon için bu konuda yetişmiş elemanı firma göndermek zorundadır.

Bu eleman ameliyathane ortamında asepsi-antisepsiyi bildiğini ve bunu uygulayabildiğini belirtir eğitim belgesini veya belgelerini (ameliyat hemşireliği, asepsi -antisepsi eğitimi belgesi) bu tür ameliyatlann sıkça uygulandığı merkezlerden almış olmalıdır.

kilitli anatomik plaklar için kilitli vida teknik şartnamesi

1.    Kilitli ve kilitsiz vidalar en az 2.3 mm en fazla 3,5 mm çaplannda ve muhtelif uzunluklarda olmalıdır.

2.  kilitli vidalarda hem kendi kendine delici özelliği olan (self-drilling) hemde kendi kendine yol açan (self-tapping) süngerimsi tespit (kansellöz tespit) sağlamalıdır.

3.    tüm kilitli vidalar plaktaki kilit bölgelerine tespit edildiğinde düşük profil özelliği sağlamalıdır. Vida başı dışanda kalmamalıdır. Böylece özellikle yumuşak doku (damar,sinir, tendon vb. ) irritasyonunu önleyecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

4.  kilitli vida setinde her çapta vida için uygun çaplarda guide teli olan sistemler tercih edilecektir.

5.  kansellöz bölgeye konulacak kilitli vidalarda farklı yiv uzunluktan bulunması tercih edilecektir.

6.  tüm kilitli vidalar titanyumdan (Tİ6A14V) yapılmış olamlıdır.

7.  tüm kilitli vidalar kullanılacak olan titanyum kilitli anatomik plağa uygun olmalıdır.

8.   kilitli vida setinde aynca kullanılacak olan titanyum anatomik kilitli plağın kombihole deliğinde kullanılmak üzere standart kilitsiz vidalar bulunmalıdır, (farklı açıda vida gönderimine uygun olması için)

9.  kilitli vidalann tespiti amacı ile sette kullanılmak üzere uygun çaplarda matkap ucu (drill bit) ihaleyi kazanan firma tarafından sağlanacaktır.bu matkap uçlan arasında kanüllü delmeye uygun tipler bulunmalıdır.

10.    iştirakçi firma plak ve vidalann her bir tipine ayn ayn fiyat teklifinde bulunmalı ve ameliyat sırasında sadece kullanılan plak ve vidalar fatura edilmelidir. (ihalede fiyat değerlendirmesi plağın tüm deliklerinde vida olacak şekilde yapılacaktır)

11. vida setinde bütün bu vida seçenekleri yeterli sayıda ve boylarda bulunmalıdır.

 

KanüIIu Vida Seti Teknik Şartnamesi;

1.     Vidalar düşük profilli olmalıdır.

2.      Tüm vidalar titanyumdan (Tİ6Aİ4V) yapılmış olmalıdır.

3.      2 mm ile 7 mm çaplarında vidaların tüm boyları eksiksiz olarak setin içinde bulunmalıdır.

4.      Kansellöz bölgeye konulacak kilitli vidalarda hem kısa hem de uzun yiv uzunlukları bulunmalıdır.yiv derinliği kansellöz kemiği tutacak derinlikde olmalı.

5.      İştirakçi firma vidaların her bir tipine ayrı ayrı fiyat teklifinde bulunmalı ve ameliyat sırasında sadece kullanılan vidalar fatura edilmelidir. ( ihalede fiyat değerlendirmesi plağın tüm deliklerinde vida olacak şekilde yapılacaktır)

6.      Vidalar self tapping olmalı, ucu yivli kılavuz tel içermelidir,

7.      Sistemde washer bulunmalıdır.

8.      Uygulama setinde doku koruyucu(cezve), paralel veya açılı kılavuz gönderine aparatı ve vidalar uygun tornavida ve derinlik ölçerleri olmalıdır.

9.      2.0mm,2.7mm,3.0mm,3.5 mm, lik kanüllü vidanın tepesi uygun genişlik ve yükseklikde olmalı

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim