TEKNİK ŞARTNAMESİ
• Tamamı disposable Olmalıdır.
• Endoskopik trokar kesi alanı kapatıcısının kancasına yerleştirilmiş sütür metaryeli ile trokar deliğinin iki yanındaki fasya tabakasından cilt üzerine çekilerek trokar kesi alanını kapatılabilmelidir.
• Endoskopik trokar kesi alanı kapatıcısının şaft uzunluğu 150 mm olmalıdır.
• Endoskopik trokar kesi alanı kapatıcısının ucunda dokuya zarar vermesini engelleyen atravmatik künt kanca sistemi bulunmalıdır.
• Endoskopik trokar kesi alanı kapatıcısının , sütür metaryelini tutmasını sağlamak için iç şaftının ucunda kanca sistemi bulunmalıdır.
• Endoskopik trokar kesi alanı kapatıcısının ucunda bulunan kanca sistemi tepede bulunan butona basılması ile aktive edilmelidir.
• Endoskopik trokar kesi alanı kapatıcısının tepesinde bulunan butonun üzerinde kanca sisteminin açılma yönünü gösteren ok işareti bulunmalıdır.
• Steril paketli malzeme en az 3 yıl miyadlı olmalıdır.
• Üretici firma teklif edilen malzemeye yazılı olarak garanti vermelidir.
• Tıbbi cihaz satmalma işlemleri için geçerli genelgede belirtildiği üzere teklif verilecek ürünlere ait sınıflandırma ve bu sınıflara ait belirtilen belgeler ibraz edilmelidir.
|
|
S.&£l>ık öakanİKji
Sayı : 83529411-10//962
Konu : Tekiif vermeye Davet (Doğrudan Temin) 10.08.2018
Hastanemizin ihtiyacı olup ilişikte sunulan “Teklif Vermeye Davet ile Teknik Şartnamede” cinsi, miktarı ile teknik özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 22/d maddesine göre Doğrudan Temin ihale ile satın alınacaktır.
İlgili malzemelere ilişkin teklif fiyatlarınızı; proforma fatura veya kurumunuza ai : teklif mektubunuzu kullanarak fiyat vermeniz rica olunur.
TEKLİF VERMEYE DAVET (Doğrudan Temin)
S.No |
Malzeme/İ s in Adı |
Sut Kodu |
Ubb Kodu |
Miktarı |
Birimi |
I es. Tarihi |
Birini Fiyat TL * |
Toplam Fiyat TL |
1 |
TROKAR KESİ YERİ KAPATICI |
|
|
10 |
Adet |
|
|
|
|
TOPLAM |
|
son teklif tarihi 14 08 2018
İdari Şartlar:
1 .Fiyatlar KDV Hariç verilecektir.
2. Vereceğiniz fiyat idaremize teslim fiyatı (Kargo, Nakliye vb.) ek enerek verilmelidir.
3. Piyasa Fiyat araştırma mektuplar 14.10.2018 ’a kadar kunımumuza ulaştırılmalıdır.
4. Marka ve Teslimat süresi belirtilecektir.
5. Varsa; teklif edilen malzemeye ait UBB KODU mutlaka belirtilecektir. Tekliflerde firma tanımlayıcı numara ve bayi tanımlayıcı numara belirtilecektir. Tekliflerde Vergi numarası belirtilmesi zorunludur.
6. ödeme en geç 150 ( YÜZELLİ) gün içerisinde yapılacaktır.
7. İdaremiz teklif ecilen fiyatların neticesine göre numune isteyebilir. ..............................
8 İdaremiz en düşük fiyatı kabul etmek zorunda olmayıp; malzeme seçiminde verimlilik, kalite, malzemenin nevine göre satış sonrası hıznr el ile ilgili kriterleri de değerlendirir.
9. Stok koşulların sağlanamaması gibi durumlarda ise Teklif veremiyoruz veyahut Stok yok ibareli ve kaşe imzalı dönüşlerin yapılması piyasa araştırması yapıldığının belgelendirilmesi adına öneme sahiptir
10. Teklif veren firmalar teklif ettikleri malzemenin teknik şartnameye uygun olduğunu kabul etmiş sayılır.
11. Numune değerlendirilmesi yapılmayan durumlarda muayene kabul aşamasında malzemenin teknik şartnameye uygunluğu muayene kabili komisyonunca değerlendirilir.
12. Uygun görülmeyen malzemelerin alımı yapılmayacaktır.
13 .Hastane Yönetiliciliğimiz firmanın teknik şartnameye uygun teklif vermemesinden dolayı hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecekti... 14,Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığının 23.02.2016 tarih ve 19617613 sayılı yazısına istinac eıı TİTUBB üzerinden barkod eşletirilmelerini yanlış,hatalı yapan firmalara yanlış eşleştirmeden kaynaklanan doğacak zararlar riicu edilecektir.
Adres : Adnan Menderes Cad. Sağlık Sk. NO. 193 K. l Satın Alma Birimi Adapazarı/SAKARYA (Merkez Kampüsü) "Tel: 0264 888 40 15 (SABİT) 444 54 00 (SANTRAL)
(Dahili:) 1625 Bilgi İçin: SERDAR C. Faks: 0264 275 67 40"
F-mail : Doğrudan temin için: seahdoerudantemin®gmail.com
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|