• İhale No
    1689507
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    07 Eylül 2018 15:00
  • İdare
    Iğdır Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Iğdır
  • İşin İli
    Iğdır
  • Yayın Tarihi
    03 Eylül 2018
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T. C.

SAĞLIK BAKANLIĞI İĞDIR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sağlık Hizmetleri Başkanlığı İğdır Devlet Hastanesi

Sayı : 87364060-949                                                                                                                          15/08/2018

Konu : Teklife Davet

Sayın :...........................................

Tel : Faks :

Kurumlunuzun ihtiyacı olan (4) kalem I.D.H.4KALEM MALZEME ALİMİ işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç 07.09.2018 tarih ve saat 15:00'a kadar göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim.


 

Metin Kutusu: Satmalına tarih ve saati Teklif Başvuru Yeri Teslimat Yeri Teklif Türü07.09.2018 - 15:00

İĞDİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK HİZMETLERİ BAŞKANLIĞI İĞDIR DEVLET HASTANESİ AMBARI Teklif Birim Fiyat - İşin tamamı

İhtiyaç Listesi

Sıra No

Malın / İşin Adı

Miktar

Birim

Birim Fiyat

Tutar

1

STERİLİZASYON RULOSU (12CM X200MDÜZ)

50

ADET

 

 

2

STERİLİZASYON RULOSU (20CM X200MDÜZ)

50

ADET

 

 

3

STERİLİZASYON RULOSU (25CM X200MDÜZ)

50

ADET

 

 

4

STERİLİZASYON RULOSU (30CM X200MDÜZ)

50

ADET

 

 

EK: Teknik şartname


 

TOPÇULAR MAM.HÜRRİYET CAD.NO:24 İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EK BİNASI İĞDIR İĞDIR Telefon: 04762277589 Faks: DOĞRUDAN TEMİN B. 0476 2260646/ İHALE B. 2260308 e-posta: d. temin birimi:satinalma_76@hotmail.com ihale birimi:satinalma_idh@hotmail.com Elektronik ağ:.

STERİLİZASYON RULOSU TÜM BOYLAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-                             Sterilizasyonda          performansı iyi olmalıdır.

2-           Medikal kâğıt iso en 868-5 standartlarına uygun olmalıdır. Uygunluk akredlte bir kuruluşdan alınmış olan test raporu ile belgelenmelidir.

3-           Filim tabaka iso en 868-5 standartlarına uygun olamlı uygunluk akredite bir kuruluşta alınmış olan test raporu ile belgelendirilmelidir

4-           Sterilizasyon rulonun kağıt kısmı minumum 60gr/m2 ağırlığında medikal Kraft kağıt ile tam dayanma gücü oluşturulmalıdır.

5-           İSO 11607 standartlarına uygun üretilmiş olmalı belgelendirilmelidir.

6-           Sterilizasyon ruloların bulunan indikatörlerin İSO 11140-1 standartlarına uygun olduğu ve ürünün miadı boyunca özelliğini koruduğunu gösterir akredite veya fda onaylı laboratuvardan alınmış belgeler ihale dosyasında sunulmalıdır.

7-           Sterilizasyon ruloları miadı boyunca steril bariyer özelliğini koruduğuna dair yaşlandırma sonrası yapılmış sterilite deney raporları mikrobiyal bariyer test raporları akredite edilmiş bir laboratuvardan belgelendirilmeli ve ihale dosyasında sunulmalıdır.

8-           Teklif edilen ürünlerin medikal standartlara uygunluğunun güvenirliliği açisindan üretici firma SDA ( Steril barrier associntion ) üyesi olmalı ve bu üyeliğini belgelendirmelidir.

9-           Sterilizasyon rulolarının filmi 5 katlı olmalı akredite veya üniversite laborutuvarlarınca yapılmış test raporları belgelendirilmelidir.

10-        Rulonun bir tarafı yüksek ısıdan etkilenmeyen şeffaf film tabakasından oluşmalıdır. Sterilizasyon işlemi sonrası film tabakada kırışma erime yada her hangi bir şekil değişikliğine uğramamalıdır.

11-        Sterilizasyon la ilgili bilgiler gaz buhar ve süreç indikatörleri bariyer kısmında bulunmalı diğer bölgelerde herhangi bir yazı olmamalıdır.

12-        Etilen oksit ve buhar sterilizasyonuna uygun olmalıdır.

13-        Proses indikatörleri su bazlı olup sağlığa zararlı olmamalıdır.

14-        Açılma sırasında kağıttan partikül kopmamalıdır. Film tabakadan artık bırakmadan tek parça halinde ayrılabilmelidir.

15-        Üretim tarihi son kullanma tarihi seri numarası paket ve her bir ürün üzerinde olmalıdır.

16-        Rulolar açma yönü rulo üzerinde belirtilmiş olmalıdır.

17-        Rulonun her iki yanında fabrikasyon olan yapışma şekli mikro organizmaya direnç sağlaması için en az üç sıra ve en az 7 mm kalınlığında olmalıdır.

18-        Sterilizasyon rulolarının kenar kaynak direnci minimum 3 (üç ) Nevvton olmalı ve belgelendirilmelidir.

19-        Sterilizasyon işlemi sırasında hiçbir kenarda açılma görülmemelidir.

20-        Rulonun film kısmı kağıttan ayrılırken kullanıcı tarafından kolay açılabilmelidir. Fakat otoklavda açılma yada patlama olmamalıdır.

21-                     Yapışkanlık        düzeyi yeterli olmalıdır.

22-        Rulolar 200m(+/-lm) olmalıdır.

23-        Rulonun film kısmı reklendirilmiş (içindeki materyal görülebilecek kadar) olmalıdır.

24-        Sterilizasyon rulosu numunelerine uygunluk aşamasında INK test uygulanacaktır, kenar kaynaklarından veya kağıt kısmından dolayı testi geçemeyen numuneler değerlendirme dışı bırakılacaktır.

25-        Raf ömrü teslim tarihinden itibaren en az 3 (üç) yıl olmalıdır.

26-        İhalede numune görülecektir.

STERİLZASYON BİRİMİ NE\ *     T YAŞAR


 

adresinden 25109db5-7df6-4387-8da9-623c61abe552 kodu ile erişebilirsiniz.

Evrakın elektronik imzalı suretine http://e-belge.saglik.gov.tr adresinden 2510W»-/oiihwi Bu belge 5070 sayılı elektronik imza kanuna göre güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim