reT.C.
KIRŞEHİR VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Kırşehir Sağlık Bakanlığı - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
![]() |
|||
|
AYFER ERTAN (26131-18)
TEKLİF MEKTUBUDUR
Ahi Evran Cniversitesi Eğe.ve Araş.Hast. ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı yazılı Mah'.me/Kizmet Doğrudan alım usuiü ile ihale edileceğinden vereceğiniz teklif mektubunuzu satınalma birimine fax ile yada elden ulaştırmana; rica ederim.
Hastanemiz Tel: 0356 213 45 15 Dahili: 1879
Hastanemiz Faksı: 0386 213 32 31
S../44 /2
ı:0: |
V 5 a KOD'J |
MALZEMENİN CİNSİ |
Sut Küdu |
|
/ blKlM / Fİ VAT |
Iüi-laM FİYAT |
|
1 |
|
AP4030 DİZ REVİZYON FEMORAL KOMPONENT REVİZYON AMAÇLI FEMORAL KOMPONENT-ÇİMENTOLU CoCr/TİTANYUM KAPLAMASIZ |
AP4030 |
1 |
ADET |
|
|
2 |
|
AP4220 DİZ REVİZYON TIBIAL KOMPONENT REVİZYON AMAÇLI TİBİAL KOMPONENT ÇİMENTOLU CoCr/TİTANYUM KAPLAMASIZ |
AP4220 |
1 |
ADET |
|
|
3 |
|
AP4170 DİZ REVİZYON TIBIAL İNSERT REVİZYON AMAÇLI TİBİAL İNSERT UHMW POLİETİLEN |
AP4170 |
1 |
ADET |
|
|
4 |
|
AP4190 DİZ REVİZYON TIBIAL İNSERT REVİZYON AMAÇLI TİBİAL İNSERT CONSTRAINED POLİETİLEN |
AP4190 |
1 |
ADET |
|
|
S |
|
AP2420 DİZ PRİMER PATELLAR KOMPONENT TÜM BOYLAR UHMWPEPOLİETİLEN ALL POLLY |
AP2420 |
1 |
ADET |
|
|
6 |
|
AP4140 DİZ REVİZYON FEMORAL BLOK (VİDALARI DAHİL) DİSTAL 1 POSTERIOR - ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM |
AP4140 |
4 |
ADET |
|
|
7 |
|
AP4300 DİZ REVİZYON TIBIAL KAMA/YÜKSELTİCİ (VİDALARI DAHİL) MEDİAL, LATERAL / FULL-ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM |
AP4300 |
2 |
ADET |
|
|
8 |
|
AP4120 DİZ REVİZYON OFFSET ADAPTÖR / FEMUR-TIBIA STEM İÇİN TÜM BOYLAR CoCr/TİTANYUM |
AP4120 |
2 |
ADET |
|
|
9 |
|
AP4110 DİZ REVİZYON FEMORAL VE TİBİAL STEMLER TÜM BOYLAR- ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM KAPLAMASIZ |
AP4110 |
1 |
ADET |
|
|
10 |
|
AP4110 DİZ REVİZYON FEMORAL VE TİBİAL STEMLER TÜM BOYLAR- ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM KAPLAMASIZ |
AP4110 |
1 |
ADET |
|
|
11 |
|
AP3150 KALÇA/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİHAZ SUCTION / IRRIGATION FONKSİYONLU |
AP3150 |
1 |
ADET |
|
|
12 |
|
AP3160 KALÇA/DİZ PRİMER/REVİZYON BASINÇLI YIKAMA UCU-DİZ VAKUM / İRİGASYON FONKSİYONLU |
AP3160 |
1 |
ADET |
|
|
TOPLAM |
|
NOT:Tckiif mektupları en geç |
/ 2018-Saat: |
Kadar Satmalına Birimine Ulnştınlmalııhr. |
«ir.s.lnûlıiH-UrfAİİr |
or niıilıiri ile KüıünlOk J
dikkat foii fcek hususi ar
1- Teklif lUıinı Fiyattan Kl)\ Huri[1] ve Türk tJrasiularak verilecektir.
2- .SifintL ka/ıııl» ve inı/.a kaşe bulunmayan teklifler değerlendirme}c alııunayacaklır.
3- Numune i*tcuth!igi laklSrdenumunecn kısa »ürede satmalına bitimine güııdcrilecrktİr.
4- l-lill lapumımta )er alan ürünlerin lek başına UBB kaydı yeterii olmayıp, teklifi üretld/îlhaljitçı firma dışında vwm firmalar için , üretiri veya illıaLl^ı israfından t'HK de alt bayii olarak lanıııdanniiş »İması gerekmekledir.
5- Bakanlığım»TKIIKnuıı W 01 2017 tarih vr {HHÜ689(M3A »ayılı yazdan gerekince , UIII) kaplamındaki m du-melcr için firmalarm ~ 1IMHİ C'ill \V. S \TIS \ h fi-lstekliler lUtedeki bütün kalendere *eya diledikleri kakmtere teklif verebilirler.
7- .Sfukonu>»u alında ilgili tüm vcrgi-rcsıtu ve harçlar, luıı go Canına ve tüm ulaviın giderleri sigui la gideıkıi ulıtvsinde kalan ki*i.firmaya ailtir.
8- ldaıcmizmal-hbmctl alıp almamakta «vj bir kamını almakta serhcuHr. Firmalar teklif »ermekle bu hükmü kabul etmiş «ayılır.
^Değerlendirmemiz kalem kalcın .yada işin bülüulük arz etmesi bakımından tujJam fiyat e »atına «üre yapdabikcektlr.
10-Mabuntler Depo lolimidir.Depuya lamıma»! ile ilgili lüm tasıma v.b.gklcrier fiımaya aillir.
11 «Teklif veren Ilı ma S.U.T.hükümteri gereğince idare tarufından laleni yapılacağını kabul etmiş say ılır.
12- Alımlar Acil ihtivada rımıza yönelik olduğundan. idaremiz tarafından verilen sipariş sonramı belirtilen gün »çcrKiiMİc teslimatı yapılmadan öı üıık-r ivin id a rcmU siparişi lek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar lekGfv ermekle bu hükmü kabul elmiş .«.»yitir.
1 SLT kodlarının eşleştirilme»! J.ırc tarafından da tedariky*! |
13- Altm uhloinde Ihılan firma alıma ilijkin olarak düzenle* evrğl Ta turada mat/rmeuin lıarkud numarası İle .SÜT KihIuiiu belîrtvv ektir. Tedarlkyi fil ma bunların SIT hükümleri dufirutlımında dr.ğru cşJeşliı ilmiş olmasından sorumlu ile ilıstli olarak Tin kayıtlarını esas almadığından . havtaneıuizidarcsj bu kayıtlan esa* alm.ı.saçak. atıılan kuı umuıı herhangi bir suretle nıat/eıne lıarkud \c SIT kodunun doğru e şlevn ediğin! tcvpit ederek seri odemc yapmam firmaya rücu edilerek . udrme vapıUa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan talisi! edilecektir, Firma teklif »ermekle hu hükmü kabul etmiş «ayılır.
N- Son teklif verme düresi IverİMiıde toliın edOmcycn teküller değe» leiıdirmcyc aluııuayacaklır.Ftrmabr teklif vermekle bu hükmü kabul elmiş sayılır.
l5-n3kaıdığımızT.K.II.KL ilavkaiılığtnın 27.11.2015 tarih ve 000157012 <>9 say ıh yazdan gereğince , fiı malaı m teklif etlisen ürüıdaıin satmalına tarihîmiz itibariyle Saflık Hakanlığı (S.11.) durumunun uygun olması. haftaya kullaı Du nedenle satınalma sürecinde S.U. durumu ftorgulaıııası kuı umumuna yapılarak olup . iirellikle ha »taya yönelik kullanılan mat/nm-teıdc teklif edilen baıkod numaracından faı kil bir lıaı kod numarasına sahip ürünün kullanılması olmadı»* tespit edildiğinde . malzeme bedelleri ilgili firmanın ödemelerinden kesilerek ilgili haMancdüncr sermaye hicaplarına jylir kaydedilecektir. Firmalar kuruntumuza teklif vermekle bu hükmün tamamımı kabul elmiş sayılır.
16.Ameliyat sona enlikten sonra amrliyjlİB kullanılan malzemelere ait fatura ilgili firma tarafından mutlaka ameliyafuı yapıldığı tarih yazılmak sureliyle kesilerek, fatura ün tarafına ha»la adı >madı. kullanılan nıalzemi'lerin adı .S'UT kodu, barkud numarası yazılmalıdır. Fatura arka Uraf ameliyatta kullanılan nulzenıelerc ait baı kodları ek^kviz olarak yapı*tırdmalıdır. Harküd »a>ı%ı fa/Ja <4up fatura arka yüze\ıııe sığmadığı taktirde ise A4 elutında bos kağıda kalan barkodlaryap >fırılarak fatura aslına itiştirilerek h->»ı.ınoc cn gc< 7 «ün Içrı»inde toliııı edilmelidir {Fk>ik baıkotllu fatuı alar teslim altıımay arak. ilgili firmaya romi yazı ile iade edilecektir. ) Fatuıaıun herhangi lılr >el>ejde ha»iarıe\c geç t ol im edilnK.'i mjiiucu hastanın talıureu olmas: duıumuıula . fa tara bedeli N(.r\ ya fatura edilemez ise süz lajm»u fatura bedeli ilgili firmaya âdmmeyrrrk. Iu«ı dûnersermaye hesaplarına gelir olarak kaydedileeeklir. Hrıııa 1} bu aluıı için teklif vermekle bu hükmü kabul etıni>savılır. Alım uhtoiııde kalan firma abına konu olan malzeme >ada matrrmekrri kullandırdıktan sunra kullandırdığı malzemelere uil faluıa»ını kesmez, yada kestiği halde idaren belirlilen süre içerisinde? gün (Yedi Gün) lesliııı etmez, yad a fatura»! kargo , pos.la v.b. da*ı tunda ka.'brdur i^c Ihj dutumla idaremizin herhangi bir niesulİveli olmayacajb pbi. belirlilen/amanda idaı emi/c teslim edikııcjcn fatura l>edelleri ile ilgilide firma idaıcmiıdrn hcriıaımi bir liak yadn alacak talep etmeyecektir. Hu kmıuda herhangi lıir hukuki hak yada alacak talebinde buluıuııayacatınıda iş Ihj alıma i^llrak çimekle k:ıhıı| etmiş saı dır.
1. Hastanın anatomisine en uygun olacak şekilde total revizyon diz protezi offset, farklı boylarda femoral-tibial stem, genişletilmiş femoral boy şeçenekleri, femoral &tibial augment.PS ve constrained insert sunmalıdır
2. Tibia kesi aparatı intramoduler olmalıdır.
3. Tibial agument kullanımı için farklı tibial kesi blokları bulunmalıdır.
4. 2.5, 5.0 ve 7.5 mm offset seçenekleri bulunmalıdır.
5. Extension stemler femoral ve tibial component uyumlu olmalıdır.
6. Kemik defektine göre tibial augment için 5,10 ve 15 mm olarak 3 farklı seçenek bulunmalıdır ve ekstra rotasyonal stabilite sağlamak için küçük- büyük boy olarak cruciate wing augment opsiyonu sunmalıdır
7. Tibial ve femoral agumentler componentlere vidalanarak eklenmelidir.
8. Tibial tray ile birlikte farklı stem opsiyonları ve cruciate wing tibial augment kullanılabilmedir.
9. Tibial tray en az 9 farklı boy seçenek sunmalıdır.
10. Femoral komponent dar medial-lateral profili sayesinde yaş,cinsiyetten bağımsız olarak farklı hastalara uyacak şekilde tasarlanmış olmalıdır.
11. Yüksek fleksiyonda patellanm femurla tam olarak temasta olabilmesi için femoral komponent troklea oluğu uzatılmış tasarıma sahip olmalıdır
12. Femoral komponentin 10 farklı boy seçeneği bulunmalıdır.
13. Extensıon stem en az dört farklı boy , beş farklı çap seçeneği olmalıdır.
14. Femoral component’te Posterior için 5 ve 10 mm ve distal için 5, 10 ve 15 mm augment seçenekleri sunmalıdır
15. Ps ve Semi Constrained olarak iki farklı sabit insert opsiyonu bulunmalıdır
16. İnsertler tibial component e uyumlu olmalıdır.
17. PS insert varus/vaİgus kısıtlaması olmadan +/-15 derece internal/eksternal rotasyona izin vermeli, constrained gerektigi durumlarda Constrained insert (+/-0.5 derece internal/eksternal rotasyon)alternetifi bulunmalıdır.
18. Tibial insert Ultra High Molecular VVeight PolyEthylene (UHMVVPE) olmalı ve aşınma, oksidasyona karşı daha dayanıklı olması için Arcom teknolojisiyle üretilmiş olmalıdır.
19. İnsertler en az 8 farklı kalınlıkta olmalıdır.
20. Femoral componentlerle tibial componentler arasında size bağımlılığı olmamalıdır.
21. Patellar komponent Ultra High Molecular VVeight PolyEthylene (UHMVVPE) olmalı ve aşınma, oksidasyona karşı daha dayanıklı olması için Arcom teknolojisiyle üretilmiş olmalıdır
AP4030 |
FEMORAL KOMPONENT |
1 |
ADET |
AP4220 |
TİBİAL KOMPONENT |
1 |
ADET |
AP4170 |
TİBİAL İNSERT |
1 |
ADET |
AP4190 |
TİBİAL İNSERT CONSTRAİNED |
1 |
ADET |
AP2420 |
PATELLAR KOMPONENT |
1 |
ADET |
AP4140 |
FEMORALAUGMENT |
4 |
ADET |
AP4300 |
TİBİAL AUGMENT |
2 |
ADET |
AP4120 |
OFFSET ADAPTÖR |
2 |
ADET |
AP4110 |
FEMORAL UZATMA STEM |
1 |
ADET |
AP4110 |
TİBİAL UZATMA STEM |
1 |
ADET |
AP3180 |
ANTİBİYOTİKLİ BONE CEMENT |
2 |
ADET |
AP3150 |
BASINÇLI YARA YIKAMA SETİ |
1 |
ADET |
AP3160 |
BASINÇLI YARA YIKAMA UCU |
1 |
ADET |
[1] TEKNİK ŞAIİTNAME TÜ.M MADDELERİNE U1 GUN 0l<0.N TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZİMZ.A VE K\ŞE :
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|