KIRŞEHİR VALİLİĞİ İL SAĞUK MÜDÜRLÜĞÜ
Kırşehir Sağlık Bakanlığı - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
|
||||
|
||||
Hastanemiz Tel: 0386 213 45 15 Dahili: 1879 Hastanemiz Faksı: 0386 213 32 31
NOT:Teklif mektupları en geç /2018-Saat: Kadar Satmalma Birimine Ulaştırılmalıdır.
SIRA NO: |
U.B.S. KODU |
MALZEMENİN CİNSİ |
Sut Kolu |
MİKTARI |
yı^ıM FİYAT |
TOPLAM FİVAT |
|
1 |
|
AP4030 DİZ REVİZYON FEMORAL KOMPONENT REVİZYON AMAÇLI FEMORAL KOMPONENT-ÇİMENTOLU CoCr/TİTANYUM KAPLAMASIZ |
AP4030 |
1 |
ADET |
|
|
2 |
|
AP4220 DİZ REVİZYON TIBIAL KOMPONENT REVİZYON AMAÇLI TİBİAL KOMPONENT ÇİMENTOLU CoCr/TİTANYUM KAPLAMASIZ |
AP4220 |
1 |
ADET |
|
|
3 |
|
AP4170 DİZ REVİZYON TIBIAL İNSERT REVİZYON AMAÇLI TİBİAL İNSERT UHMW POLİETİLEN |
AP4170 |
1 |
ADET |
|
|
4 |
|
AP4190 DİZ REVİZYON TIBIAL İNSERT REVİZYON AMAÇLI TİBİAL İNSERT CONSTRAINED POLİETİLEN |
AP4190 |
1 |
ADET |
|
|
5 |
|
AP2420 DİZ PRİMER PATELLAR KOMPONENT TÜM BOYLAR UHMVVPEPOLİETİLEN ALL POLLY |
AP2420 |
1 |
ADET |
|
|
6 |
|
AP4140 DİZ REVİZYON FEMORAL BLOK (VİDALARI DAHİL) DİSTAL / POSTERIOR - ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM |
AP4140 |
4 |
ADET |
|
|
7 |
|
AP4300 DİZ REVİZYON TIBIAL KAMA/YÜKSELTİCİ (VİDALARI DAHİL) MEDİAL, LATERAL / FULL-ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM |
AP43CI0 |
2 |
ADET |
|
|
8 |
|
AP4120 DİZ REVİZYON OFFSET ADAPTÖR / FEMUR-TIBIA STEM İÇİN TÜM BOYLAR CoCr/TİTANYUM |
AP4120 |
2 |
ADET |
|
|
9 |
|
AP4110 DİZ REVİZYON FEMORAL VE TİBİAL STEMLER TÜM BOYLAR- ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM KAPLAMASIZ |
AP4110 |
2 |
ADET |
|
|
10 |
|
AP3150 KALÇA/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİHAZ SUCTION / IRRIGATION FONKSİYONLU |
AP3I50 |
1 |
ADET |
|
|
11 |
|
AP3160 KALÇA/DİZ PRİMER/REVİZYON BASINÇLI YIKAMA UCU-DİZ VAKUM / İRİGASYON FONKSİYONLU |
AP3160 |
1 |
ADET |
|
|
TOPLAM |
|
NOT; Ameliyattı yukarıdaki mıl/eme k-rin kuPanulması düşünülmektedir.
Ancak amellvat esnan rvd» vakanın durumun» çörc kullınılacak mıbeme vida savıbrmda dcfctşiklik olabilir. Msıl/eı
a farla kullanılan maheme adet çarpımın» fatura cdecekTır. Malzemeler Birihri tir Bütünlük An Etti^nden -Set Halinde Abnmalıdır
1-Teklif Birim Kıyadan KDV Ilariç ve Türk Lirası obrak verilecektir.
2- .Silinti kazıntı ve imza kaşe bulunmadan teklifler değerlendirme} e alınmamacakhr.
Numune İstenildiği taktirde numune en kısa sûrede sannalma birimine gönderilecektir.
4- UBB kapsamnda yer alan Qrflnlerin tek başına UBB kaydı yeterii olmayıp, tekfifi üretid"ithalatçı firma dışında veren firmalar İçin, üretid veya ithalatçı tarafından UBB de alt bayi olarak tanımlanmış olman gerekmektedir.
5- Bakanlığımız TKHK nun 09.01.2017 tarih ve 00GJ689O436 sayılı yazıbn gereğince , UBB kapsamındaki mal/ımcler İçin firmaların “ TIBBİ CİH\7. S.ATTS VERİ VETFRl-İI.tK BELGELERİNİ de teklifleri ile birlikte sunmaları gerekmektedir.
6- tstcki3er listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.
7- Stiıkunusu alımla ilgili tüm verp-resim ve harçlar, kargo tabıma ve tüm ulaşım pderleri sigorta giderleri uhtesinde kalan kişi/firmaya aittir.
8- idaremiz maUıi/meti alıp almamakla veya bir krauıu abnakta serbest tir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
9- Değerlendirmemiz kalem kalem, yada için bütünlük arz etmesi bakanından toplam fiyat c sanına g&re yapılabilecektir.
10- Mahemclcr Depo te?Hmidir.Dcpoya taşınması De ilgili tüm tabıma v.b.gklerler firma}-! aittir.
11- Teklif veren firma S.l'.T.hflkümleri gerekince idare tarafından işlem yapıbca*jnı kabul etmiş saydır.
12* Altınlar Adi ihtiyaçlarımıza yönelik olduğundan , idaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirtilen gün içeririnde teslimatı yapılma}an ürünler için İdaremiz siparişi tek taraflı iptal etme hakluna sahiptir. Firmalar tekfif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
13- AJım uhtesinde kalan firma abma ilişkin olarak düzenle}ece# faturada malzemenin barkod numarası Ue SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda do£ru cjlc^firilmtj olmalından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod ve SUT kndlarmm eşleştirilmesi ile ilgili olarak TtTUBB kayıdarını esas abnadığından , h ananemiz idaresi bu kayıtları esas almayacak . anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve SIT kodunun doğru eşleşin ediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oludan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rÜcu edilerek, Cdrsne yapılsa bBe tespit edilen zarar m tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
14-Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye al m m ayacak tır. Firmalar tekSf vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
15- BakanlıgumzT.K-H-fC Başkanb&nın 27.11.2015 tarih ve 00015701269 sayılı yazılan gereğince , firmaların teklif edilen ürünlarin satmalma tarihimiz ltihari}le Sağlık Bakanlığı (S.B.) durumunun U}gun olması. hasta}* kullanıldığı tarihte ise MEDULA sistemine kayıtlı olması gerekmektedir. Bu nedenle satmalma sürecinde S.B. durumu sorgulaması kurumumuzca yapılacak olup , özellikle hastayı ySnellk kullanılan mabrmcicnle teklif edilen barkod numarasından farklı bir barkod numarasına sahip ürünün kullanılması sonucu fanı ra edilen malzemelerin M EDI- LA sistemine kayıtlı olmadığı tespit edildiğinde , malzeme bedelleri ilgili firmanm ödemelerinden kesilerek Ugili hastane döner sermaye hesaplarına gelir kaydedilecektir. Firmalar kuru m um uza teklif vermekle bu hükmün tamamımı kabul etmiş saydır.
16- Ameliyat sona erdikten sonra ameliyatta kullanılan malzemelere ait fatura ilgili firma tarafından mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih yazılmak suretiyle kesilerek. fatura ön tarafına hasta adı soyadı. kullanılan malzemelerin adı .SUT kodu, barkod numarası satılmalıdır. Fatura arka tarafina ise ameliyatta kullanılan malzemelere ait barkodları eksiksiz olarak yapışbnlmıhdır. Barkod sanısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde be A4 eba tında boş kağıda kabn barkodlar yapıştırılarak fatura aslına iliştirilerek haıtanc}c en geç 7 gün içersinde tes&m edilmelidir. (Eksik barkodlu faturalar teslim almmayarak, ilgili Armaya resmi yazı ile iade edilecektir. ) Faturanın herhangi bir sebeple hastane}e geç teslim edilmesi sonucu hastanın taburcu olması durumunda . fatura bedeli SGKyı fatura edilemez ese söz konusu fatura bedeli ilgili firma}a ödenmeyerek, hastane döner sermaye hesaplama geür olarak kaydedilecektir. Firma iş bu alım için teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır. Alım uhtesinde kabn firma abma konu olan malzeme yada mabemvleri kullandırdıktan sonra kulbndırdıgı mabrmelere alt faturasra kesmez, yada kestiği halde idaremize belirtilen süre içerisinde 7 gün (Yedi Gün) teslim etmez .yada faturası kargo , posta v.b. dağıtımda kaybolur ise bu durumb idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gihl, belirtilen zamandı idaremize teslim edilmeyen fatura bedelleri ile ilgilide firma idaremizden herhangi bir hak yada alacak talep etmc}ecektir. Bu konuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda iş bu abma iştirak etmekle kabul etmiş saydır.
•TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ. İMZA VE KAŞE :
SEMİ CONSTRAINED REVİZYON TOTAL DÎZ PROTEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ
1. Hastanın anatomisine en uygun olacak şekilde total revizyon diz protezi offset, farklı boylarda femoral-tibial stem, genişletilmiş femoral boy şeçenekleri, femoral &tibial augment.PS ve constrained insert sunmalıdır
2. Tibia kesi aparatı intramoduler olmalıdır.
3. Tibial agument kullanımı için farklı tibial kesi blokları bulunmalıdır.
4. 2.5, 5.0 ve 7.5 mm offset seçenekleri bulunmalıdır.
5. Extension stemler femoral ve tibial component uyumlu olmalıdır.
6. Kemik defektine göre tibial augment için 5, 10 ve 15 mm olarak 3 farklı seçenek bulunmalıdır ve ekstra rotasyonal stabilite sağlamak için küçük- büyük boy olarak cruciate wing augment opsiyonu sunmalıdır
7. Tibial ve femoral agumentler componentlere vidalanarak eklenmelidir.
8. Tibial tray ile birlikte farklı stem opsiyonları ve cruciate wing tibial augment kullanılabilmedir.
9. Tibial tray en az 9 farklı boy seçenek sunmalıdır.
10. Femoral komponent dar medial-lateral profili sayesinde yaş,cinsiyetten bağımsız olarak farklı hastalara uyacak şekilde tasarlanmış olmalıdır.
11. Yüksek fleksiyonda patellanın femurla tam olarak temasta olabilmesi için femoral komponent troklea oluğu uzatılmış tasarıma sahip olmalıdır
12. Femoral komponentin 10 farklı boy seçeneği bulunmalıdır.
13. Extensıon stem en az dört farklı boy , beş farklı çap seçeneği olmalıdır.
14. Femoral component’te Posterior için 5 ve 10 mm ve distal için 5, 10 ve 15 mm augment seçenekleri sunmalıdır
15. Ps ve Semi Constrained olarak iki farklı sabit insert opsiyonu bulunmalıdır
16. İnsertler tibial component e uyumlu olmalıdır.
17. PS insert varus/valgus kısıtlaması olmadan +/-15 derece internal/eksternal rotasyona izin vermeli, constrained gerektigi durumlarda Constrained insert (+/- 0.5 derece internal/eksternal rotasyon)alternetifi bulunmalıdır.
18. Tibial insert Ultra High Molecular VVeight PolyEthylene (UHMVVPE) olmalı ve aşınma, oksidasyona karşı daha dayanıklı olması için Arcom teknolojisiyle üretilmiş olmalıdır.
19. İnsertler en az 8 farklı kalınlıkta olmalıdır.
20. Femoral componentlerle tibial componentler arasında size bağımlılığı olmamalıdır.
21. Patellar komponent Ultra High Molecular VVeight PolyEthylene (UHMVVPE) olmalı ve aşınma, oksidasyona karşı daha dayanıklı olması için Arcom teknolojisiyle üretilmiş olmalıdır
AP4030 FEMORAL KOMPONENT
AP4220 TİBİAL KOMPONENT
AP4170 TİBİAL İNSERT
AP4190 TİBİAL İNSERT CONSTRAİNED
AP2420 PATELLAR KOMPONENT
AP4140 FEMORAL AUGMENT
AP4300 TİBİAL AUGMENT
AP4120 OFFSET ADAPTÖR
AP4110 FEMORAL UZATMA STEM
AP4110 TİBİAL UZATMA STEM
AP3180 ANTİBİYOTİKLİ BONE CEMENT
AP3150 BASINÇLI YARA YIKAMA SETİ
AP3160 BASINÇLI YARA YIKAMA UCU
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|