KIRŞEHİR VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Kırşfhir Sağlık Bakanlığı - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim vc Araştırma Hastanesi
İdari ve/M |
Kadar Satınalma Birimine Ulaştırılmalıdır.
SIRA NO: |
U.B.3. KOOU |
MALZEMENİN CİNSİ |
Sut Kodu |
MİKTARI |
dİ-■■.[.< HYAT |
toplam FİYAT |
|
1 |
|
AP2230 DİZ PRİMER FEMORAL KOMPONENT BAĞ KESEN ÇİMENTOLU COC R/TITANYUM KAPLAMASIZ |
AP2230 |
1 |
ADET |
|
|
2 |
|
AP2800 DİZ PRİMER TIBIAL KOMPONENT (ANATOMİK VEYA DEĞİL) KENDİNDEN STEMLİ/KANATLI/VİDALI/PEGLİ/VS. FİX / SABİT ÇİMENTOLU COCR/TITANYUM KAPLAMASIZ |
AP2800 |
1 |
ADET |
|
|
3 |
|
AP2580 PRİMER TIBIAL INSERT SABİT BAĞ KESEN HYPERFLEX POLİETİLEN |
AP2580 |
1 |
ADET |
|
|
4 |
|
AP2420 DİZ PRİMER PATELLAR KOMPONENT TÜM BOYLAR UHMVVPEPOLİETİLEN ALL POLLY |
AP2420 |
1 |
ADET |
|
|
5 |
|
AP3220 KALÇA/DİZ PRİMER/REVİZYON KEMİK ÇİMENTOSU-NORMAL STANDART-40 GR PMMA |
AP3220 |
1 |
ADET |
|
|
6 |
|
AP3150 KALÇA/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİHAZ SUCTION / IRRIGATION FONKSİYONLU |
AP3150 |
1 |
ADET |
|
|
7 |
|
AP3160 KALÇA/DİZ PRİMER/REVİZYON BASINÇLI YIKAMA UCU-DİZ VAKUM / İRİGASYON FONKSİYONLU |
AP3160 |
1 |
ADET |
|
|
TOPLAM |
|
>(->!'• Amrli»ıtt« yukarıdaki malzemelerin kullanılması düşünülmektedir.
Ancak »mclivıK-ınmmlı »ıkının dununum görr kuUııııİKik m.bcroc vıdı «ıvılıruıj» dcibiklik »ilHiir. M«l«mr MMİıruun ırlmiM durunu, li'ımıı r»flı kullınılın m»l/cmc ıdct cirmimin fılıın tjfvckıir. Mıbcmrkr BİHbiri 1lı- Bû'iuıiak \|7 E»ıaınlfll Hllimlc AlmnU-Mır,
1- Teklif Birim Faallin KDV Hariç ve Türk Liran olarak verilecektir.
2- Siiinri. kanım ve imza kaşe bulunmayan teklifler değerlendirmeye aluımayacaktır.
3- Numune istenildiği taktirde numune en kısa sûrede saiııı alma birimine gönderilecektir.
4- UBB kapsamında yer alan ürünlerin tek başına UBB kaydı yeterli olmayıp, teklifi üretici İthalatçı firma dıutıda seren firmalar için , üretici veya ithalattı tarafından UBB de alt bayii olarak tanımlanmış olması gerekmektedir.
5- Bakanlığıma TKIIK nun 09.01.2017 tarih vc 00036H90436 saydı yaralan gereüncc. UBB kaplamındaki mabemelcr İçin firmaların “ 1IBHİ CİHAZ \TIS VFRİ VFTTF.KI İl.İK* BFI.GFI.ERİNİ de teklifleri Ue birlikte sunmaları gerekmektedir.
6- UtcKlDer listedeki bürün kalemlere veya diledikleri kalrmlerc teklif verebilirler.
7- Sö/kmıu.ıu alımla flfiili tüm vergi-reabn vc harçlar, karga tasıma vc tüm ula>ırr. giderleri sigorta gide ileri uhtesinde kalan ki^lTırmaya aittir.
8- ldaremiz mal/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta scrbesttir.Fırmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
9- Değerlendirmemiz kalem kalem . yada işin bütünlük arr. etmesi bakımından toplam fiyat esasına göre yapılabilecektir.
10- Mabrmcler Depo teslimidir. Depoya taşınması Ue Ugfli tüm taşıma v.b.gjdcrlcr fırııuya aittir.
11 -Teklif >cren firma S.l'.T.hükümlcri gereğince idare tarafından işlem yapdacağuu kabul etmiş sayılır.
12- Alımlar Acil ihtiyaçlarımıza yönelik olduğundan . idaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirtilen gün İçerisinde teslimatı yapılmadan ürünler için idaremiz siparişi tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş şaşılır.
13- Alını uhtesinde kalan flrma ılıma iiiykin olarak düzenleyeceği faturada malı emenin barkud numarası üe SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SIT hükümleri doğrultusunda doğru cşlotirilzniş olmalından sorumludur. Geri âdeme kuruıuu barkod ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarakTİTUBB kayıtlarını esas almadığından . hastanemiz idaresi bu kayıtları esas almayacak. anılan kurumun herhangi bir surette mabeme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan ra rar nedeniyle idare tarafuıdan da tedarikçi (irnıi)a rücu edilerek. ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapdan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş saytlır.
14- Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmece alınmayacaktır. Firmalar teklif t ermekle bu hükmü kabul etmlj saçılır.
15- BakaıılığımaT.K.II.K. Başkanlığının 27.11.20 İS tarih ve 0001 <701269 s ayık yazılan gereğince , firmaların teklif edilen ürünlarin satınalma tarihimiz itibariyle Sağlık Bakanlığı (S.B.) durumunun uygun olması. hastaya kullanıldığı tarihte »e MEDULA afet emine kayıtlı olman gerekmektedir. Bu nedenle satmatma sürecinde S.B. durumu sorgulaması kurumumuzca yapılacak olup , özellikle hastaya yönelik kullanılan mabemelerde teklif edilen barkod numaracından farklı bir barkud numarasına sahip ürünün kullanılması sonucu fatura edilen mabemelcrin M F 1)1 'l.\ sistemine kayıtlı olmadığı tespit edildiğinde, malzeme bedelleri ilgili firmanın ödemelerinden kesilerek ilgili hastane döner sermaye hesaplarına gelir kaydtdilecektir. Fit malar kurumuıııuza teklif vermekle bu hüknün tamamımı kabul etmiş savılır.
16- Ameliyai sona erdikten sunra ameliy atta kullanılan mabemclerc ail fatura ilgili firma larafmdan mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih yazılmak suretiyle kesilerek, fatura ön larafuıa ha »t a adı soyadı, kullanılan mabemelcrin adı .SIT kodu, barkod numarası yazılmalıdır. Fatura arka tarafına ise ameliyatta kullandanmalzemelere alt barkodlan eksiksiz olarak yaptştırılmalıdır. Barkod sayısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde ise A4 ebatında boş kağıda kalan barkodlar yapıştırılarak fatura aslına iliştirilerek hastaneye en geç 7 gün içcndıule teslim edilmelidir. (Eksik barkodlu faturalar teslim alınmayarak, ilgili firmaya resmi yan ile iade edilecektir. ) Faturanın herhangi bir sebeple hatlancyc geç teslim edilmesi sonucu hattattın taburcu olması durumunda , fatura bedeli N<»K ya fatura edilemez be söz konusu fatura bedeli ilgili firmaya ödenmeyerek, hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma iş bu alım İçin teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır. Alım uhtesinde kalan firma alıma konu olan mabeme yada malzemeleri kullandırdıktan sonra kullandırdığı mabemclerc ait faturasuu kesmez. yada kestiği halde idaremize belirtilen süre içerisinde 7 gün (Yedi Gün) teslim etmez, yada faturası kargo , posta v.b. dağıtımda kaybolur ise bu durunda idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi, belirtilen zamandı idaremize teslim edilmeyen fatura bedelleri ile ilgilide firma idaremizden herhangi bir hak yada alacak talep etmeyecektir. Bu konuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda iş bu alıma iştirak etmekle kabul etmiş savdır.
* TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.İMZA VE KAŞE :
POSTERİOR UYUMLU MİS’E İZİN VEREN SABİT HYPERFLEX İNSERTLİ BAĞ KESEN TOTAL DİZ PROTEZİ
1. Femoral Komponeht Cobalt Crom ve Titanium ( Co-Cr- MO / Ti Al 4V Alloy) maddelerinden üretilmiş olmalıdır.
2. Femoral Komponent anatomik yapıya sahip olmalıdır.sağ sol olarak ayrılmalıdır.
3. Femoral komponentin insert üzerindeki rotasyonunu önlemek için iki kondil arası barla kapalı olup “Bağ kesen” uygulamada kullanılmak üzere kullanılacak olan Polyethylen çıkıntısı için yuvası olmalıdır.
4. Femoral komponet 55mm den 75mm ye kadar 9 (DOKUZ) boy olmalıdır.
5. Femoral komponent keşişinde .sistem 3,5,7,9 derece valgus açısından herhangi birini seçebilmelidir.
6. Ürün tamamen anatomik yapıya uyumlu olması için Femoral Condilleri dıştan içe doğru 8 derecelik bir açıya sahip olmalıdır.
7. Set minimal insizyona izin vermelidir ve aynı setle ps ve cr set kullanılabilmelidir.
8. Tibial komponent üniversal olmalıdır.
9. Tibial Komponent Titanium ( Ti 6 Al 4V Alloy) malzemelerinden üretilmiş olmalıdır.
10. Tibial insert kalınlığı ikişer mm artacak şekilde en az 5 (beş) boy ve 5 (beş) genişlikte toplam 25 (yirmibeş) ayrı ölçüde kullanım imkanı sağlayacak şekilde olmalıdır.
11. Tibial komponent uygulama ve endikasyonların değişikliği açısından 4 (dört) ayrı dizaynda üretilmiş (keel, I- beam, Flutted, Cruciate) tibial stem takılabilmelidir.
12. Tibial stem uygulama ve endikasyonların değişikliği açısından, 2 (iki) ayrı boyda (40mm ve 80mm) olarak üretilmiş olmalı ve bağlantı vidası ile birlikte paketlenmiş olmalıdır.
13. Femoral komponentin insert üzerindeki aşındırma etkisini minumuma indirmek için.Tibial insert Arcom Processed Polyethylene (UHMVVPE) ( Argon Packed Compressien Moulded Polyethylene) tekniği kullanılarak üretilmiş olmalıdır.
14. Femoral Komponent ve tibial insert arasında size bağımlılığı olmadan (interchangable) kullanılabilmelidir.(En küçük size femoral kompenet ile en büyük boy tibial tray.aynı anda kullanılabilmelidir.)
15. Patella üç pegli olmalı ve protezin kullanım ömrünü ve konforunu arttıran Arcom Polyethylene malzemesinden üretilmiş olmalıdır.Ayrıca tek peg seçeneğide bulunmalıdır.
• AP2230 BAĞ KESEN FEMORAL COMPONENT 1 ADET
• AP2800 TİBİAL COMPONENT 1 ADET
• AP2580 BAĞ KESEN TİBİAL İNSERT 1 ADET
• AP2420 PATELLAR COMPONENT 1 ADET
• AP3220 BONE CEMENT 1 ADET
• AP3180 ANTİBİYOTİKLİ ÇİMENTO 1 ADET
• AP3150 BASINÇLI YARA YIKAMA SETİ 1 ADET
• AP3160 BASINÇLI YARA YIKAMA UCU 1 ADET
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|