T.C.
KIRŞEHİR VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Kırşehir Sağlık Bakanlığı - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
|
|||
|
|||
LEYLA İNCİ (30211-18)
TEKLİF MEKTUBUDUR
![]() |
Hastanemiz Tel: 0386 213 45 15 Dahili: 1879 Hastanemiz Faksı: 0386 213 32 31
NOTıTeklif mektupları en geç !i. ît-/2018-S a at: 'j Kadar Satınalma Birimine Ulaştırılmalıdır.
SIRA NO: |
U.S.S. KODU |
MALZEMENİN CİNSİ |
Sut Kodu |
MİKTARI |
biriM FİYAT |
IOKAM FİYAT |
|
1 |
|
AP1490 KALÇ.A PRİMER ASETABULAR CUP (VİDA TIKACI DAHİL) DELİKLİ / DELİKSİZ-ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM ÇİFT KAPLAMA |
AP1490 |
1 |
ADET |
|
|
2 |
|
AP1610 PLAKLAR VE VİDALAR İNTERNAL FİKSASYON KİLİTLİ PLAK SİSTEMLERİ KİLİTLİ KOMBİNE/KOMPRESYON DELİK, SABİT/DEĞİŞKEN AÇILI 3.1 - 3.9mm VİDALAR İÇİN 1/3 TÜBÜLE R/CLOVERLEAF PLAK/T-PLAK Tİ T AN Yll M/CoCr/KA RB ON TÜM BOYLAR |
AP1610 |
1 |
ADET |
|
|
3 |
|
AP2050 KALÇA PRİMER FEMORAL STEM ÇİMENTOSUZ CoCr/TİTANYUM ÇİFT KAPLAMA |
AP2050 |
3 |
ADET |
|
|
4 |
|
AP1700 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 22MM CoCrTİTANYlIM |
AP1700 |
1 |
ADET |
|
|
S |
|
API750 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ COCR 28MM/TİTANYlfM |
AP1750 |
1 |
ADET |
|
|
6 |
|
AP1800 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 32MM CoCr/TİTANYUM |
AP1800 |
1 |
ADET |
|
|
7 |
|
API860 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 36 VE ÜZERİ CoCr/TİTANYUM |
AP1860 |
1 |
ADET |
|
|
8 |
|
AP1660 KALÇA PRİMER ASETABULAR LİNER SERAMİK-SERAMİK ALUMINA/ZIRCONIA/OXlNIUM FORTE SERAMİK |
AP1660 |
1 |
ADET |
|
|
9 |
|
AP35-I0 CONSTRAİNED İNSERT |
AP3540 |
1 |
ADET |
|
|
10 |
|
AP1730 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 28MM ALUMINA/ZIRCONIA/OXINlUM DELTA SERAMİK |
AP1730 |
1 |
ADET |
|
|
11 |
|
AP1780 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 32MM ALUMINA/ZIRCONIA/OXlNlUM DELTA SERAMİK |
AP1780 |
1 |
ADET |
|
|
12 |
|
AP1840 KALÇA PRİMER FEMORAL BAŞ 36 VE ÜZERİ ALUMINA/ZIRCONLA/OXINH.rM DELTA SERAMİK |
AP1840 |
1 |
ADET |
|
|
13 |
|
AP1670 KALÇA PRİMER ASETABULAR VİDA TÜM BOYLAR CoCr/TİTANYUM |
AP1670 |
3 |
ADET |
|
|
14 |
|
AP1960 ADEPTÖR SLEVYE |
AP1960 |
1 |
ADET |
|
|
15 |
|
AP3930 KALÇA REVİZYON YARDIMCI ÜRÜNLER KABLO KİLİTLEME BLOĞU DAHİL ÇELİK |
AP3930 |
3 |
ADET |
|
|
16 |
|
AP3I50 KALÇ.A/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİHAZ SUCTION / 1RRIGATION FONKSİYONLU |
AP3150 |
1 |
ADET |
|
|
TOPLAM |
|
NOT: AmcBvatta vukarıdaki reabemelerin kullanılması düşünülme kirdir.
Ancak amclivat esnasında vakanın durumuna göre kullanılacak mabrme vada savtlargıda df&Viklik olabilir. Mabeme »ayılarının artması durumunda en avantajlı fivatı veren firmanın . farla kuPandan kalem İrin hadangıçta teklifetti£) fiyattan farla kullanılan maberae adet carnımını fatura edecektir. Mabemeler Birihtri İle Bütünlük Arz Filiğinden Set Hafinde Alınmalıdır.
DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
1- Teklif Birim Fivatlan KDV Hariç ve Tflrk Lirası olarak verilecektir.
2- Siliııti. karıntı ve imza kaşe bulunma un teklifler değerlendirmeye alınmavacakfır.
3- Numune İstenildiği taktirde numune en kısa sûrede satınalma birimine gündcrilecekıir.
4- UBB luıpsımmda yer alan ürünlerin tek başına UBB kaydı yeterli olmayıp, teklifi ürcticl-lthalatçı firma diamda veren firmalar için, üretki veya ithalatçı tarafından L'BB de alt bayü olarak tanımlanmış olmaıı gerekliktedir.
5- Bakanlığı mu TKHK nun 00 01.2017 tarih vc 00036S90436 sayılı yanları gerekince , L'BB kapsamındaki malzemeler için Armaların “ TIBBİ CİHAZ SATIS \ ERİ VFTERl İl İK BFl.GFLFRİNİ de teklifleri ile birlikte aunmalan gerekmektedir.
6- istekliler lUtedclu bGrOn kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.
7>Sütkonusu alımla ilgili tüm vcrg-rc[1]im ve harçlar, kargo taşıma ve tüm ulaşım p derleri sigorta giderleri uhtesinde kalan kişLTırmaya aittir.
8- ldaremiz malhcrractl alıp almamakla veya bir ktsmını almaktı scrbeMtir.Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş »ayılır.
9- Değerlendirrocmiz kalem kalem .yada işin bütünlük arz etmesi bakımından tuplam fiyat esasına göreyapdabikeektir.
10- MakcmeIer Depo tc&Emidir.Drpaya taşınman De İlgili tüm taşıma v.b.gidcrler firmaya aittir.
II«Teklif veren flrnu S. U.T. bükümleri gerekince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş sayılır.
12- Alımlar Adi îlıtiyaçlanımza vönefik olduğundan. idaremiz tarafından verflen sipariş sonrası belirtilen gün içeririnde teslimatı yapılmayan ürünler için id a remiz siparişi tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
13- Alim uhtesinde kalan firma abma ilişkin olarak düzenle; eceği faturada mabemenin barkod numarası fle SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunlarm SUT hükümleri doğrulhaunda doğru eşleştirilmiş olmavmdan sorumludur. Geri ödeme kurumu barkud ve SUT kodlarının eşleştirilmesi Be ilgili olarak TİTUBB kayj darını esas almadığından . hasta nemiz idaresi bu kayıtlan esas almayaoık. anılan kurumun herhangi bir surette mabeme barkod ve SLT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmamalı halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rflcu edilerek. Ödeme yapılsa bOe tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
14-Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen tekfifler değerlendirmeye ahnmavacaktır. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş savılır.
15- BakanlığımnT.K.H.K. Başkanlığının 27.11.2015 tarih ve 00015701269 »ayılı yardan gereğince , firmaların teklif edilen ürür. Lirin sattnalma tarihimiz itibariyle Sağlık Bakanlığı (S.B.) durumunun uvgun olması, ha* t a ya kullanıldığı tarihte ise M EDULA sistemine kayıtlı olma»! gerekmektedir. Bu nedenle sattnalma sürecimle S.B. duıumu sorgulaması kurumumuzca yapdacak olup. Cicilikle haıtaya yönelik kullanılan mabrmelerde teklif edilen barkod numarasından farklı bir barkud numarasına sahip ürünün kullanılması sunucu fatura edilen malzemelerin MEDUIA sistemine kayıtlı olmadığı tespit edildiğinde , mabeme bedelleri ilgili firmanın ödemelerinden kesilerek llpli hattanc döner sermaye hesaplarına gelir kaydedilecektir. Firmalar kuru mum uza teklif vermekle bu hükmün tamamımı kabul etmiş savılır.
16- Ameliyat sona erdikten sonra ameliyatta kullanılan malzemelere ait fatura ilgili firma tarafından mutlaka ameliyatın yapıldığı tarih yazılmak sureliyle kesilerek, fatura ön tarafına hasta adı soyadı, kullanılan mabcmelcrin adı .SUT kodu, barkod numarası yazılmalıdır. Fatura arka tarafına ise ameliyatla kullanılan ma kemelere ait barkodlan eksiksiz olarak yapıştırdırulıdır. Barkod sayısı fazla olup fatura arka yüzeyine sığmadığı taktirde ise A4 eba tında boş kağıda kalan barkodlar yaptırılarak fatura adına iliştirilerek hastaneye en geç 7 gün içersinde testim edilmelidir. (Eksik barkodlu faturalar teslim alınmayarak. ilgili firmaya resmi yazı ile iade edilecektir. ) Faturanın herhangi bir sebeple hasta neve geç teslim edilme» sonucu hastanın taburcu olması durumumla , fatura bedeli SGK ya fatura edikmez be süz konusu fatura bedeli ilgili firmaya ödenmeyerek . hastane döner sermaye hesaplarına gelir olarak kaydedilecektir. Firma iş bu alım için teklif vcnr<ekle bu hükmü kabul etmiş sayılır. Alım uhtesinde kalan firma alıma konu olan mabeme vada mabrmeleri kullandırdıktan sonra kullandırdığı mabemelerc ait faturasını kesmez, vada kestiği halde idaremize beliz tüen süre içerisinde 7 gün (Yedi Gün) teslim etmez,yada faturası kargo , pusta v.b. dağıtımda kavhulur ise bu durumla idaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gjbi, belirtilen zamanda idaremize teslim edilmeyen fatura bedelleri ile DgiEdc firma idaremizden herhangi bir hak vada alacak talep etmeyecektir. Bu kunuda herhangi bir hukuki hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda iş bu alıma iştirak etmekle kabul etmiş sayılır.
ÇİMENTOSUZ STRAIGHT - STRAIGHT DİSTAL YARIKLI - ÇİMENTOSUZ LATERALOFFSET SEÇENEKLİ TAPERAD STEMLİ YAKALIKSIZ STEMLİ HIGHLY CROSSLINKED POLİTİLEN - SERAMİK İNSERT / METAL - SERAMİK BAŞ
SEÇENEKLİ TOTAL KALÇA PROTEZİ
Sıra No |
Sut Kodu |
Set Adı |
ADET |
1 |
AP1490 |
ASETABULAR KAP |
1 |
2 |
AP1610 |
İNSERT (HİGHLY CROSSLİNKED) |
1 |
3 |
AP2050 |
FEMORAL STEM STRAIGHT- DİSTAL YARIKLI |
1 |
4 |
AP1700 |
FEMORAL BAŞ 22 MM |
1 |
5 |
AP1750 |
FEMORAL BAŞ 28 MM |
1 |
6 |
AP1800 |
FEMORAL BAŞ 32 MM |
1 |
7 |
AP1860 |
FEMORAL BAŞ 36 MM |
1 |
8 |
AP1660 |
SERAMİK İNSERT |
1 |
9 |
AP3540 |
CONSTRAfNED İNSERT |
1 |
10 |
AP1730 |
FEMORAL BAŞ 28 MM |
1 |
11 |
AP1780 |
FEMORAL BAŞ 32 MM |
1 |
12 |
AP1840 |
FEMORAL BAŞ 36/40/44 MM |
1 |
13 |
AP1670 |
ASETABULAR VİDA |
|
14 |
AP1960 |
ADAPTÖR SLEWE |
1 |
16 |
AP3930 |
KABLO |
|
17 |
AP3150 |
YARA YIKAMA |
1 |
ÇİMENTOSUZ STRAIGHT - STRAIGHT DİSTAL YARIKLI - ÇİMENTOSUZ LATERALOFFSET SEÇENEKLİ TAPERAD STEMLİ YAKALIKSIZ STEMLİ HIGHLY CROSSLINKED POLİTİLEN - SERAMİK İNSERT / METAL - SERAMİK BAŞ
SEÇENEKLİ TOTAL KALÇA PROTEZİ
1. Femoral stem düz, yakalıksız, mat, dövülmüş titanyum ve çimentosuz olmalıdır.
2. Sistem C-Taper baş (12/14) sistemine uygun olmalıdır.
3. Femoral stemin proksimali Poroz+HA yüzey kaplı olmalıdır
4. Sistemde CDH vakaları için dizayn edilmiş özel CDH femoral stem olmalıdır.
5. Femoral Stemin proksimali çepeçevre poroz üzeri hidroksiapatit kaplama olmalıdır.
6. Stem boyu en az 130 mm ve en fazla 170 mm arası değişik boylarda olmalıdır.
7. Stem Distali Tri- Slot dizayn özelliği ile birlikte , distal kalınlıkları en aq9 mm ve en fazla 20 mm arası^&'ğfşik kalınlıklarda olmalıdır.
*• »°^s> o»;
8. Stem boyun bölgesi sürtünmeden dolayı oluşabilecek polietilen insert aşınmasını önlemek için parlatılmış olmalıdır.
9. Femoral stem metafizinde, makro - iç kilitlenmeyi sağlayan, yük ve stress transferine olanak sağlayan normalizasyon basamaklı yapılar olmalıdır.
10. Stem tüm kanalı dolduracak şekilde straight stem geometrisine sahip olmalıdır.
11. Femoral stem distal stabiliteyi sağlayan ve femoral kanalı dolduracak silindirik distal stem geometrisine sahip olmalıdır.
12. Stem distalinde rotasyonu engelleyen çıkıntılar bulunmalıdır.
13. Femoral stemin dört kenardan fazla kenarı bulunmalıdır.
14. Femoral stem, 16 adet farklı boy ve offset seçeneğine sahip olmalıdır.
15. Uyluk önü ağrısını azaltmak ve distal esnekliği artı mı ak amacıyla stem distali mat olmalıdır.
16. Stem boyun açısı 127 ve 135 derece olmalıdır.
17. Femoral metal baş çapları; 22, 28, 32, 36 mm olmalı ve en az üç çeşit baş boy uzunluk seçenekleri bulunmalıdır.
18. Femoral stem proksimalinde, makro iç kilitlenmeyi sağlayan, yük stresini homojen dağıtan basamaklar, distalinde ise uzunlamasına ek tutunum sağlayan boşlukları bulunmalıdır.
19. Sistemin revizyon alternatifi bulunmalıdır.
20. Femoral stem lateral ofset seçenekli mat, dövülmüş titanyum ve çimentosuz olmalıdır.
21. Sistem V40 koııe sistemine uygun olmalıdır.
22. Femoral stemin proksimali ticari saf titanyum plazma sprey substrat üzeri purefix HA kaplı olmalıdır.
23. Sistemde CDH vakaları için dizayn edilmiş özel CDH femoral stem olmalıdır.
24. Femoral stemin 0 ila 11 arası değişen 12 farklı boy seçeneği olmalı
25. Stem her boy seçeneği için en az iki farklı ofset seçeneği ve denemeleri bulunmalı.
26. Stem gövde uzunlukları en az 93 mm den başlayıp orantılı artışlar ile son size da maksimum 126mm de bitmeli.
27. Stem boyun bölgesi sürtünmeden dolayı oluşabilecek polietilen insert aşınmasını önlemek için parlatılmış olmalıdır.
28. Stem distalinde rotasyonu engelleyen kare geometriye sahip dizaynı olmalı
29. Stem in lateral. distal inde korteks e binen yükü, baskıyı ve ağrıyı azaltacak
30. Femoral stem cerrahi uygulamasında cerrahi kolaylık, hastaya ve hekime konfor kazandıracak anteriör ve direk süperiör yaklaşıma izin veren el aletleri ve ekartöıier olmalıdır.
31. Stem boyun açısı 127 ve 132 derece olmalıdır.
32. Metal kısımlar mutlaka titanyumdan yapılmış olmalıdır.
33. Asetebular kap poıoz pürüzlü yüzey üzeri hidroksiapatit kaplı olmalıdır.
34. Kap üzerindeki pürüzlü yapı saf titanyumun elektrotlar ile kap yüzeyine püskürtülmesi ile oluşturulmuş olmalıdır.
35. Asetabular kap titanyum olmalıdır.
36. Sistem press-fıt özelliğine sahip olmalıdır.
37. Sistemde CDH vakalarına uygun 22 mm’lik head ile kullanılabilecek ufak aseetabular kap boylan bulunmalıdır.
38. Sistemde jumbo kap (büyük asetabular kap) seçeneği olmalıdır.
39. Asetabular kaplar 40 mm ile 72 mm arası değişen boylarda olmalıdır.
40. Asetabular kaplar için 5,5 mm ve 6,5 mm çapında kemik vidası bulunmalıdır.
41. Sistem içerisinde istenildiğin de ,sisteme uyumlu bipolar cup seçeııeğide bulunmalıdır.
42. Vidalar titanyum olmalıdır.
43. Vida boyu 15 mm ile 60 mm boyları arasında olmalıdır.
44. Sistem 22 mm, 28 mm, 32 mm ve 36 mm insertler ile kullanılabilir olmalıdır
45. Kap üzerinde 3-5 vida deliği bulunmalıdır.
46. Sistemde 0-10 derece arası değişik tip UHMV/PE asetabular insert bulunmalıdır.
47. insert minimum polietilen kalınlığı 7 mm olmalıdır.
48. insert özel bir kilitleme mekanizması ile press-fıt olarak aseetabular kaba kilitlenmelidir.
49. Sistemde Hıghly Crosslinked Polietilen metodu ile üretilen 28 mm’lik asetabular insert 0 derece ve 10 derece olarak bulunmalıdır.
50. Insertlerin sequential highly crosslinked polietilen seçenekleri olmalıdır.
51. Sistemde kalça dislokasyonları endikasyonlarma uygun olacak şekilde dizayn edilmiş, 22 ve 28 mm dış çapa sahip insert baş seçeneği ile 50 mm - 74 mm arasında insert büyüklüğü olan konstrained insertler yer almalıdır.
52. Seramik insert titanyum bir parça ile çevrilmiş olmalıdır.
53. Sistem s'eyamik-seramik uygulamalara izin veren seramik insert ve seramik jib||alar içermelidir.
54. Sistem de seramik insert alüminyum ve başlar Biolox Delta özelliklte olmalıdır.
55. Sistemde 28-32-36-40-44 mm femoral baş seçeneği, her biri için de en az 4 farklı offset seçeneği bulunmalıdır. 28 mm ve 32 mm için -2,5 mm, 0, +2,5 mm, +5 mm seçenekleri, 36 mm için ise -2,5 mm, 0, +2,5 mm, +5 mm, +7,5 mm ofset seçenekleri bulunmalıdır.
56. Sistemde 40 mm -72 mm arası 17 farklı asetabular kap büyüklüğü olmalıdır
57. Sistemde her asetabular kap için bir adet asetabular oyucu bulunmalıdır.
58. Sistemde bulunan bütün asetabular kap ve insertler için denemeler yer almalıdır.
59. Sistemde asetabular kap vidalaması için esnek tornavida bulunmalıdır.
60. Metal kısımlar titanyumdan yapılmış olmalıdır.
61. insertler sequential highly crosslinked polietilen olmalıdır.
62. Aynı asetabular kap, seramik insert ve polietilen insertle kullanılabilmelidir. Sistem polietilen-metal, seramik-seramik ve polietilen-seramik şeklinde kullanıma uygun olmalıdır.
[1] TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.İMZA VE KAŞE :
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|