• İhale No
    1792789
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    31 Ocak 2019 11:00
  • İdare
    Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Yayın Tarihi
    29 Ocak 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

1              0              T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

       
   

Kırşehir

29.01.2019

 
 

Say»: 75990205-869 -204 Koau: Hizmet/Malzeme Alımı

 
 
 

 

TEKLİF MEKTUBUDUR

Metin Kutusu: Haslanemii Tel: 0386 213 45 15 -15 Dahili: 1878-1879-1898 Hastanemiz Faksı: 0386 213 32 31Metin Kutusu: kirsehireah.salma@saglik.gov.tr
3L.Ûİ
Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı yazılı Malzeme/Hizmet Doğrudan alım usulü ile ihale edileceğinden vereceğiniz teklif mektubunuzu satmalına birimine fax yada elden ulaştırmanızı rica ederim.


 

S» RA

UBB/UTS BARKOO NO

MALZEMENİN CİNSİ

MARKA

MODELİ

MİKTARI

BİRİM

FİYAT

TOPLAM

FİYAT

 

 

Hastanemiz Ameliyathane Birimince kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin temini

 

 

 

 

 

1

 

HANDPIECE MAVİ İNCE EL TUTACI

 

1

Adet

 

 

2

 

HANDPIECE GRİ İNCE EL TUTACI

 

3

Adet

 

 

EKİ:1 Adet Teknik Şartname (2 Sayfa) toplam =

 

NûT:Teklif mektupları en geç-

Kadar Satmalma Birimine U!aşlırılmalıdır.


./■L/f./'2019-Saat: //£?


 

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1- Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç ve Türk Lirası olarak verilecektir.

2-         Silinti,   kazıntı ve imza kaşe bulunmayan teklifler değerlenirmeye alınmayacaktır.

3- Numune İstenildiği taktirde numune en kısa sürede satmalma birimine gönderilecektir.

4-              UBB/UTS  kapsamında yer alan ürünlerin tek başına UBB/UTS kaydı yeterli olmayıp, teklifi üretici/ithalatçı firma dışında veren firmalar için, üretici veya ithalatçı tarafından UBB/UTS de alt bayii olarak tanımlanmış olması gerekmektedir.

5-                 Bakanlığımız TKHK nuıı 09.01.2017 tarih ve 00036890436 sayılı yazılan gereğince , UBB kapsamındaki malzemeler için firmaların “ TIBBİ CİHAZ SATJS YERİ YETERLİLİK: BELGELERİNİ de teklifleri ile birlikte sunmaları gerekmektedir.

6-             İstekliler   listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.

7-                 Sözkonusu            alımla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, kargo taşıma ve tüm ulaşım giderleri sigorta giderleri uhtesinde kalan kişi/firmaya aittir.

8-             idaremiz   mal/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.Firmaiar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

9-                        Değerlendinnemiz     kalem kalem , yada işin bütünlük arz etmesi bakımından toplam fiyat esasına göre yapılabilecektir.Ödemeler kurumun mali durumuna göre yapılır. Teklifimize fiyat veren fimıa bu hüknıii kabul etmiş sayılır.

10-                 Malzemeler         Depo teslimidir.Depoya taşınması ile ilgili tüm taşıma v.b.giderler firmaya aittir.

11-         Teklif          veren firma S.U.T.hükümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş sayılır.

12-  Alımlar Acil ihtiyaçlarımıza yönelik olduğundan , idaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirtilen gün içerisinde teslimatı yapılmayan ürünler için idaremiz siparişi tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

13-        Alım            uhtesinde kalan firma alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından , hastanemiz idaresi bu kayıtları esas almayacak , anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rücu edilerek , ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

14-  Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.

* TEKNİK ŞARTNAME TUM MADDELERİNE UYGUN URUN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.

İMZA VE KAŞE :

 

HANDPIECE GRİ EL TUTACI

1.   Orijinal ambalajında olmalıdır.

2.   Handpiece, piezoelektrik disklerden oluşmuş akustik transdüşer sayesinde, elektrik enerjisini mekanik enerjiye (saniyede 55,500 titreşim ) çevirir.

3.   Handpiece’in ucunda, probların bağlandığı bir ağız olmalıdır.

4.   Ağız, transdüserin yarattığı mekanik titreşimi artırarak proba vermelidir.

5.   Kablonun ucunda, handpiece’in jeneratöre bağlanmasını sağlayan bir çıkis olmalıdır.

6.   Kablo, ameliyat sırasında kullanım kolaylığına sahip olmalı ve ameliyat masasına ulaşım sorunu çıkarmamalıdır. Bu amaçla en az 3,2 m uzunluğunda olmalıdır.

7.   ETO sterilize edilebilmelidir.

8.   İnce tutacı en az 95 prosedür kullanımlık olmalıdır.

9.   İstenildiğinde temizleme ve dekontaminasyon amaciyla sivi solüsyona birakilabilmelidir.

10. Elden aktivasyon adaptörü ve handpiece, yarı disposible olmalıdır.

11. imalatçının Türkiye’deki kuruluşuna verilen apostil kaşeli satış yetki belgesi teklif ile birlikte hastane idaresine verilmelidir.

12. Ürünün üzerinde imalatçı firma tarafından onaylı Türkçe kullanım kavuzları bulunmalıdır.

13. Üretici firmadan alınan ürünün üretici firma tarafından garanti edildiğine dair apostil kaşeli garanti belgesi sunulmalıdır.


 

1.    Orijinal ambalajında olmaiıdfr.

2.    İnce El tutacı, dokulara minimum termal hasar vermek için, piezoelektrik disklerden oluşmuş akustik transdüser sayesinde, elektrik enerjisini mekanik enerjiye {saniyede 55,500 titreşim ) çevirir.

3.    İnce El Tutaci sınırlı hizmet ömrü olan yeniden kullanılabilen bir alettir.

4.    İnce El tutacı’in ue-unda; titreşim enerjisini problara aktarmak için bağlandığı bir ağız olmalıdır,

5.    İnce El Tutacının, Jeneratörün önüne bağlanan sabit bir kabiosu bulunmalıdır.

6.    Kablonun ucunda, e! tutacı’in jeneratöre bağlanmasını sağlayan bir çıkis olmalıdır.

7.    İnce El tutacı en az 95 prosedür kullanımlık olmalıdır.

8.    Kullanım zaman ile sınırlandırılmamak, uç en az 10 kere aktive edildiğinde 1 kere kullanılmış kaydetmeli, kalan kullanımları jeneratör açıldığında ekranda göstermelidir.

9.    ETO da kullanma talimatlarında belirtildiği gibi sterilize edilebilmelidir.

10. İstenildiğinde kullanma talimatlarında belirtildiği gibi temizleme ve dekontaminasyon amacıyla sivi solüsyona bırakıiabilmeiidir.

11. İmalatçının Türkiye'deki kuruluşuna verilen apostil kaşeli satış yetki beigesi teklif ile birlikte hastane idaresine verilmelidir.

12. Ürünün üzerinde imalatçı firma tarafında onaylı Türkçe kullanım kavuzları bulunmalıdır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim