T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DÖNERSERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Sayfa : 1 /1
529
IÇ HASTALIKLARI ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM MEDİKAL SARF MALZEMELERİ / 150.03.03.01 ALIMI [DÖNER SERMAYE]
Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda ismi ve miktarı belirtilen cihazlar/ malzemeler satın alınacaktır. Ekteki şartnameye uymak kaydıyla son teklif veya yaklaşık maliyet (sadece Doğrudan Temin alımları için Son Teklifinizi belirtiniz.) oluşturmak amacıyla proforma talep etmekteyiz. Satınalma sürecinde kullanabileceğimiz proforma faturayı firma kaşesi ve yetkili imzasıyla birlikte mail (ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr), faks yoluyla (344 3004061) veya kargo ile gönderilmesi hususunda; Gereğini Rica ederim.
|
|
||||
![]() |
|||||
|
A |
B |
||||||
Sıra No |
Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması |
Birimi |
Miktarı |
Teklif Edilen Birim Fiyat |
Teklif Edilen Birim Toplam Fiyat |
SUT Kodu |
UBB Kodu |
|
1 |
ENDOSKOPİ AGIZLIĞI LASTİKLİ (DİŞLİK) |
Adet |
4000,00 |
|
|
|
|
|
TOPLAM : |
4000,00 |
|
|
|
||||
Firma Adı- Soyadı / Ticaret unvanı Kaşe ve İmza
2- Teklif edilen ürünün markasının ve fiyatının geçerlilik süresi belirtilmelidir.
3- Teknik Şartnameye uygun olarak teklif verilmelidir. Uygun olmadığı durumlarda ayrıca uygunsuzluğun nedeni bildirilmelidir.
4- İlgili alımları http://onlinehastane.ksu.edu.tr/HbysWeb/ESatinAlma/Sonuclanmamislar.aspx adresinden takip edebilirsiniz.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Avşar Mah. Tel :0(344) 300 34 34
Batı Çevreyolu Blv. No: 251/A 46040 - Onikişubat/Kahramanmaraş
v J 9 9 Faks : 0(344) 300 40 61
E-Posta :ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr
T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
529
IÇ HASTALIKLARI ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM MEDİKAL SARF MALZEMELERİ / 150.03.03.01 ALIMI [DÖNER SERMAYE]
25.01.2019
GASTROENTOLOJİ POLİKLİNİĞİ TEKNİK ŞARTNAME
1 ENDOSKOPİ AGIZLIĞI LASTİKLİ (DİŞLİK) 4000 Adet
ENDOSKOPİ AĞIZLIĞI LASTİKLİ TEKNİK ŞARTNAMESİ
1. Ağızlık ağız anotomisine uyumlu olmalıdır.
2. Ağızlık değişik çap ve ölçülerdeki endoskopların geçişini rahat sağlayacak özellikte olmalıdır.
3. Ağızlık diş ve damağı tahriş etmeyecek yapıda silikon kaplı olmalı.Hastanın diş ve damak yapısına zarar vermemelidir.
4. Ağızlıklar net pürüzsüz kıvrımlara sahip olmalı herhangi bir çapak ve pürüz olmamalıdır.
5. Ağızlık üzerinde kafa yapısına uyumlu ergonomik lastik olmalı ve her kafa yapısına uyum sağlayabilmesi için lastik üzerinde değişik ölçü ayarları olmalıdır.Lastik lateks içermemelidir,kumaş lastik olmalıdır.
6. Ağızlık üzerinde sabitlemek için lastik aparat olmalıdır,lateks içermemelidir.
7. Ağızlık üzerindeki lastik aparat sağlam olmalı ve esneyebilmeliidir.
8. Değişik yaş gruplarındaki hastalara uygulanacak şekilde erişkin ve pediatrik olmak üzere farklı ölçülerde seçilebilmelidir.
9. Ağızlık ambalajında lot numarası ve son kullanma tarihi üzerinde yazılı olmalıdır.
10. Ambalaj üzerinde ürünün barkodu ve UBB no'su yazılı olmalıdır.
11. Ağızlık kutularda olmalıdır.
12. T.C.Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası (TİTUBB) Kayıtlı ve Ürünlerde Sağlık Bakanlığı Tarafından Onaylıdır İbaresi olmalıdır
13. Ürünün alımına numune denendikten sonra karar verilecektir.
14. TSE/UBb kayıtları bulunmalıdır.
15. Ürünün.T.C.Sağlık Bakanlığı ve SSK Ulusal Bilgi Bankası’nda kaydı olması ve onaylı bir barkod numarasının ürün etiketi üzerinde olması gerekmektedir.Numune teslim tutanaklarında UBB ve Firma tanımlayıcı numaraları belirtilmelidir.
16. Ürün,TSE ve CE belgesine (class Ha)sahip olmalıdır.
17. Tekliflerle birlikte,ürünlerin teknik şartnamede belirtilen özelliklerin,katalog ve broşürlerle teyit edilmesi ve değerlendirme için numune verilmesi gerekmektedir.Numune denendikten sonra karar verilecektir.Deneme sırasında hatalı,sıkıntılı ve uygun olmayan ürünler elenme nedenidir.Ürünün miadı en az son kullanma tarihinin 2/3’ü kadar olmalıdır.
18. Hatalı üretilen seriye ait sarf malzemeler yüklenici tarafından geri alınıp,aynı miktarda hatasız üretilen seri sarf malzeme ile en geç bir hafta içerisinde değiştirilmelidir.Kargo ve taşıma maliyeti yükleniciye aittir.
19. Ürünün SGK-SUT eşleştirilmesi yapılmış olması gerekmektedir.
20. Talep edilen ürünlerin SGK çıktıları ,bayilik çıktıları ve SUT eşleştirme çıktıları teklif ile birlikte sunulacaktır.Üzerine ihale kalan firma tarafından ürün tesliminde de aynı evraklar sunulacaktır.
21. Miadın dolmasına en az 3 ay kala firmaya yazılı bildirimi yapılan sarf malzemelerin fiyat artışı gözetmeksizin firma tarafından 30 gün içerisinde değiştirmelidir.Ürün hastanede tüketilene kadar değişim yapılmalı v efirma bunu yazılı taahhütname düzenleyerek teklif aşamasında idareye sunmalıdır.
22.Stoklarımıza göre ihtiyaç duyulan kalemlerde yüklenici firmada kalan toplam tutar üzerinden istenilen kalemlerde % 20 artırım veya % 20 azaltım yoluna gidilebilir
1. KOMİSYON ÜYESİ 2. KOMİSYON ÜYESİ 3. KOMİSYON ÜYESİ 4. KOMİSYON ÜYESİ 5. KOMİSYON ÜYESİ
İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI İSİM - ÜNVANI - İMZASI
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|