Â__ 1
|
![]() |
Hasta TC Kimlik No : |
46666025926 |
Protokol: |
2011094755 |
Hastanın Adı Soyadı: |
REFİYE DURSUN |
Rapor Tarihi: |
30.01.2019 10:17 |
Cinsiyeti: |
K |
Yaz.Tarihi: |
30.01.201910:17 |
Doğum Tarihi: |
3.12.1952 |
Yaşı: |
66 |
Kurumu: |
SGK |
Servisi: |
İHTİSAS Kardiyoloji 1 Servisi |
Rapor No: |
58356380 |
|
|
ICD KODU VE TANI(LAR):
148 Atrial fibrilasyon ve fiutter
KARAR : AF TANISI KONULMUŞ AGRESIF MEDIKAL TEDAVİYE RAĞMEN YANIT ALINAMAMIŞ , BU SEBEPLE ÜÇ BOYUTLU MANYETİK SENSÖRLÜ KOMPLEKS HARİTALAMA İLE AF ABLASYONU TEDAVİSİ PLANLANMIŞTIR. HASTA İÇİN HAYATİ ÖNEME HAİZ OLUP ALTERNAFİK TEDAVİ İMKANI YOKTUR.
* /ÎTn, |
ÜÇ BOYUTLU KOMPLEKS |
|
M |
HARİTALAMA VE ABLASYON |
SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ |
\4VX#V |
KATETERİ |
HU USA VÜKSEK İHTİSaS EĞİTİM VE AKA$TiKMA |
|
TEKNİK ŞARTNAMESİ |
HASTANESİ |
1. Kateter, elektro anatomik haritalama ve radyofrekans (RF) ablasyon işlemlerinde kullanıma uygun olmalıdır.
2. Kateter, uygun elektro an atomik haritalama cihazına bağlanarak, ucundaki sensorlcr saygındı; anatomik haritalaıııa yapılmasına olanak sağlamalıdır.
3. Kateter elektro anatomik haritalama cihazına uygun olmalıdır.
4. Kateter ile birlikte haritalama sistemine uygun "patch" 1er verilmelidir. Bu "palch" 1er manyetik sensörlü kateterin cihaz tarafından tanımlanmasını, kateter lokalizasyoııunun belirlenmesini ve hafızaya alınmasını sağlamalıdır.
5. Kateterin ucundaki sensörler sayesinde doku teması kantitatif olarak ölçülebilmeli ve bu ck-gor haritalama cihazında görüjcbilmelidir.
6. Kateter RF ablasyon yapılabilmelidir.
7. Kateter 6±2 elektroda sahip olmalıdır.
8. Kateterin uzunluğu 120Ü0 cm olmalıdır.
9. Kateterin uç kısmında termokuplöı* (thermo-couple) sensör bulunmalıdır .
10. Kateter kalınlığı maksimum 8F olmalıdır.
11. Kateter gövde materyali eğilme, bükülme gibi manevralara ve vücut içi sıcaklığında deforme olmaya dirençli malzemeden imal edilmiş olmalıdır.
12. Kateteri temin eden firma, kateter ile birlikte uyumlu konnektör vermelidir.
13. Kateteri temin eden firma, elektroanatomik haritalama ve ablasyon cihazını ilgili doktor istediği zaman, eğilimli teknisyeni ile birlikte laboratuarda servis vermeye hazır bulundurmalıdır.
14. Malzeme TİTUBB belgesine haiz olmalıdır.
15. Kateter için örnek numune verilmelidir. Numunesini vermeyenler değerlendirme dışı bırakılacaktır.
16. Sterilizasyon tarihi veya son kullanma tarihi paket üzerinde yer almalıdır. Talep edildiğinde, son kullanma tarihi 3 (üç) aydan az kalan ürünlerin değişimi firma tarafından taahhüt edilmelidir.
TEKLİFLERİNİZİ EKTEKİ İMZALI RAPORDA (İSTEM) BELİRTİLEN MALZEMELERE GÖRE UYGUN ŞEKİLDE (UBB VE SUT KODLARI İLE) DÜZENLEYEREK 31.01.2019 TARİHİ SAAT 16:30’ A KADAR GÖNDERİNİZ. AKSİ TAKDİRDE TEKLİFLERİNİZ DEĞERLENDİRME DIŞI BIRAKILACAKTIR.
M. GÖKTUĞ GÖKTEPE SATIN ALMA MEMURU
İRTİBAT TEL: 0224 294 40 00 / 3175 FAX:0224 29445 63
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|