T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Savı: 75990205-569 -235 Kırşehir
_. „„ . .. 31.01.2019
Konu: Hamet/Malreme Aumı
Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarı yazılı Malzeme/Hizmet Duğrudaıı altın usulü ile ihale edileceğinden vereceğiniz teklif mektubunuzu ulaştırmanızı ricn ederim.
Hastanemiz Tel: 0386 213 45 15-16 Dahili: 1878-1879-1898 Hastanemiz Faksı: 0386 213 32 31
E-maih kirsehireah.salma@saglik.gov.tr
|
BİRİM |
TOPLAM |
|||||
S IRA |
US3.UTS BA«*ODNO |
MALZEMENİN Cİ.VSl |
MARKA MODELİ |
MİKTARI |
FİYAT |
FİVAT |
|
1 |
|
Hastanemiz Sterilizasyon Biriminde kullanılan TRANS marka BLOK STERİL model 1007796500 künye numaralı OTOKLAV cihazının arızalı olan 1/2 220 VOLT ELEKTRİKLİ SELENOİD VALF temini |
|
2 |
ADET |
|
|
EKİ: TEKNİK RAPOR (1 SAYFA) |
|
|
TOPLAM *= |
|
|
NOT:Teklif mektupları en geç Ö/. / Ç£L-. / '2019-Saal: j(j?@ Kadar Saunalma Bîrinune Ula^urılmaltdır. / |
DİKKAT EDİİ ECEK HUSUSİ AR
1- Teklif Birim Fiyatları KDV Hariç ve Türk Lirası olarak verilecektir.
2- Siliıtli, kazıntı ve imza kaşe bul tınmayan teklifler değerlen irmeye alınmayacaktır.
3- Numune İstenildiği taktirde numune en kısa sürede satmalına birimine gönderilecektir.
4- UBB/UTS kapsamında yer alan ürünlerin tek başına ÜBB/UTS kaydı yeterli olmayıp, teklifi üretici/ithalatçı firma dışında veren firmalar için , üretici veya ithalatçı tarafından UBB/UTS de alt bayii olarak tanımlanmış olması gerekmektedir.
5- Bakanlığımız TKHK mm 09.01.2017 tarih ve 00036890436 sayılı yazıları gereğince , UBB kapsamındaki malzemeler için firmaların “ TIBBİ CİHAZ SATIS YERİ YETERLİLİK. BELGELERİNİ de teklifleri ile birlikte sunmaları gerekmektedir.
6- İstekliler listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.
7- Sözkonusu alımla ilgili tüm vergi-resim ve harçlar, kargo taşıma ve tüm ulaşım giderleri sigorta giderleri uhtesinde kaian kişi/firmaya aittir.
8- İdaremiz mal/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.Firmalar tekiif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
9- Değeılendirıneıniz kalem kalem , yada işin bütünlük arz etmesi bakımından toplam fiyat esasına göre yapılabilecektir.Ödemeler kurumun mali durumuna göre yapılır. Teklifimize fiyat veren firma bu hiikmii kabul etmiş sayılır.
10- Malzemeler Depo teslimidir.Depoya taşınması ile ilgili tüm taşıma v.b.giderler firmaya aittir.
11- Teklif veren firma S.U.T.hükümleri gereğince idare tarafından işlem yapılacağını kabul etmiş sayılır.
12- Alımlar Acil ihtiyaçlarımıza yönelik olduğundan , idaremiz tarafından verilen sipariş sonrası belirtilen gün içerisinde teslimatı yapılmayan ürünler için idaremiz siparişi tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
13- Alım uhtesinde kalan firma alıma ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile SUT Kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma bunların SUT hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur. Geri ödeme kurumu barkod ve SUT kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TİTUBB kayıtlarını esas almadığından , hastanemiz idaresi bu kayıtları esas almayacak , anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve SUT kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firmaya rücu edilerek , ödeme yapılsa bile tespit edilen zararın tamamı alım yapılan firmadan tahsil edilecektir. Firma teklif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
14- Son teklif verme süresi içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.Firmalar tekiif vermekle bu hükmü kabul etmiş sayılır.
• TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UVGUN ÜRÜN TEKLİF ETTİĞİMİZİ KABUL VE BE T AN EDERİZ.
İMZA VE KAŞE:
TEKNİK RAPOR
Hastanemiz Sterilizasyon Biriminde kullanılan TRANS marka, BLOK STERİL model, 1007796500 künye numaralı OTOKLAV cihazında yapılan kontrollerde selenoid vaifirdn değişmesi gerektiği tespit edilmiştir. Valfın tamiri mümkün olmadığı için 2 ADET 1/2 220 VOLT ELEKTRİKLİ SELENOİD VALFİN dış piyasadan temin edilmesine dair teknik rapordur. 29.01.2019
• Valf ilgili cihazda denendikten sonra uygunluk verilecektir.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|