• İhale No
    1800934
  • İhale Adı
    TIBBİ SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    11 Şubat 2019 15:00
  • İdare
    Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Yayın Tarihi
    11 Şubat 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi

 

       
 

Sayı: 75990205-869 -296

Konu: Hizmet/Malzeme Alımı

 
 

Kürse hir 11.02.2019

 
 
 

 

EMİNE BAYAR (3429-19)

TEKLİF MEKTUBUDUR

Metin Kutusu: i-

 
  Metin Kutusu: Hurşit ARISOY İdari ve Mali İşler Müdür Yrd.

Has:anemizin ihtiyacı o!:ın aşağıda cins ve miktan yarılı Maİ2eme/Hizmet Da^r . ! .n alım us1ü ile ihale edileceğinden vereceğiniz îeklif mektubunuzu saiınalma birimine fax / mail / yada elden ulaştırmanız: rica ederim.

 

 

 

 

Hastanemiz Tel: 0336 213 45 15 Dahili: 1679

Metin Kutusu: M,OlHastanemiz Faksı: 0386 213 32 31

NOT:Tektif mektupian en geç '}./^JL»/'2Û 19-Saat Kadar Satmalına Birimine Ulaştjr.'.malıdır.

 

 

 

 

U.S.S. KODU

MALZEMENİN CİNSİ

Su*. Kodu

MİKTARI

blkıM

FİYAT

IOhlaM

FİYAT

1

 

AP2230 DİZ PRİM ER FEMORAL KOMPONENT BAĞ KESEN ÇİMENTOLU COCR/IITANYUM KAP LA MAŞIZ

AP2230

1

ADET

 

 

2

 

AP2800 DİZ PRİMERTIBIAL KOMPONENT (ANATOMİK VEYA DEĞİL) KENDİNDEN STEMLİ/KANATL1/VİDALI/PEGLİ/VS. Fİ./ SABİT ÇİMENTOLU COCR/11TANYUM KAPLAMASIZ

AP2800

1

ADET

 

 

3

 

AP2560 DİZ, PRİMER, TIBIAL İNbERT SABİT BAĞ KESEN, UHMV POLİETİLEN

AP2560

1

ADET

 

 

4

 

AP2580 PRİMER TIBIAL INSERT SABİT BAĞ KESEN IIYPERFLEX POLİETİLEN

AP2580

1

ADET

 

 

5

 

AP2420 DİZ PRİMER PATELLAR KOMPONENT TÜM BOYLAR UIIMNVPE POLİETİLEN ALL POLLY

AP2420

1

ADET

 

 

6

 

AP3150 KALÇA/DİZ PRİMER-REVİZYON BASINÇLI YIKAMA SİSTEMİ ANA CİIIAZ SUCTION / IRIUGATION FONKSİYONLU

AP3150

1

ADET

 

 

TOPLAM

 

EKİ: TEKNİK ŞARTNAME


 

Metin Kutusu: M)f: Vmrlİ»alla vokaı Hİakîı»elerin kı.llnıııln.ao düşünülmekledir.

ı/lj kullanılan kalem fçin hadangıçla teklif ettifei

Metin Kutusu: ı fazla kullanılan nı J!/«a e.Kcekıir. Mjh. ■,.vlcr llirhiri ile IU

DİKKAT EOİl.ECEK HUSUSLAR

I- Teklif fiiriııı Fiyatları Kl> Hariç vç Türk lirası olarak verilecektir.

2>*SitiıWİ. karıntı ve imza kaşe bulunmayan teklifler değerlendirmeye alınma* uçaktır.

3- Numune !.lrııilıliği lakıîı »!c numune en kuta sürede wim alma birimine göudcı iİMrkıir.

■4-UBB kapsamında ver alan ürünlerin lek haştna LIHU kaydı yeterli olmayıp. teklifi Orctici/ithaiafçı firma dışında »eren firm.tl.ir için . üretici veya İlhalalçı laıafıiMİan UBB ile alt hayli olarak lıtııındaıımış ulmtc gerekmektedir.

Mîakanhğuıır/Tkllk' nun Ö9.*»l.20|7 tarih ve 04lU.I<y<'i(»4Jfi sanlı yatıları gerekince , UBB kap*amuıdakl nıabrımlcr için firmaların " *1IMKİ < ili S VTİS ^ I'kİ VKTFMI.ll İk* HFI GH                                          de teklifleri ile birlikle sunmaları gerekmektedir,

fi-istcklilcr liMedcki lıülüıi kalvıııleıe veya diledikleri kalemlere teklif »erebilirler.

7-Sü/knııu^u alımla ilgili tüııı vcrgî-ie>im v< haıclar. kargo taımıa ve tüm ula>ım gederleri sigoı ta ^derleri ulılvMiule kaimi ki^ifiroraya aluir.

X- lt!-ı emiz nıaHıujııcti alıp almamakta veya hir karnini almakla serbesttir. Firmalar teklifsermekk* lıu hükmü kaimi etuıi» «ayılır.

9-                       De£erlenılİımcmiz kalem kalem . yatla îşin bütünlük arz etmesi bakımıııılan toplam fiyaı esavna göre yapılabilecektir.

10-          M-jl/vııu                                              Ier Depo tcsümi.Ur.Dtpoy» taşınması ile ilgili lünı taşuııa v.b.gidtilcr firmaya aillir.

II-        Teklif ‘ v»en firma S.l' TJıOkümleri gereğince idare tarafından i*kuı yapılacağını kabul elmiş say ılır.

12- Almtlar .Acil Dılty açlarımıza »«"melik olduğundan . idaremi/, tatafından verilen sipariş som a>ı belirtilen gün i< < i»inde teslimatı yapılmayan üı üıılcr İçin İdaremiz siparişi tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir. Firmalar teklif »çimekle bu hükmü kabul ilmi} sayılır.

13-  A  Itm uhtı-sindc kalan finııa alıma ilişkin olarak düzcnk-ycccjb' faturada mal/emmin bar kod numarası ile SIT kodunu belirtecektir. Tedarikçi firma buntann SIT hükümleri dı>£rultu»unda doğmeşlolirilmt; olmasmdan sorumludur. Geri ödeme kurumu baı kod ve SUT kodlarının eşleş tirümesi ile ilgili olarak Tİ I t'HIl kayıtlarını e<as almadığından . hastanemi/. İdaresi bu kanılan esas alma* aeak . anılan kurumun he t hangi bir suretle malzeme bat kod ve SUT kodunun ılı»£m eşleşmediğini tespit ederek geri öderoc yapmaman halimle oludan zarar nedeniyle idare tarafından da tedarikçi firıntıya rücu edilerek. fnhme yapılsa bile teapit edilen zararın tamaıuı alını yapılan firmadan uh»U edilecektir. Firma trklif vermekle bu hükmü kabul elmiş sayılır.

14-Sun teklif «ıııııc süı »i içcrLdnde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye ahnmnvaraktır.Firmalar teklif »cimcide bu hükmü kabul etmif sayılır.

If-Bakanb-jmn/ T.K.1I.M Ba»kaıılıimın 27.11.2015 tarih ve 0001S701269 savdı ya/darı ı eğince. firmaların teklif edilen Orünlarin sa muhli a tarilıimb İtibariyle Sailık Bakanh&ı (> B.) durumuı un u>gun olması, hastaya kullanıldığı tarihte ise MKDULV sistemine kayıtlı olman gerekmektedir. Bu nedenle satmalına süıccinde S.B. durumu sorgulaması kurumumuzca yapılacak olup , ûzcllikle lıattaya yönelik kullanılan malzemelerde teklif edilen barkud numaraau)dan farkJt hir baıkıid numaracına sahip ürünün kullanıbna«ı sonucu fatura edilen maicemekriıı M KDULA sbtemine kayıtlı ohııaılı^ı tespit ediidi^îmlc , mal/cine bedelleri üj-üi firmanuı ödemelerinden kesilerek Pjali hastane döner »erm-yc hesaplat ma gelir kaydedilecektir. Firmalar kurum um u/a teklif vermekle bu hükmün tamamımı kabul etnıiç saydır.

İfi-Amrliyat sona erdikten sonra amebyalla kullanılan nıabemck’rc ait fatura Ugili firma tarafuulan mullaka anıeliyatuı yapıldığı tarih yarılmak suretiyle kesilerek, fulura ün taı afuıa ha-ta adı soyadı. kullanılan mabemelcrin adı .SIT kodu, barkod numarası yazılmalıdır. Faiura arka tarafıı ameli* ait-.ı kullanılan malreım-lcre ait baı kotlları eksik^u olarak yaptırılmalıdır. Baı kud sjv uı farkı olup fatura arlu yû/eyîne sıfematlıjiı takıirde ise AA cbaimda lıoş kaiıda kalan barkndlar yajujiırılarak fatura aslına iliştirilerek hastanese en geç 7 gün içersinde teslim edilmelidir. (Ektik hnı kodlu faturalar teslim alınmayarak. ilgili firmaya resıııİ yazı ile iade edilecekıir.) Faluı aııııı herhaııp bir sebeple kattuııcyc geç teslim edihue»i sonucu hasıanııı taburcu alması duı umumla . fatura bedeli SÜK ya fatura edilemez ise söz kjmusu fatura bedeli ilgili firmaya ödenmeyerek. hası j döner senno»e hesaplat ma gvllr ularak kaydedileceklir. Fiı ma iş bu alını için teklif veıinekle bu hükmü kabul cimi» sayılır. Alını uhtr>indc kalan firma alıma konu olan nıalreme yada malremelcri kullandırdıktan sonra kullamlırdıfcı msbemelere ait faturasmı kesmez, yada kestiği halde idaremi belirtilen süre içerisinde 7 gün{Vedi Gün) tcslhn e t met. yadu faturası kargo , poiu v.h. dağıtımda kay U»lur İk* bu dutumla İdaremizin herhangi bir mesuliyeti olmayacağı gibi, belirtilen zamanda İdaremize teslim edilmeyen fatura bedelleri ile ilgilide firma idaremizden herhangi bir hak yada atacak talep etme» eeeklır. Bu konuda herhangi hir hukuk] hak yada alacak talebinde bulunmayacağımda Lf bu altına İştirak etmekle kabul etmiş sayılır.

■ TEKNİK ŞARTNAME TÜM MADDELERİNE UYGUN ÜRÜN TEKI.İF ETrİÛİMİZİ KABUL VE BEYAN EDERİZ.İMZA VE KAŞE :

 

ÇİMENTOLU BAĞ KESEN TOTAL DİZ PROTEZİ

1-    Malzeme steril orijinal ambalajında teslim edilmelidir

2-    Ambalajlar üzerinde; sterilizasyon tarihi, son kullanma tarihi, lot ve referans numarası, CE işareti, T.C Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış orijinal Ulusal Bilgi Bankası kodu belirtilmelidir.

3-    Son kullanma tarihi ambalaj üzerinde belirtilmelidir. Son kullanma tarihi, teslim tarihinden itibaren en az 2 yıl olmalıdır.

4-    Femoral komponeııt, sağ ve sol diz eklemleri için anatomik yapıda olmalıdır.

5-    Femoral komponeııt Co Cr (ASTM F75 ve ISO 5832/4) alaşımdan imal edilmiş olmalıdır.

6-    Femoral komponeııt’in tüm boyları ile tibial komponentlerin tüm boyları birbiriyle uyumlu olmalıdır. Örneğin en küçük femoral komponeııt ile eıı büyük tibial komponeııt veya tersi kullanılabilmelidir.

7-    Femoral komponent 135’ flexsiyona izin verecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

8-    Femoral komponent arka çapraz bağı kesen yapıda olmalıdır.

9-    Femoral komponent 1 ile 8 arasında 8 boy seçeneğe sahip olmalıdır.

10- Femoral komponent çimentolu uygulanmaya uygun olmalıdır.

11- Femoral kesinin yüzeyi 2 çapraz kesi ile desteklenmelidir.

12- Femoral 3 derece dış rotasyon implant dizaynı ile sağlanmalı, ek kesiye ihtiyaç göstermemelidir.

13- Femoral kesimin , femurun medııllasının kullanılamadığı durumlarda (hastaya daha önce kalça protezi yapılmış olması yada feıııurun malpozisyonu ihtimaline karşı) intramediiller yada ekstramedüller guide ile yapılmasına vaka içinde karar verilebilmeli, her iki donanım set içinde mevcut olmalıdır.

14- Femoral komponentte rotasyon ve kaymaları önleyecek çıkıntı, kanat ve benzeri elemanlar bulundurmalıdır.

15- Femoral komponentin insert ile temas eden yüzeyi parlatılmış ve metal yüzeyinde engebe mikro düzeyde bile olmamalıdır.

16- Femur anterior, posterior ve çapraz yüzey kesileri tek bir blokla ve milimetrik kaymalara izin vermeyecek şekilde slotlu olarak yapılabilmelidir.

17- Primer vakalarda da gerektiğinde intramedüller stem eklemek mümkün olmalıdır.

18- Protezlerin minimal invazif uygulamasına olanak sağlayan seti bulunmalıdır.

19- Protez hiperfleksiyona 155 derece izin veren seçeneklere sahip olmalıdır.

20-  Protezin ortasında gagalı insert kullanımı için box bulunmalıdır.

21-  Protezler bilgisayar destekli olarak uygulanabilmen ve firma bu hizmeti sunabilmelidir.

22-  Primer ameliyatlarda revizyon için gerekli elemanlar beraberinde ve steril bulundurulmalıdır.

23-  Ürün Gama inert, gaz plazma veya EO sterilizasyon la steril edilmiş olacaktır. İç içe iki kat steril ambalajla paketlenmelidir.

24-  Tibial komponent (6A1-4V alloy (ISO 5832/3) titanyum alaşımdan imal edilmiş olmalıdır.

25-  Tibial komponent anatomik yapıda sağ ve sol eklemler için ayrı ayrı olmalıdır.

26-  Tibial komponent kullanılacak femoral komponentin tüm boylarıyla uyumlu olmalıdır.

27-  Tibial komponente istenildiğinde stem eklenebilmelidir.

28-  Tibiall base plate 1 ile 8 arasında 8 boy olmalıdır.

29-  Tibial komponent çimentolu uygulanmalıdır. İmplant iç yüzeyi çimentoyu tutacak şekilde kumlanmış olmalıdır.

30-  Tibial kesinin intramedüller yada ekstramedüller guide ile yapılmasına vaka içinde karar verilebilmeli, her iki donanım set içinde mevcut olmalıdır.

31-  Tibial kesi en az 3 derece posteriora eğimle yapılabilmelidir.

32-  İmplant üzerinde 3 derece posterior eğim olmalıdır.

33-  Tibial stem intramedüller uyumu arrtırmak için mediale ofsetli olmalıdır.

34-  Tibial komponentte rotasyon ve kaymaları önleyecek çıkıntı, kanat ve benzeri elemanlar bulundurmalıdır.                /

35-  TibiamMjüısert.ile..temas eden yüzeyi PE mikro parçacık oluşumunu önlemek için p/ırl

36-  Tibial defektlerde gerektiğinde metal destek eklenebilmelidir.

37-  Tibial komponentin insert kilitleme mekanizması minimal harekete dahi izin vermeyecek yapıda olmalıdır.

38-  Femoral komponentin insert üzerindeki aşındırma etkisini m mumuma indirmek için,Tibial insert Arcom Processed Polyethylene (UHMWPE) (ASIM r-' 648) ( Argon Packed Compression Moıılded Polyethylene) tekniği kullanılarak üretilmiş olmalıdır.

39-  İnsert çakılarak değil bastırılarak veya ittirilerek otıırtıı labi İmci id ir.

40-  Polietilen insertin en incesi 9 mm kalınlıkta olmalı ve 2 mm aralıklarla en az 5 boy olmalıdır.(9,l 1,13,15,18 mm)

41-  Revizyon vakaları için insert boyu 8 olmalıdır.( 11,13,15,18,21,25,30mm)

42-  Ürün Gama inert ,gazplasma veya EO sterilizasyonla steril edilmiş olacaktır. İç içe iki kat steril ambalajla paketlenmelidir

43-  Deep flex însert’in patella ile temas eden yüzeyi 155 derece flexiyona izin verecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

44-  High flex insert’in patella ile temas eden yüzeyi 155 derece flexiyona izin verecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

45-  Vaka esnasında karar hastanın durumuna ve oluşabilecek komplikasyonlara çözüm üretmek amacı ile aynı set ile C/R, P/S, DEEP DISHED,HÎGH FLEX ve DEEP FLEX ,hareketli insert seçenekleri uygulanabilmelidir.

46-  Revizyon vakaları için CONSTRA1NED insert seçeneği bulunmalıdır. İnsert kalınlığı 30 mnve kadar yükselmelidir.

47-  Patellar komponent yekpare polietilen yapıda olmalıdır.

48-  Patellar komponent insert oyularak kullanıma uygun olmalıdır.

49-  Protez patella yapısına göre değişik kalınlıklarda olmalıdır.(9 ve 13 mm)

50-  Protez hem üç peg li hem de tek peg li kullanıma uygun olmalıdır

51-  Protezin en az üç değişik çap seçeneği olmalıdır.(26, 29 ve 32 mm)

52-  Protez setinde kalınlık ölçer ve törpü bulunmalıdır.

53-  Patella protezin kullanım ömrünü ve konforunu arttıran (ASTM F648) Polyethylene malzemesinden üretilmiş olmalıdır.

FEMORAL KOMPONENT

AP2230 1 ADET

TİBİAL KOMPONENT

AP2800 1 ADET

TİBİAL İNSERT

AP2560 1 ADET

TİBİAL İNSERT-FIGH FLEXION

AP2580 1 ADET

PATELLA

AP2420 1 ADET

YIKAMA KİTİ

AP3150 1 ADET

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim