T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ DÖNERSERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ
Sayfa : 1 /1
980
ENFEKSİYON HASTALIKLARI ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM CİHAZLAR VE ALETLER GRUBU / 253.03 ALIMI [DÖNER SERMAYE]
Hastanemizin ihtiyacı olan aşağıda ismi ve miktarı belirtilen cihazlar/ malzemeler satın alınacaktır. Ekteki şartnameye uymak kaydıyla son teklif veya yaklaşık maliyet (sadece Doğrudan Temin alımları için Son Teklifinizi belirtiniz.) oluşturmak amacıyla proforma talep etmekteyiz. Satınalma sürecinde kullanabileceğimiz proforma faturayı firma kaşesi ve yetkili imzasıyla birlikte mail (ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr), faks yoluyla (344 3004061) veya kargo ile gönderilmesi hususunda; Gereğini Rica ederim.
|
|
||||
![]() |
|||||
|
A |
B |
||||||
Sıra No |
Mal Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması |
Birimi |
Miktarı |
Teklif Edilen Birim Fiyat |
Teklif Edilen Birim Toplam Fiyat |
SUT Kodu |
UBB Kodu |
|
1 |
HAFIZALI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ |
Adet |
1,00 |
|
|
|
|
|
TOPLAM : |
1,00 |
|
|
|
||||
Firma Adı- Soyadı / Ticaret unvanı Kaşe ve İmza
2- Teklif edilen ürünün markasının ve fiyatının geçerlilik süresi belirtilmelidir.
3- Teknik Şartnameye uygun olarak teklif verilmelidir. Uygun olmadığı durumlarda ayrıca uygunsuzluğun nedeni bildirilmelidir.
4- İlgili alımları http://onlinehastane.ksu.edu.tr/HbysWeb/ESatinAlma/Sonuclanmamislar.aspx adresinden takip edebilirsiniz.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Avşar Mah. Tel :0(344) 300 34 34
Batı Çevreyolu Blv. No: 251/A 46040 - Onikişubat/Kahramanmaraş
v J 9 9 Faks : 0(344) 300 40 61
E-Posta :ksuhastanesatinalma@ogr.ksu.edu.tr
T.C. K.MARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
980
ENFEKSİYON HASTALIKLARI ANABILIM DALI İHTİYACINA 1 KALEM CİHAZLAR VE ALETLER GRUBU / 253.03 ALIMI [DÖNER SERMAYE]
14.02.2019
ENFEKSİYON POL.
1 HAFIZALI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ 1 Adet
HAFIZALI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ
1. Dijital olmalıdır.
2. LCD ekranı olmalıdır.
3. Ekranda tarih saat özelliği olmalıdır.
4. Yeni ara yüzü ve kullanım kolaylığı olmalıdır.
5. Üç yıl garanti kapsamında olmalıdır.
6. Ara kablosu ile bilgisayara veri akışı sağlayarak 60 günlük geçmiş kayıtları raporlamalıdır.
7. Hafızalı dijital buzdolabı termometresini USB girişinden bilgisayara bağladığınızda ise herhangi bir programa gerek kalmadan 60 gün geriye doğru kayıtları rapor alabilmelidir.
8. Hafızasında 30 günlük kayıt saklayabilmelidir.
9. Ekranından 30 gün geriye doğru kayıtları görülebilmelidir.
10. Cihaz bulunduğu ortamın sıcaklık değeri +2°C ile +8°C arasında olması gerekmektedir.
11. Cihazın son 30 gün içerisinde soğuk zincire yani +2°C'nin altında veya +8°C'nin üzerinde 60 dakika kalırsa alarm uyarısı vermelidir. Bu değerlerin dışına hiç çıkmamış ise; ekranda OK (sorun yok ) diye belirtmelidir.
12. Cihaz gün içerisinde gördüğü en yüksek ve en düşük sıcaklık ayarını hafızasında tutmalıdır (Max/Min özelliği).
13. Dünya Sağlık Örgütü onaylı olmalıdır.
14. Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUB), TSE belgesi, CE belgesi olmalıdır.
HAFIZALI DİJİTAL BUZDOLABI TERMOMETRESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ
1. |
Dijital olmalıdır. |
2. |
LCD ekranı olmalıdır. |
3. |
Ekranda tarih saat özelliği olmalıdır. |
4. |
Yeni ara yüzü ve kullanım kolaylığı olmalıdır. |
5. |
Üç yıl garanti kapsamında olmalıdır. |
6. |
Ara kablosu ile bilgisayara veri akışı sağlayarak 60 günlük geçmiş kayıtları raporlamalıdır. |
7. |
Hafızalı dijital buzdolabı termometresini USB girişinden bilgisayara bağladığınızda ise herhangi bir programa gerek kalmadan 60 gün geriye doğru |
kayıtları rapor alabilmelidir. |
|
8. |
Hafızasında 30 günlük kayıt saklayabilmelidir. |
9. |
Ekranından 30 gün geriye doğru kayıtları görülebilmelidir. |
10. |
Cihaz bulunduğu ortamın sıcaklık değeri +2°C ile +8°C arasında olması gerekmektedir. |
11. |
Cihazın son 30 gün içerisinde soğuk zincire yani +2°C'nin altında veya +8°C'nin üzerinde 60 dakika kalırsa alarm uyarısı vermelidir. Bu değerlerin dışına |
hiç çıkmamış |
ise; ekranda OK (sorun yok ) diye belirtmelidir. |
12. |
Cihaz gün içerisinde gördüğü en yüksek ve en düşük sıcaklık ayarını hafızasında tutmalıdır (Max/Min özelliği). |
13. |
Dünya Sağlık Örgütü onaylı olmalıdır. |
14. |
Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına (TİTUB), TSE belgesi, CE belgesi olmalıdır. |
1. KOMİSYON ÜYESİ 2. KOMİSYON ÜYESİ 3. KOMİSYON ÜYESİ 4. KOMİSYON ÜYESİ 5. KOMİSYON ÜYESİ
|
|
|
|
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|