TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA VALİLİĞİ YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ YENİMAHALLE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
Gerçek/Tüzel Kişiliğine
Hastanemizin ihtiyacı olan (/2~) kalem a<Z-
Malzemesi/işi/hizmeti/yapımı satın alınacaktır, ilgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifinizi en geç I /Q3./2019 tarih ve saat İL^.'a kadar göndermenizi,teklifinizde teslimat s üre^rfSTÎd irilmedin i rica ederim.
Ek: (1) Adet Teknik Şartname
Doğrudan Temin Atımlarında İstekliler Tarafından Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
1- Teklif edilecek alım için, listedeki ismine ve miktarına uygun bir şekilde teklif mektubu hazırlanacaktır.
2- Mal/malzeme alımlarında marka, model, varsa katalog numarası ve Tıbbi Cihaz Yönetmeliği Kapsamında olan tıbbi cihaz, tıbbi malzemeler için Ürün Barkot Numarası mutlaka belirtilmelidir. Özelikle hastaya fatura edilebilen tıbbı sarf malzemelerine ait, Sağlık Bakanlığı Ulusal Bilgi Bankasındaki (UBB) Ürün barkod numarası belirtilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
UBB ile ilgili istenilen belgeler:
a- Teklif veren firmanın Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı olduğuna dair belge.
b- Teklif edilen ürünün Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasına kayıtlı ve Sağlık Bakanlığından onaylı olduğuna dair belge (İlaç ve Tıbbi Cihaz tanımlama Formu),
c- Teklif veren firma bayi ise, Sağlık Bakanlığı İlaç Ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankasında üretici ve ya tedarikçi firmanın bayisi olduğuna dair belge (Bayi Bilgi Formu).
Bu belgeler Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası web sayfasından çıkartılarak sunulacaktır.
3- Teklif Mektubunun istekliler tarafından imzalanması, TL bazında fiyat verilmesi (KDV Hariç), teklif edilen fiyatın rakam ve yazı ile açık olarak yazılması zorunludur.
4- Numune, katalog ve teknik olarak istenen diğer belgeler teklif mektubundan ayrı olarak bir zarf veya dosya içinde verilecektir. Numune istenmişse, teklifinizin değerlendirmeye alınması için mutlaka numune getirmelisiniz. Numune istenmemiş olsa dahi, alımın özelliğine göre, teklifin istenilen özelliklere ve şartnameye uygunluğunu tespit etmek amacıyla tanıtım materyali (numune/katalog/broşür vb.) sunulmalıdır. Numuneler, fiyat teklifinin en son kabul tarihinden itibaren 2 iş günü içerisinde satınalma birimine ulaştırılmalıdır aksi halde teklifiniz değerlendirme dışı bırakılacaktır.
5- Teklif edilen fiyatların geçerliliği (opsiyon) teklif tarihinden itibaren, özel durumlar hariç, en az 30 gün olacaktır.
6- Teklif mektubunda, teklif ettiğiniz malzemenin teslimat süresini mutlaka yazınız. Teslimat konusunda, tarafımızdan özel bir durum belirtilmişse (derhal teslim vb. gibi) bu durumda göz önünde bulundurularak teklif verilmelidir
7- Belirtilen tarih ve saate kadar teklifleriniz doğrudan temin birimine teslim edilmelidir. Bu saatten sonra teklifler kabul edilmeyecektir.
8- Teklif verilmeyecekse gerekçeli nedeninin aynı faks mesajı ile tarafımıza bildirilmesi rica olunur.
9- İstekliler listedeki bütün kalemlere veya diledikleri kalemlere teklif verebilirler.
10- idaremiz satınalmayı yapıp yapmamakta, dilediği miktarlarda yapmakta, iptal etmekte veya uygun bedeli tespitte serbesttir.
11- Teklif veren firmanın teklif mektubunda kaşesi, yetkili personelin imzası ve tarih bulunmalıdır. Eksik bilgileri bulunan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
DOĞRUDAN TEMİN İLETİŞİM:
Yeni Batı Mh.2367.Sok.No:4 (Eski 2026 Cd.) Batıkent Yenimahalle/ANKARA TLF : (0312) 587 26 87-26 89-26 94 FAX:(0312) 587 24 31 Eposta:yenimahalledhdogrudantemin@gmail.com
Fiyat teklif cetvelinin numunesi aşağıdadır. Tekliflerinizin bu numuneye uygun bir şekilde hazırlanması önemle rica olunur.
birim fiyat teklif cetveli |
|||||
Sıra No |
İşin ismi ve kısa açıklaması |
Birimi |
Miktarı |
Teklif Edilen Birim Fiyat |
Tutarı |
1 |
AMELİYAT MASASI EL VE BİLEK KAYIŞI SABİTLEME APARATI (JİNEKOLOJİ MASADA KULLANMAK ÜZERE) |
ADET |
8 |
|
|
2 |
AMELİYAT MASASI DİZ SABİTLEME APARATI (JİNEKOLOJİ MASADA KULLANMAK ÜZERE |
ADET |
16 |
|
|
TOPLAM TlITAR (KDV Hariç) |
|
El-Ayak sabitleme kemeri ameliyat masasındaki hastaların elini ve ayağını sabitlemek için kullanılabilir olmalı.
Kemer hastanın elinden ve ayağından çözünce yere düşmemesi için geliştirilmiş bir aparatı olmalı ve ayrıca kemer istenildiğinde kolayca ameliyat masasından ayrılmalı,tekrar masaya takarken çok pratik bir şekilde kolayca takılabilmeli.
Kemer ameliyat masasına takmak ve gerektiğinde çıkarmak için, yapılacak sistemde cırt bant kullanılmamalı
El sabitleme kemeri,güvenli,uzun süre kullanılabilmesi ve kolay temizlenebilmesi için otomobil emniyet kemeri tipinde ve 50 mm +- genişliğinde ,sade ,polyester kemerden üretilmiş olmalı.
Kemerden kullanılan cırt bantların genişliği 40 mm +-2 mm olmalı.
Kemer sabitleme sisteminde kullanılan cırt bantlarda insan sağlığını tehdit eden maddeler içermediğine dair belgesi olmalı bu belgeler istenildiğinde idareye incelemek üzere teslim edilmeli.
Numuneye göre değerlendirilecektir.
Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması | Miktar | Birim |
---|