• İhale No
    1837902
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    05 Nisan 2019 09:00
  • İdare
    Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • İhale İli
    Kırşehir
  • İşin İli
    Kırşehir
  • Yayın Tarihi
    04 Nisan 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

 

5-RANO:

U.S.B. KOOO

malzemenin Cinsi

Sut Kodu

Mlr(İA«l

Uıl<ıM

FİYAT

roFıA-y

FİYAT

1

 

.AE0900 MİİNİİSKÜS ONARIMI .M.\LZEMESETİ

AE0900

1

ADET

 

 

2

 

AE2080 KIKlRDAlvyıMENİSKÜS TAMİR SİSTEMİ ÇİFT BARLI ABSORBE OLMAYAN GÜÇLENDİRİLMİŞ SLlTÜRLÜ KİLİTLİ PEEKTÜM BOYLAR

AE2080

2

ADET

 

 

3

 

AE2200 KIKIRDAIv/MENİSKCS TAMİR SİSTEMİ TÜMÜ İÇERDE SÜTÜR GEÇİRİCİ TÜM BOYLAR

AE2200

1

ADET

 

 

4

 

AE2340 TAMAMLAYICI ÜRÜNLER, KESİCİ SHAVER UÇLARI DÜZ STANDART

AE2340

1

ADET

 

 

TOPLAM

 

 

EKİ : TEKNİK ŞARTNAME

 

'

 

»■S

 

\frn-l?v jtt.» Mik^rnUlti maLrtnvlfrin kuUatııliHası tiû^Snûlıurktrtlir.

\iK»k anit-C»3i vakanm dummuna röry k»Haı>ıtjcak nnUfuM» xa<tı <a»ı>jı »»tj ■!. ::ivlWI»U .ıbliUir. \1^

 

riMiijı.ın , fj/ÎJ kullanttan kaloı» irin ha*ljnj;nt< trVJif r

 

M dc teklifleri ile biHikte suıuıulan grrrkmcVirdir.

 

n* jnjM fj/İj kiillaıutan nuh^ntr aılft t fatura nK^rktİr. Mjl/rfiK>cr Hİiİİmi-İ IIc HûiÛm».'!. V v 1 nij. Matİnıîr

uİkkat Fnii.ecEK hususi ar

I - Tı'kUriliıinı H» Jil^n Kİ)' lljınç '«• lûrk Uratiııbrak vcrilr»ik»ir.

2'Sitiıı(t. ka/nılı tr iııı^ı k«^ buiun<n.>>.ın trUitlrr dv'>vıU-iMİİM)K'>r ■ImıiM.tacaklır.

3- NumııiK* Ktmİhlİ^ takılı dr ıtumuiK en kiM $ütcdc ^ainı^lmj İHriıtıuıc j^UiılenVcrktir.

ka{wjmuHİJ yer alan üı üııtvı in İrk lıaMiıa l lill k:ı;tdi »ru-rlİ ıı|nıa\i{t. trkltH OmlclıflıaUrvı ilmıa dı»ııxts «rırıı fîrniıfUr ifİn ,

OtvlH'İ İi(uiIjU-i tJiarHHİatı l'Hlt dc ali lu\İt tdar^k tanııuİJMMit» ı»lıııa%ı cvrckiiickicdin

5-Bjkatdı^ıııtu TKIIK' nun Ol M|7 iarilı \e>j>ıtı ya/tUn ♦ 11111 kap—»niuUkJ tııal/vmclcr İçin rırmabıııt ** HHKİ < İH V/ V V TIŞ ^ 1 !cl \ K I V l<> İl İK MK> <

r..U(.Ullfr!J-irdi'U luUa» kaUıt.Uif vc>a dlU-tt(kkıî kaU*ı.iIi rv U-kIir»^ i4İHlİr(*r.

T.Kö^kıtiıU'U alımla İl*'iil ifltıı «cı;:l*r\‘>4iu haubr. kjfK'i ia>ıuıa vc ıQıu uln«ımskIi'rUr{ ££•■<(j ^{ılv-ıtcrİ ului^indr kahn ki^l'ünııava ailtir.

K>iıl«iitHİ/. Miallıl/ıurli ult|i alnı:iHMkt4 ır> j bir ki'aniil aİMi.ıVl4 M’tlM-AKir.Fîmtabr lrklir«i‘rnKkk* luı lıûkınû kahut vtiiûy 5a\ılır.

9-IV£\'iU'aılinuvıiü/. kakın kakıttı. yada işİn lıûıûnlOkart vdıu'M hakıııınHİan lît r».<»ıııa sıûnr tıa|<ılat>nrcrklir.

lU'.Mabntırkrr IK'pu ir>l!ıuidir.lW(M»t4 U^uııııa^ı ik U;^İMûm la>nııa v.U^ıİdcrkr finiM>a aittir.

I l'lVUif «crrn fıruıa .S.lVr.hCküııılpri scr«'^iKC klarr i;^arın4İjn yapUaca^utı kuhul ctıııiı >.ı«ıtır.

|}-.\lıiKİar AcH ilıtivavİJiuıma >üıır1ik ıılduguııdan, IdariiHİi: t^rdfımljn vrrilm .<ıi{>aiijc Miııra.tı bclİrfilvn ;:mii i^rıİMiMk tr^liniiilt yapılmadan ûıûıdcr için iduıcuık>tpjri}I rck taraflı i|>t4İ ciııı<- hakkııja salıipıir. KlniMİar irUirvrııiK-ktc İm lıükıııû kjltul t{nâ$ Bakılır.|

lioMım uhlv>iıiı!c kabıı firma alıma iltfkin olarak dO^'nk^ccrj^ Tıiturada ııİii h^ıkiHİ ııuııuıa.u Uc SIT K'mIiiiiu htfDrtnt'klir. Trdaıİkfi lîrııu bunlıırın SIT hOkCıııkiİ dıt'trulruMJiıda doğru cfk^tirOnûf olniA«(nJcn sorumludur. CcH ûdcıuc kuruum barkud %'c SIHT kcMİlarutm rşIr^tİrUtocsi

iU* ilâİlt ntarukTİl'i lil{ LttılİJmıl oaa almudH^ıiidan.haktjiKDtltldaroI tıu ka^ıtUn r&aııalmn) jL'ak. anıbıı kurumun hcrİuntd bir »urrilr nıabrıur lurkiKİ vr SIT kiMİumm dı>;:nj rtlv^ıtKdİ^M lr»pİI cderfk geri Gdrmr^nıuuaıuui halituir olufan urar nrdrm\1c idjrr t^rafıiKİanda trdaıikçİ firııidva rScu cdllcrrk. Mdvuıc y4|<ıt>a bik Inpil cdİlcıt /aıartn unıamı alım >apılan Tımutian tahvil nlİIctt-ktir. l-1rıııa trkUf ^ rnurklr bu lıQkmQ kalnıl rlMiSf »a\Uır.

I4< S>m ı«Hİirvı nuc>Qrc>İ ivnİMiuJr tHûıı rdn>ıu->ı-u Teklifler d«^rıkııdİımc>calııı<u4tdCaklır.Kii-n>alar trkIıT>rmK-kk bu hakıııO kahulrlmif sa>tlır.

  1. Ü4Laıılı£Hiiu T.iCII.K. I)a^k4idı£muı 27.1 l.2(M5 larflt U^tl5‘>Ml369 »aydı^-azdarı grrr^»cr. finıtjtarın teklif edilen flıüıtUrin saiınalma UrihimU Itib^rivk Sa^ık liakanlt^ı {S. Ik) durumunun u\;:un oİnıa«ı, haktaya kullanıldı^ («rüıtr i&r .MKIU'LA »ûtemînc ka%ıllı olma«i ıti'cekıucktrdİr. liu iK'di'nlesaiHialma sOmİnde S.U. durumu «ırnulanu»! kurumutnu/.4:4 >apdarak olup. Otrllikk tıa»u»-a ^'ıiurlik kullanılalı malrrmrkrdc (eklif edilen barkud numan»mdsn farklı bir baıkud numai4-«ma sahip tIrOnOn kullanttnıaıı mmucu fatura edilen ntaLıemekrin MKOl'lA^trniine kanıtlı olmadıkı (Ckpit edUiiıifakİe. mab.tue bedelleri U^li rınuaıutı rıdcnıekıtnden kesBcrektliSİİ ha»tjiie drtncr .Ncmıaiıe Im^plaruıa celir k»>dcdikcek(İr. flnıular kurvmumuu teklif trımekk bu hûkjKÛfi latııamıuıı kabul ctnû} sa>ıltr.

  2. .\mrli>at >ıma erdikten smıra aıııeli>arTa kullanüaıı tıul/ııurkrr ait fatura ilpit fınııa turafuıüjıı mutlaka aaK‘1i>atmyapıklıt» l^rOı >-anlmakMire(i«k kepilerek, faluıa ftn tar«fuıa ha«la adı sctadı. kuUandannut/eıuekrİn adı ^Sl<T ki>du, barkud numaraAi \a/ılmatııiır. Fatura arka uıafına İac atiH-Ci»tıa kuU:ııııİjn taaUcıiK’krr ail barkiMİUrı ck^îk^û «darak ya|ti>iii ıluıatıdır. Barkod fj/la dlup f^ıura arka ^metİııc at^nudıiı takılı de İse A4 ebaimda bo( kaj^HİA kalan bai k<MİIar >a{-t9(ırdarak fatura a«İuıa fliftiıikrek b4«tam:>e en geç 7 kerûnde tesUnı edihııelidir. (Kkvik luıkiMİlu fuluralar te>Iİm 8İiiiiun> jrak. UsîU nıma.ta rv^nıi yan ile İade edtkcvklİr. ) K«<luıaııuı lteılun}d bIr5eU'(>lc hjManc>c ^eç testini cdİlnıeM mhiucu ha*tai)iıı laburcu olıii4«ı durumuıula . fatura bedvU S(»Kva fatura edİkmcx ise aûc kimu«u fatura bedeli UgHi ürnıa^a r*deıuııeiıeırk. ha^lsnc ÜMiH't M-nıu>e İH’>^apIJtuta Krlirtd^rak ka>dedikevk(İr. l-lıma bu alını k>n lekiif\ertm'kle bu lulkiMÛ kabul eiıııH savılır. Alım ulıtolikle kalan Hmıa alıma kı»ııu olan nı:ıt/vii<e vada mal/4-tııekri lulUmlndiktan sunra kullandırdığı malıeuıvkre ail fatuiuuıı kn4iK£. yada kestij^ lıakk idarcmLıe Iteliriikn ^îirr kerisiHİe 7 k^ih (Vvdi (îOm) tealin) eimt't. yada fatuıaM kargu, pu«(a v.lt. dae‘>u>*<i;ı ka«İKi)ur i>e bu durumla İdaıeıııİ/iıı beıban^ bir ıtte>ull%eti (dma,taı-aiı j*iht. Ik-Iîi ılleıı /amanda İdatcıııûe tolim cdnıtteten fatura bedrUeri Ue ilplide fimıa klaıemlulen hci İMnei bİr bak yada aLL-ak lakp eimo ı-ceklir. Ilu krutmla Iteıluıı^ bir İıukııki bak > ada alacak lakbİndr bulunmavar«jiiiiHİa !> bu alıma İ^lİrak etıuekk kaİMil elıııif sat ılır.

 

> TKK.NİK ŞARTNAME TC.M MADüELEKİNE UYGUN ÜRÜN TEKI.İF ETİ İIÎİMİ/.İ K,\BUL VE BEVAN E1)ERİ7.İM7A VE K.\SE :

 

'.-'t

 

i

 

MENÎSKÜS ONARIMI MALZEME SETİ : AE0900

EMİLMEYEN İÇTEN İÇE MENÎSKÜS DİKİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Sut Kodu:AE2080

 

1-

 

2-

3-

4-

 

5-

 

Sistem, O numara erimeyen ULTRABRAİD sütura bağlanmış, serbestçe kayabilen, önceden düğümlenmiş 2 adet 5 mm PEEK-OPTIMA polimer sütur bardan oluşmalıdır.

Sistem, Artroskopik olarak dışarıdan düğüm atılmasına gereksinim duymadan kendi kendine düğümlenebilir yapıda üretilmiş olmalıdır.

Yukarı ve aşağı 15° seçenekleri olmalıdır.

Sistem, cerraha nörovasküler yapılara zarar verme riski olmadan, horizontal ve vertical mattress sütur atabilme olanağı sağlayarak All-Inside (Tamamı içeride) tekniğinde menisküs tamirinde kullanılabilmelidir.

Sistem tek kullanımlık steril paketler halinde üretilmiş olmalıdır.

 

MENİSKÜS SÜTUR KESİCİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sut Kodu:AE2200

  1. AH inside menisküs dikiş sistemi ile birlikte kullanılmalıdır.

  2. Düğümü ittirmeye, sıkıştırmaya ve kesmeye yarayacak şekilde dizayn edilmiş olmalıdır.

  3. Tek kullanımlık steril paketler halinde üretilmiş olmalıdır.

 

HEM KEMİK HEM YUMUŞAK DOKU İÇİN KESİCİ SHAVER UCU TEKNİK ŞARTNAMESİ Sut Kodu:AE2340

 

  1. Bladelerin keskinliği elektropolishing metodu ile yapılmış olmalı ve kayganlığı ve sertliği Sirilyum kaplama tekniği ile sağlanmış olmalıdır.

  2. Blade’ler Shaver kontrol ünitesi tarafından otomatik olarak tanınmalıdır. Tanınan blade için asgari ve azami hız değerleri digital ekrandan izlenebilmelidir. Aktif RPM cihaz tarafından tanımlanan değerlerin dışına çıkmamalıdır.

  3. Blade’ler seçim ve kullanım kolaylığı açısından değişik renklerde olmalı ( Color coded) ve takılan blade için hız aralığı ve aktif dakikadaki devir hızı (RPM) kontrol ünitesi üzerindeki ekrandan izlenebilmelidir.

  4. Bu uçlar yumuşak doku bladeleri dizaynında ancak kemik dokuyu da tıraşlayabilecek sertliğe keskinliğe sahip uçlar olmalıdır.

  5. Bağ tamiri yapıldıktan sonra noçplasti yapmaya imkan tanıyacak şekilde komşu dokuya zarar vermeyecek uç yapısına sahip olmalıdır.

  6. 3,5 mm, 4,5 mm ve 5,5 mm çapları olmalıdır.Çalışma uzunluğu 16 cm olmalıdır.

 

 

 

 

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim