• İhale No
    1838524
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    05 Nisan 2019 15:30
  • İdare
    Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Antalya
  • İşin İli
    Antalya
  • Yayın Tarihi
    05 Nisan 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

 

T.C.

ANTALYA VALÎLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Antalya Atatürk Devlet Hastanesi

 

 

 

Metin Kutusu: 05.04.2019SAYI : SATINALMA/71713619 KONU: TIBBİ SARF MALZEME ALIMI

SAYIN:..........

Kurumumuz için aşağıda cins ve miktarı ve Özellikleri belirtilen malzemeler 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 22/F (Doğrudan Temin) yöntemi ile satın alınacaktır, Firmanız tarafından temini mümkün ise Kurumumuz satınalma komisyon Başkanlığına teklif verilmesini rica ederim.

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI Teklif edilen fiyat KDV hariç olarak belirtilecektir.

Teklife esas malzemelerin kalite ve markası ile teslim müddeti açıkça belirtilecektir.

Taahhüt edilen süre içerisinde malzemenin teslim edilmemesi halinde ilgili firmadan bir defaya mahsus olmak üzere 3 ay süre ile teklif alınmayacak, bu haline tekerrür etmesi halinde 4734 sayılı K.İ.K,hükümleri uygulanacaktır,

İhaleye hile,desise,vait,tehdit,nüfus kullanma suretiyle ihaleye fesat karıştıranların tespit edilmesi halinde yine 4734 sayılı K.İ.K ’in ilgili hükümleri uygulanacaktır.

Malzeme tesliminde,teklife davet mektubunda belirtilen kalite ve marka esas alınacak, benzer,muadili vb. ifadelerle malzeme teslim etmeye yeltenenlerin malzemeleri kabul edilmeyecek ve bir dahaki ihale için teklife davet mektubu gönderilmeyecektir.

Uhdesinde malzeme kalan firma, fatura düzenlediği tarihte tıbbi malzemelerin Tıtubb Sağlık Bakanlığı Ve Sgk kayıtlarının onaylı olduğu belgeyi fatura ekinde vermek zorundadır.

Malzemenin teslim tarihi, UBB ve GMDN kodralırın belirtilmesi zorunludur.

Ürünler idarece denetim ve muayene işlemlerine tabi tutulacaktır. Ayrıca idare ürün/hizmeti alıp almamakta veya bir kısmını almakta serbesttir.

STERİL EDİLEBİLEN MALZEMELER FİRMA TARAFINDAN STERİL OLARAK TESLİM EDİLMİŞ OLSA BİLE HASTANEMİZ TARAFINDAN TEKRAR STERİL EDİLDİĞİNDEN 50,00 TL STERİLİZASYON BEDELİ HASTANEMİZ GİDER TAHAKKUK BİRİMİNCE FİRMA HAKEDİŞİNDEN KESİLECEKTİR.

Metin Kutusu: 10-BU TEKLİFE DAVET MEKTUBUNA OLUMLU YADA OLUMSUZ MUTLAKA 05/04/2019 TARİHİNDE SAAT 15:30 A KADAR 0 242 345 77 82 VEYA 0242 345 77 79 NOLU FAX ‘A CEVAP VERİLECEKTİR.

Metin Kutusu: 11-Yatarak tedavide kullanılan ancak MEDULA sisteminde SUT kodlarına tanımlı olmayan hiçbir tıbbi malzemenin 01/12/2015 tarihinden itibaren sağlık hizmeti sunucuları tarafından MEDULA sistemine hizmet kaydı yapılamayacaktır, hükmüne istinaden ilgili firmalara fatura bedeli ödenmeyecektir.

Metin Kutusu: 12-Teklif edilen ürünlerin UBB ve GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmesi ve onaylı olması gerekmektedir. Firmalarca yapılan hatalı tanımlama sonucu, GMDN kodlarının ürünlerin tanımlarıyla uygun eşleşmemesi ve onayının olmaması nedeniyle SGK tarafından kurumumuza ödemesi yapılmayacaktır. Fatura edilebilir ürünler ile ilgili firmaların haksız ödeme talebinde bulunduğunun tespiti halinde, oluşmuş veya oluşacak kurum zararı teklif veren firmalar tarafından ödenecek ve bu durumdan kaynaklanan her türlü hukiki ve cezai sorumluluk teklif veren firmalara ait olacaktır. İş bu teklif mektubu malzemelerine teklif veren ve malzeme teslimi yapan firmalar bu durumları kabul etmiş ve taahhüt etmiş sayılacaktır.

 
  Metin Kutusu: Bİrkan
İdari ve MflK"Mü d.d.
ö

13- Bu mektupla birden fazla malzeme için teklife davet mektubu gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak,eksik teklifler değerlendirilmeyecek,değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır. İşbu teklife davet mektubu tanzim edildikten sonra bir zarfın içerisine konulacak zarfın kapağı kaşelenip imzalanarak üzerine T.C. ANTALYA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA ATATÜRK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ Satınalma Komisyon Başkanlığına HASTA DİLEK AY+ İMM. BABET İHTİYACI 3 KALEM TIBBİ SARF MALZEME ALIMI ibaresi yazılaiktır. Teklif veren firma bütün bu şartları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

 

s.n,

Malzemenin Adı

Miktarı

Birimi

Sut Kodu

Birim Fiyat \

Toplam

Fiyatı

Marka UBB

 

1

SERVİKAL DİSK PROTEZİ

1

ADET

 

 

 

 

 

2

B-TCP SENTTEİK KEMİK GREFTİ10 CC

2

ADET

 

 

 

 

 

3

PEPTİK VİDA

8

ADET

 

 

 

 

 

EK: TEKNİK ŞARTNAME (4 SAYFA )

NOT:

JU MALZEMENİN TESLİM TARİHİ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

2; UBB VE SUT VE GMDN KODLARININ BELİRTİLMESİ ZORUNLUDUR.

■L; FİRMANIN TEKLİF ETTİĞİ ÜRÜNÜN SGK EŞLEŞTİRME BELGESİNİN TEKLİFLE BİRLİKTE TARAFIMIZA SUNULMASI ZORUNLUDUR. AKSİ TAKDİRDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Anafartalar Cad. Üçgen Mevkii Muratpaşa 07040 ANTALYA Telefon: 0 (242) 345 45 50 (1303) Faks: 0 (242) 345 77 79 e-posta: antalvadhs 12@saelik.gov.tr Elektronik Ağ: www.aadh.gov.tr

 

BRIDGE SUSPANSION DİSK PROTEZİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

SUT KODU: 103.030

1.                Bridge Suspansion Disk Protezleri, tek parça titanium gövde üzerinde iki yüzeyi birbirine bağlı peek endplate plakalarına sahip tek bir parçadan oluşmalıdır.

2.                 Bridge Suspansion Disk Protezi, fleksiyon, extansiyon, l'ateral infleksiyon ve axial loading durumunda vertical eksende hareket etmeye izin vermelidir.

3.                Bridge Suspansion Disk Protezinin üst ve alt parçaları konveks açısına sahip olup, birbirine suspansion bridge sistemiyle bağlı olmalıdır.

4.                 İmplantın endplate yüzeyi dişli bir yapıya sahip olmalıdır.

5.                 İmplant kapalı yapıda hareketli sisteme sahip olmalıdır.

6.                 Bridge suspansion disk protezinin iç gövdesi titanyum alaşımdan olup üst ve alt kısımları endplatelere daha iyi oturması açısından konveks yapıda peek materyalden oluşmalıdır.

7.                 İmplant fleksiyon - ekstensiyon ve îateral infleksiyonda minimum 8 derece açı sağlamalıdır.

8.                Sistem içerisinde 5.5 mm, 6.0 mm, 6.5 mm, 7 mm yükseklikte tipleri(size) olmalıdır.

9.                Set içerisinde tüm sızelara ait deneme boylan ve mesafe ölçüm enstrümanlarının yanında implant tutucu , caspar ekartör, rende, çift taraflı rende, halka küret ve raspa olmalıdır.

10.           Ürünler ile ilgili olarak istendiği zaman titanyum materyal analizleri sunulmalıdır.

11.           Ürünlerin CE veya FDA belgeleri bulunmalıdır.

UosIca'



 

1.    Sisıc           .,or ve minival invazive uygu. ^ jpsine uygun olmalıdır. •.. Ş

2.    Set içerisindeki peptit kaplı vidalar osteopenik ve osteoporotik hastalarda kemik oluşumumî hızlandırır özellikte olmalıdır.

3.    Set içerisindeki peptit kaplı vidalar kemik tutunumunu arttırdığı için pull-out riskini minimize etmelidir.

4.    Set içerisindeki peptit kaplı vidalar hücre yenilenmesini sağladığı için füzyon süresini kısaltmalıdır.

5.     Set içerisindeki vidalar gittikçe kendinde/ı incelen ve konik yapıda olmalıdır.

6.    Set içindeki hemishperical vidalar üzerinde kaynak işlemi olmamalıdır, düşük profilli olmalıdır.

7.    Set içerisinde kortikal kısımda daha iyi tütünüm sağlayan çift hatveli vidalar olmalıdır.

8.    Polyaksiyel I-U, kanüllü vida, başları +/-12 derece +/- 23 derece açılandırılabilir özelliğe sahip olmalıdır. ,

9.     Vidaların kalınlıkları 4,5/5,5/6,2/7,0/7,5 pim ölçülerinde olmalıdır.

10.          Set içerisindeki posterior polyaxial vidalarda kullanılan set screw*ler rodu ,i*kpmple kavrayan CSP (Complate surface preasure) set screw ve geniş

hexegonal başlı set screw olmak üzere en az iki farklı model olmalıdır

11 .Hareketsiz rodlarm kalınlıkları 5,5 mm Ölçülerinde olmalıdır.

12. S et içerisinde osteoporotik ve degeneratif, travmatik hastalar için başından sement veya greft enjekte edilebilir yapıda kanüllü I başlıklı, listhezis başları en az 7cm uzunluğunda olan poliaksiyel vidalar olmalıdır.

13.Sement skopi altında akış miktarı gözlenebilen °Tantalum” maddeli °PMMA” semente sahip olmalıdır.

14. Sement 12 ila 15 dakika çalışma zamanı sunmalıdır.

15.Set içerisinde kifoz düzeltme işlemlerinde kullanılmak üzere, yükü kifotik segmentin altında ve üstünde aynı tarafla en az ikişer vidaya dağıtacak bir sistem olmalıdır. Bu sistemle iki vida sanki birleşik tek vidaymış gibi manipüle edilebilmelidir. Aynı aletle hem komprese hem distrakte işlemide yapılabilmelidir.

16.Sistemin polyaksiyel U vida sisteminden, lateralize, medialize ve axial I vi$ao sistemine veya I vida sisteminden lateralize, medialize ve axial U vida \ sistemine ----------------   

17.Kanüllü vidaların çift yivli seçenekleri olmalıdır ve sement kİti vida içine/^ geçmeli olmalıdır.

18.Set içerisinde minimal invaziv plak, rigid plak, axial hook, rod, modüler rod v& rod konnektör seçenekleri olmalıdır.

19.Minimal invaziv retraktör setinde en az 5 farklı uzunlukta blade’ler olmalı her blade uzunluğu için en az 4er blade olmalıdır.

 
  Metin Kutusu: Û1 .Mhumal invaziv retraktör sistemi total laminektomi,disk^k uygun olmalıdır.
22.Minimal invaziv retraktör sistemi perkütan girişim kiti ile minimal invaâ? 	:0 VoKiiivRt.înde olmalıdır.

0.Minimal invaziv retraktör sistemi hem lateralden çift taraflı hemde oıj^a^an tek kesi ile vida göndermeye müsait olmalıdır.

23 .Minimal irîvaziv retraktör setinde en az 2 açıcı olup cerrahi bölgede onumlanmayı kolaylaştırmalı ve ayr^ anda 2 farklı yönde açılmaya izin

verebilmelidir.

24.îw ^n^al invaziv retraktör listemi insizyon bölgesinde istenilen açılımı gerçeAv.r^eŞtiı,dikten sr»ira cerrahi bölgeyi her iki yönde minimum 30 derece toplamda 60 derece insizyon bölgesinden daha geniş açabilme özelliğine sahip olmalıdır.

25.Minimal invaziv plaklar düşük profilli olmalıdır.

26.Minimal invaziv plaklar en az 14 farklı tip ve 5 farklı boy seçeneği olmalıdır.

27.Minimal invaziv plak sistemi birbirine eklenenerek (içiçe geçme) istenilen seviyeye çıkarılabilir ve her bir plak arasında kilitleme sistemi olmalıdır.

28.Minimal invaziv plaklar içice geçerek üstten kilitleme vidası yardımıyla sabitlenmelidir

29.Minimal invaziv plak sistemine gerektiğinde (crosslink) transvers bağlantı > uygulaması eklenebilmelidir.

30.Plakların   şekli uygulama alanındaki yapıya zarar vermeyecek şekilde olmalıdır,

31 .Modüler rod ve rod konnektör sistemi birbirine eklenerek (iç içe geçirilen) v

istenilen seviyeye çıkarılabilir ve herbir rod arasında stres reducer burçlu kilitleme sistemi olmalıdır.

32,Modüler rod ve rod konnektör sistemi minival invazive uygulama içinde kullanılabilmelidir.

33.S,et içerisinde farklı boylarda modüler rod bulunmalıdır.

34.Modüler rod sistemine uyumlu iç içe geçebilme özelliği olan posterıor clamp sistemi uygulanabilmedir.

35.Sistem sublaminar, transversolaminar ve transversial bağlama seçeneklerinden herhangi biriyle kullanıma uygun olmalıdır.

36.Sistem içerisinde en az 2 farklı uzunluk seçeneği bulunan hareketli sistem hooklar olmadır.

37.Hareketli sistem hooklar aksial loading için 0,50 cm ve 1,5 cm hareket kabiliyetine sahip çeşitleri olmalıdır.

38.Set içerisindeki bütün vidalar 30 mm den 50 mm ye kadar 5 er mm aralıklarla büyüyen ölçülerde olmalıdır.

39. Ürünler ile ilgili olarak istendiği zaman titanyum materyal analizleri sunulmalıdır.

40. Ürünler CE veya FDA belgelerinden en az birine sahip olmalıdır,

 

p -TCP ÇUBUK-BLOK SENTETİK KEMİK GREFTİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1-    Malzeme içeriği minimum %98 saflıkta Beta Tri Kalsiyum Fosfat (P-TCP) olmalıdır.

2-    Ürün, kemikte mevcut olan minerale benzer yapıda olmalıdır.

3-    Optimize edilmiş gözenekli yapısı ve kimyasal bileşimi ile sağlıklı kemiğin sürekli yenilenme döngüsü için uygun olmalıdır.

4-    İyileşme sürecinde p-TCP zamanla bozunmalı ve kemik oluşumunu desteklemelidir.

5-    Ü'rün uygulama aşamasından sonra Osteokonduktiv ve Osteoinduktiv oluşumuna başlayıp, hızlıca Osteojenik aktiviteyi başlatabilmelidir.

6-    Ürünün gözenekli yapısının birbirine bağlılığı, mikro ve makro por yapısı kan ve vücut sıvılarının kılcal damar hareketine osteojenik hücreler için penetrasyonun arttırılmasına ve sentetik matrisin ossifikasyonuna yardımcı olmalıdır.

7-    Ürünün Çubuk ve Blok lardaki makro yapıları kemik hücrelerinin matrise derin şekilde nüfus et mesine izin vermelidir.

8-    Ürün Radiopak olmalı ve osteointegrasyonunun görüntülebilir yapıda olması gerekmektedir.

9-    Ürünlerin klinik öncesi çalışmaları, biyo uyumluluk testleri (in vitro - in vivo), biyomekanik testleri, biyo bozunum testleri, biyoyük ve sterilite test raporları olmalıdır.

10-                   Ürün           çift kat steri! paket olarak sunulmalı ve 93/42/AT tıbbi cihaz yönetmeliğine göre sınıf III Tıbbi Cihaz olarak CE işareti taşımalıdır.

11-                    Ürün          çeşitlilik ve alternatif çözümler sunmak açısından 4x4x20mm (8,10cc 4 fü/10,13cc 5 li/12,15cc 6 lı ), 5x5x20mm (16,50cc 4 lü/20,63cc 5 li/24,76cc 6 lı ), 5x5x25mm (18,80cc 4 lü/23,50cc 5 lr/25,00cc 6 lı) ebatlarında olup, uygulandığı bölgede stabiliteyi arttırmalıdır.

12-                                   Ürünlerin       kullanım süresi 3 yıldan az olmamalıdır.

13-                            Ürünün  SGK ve ÜTS kaydı olmalıdır.

14-                     Ürün,         Class III sınıf CE belgesine sahip olmalıdır. Ayrıca akredite kurumdan alınmış ISO 13485 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine sahip üretici tarafından üretilmiş olmalıdır.

15-                 Yerli malı belgesine sahip olmalıdır.

16-                           Serbest   satış sertifikasına sahip olmalıdır.

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim