• İhale No
    1881827
  • İhale Adı
    TIBBI SARF MALZEME ALIMI
  • Sektör
    Tıbbı İlaç ve Sarf Malzemeler
  • İhale Tipi
    Mal Alımı
  • İhale Usulü
    Doğrudan Temin
  • İhale Tarihi
    01 Temmuz 2019 10:00
  • İdare
    Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
  • İhale İli
    Gaziantep
  • İşin İli
    Gaziantep
  • Yayın Tarihi
    24 Haziran 2019
Detayları Görebilmek ve Benzer İhaleleri Takip Edebilmek İçin Üye Olun

T.C.

GAZİANTEP VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Şelıitkamil Devlet Hastanesi

 

 

 

 

 

Metin Kutusu: 21/06/2019Sayı : 48736255/....

Konu : Teklife Davet

Sayın :İNTERNETTE YAYINLANMASI Tel : Faks:

Kıırııınumuzun ihtiyacı olan (2) kalem (805961) 2 ADET DEFİBLATÖR CİHAZI ALIMI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. Iıariç fiyat teklifinizi en geç 01.07.2019 tarih ve saat İ0:00'a kadar göndermenizi rica ederim.

 

 

 

 

 

 

: 01.07.2019- 10:00

: ŞEHİTKAMİL DEVLET HASTANESİ SATIN ALMA BİRİMİ : ŞEHİTKAMİL DEVLET HASTANESİ : Teklif Birim Fiyat - İş kalemleri bazında

 

 

 

EK.: 2 Kalem İhtiyaç Listesi

Satınalmanın Yapılacağı Birim: ŞEHİTKAMİL DEVLET HASTANESİ DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR VE ALIM ŞARTLARI:

1. Tiirk Lirası haricinde verilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

2.  Teknik şartname www.sehitkannildh.gov.tr adresinden görülebilir. Teknik şartnamede belirtilen hususlara riayet edilecektir.

NOT: Tekliflerinizi hastanemizin “sehitkamilsatinalma@gmail.com’’ mail adresine e-posta olarak gönderebilirsiniz.

NOT: Tekliflerde Karalama ve Daksil Kesinlikle Olmayacaktır.

Malın muayene ve tesellümüne müteakip muhasebeye intikal tarihinden itibaren, kurum ödeme İmkanları dahilinde, 90 gün içerisinde TL(Türk Lirası) olarak yap 11 ır. İdaren in zaruri nedenlerden dolayı 90 gtin içerisinde Ödeme yapamaması durumunda vade-faiz vb. hak ve alacak talebinde bulunulamaz.

PİRSULTAN M AH. ÇETİNEMEÇ CAD. P.K : 27500 GAZİANTEP

Telefon: 342 324 67 67 Dahili: 1461 - 1466 Faks: (LütlcııTekl i Herinizi Mail Ortamında Yollayınız) c-posta: schitkamilsalinaiımfr/igmail.com Elektronik ağ: hüp://sehilkamiklh.saglik.gov.(ıV

T.C.

GAZİANTEP VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Şchitkâmil Devlet Hastanesi

İhtiyaç Listesi

Sıra No

Malın / İşin Adı

Miktar

Birim

Birim Fiyat

Tutar

1

DEFİBLATÖR CİHAZLARI DEFİBLATÖR CİHAZI HARİCİ BİFAZİK MANUEL MONİTÖRLÜ

1

ADET

 

 

2

DEFİBLATÖR CİHAZLARI DEFİBLATÖR CİHAZI HARİCİ BİFAZİK OTOMATİK MONİTÖRLÜ

I

ADET

 

 


EK: Teknik şartname


 

PİRSULTAN MAM. ÇETİN EMEÇ CAD. P.K : 27500 GAZİANTEP

Telefon: 342 324 67 67 Dahili: 1461 - 1466 Faks: (LiilfcnTek lifler in izi Mail Ortamında Yollayınız) e-posta: schitkainilsiHinalmu@gmail.com Elektronik ağ: http://schitkairiiklli.saglik.gov.lr/

DEFİBRİLATÖR CİHAZI, DEFİBRİLATÖR CİHAZI HARİCİ BİFAZİK MANUEL MONİTÖRLÜ

1.       Teklif edilen Defibrilatör/Monitör elde kolaylıkla taşına bilmeli, hafif, kullanışlı ve sağlam bir yapıya sahip olmalı,batarya hariç cihazın ağırlığı maksimum 7 kg (bir batarya, harici kaşık ve harici kaşık tutucu dahil) (+,- %10) olmalıdır. Şehir ceryanı ve şarj edilebilir dahili bataryası ile çalışmalıdır.

2.       Defibrilatörün en az 6.5 inç büyüklüğünde 640x480 piksel çözünürlükte renkli TFT LCD monitörü olmalıdır.Cihaz hastane dışı ve ambulans kullanımında şiddetli güneş ışığına maruz kalsa bile en az 1000 cd/m2 parlaklığa sahip güçlü LCD aydınlatması ile görüş netliği sağlamalıdır. Cihazda ölçülen parametreler farklı renklerde izlenebilmelidir. Cihaz ekranında en az dört dalga formu izlenebilmelidir.

3.       Cihazda üç farklı çalışma modu bulunmalıdır (AED, manuel ve senkronize). Hem manuel defibrilasyon, hem de opsiyonel pad elektrodlar ve adaptör kablosu takıldığında AED (Automated External Defibrilasyon) modlarında çalışmalıdır. AED modunda “çocuk" seçeneğide bulunmalıdır.

4.       CPR esnasında etkin ve hızlı defibrilasyon gerçekleştirebilmek için AED modunda, sürekli VF/VT analizi yapılabilmelidir veya CPR göstergesi (kompresyon derinliği) bulunmalıdır.

I       N'

II

5.       Cihaz smartbifazik veya rectilinear veya actibifazik teknolojilerinden biri ile defibrilasyon yapmalıdır.(firmalar sahip oldukları teknolojiyi orjinal kataloglarından gösterecektir.)Defibrilasyon enerjisi cihaz üzerinden kullanım kolaylığı sağlaması açısından döner düğme ile en az 2 joule ile 200 joule arasında en az 12 kademede ayarlanmalıdır. Seçilen enerji cihaz ekranından görüntülenebilmelidir.

6.       Cihaza istenildiğinde internal defibrilayon için opsiyonel olarak, hızlı kullanım açısından deşarj düğmeli en az 5 değişik ebatta (35mm,45mm,55mm,65mm,75mm) internal kaşıklar takılabilmelidir. Her bir internal kaşık ayrı UBB kodlarına sahip olmalı ve ihale dosyasında sunulmalıdır.

7.       Cihazda senkronize defibrilasyon modu bulunmalıdır. Cihaz EKG elektrodlarından ve defibrilatör kaşıklarından senkronizasyon yapabilmelidir.

8.       Şarj edilen enerji, deşarj edilmeden önce gerek görüldüğünde kullanıcı tarafından artırılıp azaltılabilmeli ,olası zaman kayıplarını önlemek amacı ile döner düğme ile seçilen en son enerji seviyesine cihaz otomatik olarak gelmelidir.

9.       Cihaz bifazik dalga formu ile defibrilasyon yapmalı, hastanın göğüs empedansını ölçmeli, empedansa bağlı olarak ilk fazın süresi uzasa dahi ikinci fazın süresini sabit tutarak kısa sürede etkin bir defibrilasyon gerçekleştirebilmelidir.

10.    Cihazın bataryaları bakım istemeyen kapalı, tipte olmalı ve tam dolu iken oda sıcaklığında maksimum enerjisi ile en az 100 defa defibrilasyon yapabilmelidir. Boşalan batarya en fazla 3 saat içinde %100 tam şarj olacaktır.

 

 

 

11.    Defibrilasyon öncesi / sonrası zarfında yapılacak tıbbi işlem ve müdahaleler için zaman gerekmektedir. Kalp durmasına minimum süre içinde müdahale edilmezse dokuların oksijenlenmesi bozulacağından hastada beyin hasarı oluşabilmektedir. Bundan dolayı ardışık defibrilasyonlar işlemleride göz önünde bulundurulduğunda cihaz, sıfırdan cihazın verdiği maksimum enerji seviyesine ; AC (şehir şebeke), DC (batarya), AC+DC (şehir şebeke+batarya) ile çalışırken en geç 5 saniyede şarj olabilmelidir. Cihazın bataryasının kullanım ömrünü tamamlamış olduğu yada takılı olmadığı durumlarda doğrudan şehir şebeke gerilimine bağlanarak, defibrilasyon yapmaya devam edebilmelidir.

Metin Kutusu: 1
seçilebilir) saniye içinde kullan*1mac
Metin Kutusu: 12. Cihaz; şarj-e'drle/ ,güç kapatıldı^er hastanı

'     40, 50, 60 (kullanıcı tarafım , , , J

ışık konnektörü ana üniteden çıkarıldığında, tek kullanımlık pedt£i>

o: 12\0S8                                                     ' v                                                         ^

u-,

 

çıkarıldığında,AED analizinde şoklanamaz ritim algılandığında, cihaz disarm moduna alındığında ve pedallar cihazdan çıkarıldığında enerjiyi otomatik olarak kendi bünyesine deşarj etmelidir.

13.    Hasta , kullanıcı ve ortam güvenliği açısından kaşıklar havada deşarj edilmeye çalışılsa bile cihaz enerjiyi otomatik olarak dahili test yükü aracılığıyla kendi bünyesi üzerinden deşarj etmelidir. Bu sayede ameliyathane , yoğunbakım vb yanıcı gazların bulunduğu ortamlarda güvenlik sağlanmalıdır.

14.    Cihazda en az 24 saatlik grafik ve tabular trend özeliği olacaktır. HR,Sp02,PR,C02, ve VPC gibi verileri ekrandan incelenebilmen ve istenildiğinde kaydediciden rapor kaydı olarak alınabilmelidir.

15.    Defibrilatör cihazına ait harici pedallardaki yetişkin elektrodlarının alt kısımlarında çocuklar için pediatrik elektrodlar bulunmalıdır. Cihazın üzerinde pedalların ana yuvası haricinde kullanıma hazır beklemesi için bir ayrı bir düzenek bulunmalıdır.

16.    Defibrilatörün kaşıkları üzerinde charge ve discharge düğmeleri ile en az üç farklı renkten oluşan ışıklı temas indikatörü bulunmalıdır. Bu sayede hasta ile kaşıklar arasında uygun temas sağlanacak etkin bir defibrilasyon gerçekleştirilecektir.

17.    Cihazın ön panelinde .hastaya müdahale öncesinde kullanıma hazır olduğunu gösteren self test indikatörü (durum göstergesi) bulunmalı, yeşil (self test sonucu normal) ve kırmızı (self test sonucu anormal) gösterge ile cihaz kapalı olsa bile test sonucu anında görülebilmelidir.

18.    Defibrilatörün güvenli kullanımını sağlamak için kendi bünyesinde self test bulunmalıdır. Cihaz derhal kullanıma hazır hale gelmelidir. Cihazda batarya, şarj, deşarj işlemlerinin testi kullanıcı tarafından yapılabilmelidir. Bu test sonucu cihazın dahili hafızasında saklanabilmen ve istenildiğinde incelenebilmelidir ve dosya kaydı için çıktı raporu alınabilmelidir.

19.    Defibrilasyon neticesini kısa sürede öğrenebilmek için, EKG sinyali defibrilasyon işleminden sonra en geç 3 saniye içinde ekranda yeniden belirmelidir.

20.    Cihazda kullanıma yönelik olarak parametrelere ait ölçümlerin yapılışını ve aksesuarların bağlantısını gösteren yazılı ve görsel kullanım kılavuzu olmalıdır.

21.    Metin Kutusu: cCihazda EKG dalgasının hassasiyeti en az xl/4, xl/2, xl,x2,x4 olarak en az 5 kademede ayarlanabilmelidir. Kalp atım hızı aralığı defibrilasyon ve monitör modunda en az 15-300 atım/dk olmalıdır.

22.    Cihazın ekranında; Kalp atım hızı, EKG hassasiyet değeri, EKG derivasyonu, şarj edilen enerji miktarı, Sync, Batarya işareti ve hata mesajları bilgileri görüntülenmelidir.

23.    Cihazda izlenen parametreler için alt ve üst limitleri kullanıcı tarafından ayarlanabilen alarm devresi bulunmalıdır. Ayrıca alarmların uzaktan kolay izlenebilmesi için cihaz üzerinde ışıklı alarm göstergesi olmalı, bu sayede en az iki farklı yönden kullanıcı tarafından görülebilmelidir.(örneğin cihazın ön ve arkasından vb.) Bu gösterge alarm türüne bağlı olarak farklı renklerde yanar yada yanıp sönmelidir.

24.    Defibrilatör cihazının bünyesinde Termal kayıt prensibi ile otomatik ve manuel kayıt yapan bir kaydedici bulunmalıdır. Cihazın kayıt edicisi:

-Manual EKG kayıtları,

-Defibrilasyon Kayıtları,

-Alarm kayıtları yapabilmelidir.                a      t

„ ' sWWsı                                                                                        Dr.Bilg"

,, .1 MİL DEVtfT Sf*p                                         Dip-t \                              şeWtkamw|

• 'lol

25.    Kayıt edici kağıt üzerine tarih ve zaman, EKG Derivasyon adı, EKG sensitivitesi, AC filtre ON/OFF, Kayıt sürati, Kalp atım hızı , deşarj işareti, seçilen enerji seviyesi , hastaya deşarj edilen enerji , TTR (transtorasik rezistans) bilgileri kayıt etmelidir.

26.    Kayıt edidicinin kayıt sürati, 25 ve 50 mm/sn olarak seçilebilmelidir. Kayıt edicide,kayıt kağıdı bittiğinde kullanıcıyı uyarmalıdır. Ekran tarama hızı 25 ve 50 mm/sn (EKG,Pulse dalga formu için), 6.25 ve 12.5mm/sn (C02 dalga formu için) olarak ayarlanabilmelidir.

27.    Cihaza ileride istenildiğinde ücreti karşılığı opsiyonel Sp02, NIBP ve EtC02 (mainstream) parametreleri eklenebilmelidir.

28.    Cihazda standart olarak aşağıdaki inovatif özllklerden en az bir adedi bulunmalıdır.

eCİ aritmi analiz özelliği DXL Ekg algoritması özelliği See-Thru CPR özelliği

29.    Cihazın döner düğmesi üzerinde temel kontrol modu olmalı , bu mod üzerinde batarya , alarm sesi , enerji deşarj durumu ve kaydedicinin çalışıp çalışmadığı kontrol edilebilmelidir. Ayrıca ekrandan izlenen test raporunda deşarj edilen enerji, trans torasik göğüs empedansı, voltaj, ilk faz süresi ve ikinci faz süresi görülebilmelidir.

30.    Cihazla birlikte 1 adet üç uçlu ekg hasta kablosu, 5 adet kayıt kağıdı ve 1 adet özel dizayn edilmiş taşıma arabası verilecektir.Verilecek olan taşıma arabası kullanıcı tarafından hiçbir alete ihtiyaç duyulmadan takılıp çıkartılabilen, cihazın düşmesini ve kaymasını önleyen kilit mekanizmasına sahip olmalıdır.

 

 

 

                 
   

DEFİBRİRATÖR CİHAZLARI, DEFİBRİLATÖR CİHAZI HARİCİ BİFAZİK OTOMATİK MONİTÖRLÜ

 
 
 

1.    Teklif edilen Defibrilatör/Monitör mikrokomputerli olup elde kolaylıkla taşınabilmeli, hafif, kullanışlı ve sağlam bir yapıya sahip olmalı, batarya hariç cihazın ağırlığı maksimum 7 kg (bir batarya, harici kaşık ve harici kaşık tutucu dahil) (+,- %10) olmalıdır. Şehir ceryanı ve şarj edilebilir dahili bataryası ile çalışmalıdır.

2.     Defibrilatörün en az 6.5 inç büyüklüğünde 640x480 piksel çözünürlükte renkli TFT LCD monitörü olmalıdır.Cihaz hastane dışı ve ambulans kullanımında şiddetli güneş ışığına maruz kalsa bile en az 1000 cd/m2 parlaklığa sahip güçlü LCD aydınlatması ile görüş netliği sağlamalıdır. Cihazda ölçülen parametreler farklı renklerde izlenebilmelidir. Cihaz ekranında en az dört dalga formu izlenebilmelidir.

3.     Cihazda geçici pace maker özelliği olmalıdır. Talep ve sabit modlarında TCP (transkutanöz kardiyak pacing) yapabilmeli pace süresi en az 30-180 ppm. arasında 10 ppm. kademede pace akımı en az 0 ile 200mA arasında 1 mA aralıklarla ayarlanabilmelidir

4.     Cihazda üç farklı çalışma modu bulunmalıdır (AED, manuel ve senkronize). Hem manuel defibrilasyon, hem de opsiyonel pad elektrodlar ve adaptör kablosu takıldığında AED (Automated External Defibrilasyon) modlarında çalışmalıdır. AED modunda ''çocuk" seçeneğide bulunmalıdır.

5.     CPR esnasında etkin ve hızlı defibrilasyon gerçekleştirebilmek için AED modunda, sürekli VF/VT analizi yapılabilmelidir veya CPR göstergesi (kompresyon derinliği) bulunmalıdır.

6.     Cihaza istenildiğinde internal defibrilayon için opsiyonel olarak, hızlı kullanım açısından deşarj düğmeli en az 5 değişik ebatta (35mm,45mm,55mm,65mm,75mm) internal kaşıklar takılabilmelidir. Her bir internal kaşık ayrı UBB kodlarına sahip olmalı ve ihale dosyasında sunulmalıdır.

7.     Cihazda senkronize defibrilasyon modu bulunmalıdır. Cihaz EKG elektrodlarından ve defibrilatör kaşıklarından senkronizasyon yapabilmelidir.

8.     Cihaz smartbifazik veya rectilinear veya actibifazik teknolojilerinden biri ile defibrilasyon yapmalıdır.(firmalar sahip oldukları teknolojiyi orjinal kataloglarından gösterecektir.). Defibrilasyon enerjisi cihaz üzerinden kullanım kolaylığı sağlaması açısından döner düğme ile en az 2 joule ile 200 joule arasında en az 12 kademede ayarlanmalıdır. Seçilen enerji cihaz ekranından görüntülenebilmelidir.

9.     Şarj edilen enerji, deşarj edilmeden önce gerek görüldüğünde kullanıcı tarafından artırılıp aza İtila bilmeli ,olası zaman kayıplarını önlemek amacı ile döner düğme ile seçilen en son enerji seviyesine cihaz otomatik olarak gelmelidir.

 
 
   

10. Cihaz bifazik dalga formu ile defibrilasyon yapmalı, hastanın göğüs empedansını ölçmeli, empedansa bağlı olarak ilk fazın süresi uzasa dahi ikinci fazın süresini sabit tutarak kısa sürede etkin bir defibrilasyon gerçekleştirebilme! id ir.

 
 
   

11.   Cihazın bataryaları bakım istemeyen kapalı, tipte olmalı ve tam dolu iken oda sıcaklığında maksimum enerjisi ile en az 100 defa defibrilasyon yapabilmelidir. Boşalan batarya en fazla 3 saat içinde %100 tam şarj olacaktır.

12.   Defibrilasyçfltöncesi /-ş'gınrası zarfında yapılacak tıbbi işlem ve müdahaleler için zaman gerekmektedir. Kain durmasına minimum çiirp irindp mürlahalp prlilmp;

 
 
   

inim,um lsü^ içinde müdahale edilmezse dokuların oksijenlenmesi bozulacağından

luşabilmektedir. Bundan dolayı ardışık defibrilasyonlar işlemleride göz önünde

sıfırdan cihazın verdiği makşffnum enerji seviyesine ; AC (şehi

 
   

Kalp durmasına hastada beyin bulundurulduğ

 
 

 

 

(batarya), AC+DC (şehir şebeke+batarya) ile çalışırken en geç 5 saniyede şarj olabilmelidir. Cihazın bataryasının kullanım ömrünü tamamlamış olduğu yada takılı olmadığı durumlarda doğrudan şehir şebeke gerilimine bağlanarak, defibrilasyon yapmaya devam edebilmelidir.

13.    Cihaz, şarj edilen enerji 30, 40, 50, 60 (kullanıcı tarafından seçilebilir) saniye içinde kullanılmadığında ,güç kapatıldığında, kaşık konnektörü ana üniteden çıkarıldığında, tek kullanımlık pedler hastadan çıkarıldığında,AED analizinde şoklanamaz ritim algılandığında, cihaz disarm moduna alındığında ve pedallar cihazdan çıkarıldığında enerjiyi otomatik olarak kendi bünyesine deşarj etmelidir.

14.    Hasta , kullanıcı ve ortam güvenliği açısından kaşıklar havada deşarj edilmeye çalışılsa bile cihaz enerjiyi otomatik olarak dahili test yükü aracılığıyla kendi bünyesi üzerinden deşarj etmelidir. Bu sayede ameliyathane , yoğunbakım vb yanıcı gazların bulunduğu ortamlarda güvenlik sağlanmalıdır.

15.    Cihazda en az 24 saatlik grafik ve tabular trend özeliği olacaktır. HR,Sp02,PR,C02, ve VPC gibi verileri ekrandan incelenebilmen ve istenildiğinde kaydediciden rapor kaydı olarak alınabilmelidir.

16.    Defibrilatör cihazına ait harici pedallardaki yetişkin elektrodlarının alt kısımlarında çocuklar için pediatrik elektrodlar bulunmalıdır. Cihazın üzerinde pedalların ana yuvası haricinde kullanıma hazır beklemesi için bir ayrı bir düzenek bulunmalıdır.

17.    Defibrilatörün kaşıkları üzerinde charge ve discharge düğmeleri ile en az üç farklı renkten oluşan ışıklı temas indikatörü bulunmalıdır. Bu sayede hasta ile kaşıklar arasında uygun temas sağlanacak etkin bir defibrilasyon gerçekleştirilecektir.

18.    Cihazın ön panelinde ,hastaya müdahale öncesinde kullanıma hazır olduğunu gösteren self test indikatörü (durum göstergesi) bulunmalı, yeşil (self test sonucu normal) ve kırmızı (self test sonucu anormal) gösterge ile cihaz kapalı olsa bile test sonucu anında görülebilmelidir.

19.    Defibrilatörün güvenli kullanımını sağlamak için kendi bünyesinde self test bulunmalıdır. Cihaz derhal kullanıma hazır hale gelmelidir. Cihazda batarya, şarj, deşarj işlemlerinin testi kullanıcı tarafından yapılabilmelidir. Bu test sonucu cihazın dahili hafızasında saklanabilmeli ve istenildiğinde incelenebilmelidir ve dosya kaydı için çıktı raporu alınabilmelidir.

20.    Defibrilasyon neticesini kısa sürede öğrenebilmek için, EKG sinyali defibrilasyon işleminden sonra en geç 3 saniye içinde ekranda yeniden belirmelidir.

21.    Cihazda kullanıma yönelik olarak parametrelere ait ölçümlerin yapılışını ve aksesuarların bağlantısını gösteren yazılı ve görsel kullanım kılavuzu olmalıdır.

22.    Cihazda EKG dalgasının hassasiyeti en az xl/4, xl/2, xl,x2,x4 olarak en az 5 kademede ayarlanabilmelidir. Kalp atım hızı aralığı defibrilasyon ve monitör modunda en az 15-300 atım/dk

olmalıdır.

23.    Cihazın ekranında; Kalp atım hızı, EKG hassasiyet değeri, EKG derivasyonu, şarj edilen enerji miktarı, Sync, Batarya işareti ve hata mesajları bilgileri görüntülenmelidir.

24.    Cihazda izlenen parametreler için alt ve üst limitleri kullanıcı tarafından ayarlanabilen alarm devresi bulunmalıdır. Ayrıca alarmların uzaktan kolay izlenebilmesi için cihaz üzerinde ışıklı alarm göstergesi olmalı, bu sayede en az iki farklı yönden kullanıcı tarafından görülebilmelidir.(örneğin cihazın ön ve arkasından vb.) Bu gösterge alarm türüne bağlı olarak farklı renklerde yanar yada yanıp sönmelidir.

 


 

 

 

25.    Defibrilatör cihazının bünyesinde Termal kayıt prensibi ile otomatik ve manuel kayıt yapan bir kaydedici bulunmalıdır. Cihazın kayıt edicisi:

-Manual EKG kayıtları,

-Defibrilasyon Kayıtları,

-Alarm kayıtları yapabilmelidir.

26.    Kayıt edici kağıt üzerine tarih ve zaman, EKG Derivasyon adı, EKG sensitivitesi, AC filtre ON/OFF, Kayıt sürati, Kalp atım hızı , deşarj işareti, seçilen enerji seviyesi , hastaya deşarj edilen enerji , TTR (transtorasik rezistans) bilgileri kayıt etmelidir.

27.    Kayıt edidicinin kayıt sürati, 25 ve 50 mm/sn olarak seçilebilmelidir. Kayıt edicide,kayıt kağıdı bittiğinde kullanıcıyı uyarmalıdır. Ekran tarama hızı 25 ve 50 mm/sn (EKG,Pulse dalga formu için), 6.25 ve 12.5mm/sn (C02 dalga formu için) olarak ayarlanabilmelidir.

28.    Cihaza ileride istenildiğinde ücreti karşılığı opsiyonel Sp02, NIBP ve EtC02 (mainstream) parametreleri eklenebilmelidir.

29.    Cihazda standart olarak aşağıdaki inovatif özllklerden en az bir adedi bulunmalıdır.

eCİ aritmi analiz özelliği DXL Ekg algoritması özelliği See-Thru CPR özelliği

30.    Cihazın döner düğmesi üzerinde temel kontrol modu olmalı , bu mod üzerinde batarya , alarm sesi , enerji deşarj durumu ve kaydedicinin çalışıp çalışmadığı kontrol edilebilmelidir. Ayrıca ekrandan izlenen test raporunda deşarj edilen enerji, trans torasik göğüs empedansı, voltaj, ilk faz süresi ve ikinci faz süresi görülebilmelidir.

31.    Cihazla birlikte 1 çift pace pedi, 1 adet üç uçlu ekg hasta kablosu, 5 adet kayıt kağıdı ve 1 adet özel dizayn edilmiş taşıma arabası verilecektir.Verilecek olan taşıma arabası kullanıcı tarafından hiçbir alete ihtiyaç duyulmadan takılıp çıkartılabilen, cihazın düşmesij^i ve kaymasını önleyen kilit mekanizmasına sahip olmalıdır.

 


 

  

Cetveller

Ürün / Hizmet Adı ve Açıklaması Miktar Birim